Dagens to do

Idag ska jag göra något jag borde gjort för länge sedan. Städa garderoben! Nu när Karin vart igång så är jag så illa tvungen att sätta igång. Har rensat en garderob än så länge. En kvar plus 3 byråer. Det är bara att inse att jag inte kommer bli så liten som jag en gång var. Synd på en del kläder som jag älskar och har lite svårt att göra mig av med. Tyvärr har mina syskonbarn på 13 och 14 växt om mig för länge sedan så där kan jag inte dumpa alla kläder. Det får helt bli tradera för de saker som inte åker i soporna. Fatta att jag har kläder kvar sedan högstadiet. Haha! Vissa saker kan jag fortfarande ha. Men jag skulle behöva gå ner 3kg minst. Men det får bli att ta tag i det nästa vecka. Så blir det knäcke och vatten.

Kommentarer
Postat av: Emma @ Journalen

Gud vilken snygg blogg du har, ÄLSKAR den.
Jag har aldrig fattat det där med runda hörn, har du ändrat det i css:en? Har du nåt tips på nån bra sida vad gäller rundade hörn?

2008-01-24 @ 12:49:53
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: mini me

garderobsrensning sucks! fast det är väldans skönt när det är gjort. släng ingenting, skänk det till myrorna lr liknande! dels får nån annan glädje av det å så spar vi på miljön, för tänk vad resurser det krävs o utsläpp det blir av att bränna alla gamla klädder som folk inte vill ha längre. inte för att jag ägentligen e någon extrem miljövän men man kan ju försöka där det går. sen är jag ju ett stort fan av second hand butiker också. så stick iväg till närmaste insamlingsplats o lämna din gamla kläder.
kram till dig

2008-01-24 @ 13:29:31
Postat av: Akrogirl

mini me: Precis vad jag tänkte göra med mina utsorterade kläder! Men jag vet inte var närmaste container finns, måste leta...

2008-01-25 @ 16:00:14
URL: http://www.thyroid.se/wondervoll/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback