Fy bövelen

Skitdag idag! Man ska aldrig satsa alla pengar på ett kort, lägga alla ägg i samma korg osv. Roade mig precis med att rita en klocka på armen. Nu måste jag bara rita dit ett batteri också så den fungerar. Blir svårt att passa tider annars. :D

Tjejmiddag

Så var det då min tur igen att bjuda på trerätters av oss i tjejgänget. Jag ködre tema grill och grillade både förrätt, varmrätt och efterrätt. Med recept och insperation från den nakna kocken. Vart helt ok även om jag inte är någon mästergrillare och lyckades klanta till mig lite på efterätten. Men det kunde jag rädda tack vare en tub chokladsås. :D Mycket trevligt att ha tjejerna här i alla fall. Idag var även en kille med men eftersom han bara är en månad så är det helt ok. Annars är det grabbfritt på våra middagar. Ok! Djur räknas inte heller. Frank är ju kille och har under kvällen styleat med att både kissa i den föredetta rabatten ute och krypit in i barnvagnen och släpat in världens längsta daggmask. Den var tydligen inget god för efter han släpat in den så satt han länge och skaka på huvudet med tungan ute och försökte bli av med smaken. Han är ju en finsmakare den där kissen. bara royal canin duger. Fast svinpäls som brukar äta upp Frankans fångster åt inte masken heller. Sofia fick helt enkelt slänga ut den igen.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och läsa i boken och äta godiset jag fick. Är alltid uppskattat med pressenter. Tack tjejer!


Eftersom jag helt missade att ta några kort ikväll så bjuder jag på ett på maskfångaren istället.

Tiden går

Bloggen har fått lida lite på sista tiden. Har spenderat min tid med annat än internet och datorn. Passat på att umgås med människor istället. hehe! Nu tänkte jag i alla fall visa hyllan jag fyndade på jysk för ett tag sedan. Den har fått lite nya handdukar, en korg och lite småkraffs i sig som jag hade hemma redan.Oj! Nu kom Kalle hem. Blir alltid lika glad när han kommer tidigare än beräknat. Han skulle ju jobbat borta till fredag. Med andra ord stänger jag av datorn och passar på att umgås irl istället. Vi hörs!

Ny vecka!

Så där ja! Då var det ny vecka igen. I helgen var det party vill jag lova. Vart hos Tommy och Millan, Blå huset, Vinkällaren, Puls och hos Alex. Snart ska jag åka ner till stan för att gå på bio med Sofia. Sista Potter ska man se så klart. Har ju följt serien sedan första boken släpptes i stort sätt. Ja just det ja! Införskaffat mig ett körkort också. Tänk vad man hinner när man är ledig. :D
Blått och svart, blått och gult.Var en sväng på stan med Sofia i eftermiddags och shoppade dessa trevliga plagg. Behöver uppdatera garderoben med fler helfärgade plagg, men det här är ju en bra början. Handlat in biljetter till Harry potter med. När jag inte fick bästa platserna på premieräen så väntar jag hellre. Nu har vi bästa platserna man kan få. Men tjena! 160 pix för 1 biljett. Det måste jag säga är helt galet. Jag minns allt när en bio kostade 60 spänn. Nu åter till Sverige - Japan och tacos. Hejja!

Ingenting

Nej nu är det dags att damma av flitiga visa. I morse hade jag inget att ha på mig kändes det som. Det är svårt att klä sig när vädret inte riktigt kan bestämma sig heller. Det får bli en ur till stan snarast. Kanske redan i eftermiddag.

IsDet knackade precis på dörren. Utanför stod en tonårstjej som undrade om jag visste vad det är för ingredienser i is. Sanning eller konka på gång skulle jag gissa. haha!

Soft söndag


Nu blommar klematisen på uteplatsen.

Efter en helg med musik, firande, grillat och härligt väder så blev det en lugn dag idag. Har haft en sån där mysdag när man bara struttar omkring i myskläder och småpysslar lite hemma medans man varvar det med tv-tittande. I dag har det ju både vart vem vet mest-maraton och en massa svampbobavsnitt på burken. Jag kan inte sluta skratta när jag kolla på svampbob. Om ni inte sett filmen så gör det. haha! Nej nu ska jag se om jag kan få upp kalle ur badet. ostbricka och film vore en bra avslutning på denna dag känner jag. :)

Munken in the parkI går blev det en tripp till stan för att se krunegård och soundtrack. Men innan det blev det en tur till ingelsta och sedan grillning. Skulle köpa ett hörnparasoll jag kollat in på rusta men självklart var det slut. Inte nog med det så ska de inte få in några fler heller. Så kan det gå om man väntar för länge. Nu börjar jakten på ett annat parasoll som ska få plats på vår lilla uteplats.

TvättstugefixEftersom vi bor i en hyres så vill man ju inte lägga allt för mycket stålar på att göra om. I tvättstugan står kattlådan vilket gör att dörren måste vara öppen hela tiden ut till hallen. Inte allt för trebligt att kolla in där när det var en fläckig skabbig våtrumsmatta i orangebrun. Går liksom inte att förklara hur ful den var. Borde haft en förebild. Nu har jag dock slagit 2 flugor i en smäll. Genom att lägga balkongmatta i grått så slipper man både se det fula plastgolvet och så slipper katterna dra ut kattsanden i hela lägenheten. Nice! Billigt lyft som man bara flyttar på när det blir dags för flytt.

Nej nu måste jag klä på mig. Snart kommer Sofia och då blir det en tur till ingelsta. Vi hörs!

Poolhäng


Igår var jag hos Sofia och badade, solade och åt gott hela dagen. Det var allt från grillade kycklingspett till jordgubbar och snacks. Riktigt härlig dag. Idag ska vi hänga hos mig eftersom det blir munken in the park i eftermiddag/kväll. Någon mer som ska dit? Ska i alla fall bli skoj att se soundtrack igen. Var några år sedan sist. Hoppas vädret håller sig med. Mer konserter med regn vill jag gärna slippa. Räckte med regn på metaltown. :)

SommarkvällLäskan är kall, popcornen är varma, filmen är laddad. Bra avslut på en onsdag.

Handygirl

Tjo! Nu får jag skärpa till mig med bloggandet. ;em tack vare att datorn inte vart på så mycket har jag hunnit med en hel del annat. Efter en trevlig helg med grillning och utgång så blev det ikeabesök med Sofia. Efter det har hemmet börjat få sig ett lyft.

Tvättstugan är i stort sätt fixad och gästrummet börjar förvandlas till ett bästrum istället för förråd. Men nu är bara frågan vad jag ska göra av allt som stod där inne. Först stod det ju i boden ute och sedan inne i gästrummet. Nu är det flyttat ut till hallen där uppe och jag rensar och rensar men inte tycker jag att högen blir mindre. Ok! Jag har fått ihop några säckar med kläder som inte används läöngre och några säckar med skräp. Med skräp menas skit som man släpat runt på flytt efter flytt som man inte riktigt vet varför man har kvar. Till exempel skolböcker från lågstadiet, sina favoritplancher från tonåren, trasiga grejer som man har fått för sig att man ska laga någon gång men aldig gör, möbler som kanske skulle kunna passa om det målas om men det gör man aldrig heller, osv. garderoberna rensas och skåpen organiseras här hemma. Till och med städskåpet är nu städat. Fast nu ligger det en massa prypar lite överallt här hemma som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av. Behöver nog ta en tripp till ikea och införskaffa oss lite mer förvaring. Här kommer lite bilder från i helgen. :)