Mer skor

Ok nu har jag shoppat 2 par skor till. De kostade dock bara 2 pund styck sa det kandes som om det inte raknades. :)
Malin och jag gick upp kl 8 i morse for att fa en heldag i stan. soho och chinatown och mer oxford street och massa smagator. Sedan kom Josef in och vi akte och kollade pa big ben och akte london eye. Sedan akte vi till o2-arenan efter vi smallt i oss mat pa pizza hut. Dar skrev vi pa planket och traffade lite andra Michael Jacksonfans. Tank att vi just nu hade sett han. Vilket skit alltsa! jaja! jag ar i alla fall glad for jag har tokshoppat pa primark. :) Nu blir det byta om och sedan in till stan och ata och lamna av josef som aker hem i kvall. Malin och jag stannar tills imorgon sa vi kanske hinner med lite shopping till. :D Kram pa er.

Mer shopping

Idag blev annu en shoppingdag. 4 par skor totalt inhandlat pa 2 dagar. Imorgon blir det att kolla in big ben och resten av allt man maste se. Nu ska vi ivag och ata lite om nu nagot ar oppet har i gettot. :) Hoppas ni alla mar bra. Kram!

Shoppingdax

Tjo! Nu har vi precis tryckt i oss frulle. Resan hit igar gick bra. Vi tog det mest lugnt och instalerade oss pa hotellet som ligger sa langt bort man kan tanka sig typ. Barking. Hehe! Men det ar rent och sangen ar skon. Vi var inne i London och kollade lite pa sevardigheterna i garkvall. Idag blir det shoppingdag. camden och oxfordstreet. Idag borjar aven budgivningen pa huset. Fick ett sms imorse om att det har borjat. 34st anmalda till budgivningen sa det har kan ju sluta hur som. Hoppas i alla fall pa det basta. Nej nu ska jag leta upp adressen till borstaffaren sa jag inte springer forbi den. Vi mar alla bra och ar nu pepp pa att aka in och slosa pengar. Puss och kram!

Massor i skallen

Hej hopp! Håller på med att tvätta och packa inför London-resan. Åker tidigt imorgonbitti. Vad ska man ha med? Vad ska man inte glömma och vad klarar jag mig utan. Min plan är att ha med så lite som möjligt så man slipper släpa runt på värsta tunga väskan. Det är dock lite svårt att ha tankarna på packningen när det är en massa grejer som ska fixas innan jag åker med papper och grejer till banken. Jag hoppas på att jag är husägare när jag kommer hem men vi får se. Priset är som sagt det avgörande här för vi vill inte lägga mer än vad vi tycker det är värt även om vi har råd. Kan ju vara kul att ha råd att resa i framtiden med liksom. Spännande är det i alla fall och blir det inte detta hus så blir det något annat i framtiden. Kommer nog bli svårta tt hitta ett mer perfekt men man vet ju aldfig. Det som är meningen är meningen antar jag.
Nej nu ska jag äta pizza och återgå till papper och packning. Kram så länge!

Helg igen!

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt. Kalle har lagat mat åt mig och snart ska vi nog ge oss iväg för att strosa runt lite i området där vi tittat på hus. Man vill ju ha helkoll på läget ifall att man skulle köpa det. Sedan blir det pappersarbete så vi får vårt lånelöfte klart och så ska vi planera lite hur mycket vi vill ge för huset och så vidare. På tisdag börjar budgivningen. Spännande! Själv är jag ju i england nästa vecka så det kommer bli att försöka hålla sig så uppdaterad som möjligt. Hoppas hoppas hoppas att det inte blir för dyrt.

På tal om vad jag skrev i ett inlägg här om dagen så kom Kalle hem med mina favoritchips än en gång. Så passande då jag precis skrivit det i min blogg och han hade inte läst det eftersom han satt och körde bil när jag skrev det. :)

Skaffat mig en ny plastblomma och rosa kruka på ikea som nu står i badrummet. Vackrare än så blir det inte när man har katter som äter allt och ett badrum utan fönster.

Rolig dag

I dag har jag jobbat och jag måste säga att jag älskar mitt jobb. Idag fick jag nämligen ha ett finger med i en tysk tv-film som spelas in här i sverige. En film som förklarades vara som en tysk version av Glamour. Långa djupa diskussioner där skådespelarna spelar över och stirrar på varandra djupt i ögonen. Överklass och kärlek. Låter som en toppenfilm. Hehe!

Fick i alla fall vara med och göra lite rekvisita och hur ballt är det inte att anvarig för rekvesitan i filminspelningen är en snubbe som även gjorde rekvisitan till Neverending story. En av mina absoluta favoritfilmer minsann. Vi skulle få komma och kolla på filminspelningen nästa gång de är här i oktober. Det vore faktiskt riktigt skoj!

Den här låten har jag på vinylsingel. Spelade  nästan sönder den när jag var liten. Jag var sååå kär i Atreyu i filmen. Kolla även in sångaren Limahls frisyr. *fniss*

Ja just det ja! Var på banken idag och det ser lovande ut. Här ska nu fyllas i papper och grejer i helgen. Sedan börjar så kalrt budgivningen nästa vecka när jag är i London men jag kommer hålla mig uppdaterad med telefonen. Hoppas hoppas hoppas att det inte blir apdyrt. Har ingen vidare lust att lägga ut 2 mille för en ombyggd sommarstuga. Håll nu tummarna att det stannar vid utgångspriset. Det tycker jag är lagom. Då kommer jag nästan billigare undan än vad jag har i månadskostnad nu. Nästan i alla fall. ;)

Skobegär

Capri SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nu har jag ju tyvärr shoppingförbud men annars skulle jag nog helt klart klicka hem dessa snyggingar som finns på Nelly.

Bortskämd

Är så glad för mina vänner och min familj. Tänk vad skönt det är att ha en mamma som pysslar om en, lagar mat till en, håller handen när man tar sprutor och stöder i vått och torrt. Vänner som engagerar sig och hjälper en med saker som man inte förstår sig på. Kör runt på en körkortslös tjej både hit och dit, frågar hur jag mår och vill ses. Syskon som man har roligt med och kan umgås med och hitta på roliga saker med. Resa, gå på bio med och alltid bli glad av att träffa. Arbetskamrater och en chef som bryr sig och stöttar och som man saknar när man har semester. Pojkvän som köper ens favoritchips, masserar en och ringer bara för att kolla läget så fort de är borta. En pappa som man kan riga till när det sitter en spindel i taket och som kommer och plockar bort den. Syskonbarn som får en att skratta åt allt roligt de har för sig och säger. En perfekt svärmor som man känner värkliten tycker om mig och bryr sig. Underbara kissebarn som gosar och spinner och myser med mig i tid och otid. Visst är det underbart att vara bortskämd. :D Känns som inget kan bli tråkigt någonsin igen och jag kommer må bra resten av livet. Tack för att ni alla finns!


Dumma!

Jag gillar inte min bank. De gillar inte mig. Jag funderar starkt på att byta. Besviken som ett as just nu.


Jag ska skicka arga Nasse på dom. Han är livsfarlig som ni ser.

Mer semester

Då blev det visst några mer dagars semester. Finns inte så mycket att göra på jobbet så här i semestertider så jag är ledig några extra dagar. Sweet! Ska nog göra som katterna och bara slöa. :)


Mina bebisar just nu

Tillbaka till vardagen

Tjo! Nu är jag tillbaka igen. Helgen var lugn och mysig och katterna har fått vara utekatter hela helgen. Tyvärr glömde jag ta kort på dom men de vande sig rätt fort med omgivningen och njöt över att få strosa omkring lösa utomhus. De var på sin vakt när de var inne dock eftersom de tyckte att kalles mammas kattunge åsa var lite för på och läskig men efter en del morrande och fräsande åt henne så gick det till och med bra att "näsan" gosa med henne.

Katterna har sovit som stockar sedan vi kom hem igår. De var helt slut efter alla nya intryck och de var lite för spända för att sova lugnt bora eftersom Åsa (kattungen) rätt som det var kom spirngades emot dom. Sillen (den andra kattern som bor där) var inte alls lika läskig för han var bra mycket lugnare.

Så vad som har hänt sedan jag bloggade sist är att jag sett alla harry potterfilmerna (de förlängda) och sett senaste filmen på bio och sedan har jag plöjt igenom den sista boken. Eftersom jag vart isolerad hela helgen har jag fått vila upp mig totalt förutom ett besök på IKEA där det var mer folk än man hade lust att se på en gång. Här kommer i alla fall lite bilder. Som sagt så var jag extremt oflitig med att ta kort så det finns tyvärr inte så mycket att visa.


Första Harry Potter- filmen av 6.


Sillen smet in i bilen när vi skulle åka och fiska och vi hittande han sovades i baksätet.


Kalle och jag tog en liten båt ut på kvällen för att fiska och grilla korv.


Mums!


Riktigt skön kväll.


Kalle väljer drag...


...och ror...


..medans jag latar mig längst bak i båten. Nej då jag rodde faktiskt lite med. :)


Vattnet var rätt varmt men vi badade inte.


Utan fiskade istället. Ingen fisk fick vi upp men jag är rätt glad för det.


Dagen efter (lördag) vaknade jag sent på dagen och kalle hade då fixat mat. Grillmaster som han är. Hans syster med familj kom förbi en sväng och hon lämnade en hel hög med tidningar som jag bläddrade i och bara tog det lugnt. På kvällen hyrde vi film och åt massor med godis och chips och hela dagen gick åt till att leka med katterna ute som jag tyvärr inte har några kort på.


Här kommer bevis på att katterna i alla fall var med. Frank var lugn dom vanligt i bilen medans lilltjejen jamade hela vägen. Svinpäls gillar inte alls att åka bil men hon var i stort sätt tyst på hemvägen. Hon var så trött så hon somnade så fort hon kom genom dörren i lägenheten när vi kom hem. Men hon har vart så mysig och gosig och busig i helgen så hon har njutit varje sekund. Tuggat på gräs och klättrat och jagat insekter. Hon och Frank hoppas nog på att få bli utekatter snart och i morgon börjar steg 1 av eventuellt husköp. Jag ska nämligen till banken...igen. :)

Bra och dåligt!

Harry Potter-filmen var superbra. De blir ju bara bättre och bättre och de höll sig helt ok till boken. Just nu blir det inte så mycket bloggande gör jag har massa annat i tankarna. I morgon ska jag i väg på en liten minisemeter. Eller jag och Kalle ska vara kattvakt och låna hans mammas hus. Fiska lite om det blir bra väder och katterna ska med och njuta av att vara ute. Hoppas det kan muntra upp mig för just nu är jag rätt trött på allt. Även om det är skönt att vara ledig så är det skittråkigt med tanke på att ingen annan är ledig. Sedan är det en massa annat bajs som jag inte orkar ta upp här men det ska nog ordna sig. Hakan upp och taggarna ut så man inte går ner sig. På måndag ska jag äntligen jobba igen. Sitta själv och glo är inget bra alls för då går man totalt ner sig när det är saker som inte är bra. Sorry för tråkigt inlägg! Tänkte bara meddela att jag lever i alla fall.

Red


Dagens skoönskning. Har inga helröda skor och dessa tyckte jag var söta.
Finns på ami clubwear.

Harry Potter extended versions

För att ladda inför Half-Blood Prince imorgon ska jag nu påbörja ett maraton på de andra filmerna. Har faktiskt inte sett alla extended så det ska bli spännande.

Åh vad spännade det ska bli att se hur de fått till bok nr 6. Har hört att sista boken ska delas upp i 2 filmer. Hoppas hoppas för de klipper bort på tok för mycket i de andra tycker jag.

Semester = film

Det har blivit en del filmtittande under semestern. Dessa har jag bland annat sett sedan i fredags. Ikväll blir det nog film igen. Nu ner till tvättstugan och hänga tvätt.

Färgglatt & djurmönstrat


2 klänningar som får mig att längta till en solnedgång sittandes under palmer med en drink i handen.

Dagens tur

I morse blev jag väckt av chefen. Han ville att jag skulle gå till jobbet och lägga ut en vepa som någon skulle hämta. När jag väl traskat dit så visade sig att Peter redan vart där och lagt ut den. Så typiskt. Jag som skulle åkt iväg en sväng idag. Fick i alla fall en redig promenad och nu får jag andra nyttogrejer gjorda. Håller på att ta tag i högen med tvätt. Galet stor är den så det var kanske bra att jag fick vara hemma så jag kan ta tag i den.


Frank ligger här brevid och tvättar sig han med. Han ser helt störd ut. Haha!

Gatukonst


Ja ibland undrar man vart de får allt ifrån.

2 favoriter i 1


Skön Billie Jean-cover med Coldplay

Gos

De här 2 myskissarna har jag legat och gosat med i sängen idag. Ahhh! Det är inte fel att har semester.


What to do?


Badat


Och så fick man plaska och vara ute i solen ett tag i alla fall. Badade inte överdrivet mycket då jag faktiskt kände mig rätt fåning när jag var där helt själv bland en drös barnfamiljer. Simma är tråkigt så det gav jag upp efter 50 meter. Men det var varmt och skönt i vattnet.

Nu blir duschen och sedan ska jag fundera på vad jag ska hitta på att äta ikväll. Köttfärsås och spagetti var länge sedan. Ja det får det nog bli.. Mums! Åh vad bekymerslöst det är att ha semester. Man bara lallar omkring. Me like!

Första semesterdagen

Ahhh! Såå skönt att vara ledig. Vädret ser helt ok ut också. Ska trycka i mig lite frulle och sedan blir det till att gå ut en sväng. Kankse skulle man ta och gå och bada lite.


Kolla vilka snuskisar som sitter på min balkong. :D Flugporr!

Bling

Jag är bra sugen på dessa färgglada glittriga dojjor från Go Jane.


Bilder från igår

Först var vi och åt på värdens bar. Mum!






Efter det blev det lite häng hemma hos mig och Kalle









Sedan blev det Otten efter mycket om och men.






Bäst under kvällen var alla Michael Jackson-låtar som vi dansade till.


Move on

Åh jag är så uttråkad. Någon som vill byta liv med mig ett tag. Man kanske skulle flytta från den här hålan och uppleva lite nya saker och träffa nya människor. Nu ser jag i alla fall fram emot kommande vecka eftersom jag har semester. Harry Potter på onsdag med. Sweet! Sedan är det inte långt kvar till London-resan. Ser fortfarande fram emot den. Den kommer bli galet skoj tror jag trots att det inte blev som vi planerat. Ingen MJ-konsert med andra ord. Bilder från igår kommer när jag orkar föflytta mitt  lilla ass till hallen och hämta kameran. Tack Ellen för att du är en sådan toppenkompis. Me love U! Hoppas du vet det.

Over and out!

Kvällens partylåt


Låt med Gaga från Confessions of a Shopaholic Soundtracket.

Gårdagens shopping

Ja det blev en bodybutter och så påslakan. Nu har jag bäddat och städat lite inför kvällen. Party på g som sagt. Skitväder dock så det blir nog ingen uteservering tyvärr.


Påslakanen är mönstrade som kuddarna ser ut i rösa/lila och grönt.


När man smörjt in sig med den här luktar man typ som en drink. Passar ju bra ikväll så blir det ingen skillnad ifall jag spiller eller inte. :D


Franks hobby

Frank har kommit igång med att sitta och stirra på sig själv i spegeln igen. Nu har han suttit en timme. Han jamar ibland. Han måste tycka han är såååå stilig eller något. Knaskatt! Undra vad han tänker.


Kan inte den där stiliga kissen komma ut och leka med mig.

Grymma bebisar


Den här reklamen är så skön. :D

Munken in the park

Hej hopp! Nu är jag hemma igen efter en tur på stan och sedan häng med lillasyster och storasysters barn. Salem var bra och påslakan hittade jag med. Billiga med var så klart skitdyrt i alla fall när jag skulle köpa till lakan och örngott och inte fanns det inte tillräckligt många färger i det jag skulle ha och en massa annat strul. Tillslut hittade jag i alla fall något som ser ut att funka ihop. Det vart visst en del rosa. Sorry Kalle! Visar bilder på det imorgon. Här kommer lite bilder från kvällen.


Malin hänger med/på julia och Jossan.


Jossan jag och Julia. Nytt linne från Lindex hade jag dagen till ära.


Lyckades få med oss alla på kort trots min korta arm.


Såg att det ska öppna ett nytt ställe. Men jag förstår inte riktigt hur det tänkt här. Julia tror att om man spiller i sofforna så måste man köpa dom. Skoj blandning i alla fall.


Vi satte oss en sväng på Cromwell och släckte törsten och pratade roliga minnen och hade tjejsnack. Roligast var nog historien om när Jossan hittade en tampong på marken när hon var liten. Hon hade då plockat upp den (den var inplastad) och frågat sin pappa vad det var. Han svarade något i stil med att det är en grej som tanter har i stjärten. Jossan tog den och stoppade i fickan och svarade. Jaja! Då ska jag ge den till Farmor. Hahaha!


Eller var sägs om menssnacket som pappa försökte ha. Det gick typ så här bra.
"Om det börjar blöda någonstanns så finns det speciella plåster man kan använda." Hahaha!


Eller när mamma säger i bilen till Marina och Malin när de var små. Om ni vill fråga oss något, vad som helst så ska ni veta att det går bra. Malin tänker och frågar då. Kan killar få mens. Detta resulterar i att pappa får en skrattattack och antagligen har svårt att hålla sig kvar på vägen. Haha! Så lättar man upp en seriös stämmning. LOL!


Chirre och dipp


Sedan lyssnade vi på Jonna Lee. Malin ser dock lite rädd ut.


Kanske berodde det på att hon smugglat in chips på konsertområdet.


Här snackar vi tunga grejer. Estrella is the shit!


Mörkret föll och Salem el fakir kom igång.


Julia och Jossan hänger i stans minsta park.


stränga V-tecken.

Nej nu ska jag nog se en film. I morgon måste här röjas eftersom det kommer massa folk. Lite skit i hörnen får de stå ut med men lite måste här städas i alla fall. Vi hörs!

Ahhhh


Pizzan var rykande het


Läsken var isande kall.


Filmen var bra.

Det är semester!

Nu off till city för att leta nya påslakan och svänga förbi Munken in the park (gratisfestival här i Norrköping i helgen). Vi hörs!

Dagens post

I dag fick jag brev från polisen. Hoppas de får tag på puckot som försöker ansöka om kredit i mitt namn.


Partytime

Kolle vem som kanske kommer imorgon Ellen. ;)



Skit fast helt ok

I morse ringde jobbmobilen och väckte mig. HALLÅ! Jag har ju semester. Jag som hade vart uppe sent såg fram emot en låång sovmorgon min första semesterdag. I protest för att jag vaknat tidigt gick jag och la mig igen och somnade om. Sov dock till 11:45. Så var den dagen borta. Fast riktigt skönt var det även om jag fortfarande känner mig mosig.

Vädret ser ut att vara lite trevligare än igår så det kanske blir en fisketur med Kalle när han kommer hem från jobbet. Jag har inte fiskat sedan jag var liten typ så det här kommer bli spännande. Annars finns det en del att göra här hemma och så skulle ju en tur på stan kännas helt ok en dag som den här. Jag är ute efter nya påslakan då jag rensat ut ordentligt i skåpet. Nu har jag bara 2 uppsättningar och när man har katter som hårar behöver man byta mer ofta än vad man hinner tvätta. Ska nog kolla in hemtex rea igen. hehe!


Jag i Johanna och johans pool förra helgen. Jag vill med ha en pöl att plaska i.

Uni testar hårborttagningscreme


Camilla på jobbet hade testat detta och jag blev nyfiken. Lätt som en plätt var det fast även en nära dödenupplevelse. Hon skojade inte när hon sa att det blev halt. Ta det lugnt brudar så ni inte slår ihjäl er. 

Så här gör man:

• Spraya
• Vänta 3 minuter
(akta er för katter som strycker sig mot benen)
• Skrapa
• Skölj av
• Klart!


Resultatet blev nog helt ok tror jag. Missade bara lite. Nu ska vi bara se hur länge benen håller sig lena. Håller tummarna!

Vet ni vad?

Jag kom på att jag har ju semester nu. Ska ju inte till jobbet imorgon. Sweet! Detta firades nyss med käk och en dålig film (Dolan's Cadillac). Kalle jobbar dock imorgon så frågan är vad jag ska roa mig med nu när han går och lägger sig.


Mitt i city i Norrköping har de gjort en liten ministrand. Precis utanför H&M ligger den. Man kanske skulle lägga där och sola om det är fint fäder imorgon. Haha!

Rosa är det grabbigaste som finns

Här är beviset!
Kolla bara vad Kalle släng på badrumsgolvet.

Bootylicious

Svinpäls är en liten tjej med former. Ja i alla fall en form. Rund! Shit vad fet hon är. Dags att leta fram råttorna så hon för springa lite. Det bästa är att hon aporterar så matte slipper röra på sig. :D


Sminkförvaring

Här kommer alltså sminkförvaringsprylarna jag inhandlade idag. Här fick det plats en hel del. Tänkte först att jag bara skulle ha de saker som man använder mest men jag fick i mer än jag trodde. Där av den saliga blandningen. Allt från lypsyl till glitter-eyeliner i alla tänkbara färger.


Har fortfarande en av två cd-förvaringslådor med stuff kvar. Den är i alla fall inte överfyld längre så det går lättare att rota i den. På lagerhaus hittar ni den här förvaringsserien i fall ni är sugna.

Rosa badrum

Nu har jag försökt hotta upp mitt lilla badrum. Hoppas Kalle inte misstycker. Vart ju rätt mycket rosa ser jag. Men vårt badrum är ju så litet och fult så värre kan man nog inte göra det. Så här blir det i alla fall när man går in på hemtex och upptäcker att det är superrea.

Frank nosar in nya mattan.

Svinpäls gillar nya draperiet som jag fyndade för en femtiolapp.


2 av de nya handukarna. 2 för 1. Sweet!


Självklart har jag även rosa toapapper.

Sedan gjorde köpte jag lite förvaring till mitt smink. Visar bilder på det när jag fixat en plats för dem och sorterat ut lite smink. Som det är nu så ligger all skit i 2 cd-lådor i kartong från ikea. Lite svårt att hitta det man ska ha när man har brottom.

Fjortisdrickan nr 1

Ja är det inte Hannas cider så vet jag inte vad det skulle kunna vara. Den här med persika och vanilj är dock otroligt god och blir säkert en av mina sommarfavoriter i sommar.


Hur mycket kan man porra med en cider?

Lunch på stan med Sofia

Idag blev det tacobuffé till lunch. Mums!


Vart lite reashopping på vägen genom stan efter all mat. Visar senare.



En klassiker

Bjuder på en passande låt för dagen.

Det här är coolt! Heja Sverige!


Grym Michael Jackson-hyllning på Sergels torg.

Bantning for the win

Som utlovat kommer här mitt bantningstips.

Är man blond så är man! :)


Nu ska chipsmagen bort en gång för alla!

The Amazing Universal Appeal Is Back!!!!

Så nu vet ni det. Här ska börjas blogga lite igen.  Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket. Eller jo så klart ni har. :D



Ikväll kommer jag bland annat blogga om en ny bantningsmedod som jag hoppas stenhårt på så här inför bikinitider. Ja jag ska ju ha semester just nu men har faktiskt jobbat sedan i måndags och ska jobba imorgon med. Jag gråter inte! Med tanke på vädret så kan jag lika gärna skjuta på semestern lite.

You're going down bitch!!!

Någon har ansökt om kreditkort i mitt namn. Sedan har personen ringt in och sagt ifrån. Smidigt.....not! Polisanmälan är gjord så spring så långt du kan. Hehe!

Sofia gästbloggar: Bloggpaus

Sanna har tagit en timeout. Hon vill inte blogga just nu, tycker inte att hon har något att skriva om och att bloggen är tråkig. Jag håller absolut inte med henne, men tills motivationen är tillbaka får det bli på detta sätt.

På återseende allesammans!