Läskigt



Kolla in vilka söta läskar (heter det då?) jag hittade på pizzerian här om dagen. Helt ok goda var de också fast jag håller mig nog helst till pepsi.

I dag har man vart duktig och tränat igen. I dag var det dock sjukt jobbigt. Orkade knappt lyfta fötterna upp på den där sketna brädan på stepen efter att ha gått i högklackat hela dagen. Elle rgått och gått. Jag sitter ju faktiskt mest på mitt jobb. Därför är det ju bra att röra på fläsket ibland. hehe!

Så där ja! Nu kom ett sms om öppet hus på lördag. Ännu en som fyller 30. Antar att öpppet hus är aningens lugnare än 30årsfesten jag var på i helgen. Där var det party vill jag lova. Skit att jag glömde kameran då. Hade annars haft ett grymt skoj kort på ett av födelsedagsbarnern  i mankini och lösmustasch. Hehe!

Mac

Har börjat använda Mac på jobbet. Inte nog med att jag känner mig helt lost just nu så blir jag nästan åksjuk av 27"-skärmen. Men man vänjer sig. Just nu känns det i alla fall som min kära skit-pc hemma är underbar med tanke på att jag i alla fall vet exakt hur den funkar. Och en fråga. Vart tog äpplet vägen? cmd? Vad i hela friden är det för skit? haha!

Säga vad man vill om mac. Snygga är de i alla fall. Återkommer om en vecka och ser om jag tycker den är snäll med. :)

Humor

Såg den här på feber och tycker den är sjukt rolig. Jag tror även att min lillsyrra uppskattar denna humor så jag var tvungen att posta ett inlägg ifall att du ännu inte sett den än Malin. haha!


Bästa måndagen på länge


Mår toppen idag. Mina arbetskamrater är underbara och roliga och än så länge är det inte minusgrader ute. Någon höstdepression ser jag inte skymten av vill jag lova. Dessutom så fick jag löneförhöjning idag med. Sweet! Nu blir det en promenad och sedan tacos och desperate housewives. Jag blir nästan chockad själv över vad jag just skrev. Måndagar brukar inte vara mina favoritdagar i vanliga fall precis. :)


HURRA!

Nu har jag internet igen. Dumma bredbandsbolaget hade något jox med kabeln eller vad det nu var så jag har vart utan i veckor. Ja eller i alla fall på dumburken hemma. Men nu så är det igång igen. Känns nästan lite skönt att ha haft semester från internet. Man blir ju lätt sittandes och får inte så mycket annat gjort om kvällarna när datorn är igång. På tal om semester så har jag ju inte visat bilder från thailands och greklandssemestrarna va? Kanske kan slänga upp lite bilder senare. Nu ska jag blanda mig en ny oboy då Svinpäls tryckt ner huvudet i glaset och druckit ur det som står här. Mums!