:(

Tror jag håller på att bli sjuk. Inte nog med det så saknar jag doften av vanilj. Knas, knas, knas!

Oh jaa!

Det skulle inte sitta fel att äga den här klänningen. Finns på asos men jag har ju shoppingförbud som sagt. Ok! Jag köpte en kamera i helgen men det måste jag ju ha till resan bland annat. så nu kan jag kanske vara lite trevlig och lägga upp lite bilder på bloggen ibland med.


Otroligt!

Jag gick till jobbet idag. Det ni! Det är en bit. I alla fall för mina små fötter på storlek 34.



Skön pippi


Sex?

Hörde precis min kvinnliga kolega säga till en av våra manliga kollegor att hon hade fakturerat sex idag. Haha! Det var nog inte så som jag tänkte som hon menade.

Min katts bästa dag

När jag sökte jobbet jag har idag så lovade jag min ena katt att hon skulle få 10 leksaksråttor om jag fick det. Så igår när jag blev det till att inhandla detta då jag äntligen fått lön. Jag köpte i alla möjliga färger. Rosa, lila, gröna och klassiska grå, vita och svarta. Det var spräckliga med fjädrar som svans och det var långhåriga. Huvudsaken är att det är såna som är på bilden. Såna som det låter om när man leker med dom. Köpte även en råtta som var en lite dyrare historia. Den har skaksensor och piper som en mus när man rör på den.

Min andra katt fick crabfish. Lite billigare men ack så uppskattat. Hade ju lovat han hans favoritgrej med vilket i det här fallet blev mat. Batterier till laserpekaren hade nog vart poppis det med.

           
                    

Dagens självporträtt

Jag är så trött så trött! Vill hem och sova.


Arga lappen

Mycket rolig sida. http://www.argalappen.se/

Titta vad jag ritat!

Ibland så hinner man med att leka lite på jobbet med. Igår slängde jag ihop den hära.




Långlunch!

Har vart på fräcka fröken i stan med mamma, Britt-Marie (mammas vän) och min gamla vapendragare Johanna och hennes mamma. Med sig hade hon sin bebis Rufus som var ett riktigt charmtroll. Tänk att jag inte träffat Johanna på snart 2 år men det känns som om det bara var några dagar sedan. Mycket trevligt måste jag säga även om jag kommer få bli kvar på jobbet ett tag då jag tog 2 timmar lunch. :) Back to work!

Yoda!

Hittade denna sötnosen på Urban Outfitters. Helt klart sötare än alla nallar i världen. Den är i klass med Giant Microbes som jag är stolt ägare till en av. Fick Klamydia av Sofia i Julklapp. :)

Filmen

I går var det alltså dags att se SATC på bio. Efter jobbet tog jag mig ner på stan för att möta upp tjejerna. Vi han med att gå på stan för lite shopping, gå till Intima och sitta länge och fika. En riktig Sex and the city dag skulle man kunna säga. Haha!

Filmen var otrolig rolig och sorglig. Vi skrattade och grät och åt godis tills vi storknade. Jag hade inga förväntningar på filmen eftersom jag inte vågat tro att den skulle kunna leva upp till serien. Tack och lov så gjorde den det och man kände igen sig på en gång. Filmen funkar även bra för de som inte följt serien då man får en liten recap i början.

Nej nu ska jag jobba och tänka på vilka underbara vänner jag själv har. Älskar er tjejer!


Ta mig härifrån!

Just nu skulle det inte vara fel att ligga på en strand med en drink i handen. Jag hatar det här skitvädret som är just nu. Rengn och kallt! Men nu är det ju bara 24 dagar kvar tills vi åker. Oh yea!


Universal appeal som IKEA-möbel

Skoj grej jag hittade på nätet. Testa själva på http://www.blogadilla.com/2008/05/11/the-blogadilla-swedish-furniture-name-generator/

Passande att jag blev en säng. LOL!




Betalt i skor?

Jag tror de börjar lära känna mig på jobbet nu efter 3 veckor. Chefen frågade om han skulle betala ut lönen i skor. *ler*

Fler bilder från midsommar

Tack Sofia! Jag lägger upp lite av bilderna ifall att fler vill se dom. :)


Ja det vet i spörs vad jag håller på här men det är säkert något viktigt.
Jag och Kalle har precis kommit fram antar jag.


Grabbarna leker med en rund sak även kallad boll.


Nu har partydjuret Roy kommit och hälsar glatt på Lisa och Ellen.
Ellen var hundvakt åt grannen.


För att slippa städa allt för mycket hade jag ordnat 4 sopsäckar.
Burkar, glas, skräl och, ja ni ser själva.


Maria fixar(?) och grabbarna (T-björn, Crille, Olsson och Räka) ser ut att vänta på maten.


Håller Olsson tidningen uppochner?


En Räka, en Roy och grabbar med öl.


Crille och Maria dansar runt den snart färdiga stången.


2 nöjda stångbyggare


Självklart kom regnet när vi skulle äta men vi fick det varmt och mysigt inne istället.


Lika som ölburkar.


Någon som vill smaka? Maria och jag gjorde grymaste tårtorna.
Ok! Jag har ännu inte hunnit få på sminket.


Nu ska det ätas.


Nu har äntligen Malin lyckats komma hit efter bromsfel och bilhyrning.


Roy utan en Roger.


Solen tittade förbi ibland.


Tid för lek. Lag 1 (Kjells A-lag) spanar in sina motståndare.


Lag 2 (Manchester United) ställer upp med klassisk lagpose.


Lisa kastar hästsko.


3-ben med snaps och vatten.


Jag matar Johan i Masmallows-leken. Det gäller att kunna säga midsommar.


Ellen matar T-björn.


Den klassiska lappleken var sista grenen.


Där kunde det sluta så här.


Sedan fortsatte festen men inga fler bilder finns för att bevisa detta.
Maria, Jag och Kalle ligger och slöar i morgonsolen dagen efter.


En del piggare än andra.


Korv med bröd och sill och potatis stod på "dageneftermenyn".


The grillmasters!







Blixtar.se

Hittade precis en rolig sida. www.blixtar.se Jag kunde nämligen inte sova alls knappt i natt för att det lät så dant. Stackars kissarna var lite oroliga och fattade inte ett skit. Kalle vaknade och kom upp till mig så vi låg på soffan och tittade på blixtarna och lyssnade på regnet och gosade med båda katterna i soffan. Snacka om Familjemys.


Reafovorit!

Delias har mycket trevliga saker på rea nu, men denna är absoluta favoriten. Åh vad jag ska shoppa när jag får lön. Eller kanske inte. Måste ju spara till Turkiet. :)


Midsommar!

Midsommar var mycket trevligt. Vi åt och drack gott hela dagen/kvällen och in på natten. Vädret kunde vart bättre men allt flöt på bra tycker jag.

Här kommer lite bilder från midsommar.



Jag utanför Ellens föräldrars mysiga hus på baksidan.


Ellen med Cidern i högsta hugg på väg mot pool och (dansgolv)


T-björn har strippat lite inför lek med fotboll


Sofia och Räka i djup diskussion?


Kalle och Johan


Crille med ölen redo


Jag igen med Stallet och Johan i bakgrunden

Sedan blev det visst inga mer kort tagna med mobilen. Måste skaffa mig en kamera. Lyckades ju bara fånga en del av partyfolek på bild. Vart ju mest på mig själv. Haha!

Mysklänning!

Det här ser ut att vara riktigt mysigt att ta på sig efter en sag på stranden mend slolbränna och solfrossa. Men jag har ju shoppingförbud just nu. :(

Allt från Go Jane!


:(


Men å andra sidan så slipper man fotbollen på lördag och kan lägga tid på SATC-party istället. Jag som hade sverigemålat mig i går och allt. :(

Kalle får tröstpuss redan efter 10minuter av matchen.

CUBUS

I går var jag på stan en sväng och kollade lite. JAg är så shoppingsugen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men inte hittade jag något som passade. Fanns mycket snyggt men inget som jag inte såg ut som en stoppad korv i. Jag fattar inte varför jag fått denna stora (ölmage?) eller vad det nu är. Det är bara magen som putar ut på fel ställen hela tiden. Inga barn är det där i heller mn jag kanske borde föda ut lite chips med tanke på att det gått åt minst en påse om dagen sedan EM började. :)

Den här klänningen satt helt ok på mig men behöver jag ännu en svart klänning med rosa detaljer? Ähhh... Näe!



Ball i overall

Måste bara länka denna underbara EM-låt.



Sängen lockar

Nästa vecka ska jag lägga mig tidigt varje kväll. Inte nog med att jag gått och lagt mig sent hela den här veckan. Jag lyckas  vakna vid 4 varje natt av att jag måste gå på toa eller har drömt mardrömmar. Tur att det är en kort vecka i alla fall. I natt vaknade jag av att jag var på en skola och det sprang omkring en galning och sköt allt och alla. Vaknade helt svettig och trodde jag blivit skjuten i magen. Tur att det bara var mensvärk. :)


Snuskig på jobbet

Oj jag har nog sjukaste humorn av alla. Så det gick alltså 2 vekcor och 2 dagar innan jag skulle göra bort mig. Saken är att jag inte behöver säga så mycket. På något sätt ser folk på mig vad jag tänker på när jag relaterar ett och annat till sex. Sov för lite i natt med så idag är det lite väl mycket lekstuga. Jag är superflamsig. Tur att jag sitter själv inne p mitt och peters kontor. Han har semester. Måste ta och skärpa till mig lite nu. Men vad ska göra när man inte har något att göra. Oj! Bara för att jag sa det så kom det mer. :)

Oj!

Det haglar ute. Hoppas jag slipper gå hem i det sen. :)

Hur många skor?

Jag funderar på hur många par skor jag äger och hur många jag kan shoppa när jag är på semester. Visst var det där du köpte dina svarta och dösa skor med strass på Ellen? Åh jag vill åka redan idag.



Någon mer än jag som är tokig i skor?



Helgen!

Hade superskoj i helgen även om jag nu så här på måndagen kan tycka att man kanske skulle gått och lagt sig lite tidigare. I lördags var det fotboll och palace och igår var jag hemma hos mamma och pappa en sväng. Kalle måste fått i sig ett blåpiller på krogen för jag fick inte vara ifred på hela kvällen/natten och söndagen. Haha!

Nej nu är det frulle snart. Tack och lov. Lyckades missa spårvagnen i morse med. Antingen åkte den för tidigt eller så har någon ställt om min klocka eller så har de gjort om tidtabellerna. Kan dock inte komma in på östgötatrafikens sida för att kolla de (nya) tiderna.




Sofia du ska kolla på hm:s hemsida efter den här tröjan på kortärmat. :)


NEJ NU FÅR DET VARA NOG!

Vad hände med träningen inför den här sommaren? Det blev som alla andra sommrar.  Jag är nog den lataste i världen. Blir tokig på alla duktiga människor som är ute och springer flera mil i veckan och äter sallad till lunch. SJälv äter jag gorbys och har ätit chips varje dag sedan EM började. Det kommer inte bli mindre kalorier imorgon antar jag. Nu måste jag faktiskt se till att rycka upp mig om jag ska få allt att sitta på plats tills Turkiet. Men jag känner ju mig. Jag kommer göra 3 situps någon dag för att sedan ge upp och sätta mig framför tv:n med en påse chirre. *ler*

Finns det någon som kan sparka mig i baken så jag kommer igång? Jag behöver en personlig tränare och en personlig kock. Haha!

Spinn

Min lilla flicka (Svinpäls) har tryckt in sig under mina ben och ligger och spinner. Så söt hon är!



Åh hjälpars alltså!

I dag är det ju fredagen den 13:e. Har bara haft en dålig sådan fredag men fy så illa det var. Om du minns Sofia så satt jag hemma hos dig i fönstret den kvällen för ett antal år sedan. Men tack och lov har inget otrevligt hänt sedan dess. Vad jag vet i alla fall. I dag ska jag unna mig något mysigt när jag kommer hem så jag slipper minnas den tråkiga dagen.

Mitt skrivbord



Än så länge ser det lite tråkigt ut. Måste ta med lite trevliga prylar att ha här. Kanske en blomma elelr något annat skoj. Detta är i alla fall den ostökiga delen av skrivbordet. Resten fick inte vara med på kort. Haha!

Bilder

Ok jag är kanske inte världens bästa på att ta bilder. Jag kommer aldrig ihåg att göra det. Så här är bilderna från Tysklandsresan taget med mobilen. Det vill säga bilbilder när vi åker förbi vättern. Sedan blev det inga fler eftersom jag är dum i huvudet. :D Måste passa på att köpa mig en ny kamera innan Turkiet. Hittar som sagt inte sladden till min och mobilen tar ju inte världsbra bilder precis.



Och jag glömmer bort att andas....

(Haha! Blev lite Kent i rubriken) ...för jag ritar så hjärnan värker. Ibland måste man tänka massaor när man designar för att det ska bli på pappret som det ser ut i huvudet. Det är inte alltid helt lätt men idag har det gått ganska så bra. Nej nu ska jag rita lite och sen har jag rastelirast och då ska mitt trötta huvud få vila lite och magen ska få en frukt.

Åhh just det! Vi spelade på matchen igår här på jobbet. Alltså anställda mot varandra. Lägg en 20 var typ. Vem vann då? Jag som fick äran att välja sist och inte fick ta de resultaten som redan var valda slog till med 2-0 och gissa så bra det blev. Pengarna har jag dock inte sett av än så länge. Kan ju hända att de blir utbetalning när vi tippat på resterande matcher med. Vad vet jag. Men Spanien kommer vi nog inte slå tyvärr. Ska klura lite på vad jag ska gissa på för resultat tills på lördag. Det är min tur att välja först den här gången. :D

Flytt

Nu funkar min blogg igen efter flytten. Dumma blogg.se som itne funkar när jag väl tänker till att skriva. :)

I Fredags bar det ju av till Tyskland med Sofia, Johan och Räka. En härlig tur och massor med billig öl shoppades. Var nästan borta i 24 timmar och under den tiden så sov jag inte alls mycket. En kvart här och en där. med andra ord är jag fortfarande trött efter den resan. Har fortfarande inte sovit igen det ajg missade utan går och lägger mig sent och går upp tidigt. Men i kväll får det allt ta och bli en powernap innan sverige spelar så jag orkar hänga med. Ögonen har lite svårt att fokusera på fotbollsspelare på tv har jag märkt den här veckan.

Resten av helgen som inte tillbringades i bil vart det sol och bad. Fick en hel del färg men har också lyckats sola med lappen i bikinitroserna upp på ryggen. Snyggt märke jag fick efter den. lol! Nästan skönt att det var tråkväder idag så man kan vara inne när man kommer hem. Jag har så mycket att göra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Borde städa men antar att jag kommer vara för trött.

Nej om man skulle ta och jobba lite och vänta på att det ska bli frukost. Jag är superhungrig!

Jag kunde inte hålla mig.

Fick en kommentar av Sofia på mitt förra inlägg där det står om Shoppingen i Turkiet. Dock kunde jag ju inte hålla mig tills dess och klickade hem lite grejer på H&M på rasten. Borde kanske ta och avbeställa men det är ju så skoj med paket. Sedan så slipper man ju betala allt på en gång med så jag kanske kan ta det med. Passade även på att klicka hem Venus vibrance så jag kan ha lena ben på semestern. Ohyee! :)

image410

Jag vill shoppa!

Men har man inga stålar så blir det inget shoppandes. När pengarna väl rullar in så blir det till att betala resan och betala igen Johan och sedan måste jag hålla i alla pengar jag har så jag har råd att leva lite när jag väl är i utlandet. Tur att midsommar blir billigt i år. Skoj ska det bli i alla fall. Vi har fixat grymaste festen hos Ellens föräldrar. Deras hus alltså. Föräldrarna skulle till landet eller vad det nu var. Så nu hoppas vi bara på att massor med folk kommer och vädret blir kanon.

Kanske skulle kolla lite på HM om de har något skoj att shoppa. Skickade ju tillbaka lite grejer igår som inte passade.

Frukost på jobbet!

Det är nog det bästa jag vet när vi får frukost på jobbet. Så mysigt och gott. Varför får man inte det på alla jobb? Dagen blir mycket bättre efter man har ätit lite. Frågan är hur min figur kommer se ut efter att ha jobbat här ett tag. Vi äter hela tiden tycker jag. Sedan så har ju jag godis på mitt skrivbord med. :) Kan sakna förra jobbet lite när det är fint väder. Tråkigt att sitta inne så mycket men bra myckte lugnare jobb. Än så länge har det itne vart så stressigt i alla fall. Idag kom mitt älskade freehand med så jag känner mig lite mer hemma. Måste se till att ta med lite grejer att ha på kontoret. Har i alla fall bytt bakgrund på datorn nu till mina älskade missar. Ha en bra dag alla!

image409

Jobbar!

Sitter på mitt nya jobb nu. Lite läskigt är det men mycket trevligt. Tyvärr så har inte mina dataprogram komit än så saker som jag gör på en kvart tar nu mig en hel dag att få ihop. Man man lär sig ju något under tiden i alla fall. På fredag blir det Tyskland och vecka 30 blir det Turkiet. Framtiden ser ljus ut. Lite segt bara innan man kommer ifatt med löner och så vidare. Ska bli skönt att veta att man är på fötter igen i höst. Kram på er!