Menstrosor

När jag rensade garderoben här om dagen så slängde jag alla mina menstrosor. Ni vet dom där fula urtvättade vanliga trosorna som man haft sedan högstadiet. De skönaste man kan tänka sig men så fula och urtvättade och passformen ska vi inte tala om. Sorgligt var det att se dom falla ner i sopnedkasstet i icakassen med matrester från köket. Idag hämtade jag ut ett paket från hm med lite nya undisar. Dags att försöka se lite normal och sexig ut även när man har mens. Kommer säkert få panik sen när jag inte hittar min skönase trosor med hål som var missfärgade. Why? *snyft*

Sorry Karin men jag kunde inte hålla mig från att köpa fjortisunderkläder. Hello Kitty FTW!

Nytt inlägg

Har inte hänt något speciellt än idag som jag kan skriva om. Men snart ska jag på arbetsintervju och sedan ska jag plocka med mig ett paket från hm hem. Ligger och väntar på mig i närbutiken. Ska bli spännande att se hur mycket jag måste skicka tillbaka. Vet ju redan att jag tagit en storlek förstort i skorna men de fanns ju inte i min storlek kvar. :( Hoppas de passar i alla fall. Nej nu blir det en dusch. Porriga bilder där schampot rinner mellan skickorna till högstbjudande. Make my day!


Det sket sig!

Åt nyss lite av jappen jag fick av dig Karin. Inte en dag kan det gå utan att jag ska trycka i mig något onyttigt.

Förövrigt fes jag så illa nu så jag måste byta rum ett tag. Tjingeling!

Nya prylar

image260
När man väl fått ur en massa kläder ur garderoben så går
man hem till Karin och tar alla kläder hon inte vill ha.
Fullt igen med andra ord men skoj med massa nytt på en gång.
Igår var vi på stan och strosa, passade på att äta med min mor
och far då vi träffade dom på fräcka. Med andra ord så klara jag
inte av en dag innan jag satte i mig en cola. Det var det nyttiga livet.
Haha! Nya tag idag. Gick upp för en timme sedan och har sedan
dess bara slösurfat och klappat kissarna.

Imorgon ska jag på arbetsintervju så idag ska jag plugga på lite.
Kommer fråga dig massor med störda frågor Karin.

Nu blir det nyttig frulle med aloeveradrink och x-files.

New life

Idag startar det. Mitt nya liv. Efter en helg med bara alkohol och skräpmat känner jag att jag behöver ta tag lite i min stackars kropp. Har slagit vad med Kalle om att jag kan leva nyttigt i 2 veckor. Hehe! Så idag börjar det. Håller koll på vågen med och ser om det händer något. Då jag inte tänker avslöja min vikt så får jag helt enkeld skriva om det blir någon ändring.

Igår var Kalle även mästerkock för första gången i sitt liv tror jag. Lagade pepparstek och potatisgratäng till en stackars bakistjej. Var otroligt gott! Nu skulle det inte sitta fel med lite sex för att bränna lite av helgens kalorier. Någon som ställer upp?

image259

Vad gör jag uppe?

image258
I går hade jag en otroligt rolig kväll. Var ute och åt med old friends och sedan partade vi loss med avslutning på palace. Träffade massor skoj folk. Allt från nära vänner till kännigendisar. Glad och full som alltid. Vaknade strax innan 8 imorse och var tvungen att äta. Statoil är räddningen så här tidigt på söndagar. Snöat har det gjort med. Hade bra lust och följa några söta kissekattspår som jag hittade. Men trött och hungrig som jag var så gick jag hem istället. Får ut och leka senare istället. Funderar på att smyga på folk och kasta snöbollar på dom. Är på bushumör!

Nu ska jag lägga mig och titta på X-files och gosa skiten ur katterna så min bakfyllefrossa ger sig. För övrigt är jag sugen på banan. Var superlänge sedan jag åt en sådan trevlig och gul skapelse. Att vara bakis är nog som att vara gravid. Jag blir alltid sugen på konstiga saker som jag inte brukar vilja ha annars.

Otroligt!

Jag mår helt ok fast det blev en hel del dricka igår. Skönt! Karin tog bort mitt löshår igår och klippte av 2 dm cirka på mitt eget hår. Så jag gick från tjock och långhårig till tunn och korthårig. Kanske därför huvudet känns så lätt idag. :)
Skönt är det i alla fall att kunna ta klia sig i hårbotten som en normal människa.

Nej nu bli det lite vila inför kvällens fest. Vad i hela friden ska man ha på sig idag då? Kläderna ser inte likadana ut nu när jag har kort hår. Knas!

Måste bakfyllebajsa nu. Ha en trevlig lördag.

Varför?

Varför är nästan alla bloggar:

Rosa.
Jag funderar på att byta bakgrund till bajsbrun.


Har bilder på sin lilla pluttiga hund med kläder på.

Jag ska klä upp mina katter i mina sexigaste underkläder.


Skriver om, och har bilder på vad systrarna olsen har på sig.

Undra vad Babben Larsson har på sig idag?

Tycker att Sex and the city är bästa serien ever och kan knappt vänta tills filmen kommer.
Själv har jag börjat se om Arkiv X och kan knappt vänta tills filmern kommer.

Tar bilder på sig själv i olika outfits.

Otroligt att man kan ha tröja och byxor på sig på samma gång. Oj finns det linnen och kjolar med. Unfateble!

Blogga om Blondinbellas blogg.
Oh shit nu gjorde jag med det.

Skriver av allt skvaller från aftonbladet.
Men länka istället om det ska vara så intressant.


Ok sä här är läget. Jag har själv testat några av dessa punkter och jag är ingen superbra bloggare. Men det finns för många bloggar som gör/har alla dessa punkter varje dag. Boring tycker jag.

Nu ska jag äta frulle och titta på X-files så ni vet. Skulle göra mycket för en chokladkaka nu. Får bli glass istället. Orkar inte gå och handla. Bra frukost Sanna. Skärpning!






Dagens to do

Idag ska jag göra något jag borde gjort för länge sedan. Städa garderoben! Nu när Karin vart igång så är jag så illa tvungen att sätta igång. Har rensat en garderob än så länge. En kvar plus 3 byråer. Det är bara att inse att jag inte kommer bli så liten som jag en gång var. Synd på en del kläder som jag älskar och har lite svårt att göra mig av med. Tyvärr har mina syskonbarn på 13 och 14 växt om mig för länge sedan så där kan jag inte dumpa alla kläder. Det får helt bli tradera för de saker som inte åker i soporna. Fatta att jag har kläder kvar sedan högstadiet. Haha! Vissa saker kan jag fortfarande ha. Men jag skulle behöva gå ner 3kg minst. Men det får bli att ta tag i det nästa vecka. Så blir det knäcke och vatten.

Kvitton

Jag blir så förbannad på mig själv. Jag som är en av stans snålaste människor (antagligen pankast med) sparar inte kvitton. Fan vad surt det är när något sen går sönder och de säger i affären att det är 3års garanti om man har kvitto. Alltså jag sparar kvitto på saker som jag anser att man ska göra det på. Saker som är lite dyrare. Men min datastol för 300 på jysk sparade jag inte kvitto på. Smidigt att den nu är trasig och inte går att sitta i alls. Visst det är ju en jävla skitstol när man tänker på priset. Men en hel stol är skönt att ha. Inte jag som har suttit sönder den heller för den delen. (/&!=#=)¤(!"#<<!

Nästa gång ska jag köpa en stol som är dyr nog att spara kvittot på.




Ursäkta språker. Jag är trött och grinig och vill ha en ny stol.

Van Veeteren: Svalan, katten, rosen, döden (2005)

"Münster upptäcker kroppen av en ung strypt kvinna i hennes hem och överraskar mördaren som fortfarande finns i lokalen. Mördaren hinner fly, men lämnar efter sig en sällsynt bok på platsen. Boken innehåller en hälsning från den skyldige. När ett offer till hittas sätts Van Veeterens litterära kunskaper på prov för att hinna stoppa seriemördaren innan fler mord begås."

Sorry men nu har jag sett den här filmen 2 gånger. Kom inte ihåg att jag sett den förut. Nu vet jag varför. Den är asdålig. Den här filmen borde brännas så illa är de. Skådisarna är usla och storyn är trisst. Tacka vet jag Beck och Wallander.

image257

0/5
En av de sämsta filmer jag sett tror jag.

Bottoms Up (2006)

"A Midwestern bartender (Mewes) ingratiates himself into the Hollywood system, finding love along the way."

Ja vad ska jag säga. Hade inte så stora förväntningar på den här filmen. Den var inte heller så bra, precis som jag trodde. Se en annan film istället.

image256
2/5 Den går att se men det finns bättre filmer.

Går åt skogen

Idag så var det så nära att jag vände tillbaka på dygnet. Jag var uppe hela natten och sedan så passade jag på att åka runt och nörda och handla hela förmiddagen. Allt var bra och jag somnade vid 19 men så vaknade jag så klart för en timma sedan. :(

Var skoj att åka runt och glo idag. Det vart allt från mio till city gross. Handlade maxiyatzy på city gross asbilligt. Ska bli skoj att spela sedan. Var sugen på att annat spel men spel är ju superdyra. Fattar inte hur de kan ta så mycket pengar för lite papper och plast. Handlade även lasange som vi åt när vi kom hem. Kom även hem lite glass och kolasås. Sedan handlade vi bara tråkiga saker som man måste ha hemma. Mat med andra ord. Var även en sväng på plantagen och shoppade lite då det var halva priset på alla gröna växter. Få se hur länge min murgröna får leva innan katterna lekt sönder den. Som avslutning på det hela när vi vart överallt i alla affärer i ingelstaområdet som vi ville gå in på så åkte vi till Lindahls. Deras Semlor är mums vill jag lova.

Nej nu ska jag äta lite och se någon film och hoppas jag somnar.

Oj oj oj

Feste pågick långt in på söndagen. Efter det har jag sovit som en stock. Varför ska man sätta igång att partaja klockan halv 4 på natten? Kan någon banka vett i mig? Skoj hade jag i alla fall och det var skönt att få ha efter en mycket jobbig vecka. Nu blir det lite mat för min del.

Efterfesten pågår

Om det inte var för att jag vänt på dygnet skulle jag aldrig gått med på det. Kan dom bara inte däcka snart så jag kan se en film eller något. :)

Kanske att jag är dum i huvudet

Jag kan i alla fall tro det om mig själv just nu. Gick med på att efterfest här hemma. Ibland är jag bara så störd i huvudet. Varför gick jag med på det? Så nu blir det till att städa och behöva klä på sig kläder. Jag som hade så mysigt. Såg precis 3:e avsnittet av cashmere mafia. Serien ser lovande ut.

Nördar som jag

Själv vill jag i alla fall gärna ha på mig det här halsbandet. En riktig klassiker, eller är ni för unga för att komma ihåg denna sötnos?

image253

Bröllop

image252



Låg världens finaste inbjudningskort i hallen såg jag.
Jag ska på bröllop och jag vet precis vad jag ska ha på mig. :)

Många grattis till Jenny och Tobbe.



Jag & klänningar

Som alla som känner mig vet så har jag 3 laster. Klänningar, skor och chips. Allt får gärna glittra så mycket som det bara går. Ja förutom chipsen då så klart. Sitter här och sliter mitt hår för tillfället eftersom jag inte kan låta bli att surfa in på Forever21. Hur mycket jag än vill så shippar de inte till Sverige. Får leta på ebay efter denna underbara klänning eller skaffa en snäll människa som kan beställa åt mig i usa.

image251

Hockeyfrun och Journalen

2 bloggar jag följt sedan länge och som jag gillar att läsa. Men lär er ta saker och sluta hacka på min kompis. 2 mot en är inte snällt. Hoppas allt som alla parter skerv var med en nypa salt och humor. Och hockeyfrun om du slutar blogga kommer jag myla dig som det heter här i Norrpan. :)

God morgon

Jaha! Mitt dygn är totalt uppfuckat. Jag vaknade för några timmar sedan och har sedan dess bara pratat i telefon. Ellen är så mysig men det tar minst 2 timmar att prata med henne varje gång vi hörs. Det roliga är ju att vi hörs flera gånger i veckan. Haha! Idag är det Sambofritt här hemma. Sköt värre! Ska se till att ha en riktigt mysig spakväll med tjejiga filmer och bara ha det bra. Men först blir det till att läsa lite bloggar och ätra frulle. Knasiga jag!

Nej nu är det mosade moset mosat

Med andra ord ska jag ta och mosa ner mig i sängen några timmar. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Sorry Karin! Vi får leka senare. Svårt att vända tillbaka på dygnet när man inte är helt kry och en massa annat spökar i hjärnan.

Knulla som katter

Jag tror min katt börjat löpa. Hon som inte tappat alla mjölktänder än. Satt och sökte lite på nätet om löpning och hittade det här. Hur man knullar på kattvis. Det måste helt klart testas. Låter porrigt värre att bli påsatt samtidigt som man blir biten i nacken. Haha!

image250

Störda katt

image249Vad är det egenrligen med katter och lådor?
Nu har lilla Svinpäls krupit in i hyllan för 4:e gången
den här natten och puttat ut den tunga förvaringslädan
med fotografier. Sedan river hon ut alla kort och lägger
dig i lådan. Om jag bara hittat min laddare till kameran
så jag kunde ta ett kort på knäppisen.
Inte nog med det så sitter Kalle nyvaken, spelar wow
och lyssnar på scatman och sjunger så högt han kan.

Vilket dårar jag lever med. Haha!


Not my cat


Cashmere mafia

Efter att nu ha sett första avsnitten måste jag bara säga. Hej på dig nya favvoserie. Dig ska jag följa om du fortsätter vara lika bra.

image248

Nu kommer stormen

image247
Det blåser på rätt bra här i Norrlöping med. Nu sitter jag i alla fall med den där mackan i handen som jag vart sugen på ett bra tag nu. Förövrigt står här ett nytt pringlesrör med lite godare smak. Hot and scary vilket jag antar är samma som  hot and spicy. Colan är upphällt och kyld. Kissen ligger i knät.

Dax för första avsnitet av Cashmere mafia.

Mina strippskor

image246


Dessa skor står i hyllan men jag får sällan användning för dom.
Sist jag hade dom var med svarta stuprör och svart linne har jag för mig.
Vad skulle man kunna ha för kläder till dessa skor?
Vill ha dom på mig snart igen. :)

För att inte tala om denna.

image245

Söt som en älva

Även om jag är en alv så skulle jag gärna sätta på mig denna söta/sexiga klänning. Man hittar så mycket skoj när man surfar runt.

image244

Inte så dyrt heller och tiaran ingår. Nice!

Jag på nyår

Hittade en bild på mig på facebook från nyår. Full och glad, kexshoklad!

image243

Var i helafriden har sminket tagit vägen? Jag som tyckte jag glittrade på som en tok

Sega skitdator

Säger bara att ibland går inget som man vill. Jag vill ha en ny burk och det med basta. Gärna en som inte låter så dant. Någon som har en dator att donera till stackars mig?

Kyle xy

image242
Har precis gosat med lillkissen och tittat på Kyle xy. Gör visst allt för att hålla mig vaken och vända tillbaka p å dygnet. Synd bara att man blir så trött av att sitta och titta på en skärm hela tiden. Funderar på att äta en liten macka och ge mig på serien Cashmere Mafia som ska vara någon blandning mellan Sex and the city och Desperate housewives.

X-files 2

Tänk att man missat något så underbart som att det ska komma en ny arkiv x-film. Jag sitter och skuttar i stolen och om jag blir överkörd och dör eller störtar med ett plan kommer jag bli så förbannad. Det får bara inte hända fören jag sett den här filmen. :) Ja det finns ju mer filmer jag ser fram emot men denna ska tydligen gå att se redan i sommar. HURRA! Nu blir det till att se hela serien från början till slut igen. Var ju många år sedan jag såg alla avsnitt.

image241

Donnie Darko (2001)

16-årige Donnie är inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen, han har konstiga syner och en låtsaskompis vid namn Frank som är en stor kanin. En natt kraschar en flygplansmotor ner i Donnies hus men eftersom han tillfälligtvis gick i sömnen just då undkommer han incidenten med livet i behåll. Av Frank får han veta att han nu fått en annan, högre mening med livet.

Mycket konstig film måste jag säga. I början tror man att det ska vara lite liknande serien Kyle xy men den här filmen har ingen logik överhuvudtaget. Spännande men mysko. Antingen är jag för trög eller för trött för att fatta slutet. Skönt var dock att den inte var så förutsägbar.

image240

3/5
men mest för att jag gillar sjuka filmer.

Bring It On: In It to Win It (2007)

East Coast Jets har med sin laganda och attityd dominerat Cheer Camp-mästerskapen de senaste åren, men i år tror de energiska tjejerna i West Coast Sharks att de har vad som krävs för att vinna Men när olyckan är framme och deras vinstdrömmar står på spel, inser ledarna för de båda teamen att de måste samarbeta och satsa allt för all lyckas!

Har ju sett ännu en film men glömt bort att skriva om den. I stället för bakgrundsmusik skulle jag kalla detta en bakgrundsfilm. Helt ok att ha på i bakgrunden medans man gör något annat. Man behöver ju inte följa varje minut precis. Inte för att jag är något större fan av bring it on filmerna måste jag nog säga att den här var den tråkigaste och mest förutsägbara av dem alla. Men som sagt. Om man vill ha på något för att det inte ska vara så tyst hemma så passar ju denna bra.


image238

1/5 i betyg. Helt klart en typisk bakisfilm.

Miss Potter (2006)

Trettio år gammal och singel. Beatrix Potter bor i London med sina socialtklättrande föräldrar som är ursinniga för att hon avvärjt alla unga lediga män i sitt liv. Hennes enda riktiga vänner är djuren som hon sedan barndomsben älskvärt skapat och berättat historier om. Miss Potter lyckas slutligen sälja en bok om dessa historier och det blir Norman Warnes första projekt. Ganska kvickt blir han förälskad i boken och Betarix och tillsammans planerar de försiktigt publikationen. Det blir en av många framgångar samtidigt som det erbjuder henne möjligheten att rymma från både sina föräldrar och Londonbornas livsstil.

En underbart mysig och bra film som man mår så där lagom bra av att se.

image237

4/5 i betyg. Kura upp i soffan med en kopp te och njut.

Hur kan något så gott vara så äckligt?

image236
Jo det ska jag tala om. Pringles har har tagit fram en smak som inte allt faller mig i smaken.
Men chipstokig som jag är måste jag ju testa allt. När de sedan är billiga som satan på ÖB
så kan man ju inte annat än ge med sig. Men som jag radan antog så smakade inte dessa
chips alls något vidare.

Någon mer som testat Pringles roast beef?

Alla dessa bloggar

Själv följer jag en del bloggar. Vissa för att de är bra. Vissa för att de en gång var bra och vissa för att jag stör mig lite på dem. Jag skulle behöva göra en rensning i mina favoriter och ta bort allt skräp som jag inte längre vill läsa. En del bloggar blir aldrig bra igen hur ofta jag än läser dom. Är det någon som har några tips på bra bloggar? Skulle behöva byta et en del som sagt men det är svårt att bryta gamla mönster.

Själv har jag svårt att komma på saker att blogga om. Visst skulle jag kunna skriva om min tråkiga vardag men det tror jag inte är så spännande för någon. När det väl händer något skoj i mitt liv. Som brakfesten i lördags när Karin fyllde så glömmer jag ju att blogga om det. Antagligen för att jag var bakis i 2 dagar. Haha!

Nej nu ska jag surfa vidare i bloggdjungeln. Vi kanske ses!

Suburban Girl (2007)

"A Manhattanite book editor (Sarah Michelle Gellar) finds her take on the game of romance changed after she lures the attention of an influential older man."

Fy vilken långtråkig film. Eller så är det bara det att jag är så trött och seg som vanligt. Den stod listad som romantisk komedi men jag skulle nog säga romantiskt drama då jag inte skrattade en gång. En sån där tråkigare film om en tjej som hittar kärleken och slutligen sig själv.

image235

2/5 i betyg och knappt det.

Sorry

Ibland när livet står upp och ner så skiter jag i att blogga. Mitt liv har under den senaste tiden vart mer upp och ner än vad jag kan komma ihåg att det vart förut. Bråk med sambon gjorde att jag tog kissarna under armen och flyttade hem till c-man. Slutade med att jag längtade tillbaka så nu sitter jag här igen. Även om jag valt en ny väg i livet så är det skönt att jag och Kalle inte bråkar just nu. Bara för att man vill att det ska funka så gör det inte alltid det. Så är det med livet. Inte nog med att allt har på senaste tiden vart drama så är jag sjuk som en gnu med. Jag tror jag har ont äverallt där man kan ha ont. Urinvägsinfektion, tjock i bihålorna och kli i halsen och typ ont i alla tänder och tandkött. Vet inte om jag ligger och spänner hela käkarna på nätterna eller vad det är. Har så ont så jag knappt kan äta. Sedan har man ju vänt på dygnet totalt av att vara så orkeslös som man är när man är sjuk. Men nu ska jag föröka få i mig något och titta på en film tror jag.

Jag kommer tillbaka kära blogg. Sakna mig inte för mycket.

Stora fötter, stor kuk!

Så fårgan är vad den här snubben har i skostorlek?

image234

Envis så det kokar

Tydligen kan man bråka om allt på denna jord när man gått upp på fel sida. Då menar jag inte att jag gjort det utan en viss annan person i detta hushåll. Jag är envisast i världen och vägrar ge mig då jag vet att jag har rätt. Inte ens för husfridens skulle tänker jag ge mig. Saken är så här. Vi har delat upp det så att jag alltid betalar för oss 2 när det gäller födelsedagar och andra högtider som är inom min familj och mina vänner. Han ska då göra likadant är tanken. Självklart funkade det superbra i julas då jag hade 18st att handla till från oss och han bara 5. Men så är det. Allt sånt brukar jämna ut sig i längden. Jag köper billiga saker och han lite dyrare. Nu ska vi på dop imorgon och då ska plötsligt jag betala halva fast det är hans kompis som fått barn. Hur går det ihop sig då? Man kan ju inte göra om reglerna bara för att det passar han bättre just nu.

Sedan så var han i julas för sent ute att köpa julklapp till sin mamma så jag plockade bram ett oöppnat paket med filippa K- muggar som jag inte hunnit använda en. Så jag slog in det och gav hans mamma i julklapp. Självklart kan man ju bara inte skita i henne när hon köper till oss. Det vägrar han betala något för. Inte ens halva bara för att han inte var med och valde det. Jävla griskille! Så han hade hellre låtit hans mamma vara utan. Fattar nada! Jaja! Snåla jävla killar som snikar av sina panka arbetslösa tjejer går fan fetbort.

Jag är förbannad och sur och var tvungen att skriva av mig lite. Ska försöka ha lite trevligare inlägg fram över.

Stäng

Vaknade av att jag frös idag. Kalle hade tydligen öppnat fönstret när han gick och la sig. Fy bövelen vad kallt det var. Det var inte lite han hade öppnat heller. Så nu sitter jag här och har ont i halsen, öronen och snorar som en ovaccinerad kattunge. Men det blir nog bättre om ett tag. Brukar alltid bli lite småsjuk när jag ligger kallt eller i drag. Dumma Kalle! Ska ju på dop och födelsedagskalas imorgon. Måste ju var pigg och söt och inte ha snytskav.

Just nu håller jag på med det tråkigaste jag vet förutom att diska. Tvätta! Bajs vad det är tråkigt. Tycker jag springer som en skållad bäver upp och ner i trapphuset. Inte skoj när man bor längst upp och det inte finns någon hiss. Jaja! Man kanske inte ska klaga. Jag kan nog behöva röra på asset lite ibland jag med.


En bok om mig?

Satt och slösurfade lite och hittade den här boken. Kanske vore något att läsa. :)

image232

csi new york & gossip girl

Nu ska jag göra varma mackor och titta på nya avsnitt av csy ny och gossip girl. Filt och gosig katt ingår.
Låter det inte underbart mysigt?

image230    image231

Mera stan

Idag vart det en tur på stan igen. Denna gången utan Karin då jag inte kan shoppa födelsedagspressent till henne när hon är med. ;) Nu är i alla fall det avklarat och partydrickat med. Blev en flaska vitt för min del. Nice!

Såg den absolut sötaste oversizetröjan på åhlens idag med. Den satt på en av expediterna och var rosa med hjärtan på. I hjärtana var det kalle anka och kajsa anka som kramades. Hon hade ett skärp i midjan och leggings till. Hur gulligt som hellst. Undra vart hon köpt den. Vågade inte fråga men titta lite snabbt igenom Åhlens för att se om jag såg något liknande. Det gjorde jag inte. :(

Såg att det kommit lite vårnyheter på laredoute. Här är några trevliga klänningas som jag gärna skulle äga.

image227image228image229

Fönstershopping

Idag har jag vart med Karin på stan och lallat runt. Det var så mysigt att komma iväg och mysa lite. Bara gå och glo och sitta och prata och äta gott. Jag vart som vanlig testsminkad på stan av Karin. Jag är nästan alltid osminkad så hon använder mig som provdocka. Supernice att alltid komma hem sminkad och snyggare än när man gick. hehe!

Varför ska man alltid hitta så mycket man vill ha när man inte har någora pengar? Problemet är ju att när man väl har pengarna så vill man inte ha något. Kanske bara är så för mig. Kom i alla fall hem med mat och kattsand. Det är inte skoj att sitta fast i arbetslöshetsträsket och inte veta hur framtiden blir.

I helgen blir det i alla fall dop och 30-årsfest. Frågan är vad jag ska ha på mig. Har 2 nya klänningar som väntar på att få ut och svira. Haräven en fin blå paljettkjol som borde få ut och fira. :)


Bob the Butler (2005)

"Tom Green stars as a bumbling buffoon, who lands at Butling after working his way through all other 'A' and 'B' jobs."

En rätt mysig film måste jag säga. Lagom rolig och söt. Skönt när man får se Tom Green i inte en allt för sjuk roll. Frågan är om man skulle göra som han i filmen. Ta telefonkatalogen och börja söka jobb från A till Ö. Tillslut har man jobbat på så många ställen så man känner hela stan. :)

image225

Betyg 3/5

Sicko (2007)

"A documentary comparing the highly profitable American health care industry to other nations, and HMO horror stories."

Vet inte riktigt hur jag tycker och tänker om Michael Moores filmer. Självklart tycker jag de är intressanta när jag väl ser dom. Sedan kommer de kritiska ögat fram och undrar hur mycket det är av det som sägs som är sant eller inte. Hur det än är så tycker jag han är bra på att fånga tittarens uppmärksamhet. Även om det vart lite tradigt mot slutet då man tycker att det blir mycket tjat om samma sak i just den här filmen.

image224

3/5 i betyg. Sevärd men inte lika bra som hans tidigare filmer.

Bloggen dör

Jag vet att jag vart så tråkig här på sista tiden. Har hänt en massa jag skulle kunnit skriva om men jag glömmer alltid bort det. Ska i alla fall skriva lite om några filmer jag sett på sista tiden. Idag har jag tittat på Gossip Girl och Desperate Housewives. Äntligen börjar serierna jag gillar efter ett juluppehåll.

Lite sugen på den här klänningen från H&M men jag vet ju redan att jag inte alls passar i den färgen. Kanske skulle slå till på den vita istället. Svart har jag ju redan så mycket av. :)

image223

Trött men lever

Känner att kroppen inte hänger med riktigt. Jag bara sover och sover. Mår inget vidare. Har precis tagit tag i att göra något jag borde gjort för flera dagar sedan. Diskat! Inte skoj alls. Idag blir en dag av eftertanke och försöka ta hand om mig själv lite. Gillar inte att må dåligt. Hoppas ni andra mår bättre.


Jag i Stardust?

Idag fick jag höra från ännu en person att jag är lik Claire Danes. Det har jag hört sedan serien Mitt så kallade liv. Idag hade en killkompis sett den och sa att han tänkte på hur lika vi var hela tiden. Är det bara jag som inte tycker vi är lika? Haha!

image222

Pruta på H&M

När allt är trist och grått ska man inte gå på stan. Det är livsfarligt för ekonomin. Har lite ångest över ett av mina köp idag men jag tror nog jag kommer behålla i alla fall. Jag var alltså på stan med min Karin och tittade runt. Det blev mycket HM eftersom hon hade 500kr att handla för där. Det hela slutade med att jag som inte skulle köpa något gjorde det i alla fall.

Testade massor med kläder och föll först för en mörklila tröja i lång modell. Reapriset var 79:50. Saken var att den var trasig i sömmen på ena armen ca 2 cm. När jag slänger upp den på disken frågar jag vad de kan ge mig för pris på den istället. Hon går och rådfrågar någon och kommer tillbaka och säger 49:50. Jag säger.. Njaa då vill jag inte ha den. Jag är ju inte så händig och jag måste dy för hand för jag har inte någon symaskin. Då kläcker min smarta vän ur sig. Jo det har du ju visst det. Så jag fick förklara lite smidigt att den inte funkade. Började bli riktigt pinsamt att jag skulle klaga över en liten sprucken söm på en reatröja som jag fått bättre pris på. Hur som så frågade hon igen om jag skulle ha den eller inte. Ja ok då, du får 30 spänn för den sa jag. Ok sa hon. Haha! Pinsamt! Snacka om kap då jag gillade den även för 79:50 och hade jag inte vart så fattig och snål hade jag så klart betalat fullpris för den. Det dubbla med andra ord.

Sedan så kom ångestköpet. En guldjacka i storlek 32. Supersnygg men för trång över tuttarna så jag kan inte knäppa den hela vägen upp för då ser det inte klokt ut. Men men det behövs ju inte. Hur kommer det sig att ibland har jag storlek 32 (vilket är xxs eller något liknande va?) och  i bland så passar inte kläderna om det inte är large? Alltså jag är nog en 34/36 i 99% av fallen men det är i alla fall knasigt att det kan vara så olika på modeller och affärrer.

Lyckades så klart shoppa en glittrig kuvertväska i guld på glitter med tillhörande börs. Supersöt och bra i partysvängarna. Min förra guldpartyväska har jag partat sönder. :)

Nej nu ska jag se på film och sova. Försökte se Wallander - pyramiden igår men somnade så jag kan inte bedömma om den var bra eller dålig. Antagligen var den inte så bra eftersom jag somnade men även den bästa filmtittaren kan ju vara trött ibland.

Kram på er alla och kram på Christian som ligger och är nyopererad. Tänker på dig!

SNÖ

Hurra för snö! Jag älskar snö. Något i mig älskar när det snöar. Jag blir som ett litet barn igen och vill ut och leka. Känns så fint när snö lägger sig över all skit och gör det vackert. Vore trevligt om det kunde lägga sig lite vacker vit snö i mitt liv med. Visst har det börjat falla lite snöflingor hör och där i perioder. Hoppas bara att det snöar på flera meter och stannar så.

Nej nu ska jag ta på mig lite varma kläder och ta katterna under armen och gå ut och leka lite. Frank har redan vart en sväng på balkongen och jagat snöflingor och grävt ett stort hål. Han älskar snö. Svinpäls tycker den är kall och läskig och går och sprätter med bakbenen. Kalle hatar snö men i love it.

image221

Maraton

Idag är en dag av eftertanke och vila. Det vart kaos på nyår och jag har inte hämtat mig än. :) Dagen spenderas i soffan med sagan om ringen-maraton. Har precis sett första och ska strax slå på nr 2. Imorgon ska jag ta tag i det nya året och se till att få ordning på mina nyårslöften lite. Men idag blir det bara att vara. Fast allt är skit så är jag i alla fall en prinsessa så det så. :) Allt blir bra med tiden och tid har jag så det räcker och blir över. Säger bara en sak: WHATEVER! lol

image220

Legolas gör mig våt. Var hittar man alver nu för tiden?