Kolla in håret


Kolla in vad håret tappat färg redan. Jag var ju nästan svarthårig i början. På bilden är det till och med lite blött. Ska till Barberarn på fredag och fixa lite slingor på det. Jag kommer var mitt vanliga blonda jag till jul antar jag. Fast jag hade gärna haft mörkt lite längre. Får se hur om jag blir mörk efter thailand igen. Ingen idé att försöka mig på att vara mörk när färgen bara rinner av. Och planen är ju att bada bada bada när vi är där.

Nej nu ska jag blåsa håret för snart kommer det folk hit och ska se på fotboll. Ikväll är det bucketfest hos Johan med och sedan blir det otten har jag hört. Ve och fasa. Jag trodde jag skulle slippa det där stället nu när jag är så gammal. haha!

Kom och gick

Jag kom hem från jobbet, jag gick till jobbet. Ja så känns det typ. Jag somnade igår när jag kom hem och vaknade mitt i natten. ingen idé att kliva upp då precis. Därför sov jag lite till och nu är jag alltså på jobbet igen. Igår var alltså en helt ospännande dag skulle man kunna säga. Men jag är i alla fall utvilad. :)

Ellen jag var duktigare igår men jag failade lite. Åt några bitar choklad på jobbet. haha! Skärpning idag. Att det inte ska kunna gå en endaste dag utan att jag trycker i mig något onyttigt. Jaja! Livskvalité kan man ju kalla det. hehe!

One time i looked at a diamond and it gave me a sunburn

Sånt här gillar ajg. Så sött och sorgliget på något vis.

Ge snäckan en hund förtjyven!


Åhhh!

Skulle precis sätta mig och ladda upp lite bilder från när vi var på spa. Kan nog glömma det. Segast ever! Suttit och väntat på första bilden 5 minuter nu och ska lägga upp en hel drös är tanken. Jag har i alla fall vart och storhandlat med Sofia nu. Eller ja så mycket vart det kanske inte. Är ju gräsänka i veckan. Jag sprang på Dan på macken när jag skulle hämta ut mitt buzzadorpaket. Vill börja spela wow igen men hur i hela friden ska jag ha tid med det?


Nu blir det slö i soffan. Ska se Da Vinci-koden och äta marabous nya choklad. Gör ett försök senare att blogga. Hej så länge.

Det kommer

Jag ska lägga upp lite mer bilder och berätta om spat och helgen. Jag har bara inte tagit mig tid. i helgen hade vi mysbesök av Jessica och Danne och tillbringade den med att äta så mycket som vi kunde och spela spel. Ja ok! Det var ju en del fotbollstittande med. :)

I går kom jag hem sent eftersom jag var på stan och flängde. nej jag shoppade inte. Det är ju faktiskt lite kvar på mitt shooppingförbud. Fatta att jag inte köpt ett plagg på snart 2 månader. Otroligt! Dock har jag ju köpt tv, och möbler och sånt istället. Men i alla fall. Igår handlades det alltså bara nytto/tråkgrejer som tex en såg. I kväll blir det storhandling av mat med Sofia. Har ett paket att hämta ut också. Nej det inget jag shoppat utan ett paket från buzzador. :D

Förövrigt är det skitsvårt att sätta ett pris på sig själv. Hur mycket är jag värd? Nu snackar vi lön här. Man vill inte ha för mycket i lön då detta sätter mer press på en själv men man kan ju heller inte säga nej till pengar. Eller? Jag har ju redan lyckats gjort det ett antal gånger. haha! Dags att försöka boosta självförtroendet lite tror jag. :)

Nu är det frulle och jag ska beställa en massa roliga saker till min tassimo.

Såå skönt

Åh vad trevligt och skönt det var på spat. Jag lägger ut lite bilder imorgon. Idag har vi besök hemma. Fotboll, tacos, öl och en massa snacks. Tyvärr blev det ingen storvinst för någon av oss på tipset. Men nu hoppas vi på jokern istället. :)


Jag och Johanna på Hamam

Nu drar jag

Här ska njutas i fulla drag. Spatime FTW! Skriver om det imorgon. Kram på er!

Sötast!

Min gamla jobbarkompis Carina aka svettsvanken (vi jobbade med att haka av nylackerade prylar när de kom ut från ugnen en varm sommardag för länge sedan då vi gav oss själva fina smeknamn. Själv är jag rövsvetten, haha. Varmaste stället jag vart på i mitt liv. )är med i Norrköping tidningar idag. Kolla in detta bildspel. Sötast ever!

http://www.nt.se/bildspel/bildspel_med_ljud.aspx?slideshowID=6366762&firstImageID=6366778

Me tomorrow


I morgon åker jag på spaweekend. Det ska bli så sköööönt! Behöver verkligen detta. Umgås med mina underbara vänner och bli ompysslad. Har en klump i magen just nu. Prestationsångest skulle man kunna säga. Hoppas verkligen allt kommer gå vägen. I morgon jobbar jag i alla fall hemifrån. Nice! Betyder att jag inte behöver kliva upp förens 5 i 8. Haha! Eller shit! Tänk om renoveringsgubbarna kommer i morgon. Har redan vakat av att de stått och kollat in på mig i sovrummet och sagt god morgon en gång. hahaha! Tur att jag är frusen av mig så jag inte sover naken så här års.

Dagens fastnatpåhjärnanlåt

Eftersom min hjärna är full av låtar från både förr och nu så dyker det ibland en sån här goding i mitt huvud. Snacka om flashback!


Skönhetsbehandling


I stolen bredvid mig pågår det kattspatreatments. Frank har tvättat igenom Svinpäls och nu är det Svinpälsen som går loss på Frankans tuppkam. Innan dess var det örontvätt. Blää!

Karriärstegen


Så idag har man blivit uppflyttad ett hack på karriärsstegen. Nya utmaningar som jag hoppas ska funka bra för mig. Spännande att se vad detta gör för min lön. Hoppas innerligt på en stor fet löneförhöjning. :) Bara för saken skull har jag nu med lite jobb hem. Hehe! Grattis till mig eller något. Jag är ju lite av en vanemänniska så detta är allt lite skrämmande men det låter än så länge mycket bra. Nej nu ska jag rita lite jobb. Hej så länge!

Världens roligaste jobb

Åh vad jag älskar mitt jobb ibland alltså. Visst har alla jobb för och nackdelar men jag måste säga att jag i alla fall har turen att få jobba med något jag tycker är roligt. Idag har jag tillexempel skissat på en riktigt rolig sak. Tyvärr kan jag som vanligt inte säga vad än eftersom allt är så hemligt. Men jag kan i alla fall berätta att jag håller på att rita en ny logotyp till en stor och välkänd modekedja. Askul att få händerna fria. Dessutom har vi ju nyligen uppdaterat med en lite atelje på jobbet där vi sitter och går loss med pennor och papper. Superskoj att inte behöva sitta framför en skärm hela tiden. Känns som när man hade bildlektion iskolan och var så där glad för att man skulle ha bild som nästa grej på schemat. Lektime liksom! :)

Har precis pratat med Sofia i några timmar i telefon. Vi är gräsänklingar båda två just nu så vi spenderar kvällarna med att umgås via telefon. haha! Fast smidigt är det då man kan göra annat på samma gång. På torsdag bär det ju av på spaweekend med brudarna. Ska bli så sjukt roligt och mysigt. Bara två och en halv vecka kvar till Budapestresan med. Nästa helg är det bucketfest med gänget inför Thailandsresan i dec/jan. Tiden flyger nu känner jag. Snart är det dags för en massa julfester och mitt födelsedagsparty också. Helgerna kommer vara fullsmackade med roliga grejer ända till slutet av januari. Det är bra det för annars är jag inte ett stort fan av hösten/vintern men i år känns det riktigt roligt för jag har så mycket att se fram emot.


Även små ting är trevliga. Fick denna i brevlådan idag. Innehöll krämer från Lumine och Nivea. Tackar!  Här ska testas om något råder bot på min torra vinterhud. :) Frank vill också ha en goodiebag. Han har ju vart testkisse för kattmat en gång i tiden men eftersom han är kräsnast i världen ratade han alla smakerna och åt faktiskt inte något av det vi fick testa. Dock är han väldigt förtjust i min köttfärsås och äter ibland oliver. Han är en finsmakare vill jag lova. ;)

Nej nu blir det sängen. Vi hörs imorgon gott folk.

Ny spännande sak

I morse kom Sofia hit med en såg som jag ska låna. Den åkte in i datarummet som sedan har vart stängt tills jag kom hem. Nu när jag öppnade dörren för att sätta mig vid datorn så fick katterna syns på den. De har nog nosat på den i säkert 15-20 minuter. Helt sjukt kul och spännande tydligen. Kan meddela att Svinpäls även slickat in den så gott hon kunnat. Hon alickar ju typ på allt. Igår satt hon och slicka på väggen.


Lukta, lukta, lukta....


Fick tyvärr inte med tungan men detta var tdligen bästa slickstället. Har Johan haft sina svettiga händer där måntro? Svinpäls kanske har brist på något den lilla tjejan. :)

Ny karriär

I morse (läs middagstid) vaknade jag av att jag trodde jag hade hittat en ny karriär. Hade drömt att jag startat en grej och trodde till och med ett tag att jag redan var igång. Ringde Sofia som ävn hon var inblandad i detta (i min dröm alltså) och bubblade ut allt jag kom på innan jag vaknade till och typ glömde bort det mesta. Ska bli spännande att se om idén var lika bra som jag fick för mig i drömmen när jag väl frågar henne om det senare. haha! Kanske känns mina drömmar så verkliga eftersom jag inte sover allt för bra just nu. Anledningen ser ni här nedan. Det renoveras badrum och eftersom det vart fuktskadat så står en fläkt och brummar dygnet runt. Inte nice alls. Dock kommer det bli skönt att få fint. Jaja! Det här inlägget var kanske lika yrt som jag var i telen med Sofia när jag precis vaknat. Skyller på att jag är trött som ett as.


Det ser så litet ut på bilden men här får det alltså plats både toa, handfat och badkar utan att man får klaustrofobi.

Rosa shopping



Cancerfonden är nog den fond jag skänker mest pengar till om året utav de olika saker jag stödjer. När det är oktober gör jag som de flesta andra tjejer och satsar lite extra. Detta är inte bara för att min syster har haft bröstcancer nyligen. Det gjorde jag redan innan. Och självklart är all cancer skit (och så vidare) men man kan ju inte låta bli att shoppa alla dessa söta rosa saker som kommer ut i butikerna så här års. Två flugor i en smäll liksom. :) Här är mitt senaste köp som är en rosa skruvdragare. Den hittar ni på Claes Ohlson och 10% av försäljningspriset går till Cancerfondens rosa bandent-kampanj.

Ni är för söta

Fast jag min blogg dött på sista tiden så ger ni inte upp. Mitt läsarantal har knappt rubbat sig. :) Jag ska helt klart bättra mig för er skull. Det har vart lite mycket på sista tiden bara. Men det är ju skönt att veta att ni stannar kvar trots bloggtorkan.

Vad har hänt sedan sist då? Ja förutom den årliga höstsnuvan och en massa annat tjafs så har Kalle och jag köpt en massa nya prylar som jag skrivit lite om redan. Ny tv, nytt ljudsystem, ny kaffemaskin, nytt matbord, nya stolar, ny matta, ny klocka, nytt skrivbord, nya lådor, ny kamera nytt liv och ny fru. Ja det var typ så det lät på kalle när han berättade för någon i telen vad vi shoppat. Haha! Ny fru (vilket tydligen är jag) ska nog ha att göra med min nya hårfärg. Dock håller den redan på att försvinna. Får nog sluta tvätta håret. haha!


Ja så där blek är jag förhoppningsvis inte. Jag har bara lite svårt med att förstå mig på nya kameran. haha! Premiärtestade den nyss.


Bjuder på en bild från min för en gång skull ganska städade klädkammare. Fortfarande inte fått upp helkroppsspegeln dock. Ska tjata på Kalle att hjälpa mig i morgon. Jag har ju faktiskt lyckats få upp allat annat själv. :)

Nej nu ska jag slöa lite mer i soffan och sedan sova. Har typ sovit hela dagen då vi är krassliga här men vi har i alla fall kunnat trycka i oss stark tacos trots halsont. Gjorde susen för snorflödet vill jag lova. Bättre än nässpray!

Renovering

Hej hopp! Vad är det som händer med mig. Jag har ju liksom inte ens lust att blogga längre. Jag har så mycket anant som är roligt på g just nu. Men för att jag är så snäll så kan ni här med få en liten uppdatering. :)

I helgen fick jag äntligen med Kalle till IKEA! Ja inte bara det. Vi var nog i varje möblel/inredningsaffär i både linköping och norrköping. Resultatet blev en hel del shopping. Bland annat en ny matta till vardagsrummet, mnytt matbord och stolar och en massa småplock på Ikea (typ skrivbord, förvaringslådor, klädstänger osv). I dag började även renoveringen av våra badrum. De ska visst ta sin lilla tide men oj vad skönt det ska bli att få helt nytt och fräsht. Allt ska rivas ut och in ska bara nytt, nytt, nytt. Helkaklat blir det med så det känn nice. Så fort badrummen är klara kan vi äntligen börja med att lägga nytt golv i hallen och köket. Ingen idé nu när det rivs för fullt och springs upp och ner i trappan hela dagarna. Skönt att jag jobbar på dagarna så jag slipper se och höra skiten. Stackars katterna som är hemma. Eller katten kanske jag ska säga. Frank visade redan i morse när byggarna kom att han ville vara med och riva. Hoppas han inte är ivägen allt för mycket bara. haha! Scvinpäls den lilla räddharen däremot ville ligga och trycka i ett hörn. Då är det tur att vi bor stort och har 2 våningar så hon kan gömma sig så långt bort från oljudet som det går. :)

I helgen är tanken att jag ska bjuda över tjejerna på lite mat och party men vi får se hur det blir med tanke på hur dant det kommer se ut hemma. Äh! Det är ju faktiskt ganska skönt att ha något att skylla på om det inte ser perfekt ut. Det är ju för att de renoverar badrummen. ;)

Är fortfarande ute efter lampor hem. Lite sugen på en fly-lampa men jag har hört att de blir repiga bara man nuddar dem med en microfiberduk typ så jag vet i spörs om det är värda att inhandla. Man vill ju ha det lättskött och praktiskt. Fast de är ju så fina. Kanske skulle ge dem en chans i alla fall.


Teknikshopping


Så har en på gårdagen färsk 47" LED flyttat in hos oss (Kalle ska alltid ha det absolut senaste). Lika så ett surroundsystem och en tassimo kaffemaskin. Ser fram emot massa härliga filmkvällar. Ikväll har vi sett Alice i underlandet. Blu-ray så klart. Skänt med en tv som ger rättvisa åt blu-rayspealren och HD-kanalerna. Även om det förra tv:n var full HD den med så hade den ju typ 3 år på nacken nästan. Så nu 3 plattskärmar i detta hushåll. Frågan är om man inte skulle inhandla en liten till badrummet med nu när det ska bli nyrenoverat. No life liksom! haha!

I morgon bär det av mot IKEA och diverse andra inredningsaffärer hoppas jag. Det ska inhandlas nytt matbord och stolar, matta till vardagsrummet och möjligen en fotölj, fondtapet, lampor och lite annat småtjafs. Sedan är det nog dags att börja spara lite pengar till thailandsresan tror jag. Månaderna flyger ju fram. Snart dags för spaweekend med tjejerna och resan till budapest med lady gaga på schemat. Bäst att hålla lite i pengarna fram över tror jag. Kreditkort och lån vill jag fortsätta klara mig utan. :)