Gott nytt år!

Jag har bloggtorka. Eller det har ju hänt massor de här dagarna kring jul men jag kommer aldrig så långt som till skriva det i bloggen. Ikväll ska det firas att detta år är över och ett nytt tar sin början. Hoppas på ett kanonår jag. Skrev in mig på körskolan igår så nu finns ingen återvändo. Eller? Sofia det är dax för oss att ta tag i vårt snart med. Oh vad här ska tränas och fixas och grejas och donas och jobbas och köras och allt vad jag nu ska ta mig till.

Karin ska vi ses något snart eller? Jag var inte på jobbet igår då jag var hos ögondoktorn. De hittar inget fel på ögonen som tur är men eftersom jag inte ser som jag ska fortfarande så ska jag nu få gå till en annan doktor och kolla massa annat skit. Hoppas det inte är något allvarligt, typ hjärtumör eller liknande. HJÄLP! Nej nu ska jag inte skrämma upp mig i onödan. Antagligen är det bara något som kallas ögonmigrän som jag fått för att jag stressat för mycket. Själv tycker jag det låter som en hittepåsjukdom som man skyller på när man inte orkar gå till jobbet. Haha!

Jaja! Nu ska jag se om jag hittar en bikini för ikväll blir det bubbel tror jag. Blä! Blekfet som man är så här i vintertider kanske man borde bada i en overall. Inte nog med det har jag fått värdelns största inbyggda megafinne på kinden som gör svinont och lyser starkare än alla raketer som kommer skjutas ikväll tillsammans. Why me? Om jag så skulle bada topless så skulle inte blickarna kunna undvika den här finnen.

Ha en underbar kväll alla och gott nytt år på er. Kram!


Bild på min megafinne?

Hurra för mig!

Så var det dags för att fylla år. Har haft fullt upp de sista dagarna så uppdateringarna har vart lite kassa. I lördags blev det lite tjuvstart på firandet då jag var med vänner och åt på kvällen. Sedan var vi hemma hos Johanna och spelade buzz och käka glass och godis och myste. Supernice att kunna få vara hemma hos någon annan (tack sötjohanna) och slippa ta hem folk hit där det fortfarande inte riktigt är klart med möbler och allt som ska skruvas ihop efter ikeabesöket som var i lördags. Sofia och jag knallade hela dagen och myste och shoppade loss på ikea och ikanohuset. I söndags var kalle och jag på stan hela dagen/kvällen och fixade julklappar så det stor härliga till. Nästan alla julklappar är nu fixat och det känns skönt.

Idag har det vart första dagen på nya kontoret. Jag och Camilla fck åka till Ikea då vi kom på att det kunde vara bra att ah bestick och glas och allat annat som man behöver i ett kök. Kön till korven ringlade sig långt ut till byten och återköp så det kanske beskriver hur mycket folk det var på Ikea. :) Sedan bjöd jag så klart på tårta på jobbet eftersom jag fyller år idag och det var mycket uppskattat. Alla andra tråkmånsar som har fyllt år har inte tagit med tårta när de fyllt så jag hoppas att jag startade en trend nu. När jag kom hem så somnade jag i soffan och sedan så har jag vart med mamma och pappa och ätit kinamat och myst hela kvällen. Vart precis uppringd av alla syrror och syskonbarn och svågrar som är i england och blivit grattad. Inte lätt att prata med så många på en gång. Haha!

Tack för alla söta sms och uppvaktningar via mail och telefon. Inte lätt att få tag på mig idag då it-snubbarna som är på jobbet och fixar med de nya datorerna och den nya servern la beslag på min mobil idag. Självklart så var det min som strulade när det gällde synkningen till outlooken så de har som sagt haft den idag. Såg att jag hade lite missade samtal. Hade ju vart skoj om de svarade och någon började sjunga för dom. Haha!

Nej nu ska jag krypa till kojs för imorgon ska jag till ögondoktorn och kolla varför jag inte ser som jag ska. Har haft 3 dagar av blurr i ögonen. I lördags var det dock värst när jag inte kunde avgöra avstånd och försökra borsta håret en decimeter från huvudet och greppade i luften när jag skulle ta saker. Glasögondax för tant Sanna kanske. Haha! Nej men något knas är det tydligen. Gnugga er stenårt i ögonen se ser ni som jag gör lite till och från nu för tiden. Som lite grumligt och flimrigt med ufon flygandes förbi. Ljuskänslig som en liten vampyr är jag med. Det är tur att jag vet vart tangenterna sitter så att jag kan skriva något i alla fall. Hoppas i alla fall att jag gör det för jag kan inte avgöra bokstäverna så bra på skärmen som jag skulle önska just nu. Kram på er nu ska jag mysa med kissarna och sova lite.

Flytt!

Idag ska är sista dagen på vårt risiga kontor. Nästa vecka sitter vi på det nya. Dock har inte våra nya möbler levererats än så vi kommer få sitta med våra gamla äckelskrivbord ett tag. Nej nu var jag taskig, stackars lilla skrivbord.

Jag packade ner nästan alla mina prylar igår så idag blir det till att gå på lite annat småpill som ska med. Typ sakerna i köket antar jag. Som tur är kommer en flyttfirma i helgen och bär alla grejer så allt vi behöver flytta är våra datorer. Jag ska få en större skärm med som står beställd och klar och väntar på nya kontoret. Någon annan stackare får ta över min lilla fjuttiga 19"are som faktiskt är helt ok. Den är ju faktiskt bara ett halvår gammal men lite väl liten tycker jag.

Tänkte också meddela att jag antagligen inte kommer hinna få till det hemma till imorgon så jag vet i spörs hur jag ska göra med mitt födelsedagsfirande. Äh! Det får lösa sig på något sätt. Man behöver ju faktiskt inte vara hemma. Man kan ju gå iväg någonstanns. Har de tårta på donken eller? Haha!

Nu är det frulletime!

Brun utan tecknad sol

Inte för att det är mean att låta rasistiskt men när i hela friden blev Musse neger?



Bäverbarn

Ok! Nu är skiten uppe. Det är knappast rakt och sitter på tok för högt och inte sitter skåpen så nära varandra som man skulle vilja. Och vems fel är allt då? Jo mitt så klart som envisades med att mäta ut hålen som skulle borras. Jag borde ge mig själv ett redigt kok stryk så sur är jag på mig själv. Jaja! Hela kvällen tog det i alla fall. Vi har hållt på sedan jag kom hem från jobbet och då hade Kalle redan vart snäll och monterat ihop det sista skåpet själv.

I morgon får det bli spegel och tavla och krokar som ska upp. Sedan blir det storstädning för här ser ut värre än det brukar just nu. Byggarbetsplats kanske man skulle kunna kalla det. :)

Fildelning


Skön bild!

Fylla år, jul och nyår.

Så ser det ut framöver i kalenden. Hur ska man hinna med allt och vad i hela friden ska man hitta på för julklappar, kalas och nyårsfirande? Blir det någon resa eller inte? Ja många saker ska man allt försöka klura ut medans man jobbar och står i. Ikväll kommer den sista hyllan upp i vardagsrummet och sedan ska jag försöka få upp tavlan lite bättre och även spegeln i hallen plus några krokar.

Saker som jag behöver köpa till lägenheten snarast är:
1. Någon stor hylla som man kan lägga all skit och skivor och böcker i.
2. Apstora tvättkorgar och då menar jag kingkongsize. Var hittar jag det?
3. gardiner kanske skulle vara trevligt.
4. Lite sugen på ny matta och en ny mamy till frank och svinpäls. (mamy = ikeas fårskinnsfäll ludde) De 2 som de har nu börjar bli skabbiga, även om svinpäls tvättar dem varje dag. Kanske är just därför.


kanske skulle behöva ta en tur till IKEA i alla fall. Nu ska jag till Ö&B och handla plugg och skruv i alla fall. Bye!

En julig morgon

Inte nog med att det spelade julmusik på spårvagnen i morse. Den var även smyckad med diodslingor på ena sidan. Riktigt mysigt.


Blå granar utanför fönstret där jag satt. Längre bak var det tomte med släde och renar i gult rött och grönt.

Unfattable

Nu har hon till och med ett eget tv-program. Coolt! Jag tycker det faktiskt var rätt skoj att se hur hon driver med sig själv, för inte är hon så där på riktigt va? Hur som så tycker jag att de är kul när "vanliga" människor får klättra på stegen. Lite pretty woman över det hela.. Ja just det ja. Det är ju Blondinbella jag pratar om så klart. :)

Rekord i tårtätning

Jag tror nog jag har slagit mitt rekord i att äta i helgen. Speciellt tårtor! mamma firade att hon fyllt 60 med cirka 100 inbjudna gäster och mat för som skulle räcka åt ett mindre land typ. Oh vad gott det var. Det var maträtter från världens alla hörn och avslutates med en buffé av tårtor. Självklart var jag ju tvungen att smaka alla 6 olika + att jag var tvungen att ta av alla småkakor som då även fanns. Detta efter en hejdundrande tokätning av all god mat och, efterrätt. Buffé då med så klart. Till och med förätten var buffé så jag var mätt redan efter den.

Senare på kvällen (lördags alltså) så åkte Kalle och jag och bowlade och tog några öl på hugos med Kalles jobbarkompis och hans tjej. Det var superskoj men jag är totalt värdelös på att bowla. Men jag hade lite tur ibland i alla fall men i det ståra hela så såg det inte vidare bra ut. Mycket låga poäng för min del så det är ju tur att jag inte är så dålig förlorare.

I söndags så art det bara lugnt hemma med lite film och mys och snarkandes i soffan. Började ta tag lite i skåpen som ska upp över tv:n men eftersom klockan sprang i väg så kunde vi inte borra klart. Granarna var nog inte så glada över att vi höll på så sent som vi gjorde men vi slutade vid 10 i alla fall. Ikväll hoppas jag att kalle inte är allt för trött så vi kan fortsätta. Annars får det bli på tisdag.

Nej nu ska jag jobba lite och lyssna på en dokumentär om thomas quick. Ha en bra dag!

könsmyter

Dagens filosofering på spårvagnen slutade i att jag började tänka på myter som killar har om tjejers hål. Så nu kommer en lista eftersom Sofia efterfrågat listor i bloggen. Och för att folk ska bli så upprörda som möjligt drar jag här alla över samma kam.

1. Killar tror att det är skönt för tjejer att cykla. Alltså på ett sexuellt plan. (ja själv har jag hört historier om både skavsår på blygläpparna och svampinfektioner. Så med andra ord, NEJ det är inte skönt att cykla.

2. Det är skönt att föra in och ha en tampong inne. (Ja typ lika upphetsande som att äta luft)

3. Alla tjejer har testat att stoppa in saker i musen som inte hör hemma där. Till exempel olika typer av ätbara saker så som banan, korv och gurka. (Hallå! Det vet ju alla att detta inte är sant. Man lärde sig ju redan på dagis att musen äter ost.)

Som sagt. Redan som liten knodd så fick man ju reda på vad musen äter genom låten "en bonde i vår by!"

Ni känner säkert till texten: En bonde i vår by, en bonde i vår by, hejhoppfadderallanlej en bonde i vår by. Sedan så fortsätter texten med att bonden tar en fru (vadå tar?) och frun hon tar ett barn (Känns lite fel) och barnet tar en hund (jaha!) och hunden tar en katt (hur ser deras ungar ut?) och katten tar en mus (ja nu börjar det närma sig) och musen tar en OST, och musen tar en ost, hejhoppfadderallanlej och musen tar en ost. Och vi vet ju alla vilken som är Musens favoritost. Jo just det, Flensost!

Detta betyder alltså att musen tar bonden och här sluts alltså cirkeln i en omoralisk barnvisa om det sexuella kretsloppet.

Förövrigt så är det INTE en myt att alla killar har mätt sin snorre någongång. Jag vägrar i alla fall att tro att så inte är fallet. Alla som inte har mätt den räcker upp en hand. Jaha! Ingen hand uppräckt! Som jag trodde altlså.


Du ska få min gamla potta när jag dör.

När jag åker spårvagn på morgonen så brukar jag alltid tänka en massa. Oftast om saker som vad ska jag göra idag på jobbet och vilka chips ska jag äta ikväll typ. Ibland händer det dock att jag börjar tänka på saker som är lite allvarligare. Efter en natt med lite sömn (Kalle kom hem mellan 24 och 24:30 någon gång och hade med sig donkenbÖrjare och sedan vart vi uppe ett tag för att kolla Prison Break och tjattra lite) så kände jag mit rätt död i morse. Så på tal om död så var det så kalrt det som flög i mitt huvud idag på spårvagnen. I huvudet spelades "du ska få min gamla potta när jag dör." och efter ett tag kom tanken. Ja vem i hela friden ska få den? Varför skriver man bara testamente när man är grå och skrynklig. Tänk om jag skulle dö imorgon liksom. Så då började jag tänka ut lite vem som skulle ha vad. Vissa saker var ju självklara men andra inte. Får helt enkelt göra en lista någon dag utifall man skulle krocka, kracha eller få en flodvåg över sig. (märks det att Kalle och jag har utlandsplaner eller?) :D

Frank vill på någon stanns där han kan få var ute men han vill gärna va inne med. Svinpäls vill vara där Frank är. Alltså så får det bli hos Syrran i Sthlm eller Kalles mamma som får ta krakarna. Mina pengar går så klart till stackarn som måste köpa kattsand i ett flertal år ha.

Mina gamla skivor så så klart Julia ha.

Kläder och skor ska delas bland mina kära vänner. Ni får slåss om vem som ska ha vad och kasta resten. :)

Min dator ska min hacker till pappa ha.

Sminklådan går så klart till Karin. Sorry inte mycket skoj i den men smink är ju smink.

Mina möbler ska delas upp bland systrar och mamma. Gud vad tråkiga saker jag har att ge bort om jag skulle kola. Haha!

Mitt wow-konto ska så klart Jossan ha.

Allt annat skit så som porslin och smycken och småpryttlar delas upp efter behag och resterande saker ska till tippen.

Har inte riktigt planerat alla detaljer här men WTF liksom.

Alltså tjena vilket deppigt inlägg. Haha! Men lite ska man ju så klart ha planerat ifall att det skulle till att ske en olycka. Om nu Kalle inte dör med mig så ska ju han så klart ha allt utom mitt smink, min dator och mina kläder. Så nu vet ni. Tänker la mest på Karin och Sofia som är bra på att läsa bloggen och styra upp saker och ting. Självklart ska jag begravas med paljettklänning och högklackat och glittersmink och ha musik JAG gillar på min begravning. Vill ju så klart ha vanliga begravningslåtar med och kistan ska vara svart som värsta coola rockstarn. Tror nämligen inte det finns glitterkistor. :) Glöm ej att servera chips och dip. ok nu är jag redo för döden men försk ska jag bara leva minst 50år till, gifta mig, få barn, levla och köpa massor med katter. Antar att jag får uppdatera denna lista ibland. Kan ju hända att jag inte är så sugen gå att begravas i paljettklänning när jag är 80+. :D

Ok! Alla i kör nu: Du ska få min gamla potta när jag dör, du ska få min gamla potta när jag döööööööööör. Over and out!






Haha! Underbart värre!

Vadå känna igen sig?



Julkalendern äger!

Peter och jag har nu lyssnat ifatt alla avsnitt av radions julkalender. För er som inte sett det på tv eller lyssnat på radion så är det samma. Alltså det är samma personer men olika handlingar. Riktigt skoj och vi sitter här och garvar. JAg har alltid gillat Anders och Måns sjukt dåliga humor och som tur är så gör Peter det med. Vi skrattar så vi storknar ibland av de mest konstiga, dåliga, nödrimmiga ordvitsar som de klämmer in i tid och otid i julkalendern. Grymt bra!

Här kommer en bild på soffan jag shoppat. Har som sagt inte fått allt iordning hemma än så ni får se kort när det är färdigställt. Kalle jobbar ju kväll och vi måste var 2 som håller upp skåpen som ska skruvas upp över tv:n så just nu är det som vanligt kaos i lägenheten med prylar överallt.


Den här vart det men våran är mer brunsvart än vad bilden visar. Den ser lite grå ut här tycker jag. Nu är det lunchtime!

Tillbaka

Först nu känner ajg att jag har tid/ork att blogga. Fredagens julfest var grymt skoj faktiskt och min syster var så duktig så. Skönt att kvällen inte blev allt för sen då man skulle upp och bära soffor upp och nerför trappor på lördagen. Kan säga att det var rätt segt i alla fall. Så hela lördagen gick åt till att flytta runt på möbler och skurva och ha sig. Sedan gos med Sambo och katter i nya soffan och sova som en stock.

I söndags vart det först basket och sedan krokek för att fira Kalles mammas sambo och äta smörgåstårta. MUMS! Åt så jag rullade där ifrån. Igår hände inte ett skit typ. Jobba, hem och slöa framför datorn och sedan sova. Idag hoppas jag dock att jag är lite piggare så jag kan fixa lite hemma. Kram på er.

Julfest

Imorgon ska vi på julfest med jobbet. Vi ska till Arbis och njuta av mat och show (som min uderbart duktiga syster förövrigt är med i, jag växer mist en meter av stolthet) med massa andra skylföretag. Det ska bli superskoj att få komma iväg och träffa folk som man bara har hört om och haft kontakt med på tele/mail.

Just nu sitter jag och panikbleker utväxten och kommer antagligen se ut som en kyckling imorgon. Men jag får rädda det med lite glitterspray tror jag. Haha!  Är det julfest så är det ju lika bra att klä glimma som en julgran.

Idag när jag kom hem stod min kära sambo och lagade mat. Mmm! Korvstroganoff och ris. Nästan lika stolt över honom som min syster med tanke på att han åkte till jobbet halv 5 i morse. Själv skulle jag vara en zombi kl 6 på kvällen om jag gått upp strax efter 4 på natten för att åka och jobba. Mycket kärlek till honom i alla fall som orkar var mysig när jag kommer hem och är trött (fast jag sov till halv 8) och gnällig. Middagen/kvällsmaten eller nattmålet som det nog skulle kunna räknas som för Kalle avnjöts framför senaste avsittet av prison break i soffan som man kan grisa i bäst man vill. På lördag åker den nämligen iväg till soptippen och vi hämtar hem våran nya. Yeey! Det är nog helt klart den dyraste julklapp jag köpt till mig själv. Men å andra sida så tycker jag inte att det räknas som julklapp. Nödvändigt ont skulle jag nog mer kalla det. Alltså betyder det att jag fortfarande är värd en julklapp till mig själv iår också. *ler*

Nej nu ska här jagas busiga katter innan de välter hela lägenhetet och sedan blir det att skölja ur håret. Sov gott eller God morgon beroende på när ni läser det här. Kram!

Dagens shopping

Så var det äntligen gjort. Jag har köpt mig en soffa. I helgen åker jag och plockar hit den och hoppas den ser helt ok ut. Grejen är att jag fick panikköpa en soffa då vi måste kasta våra åt skogen typ. Jag skulle nämligen i lördags fixa lite hemma och tänkte då passa på att tvätta dynorna i Kalles soffa. Det skulle jag inte gjort. Det tog flera dagar för dynäcklena att torka och nu luktar de typ sur mjölk om hela soffan. JAja! Vi skulle ju alla fall kasta den och köpa nu så det var nog bra att det blev som det blev så det hände något på soff-fronten.  Tyvärr fick vi ta det som Nordik hade hemma så vi kan bli av så fort som möjligt Kalles surluktande äckelhög till soffa.

Som tur var så är soffan jag köpte helt ok i färg och ser ut som en miniversion av en sådan soffa jag vill ha. Ett pluss är att den var den billigaste de hade så nu behöver jag inte anställa vakter som kan hålla bort kattklorna från soffan så fort jag är på jobbet. Om Svinpäls så mycket som funderar på att kissa i denna soffa tänker jag personligen och gladeligen ringa se till att hon får den sista sprutan hon någonsinn kommer få. Nejdå men fy bövelen så sur jag kommer bli. Nu är hon dock kastrerad och borde hålla sig från att kissa på ställen som inte heter kattlåda.

Jaha! Ett långt och antagligen astråkigt inlägg om en soffa som jag inte kan visa kort än. Men i helgen kommer pix upp så får ni se denna fantastiska explotion av design som helt enkelt kan förklaras i dessa korta ord. En mörkbrun divansoffa som alla andra svenssons har. Men nu äntligen kanske jag kan få till det lite här hemma. Nu ska jag kolla på house. Kram!

God jul i stugan

Eller man kanske ska säga trevlig första advent i efterskott. Kortfattat om min helg för er som av någon konstig anledning tycker det är av intresse. I fredags gjorde jag inte ett skit typ. Ja jag jobbade ju och sedan var jag med Sofia och kollade lite på soffor. Sedan hem och la mig i soffan och kollade på film ooch idol. I lördags gick jag upp tidigt för att tvätta och gå ner på stan. Handlade till Elma som skulle döpas klockan 2.

Elma, föräldrar, gudföräldrar och prälle.

Efteråt vankades det mumsig mat och fika. Kalle vill inte vara med på kort.


Fina Sofia! Och kom inte här och klaga på att du är i profil nu.


Söta Ellen i sin självhemmanyklippta lugg.:)


Och så en på mig och mitt V som vanligt.


Efter dopet vart det spontan förfest med armbrytning. Jag förlorade men
Ellen gav grabbarna en match.


Mina sötnosar.


Extrem närbild.Vem har grönast ögon? Jag eller Alex?


Grabbarna kör karaoke på Q-bar. Tror det heter så i alla fall. Ser dock ut som om Kalle leker nazist.


Ellen hittade en livad snubbe på palace senare på kvällen.


Men vad är det här sägen ni nu. Tog festen slut. Gick Ellen hem med den sjungande
svarta mannen? Var i hela friden är gör Sanna sitt V?


För er som tittar noga och kan Norrköpings stad. Kan ni gissa nu?


Jo Ellen och jag lyxade till det med att sova på Grand Hotell. Mmm! Rena lakan!


Och här är dygnets sista V.