Fin dag

Åh vilket härligt väder det är. Det kunde vart lite varmare om man får klaga lite men annars superfint. Jag har precis ätit och funderar på att gå ut och busa lite mer med katterna. De är ute och äter upp gräsmattan just nu. *ler*

Idag hade jag mina rosaglittriga skor som jag köpte i London förra sommaren. Har ju knappt använt dem men idag fick de åka på.



Frankan spanar!


Svinpäls äter gräs.

Sminkbordet


Har ju inte visat hur det blev med sminkbordet. Det är ännu inte klart. LIte småpill kvar i klädkammaren men det för jag ta när jag är piggare.


Sladdarna ska så klart inte ligga så där på golvet utan ska fästas llängs med listerna.

På stan


Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Förlåt! Igår var vi i krokek hela kvällen och idag har jag vart på stan med Johanna. Sedan var jag och Kalle ute och sprang. Hela 1 km. Haha! Orkade inte mer. Ja just det jag. Här är kort på nya tröjan med. Prickig och fin och finns på hm. Idag har jag inhandlat mig en höstjacka faktiskt. Nej nu vill jag inte skriva mer. Det ska bli tacos och filmtime här. Kram på er!

Bloggfest snart

Fick precis mail om att det snart vankas en bloggfest. Åh vad skoj! Har inte mycket planerat de närmaste veckorna vad jag kan komma på just nu. Perfekt med lite partaj på g alltså. Jag har grejat en hel del i klädkammaren och det blir inte så tokig trots allt. Klar är jag dock inte och nu är det sängläge som gäller. Hur som så lär nästa fest bli betydligt lugnare än den senaste. Bjuder på en bild från någon gång seeeent på natten. haha!


Sten

Ja det är nog vad väggen jag försöker borra i är gjor av. Sten alltså! Nu har jag gett upp och håller nu på med att möblera om i klädkammaren. Hallå det var ju flera månader sedan vi flyttade hit och jag har fortfarande inte fått upp grejerna på väggen liksom. KAlle har till och med försökt men antingen så går borren baklänges eller så är det världens hårdaste vägg. Det blir alltså inte som planerat men nu ska skiten upp så det får bli som det blir. Det blir säkert bra i alla fall. Jag går på ren illska mot väggen just nu. :)

 




Nördvarning

Haha! Skön kille som gillar spårvagnar skulle man kunna säga. Här åkandes i en av våra fina (fula) från Norrpan.


Skjutglad

Hej hopp! Har precis kommit hem från lite skoj med mina arbetskamratar. Det vart restaurangbesök och sedan 1 timmes laserdome. Shit vad svettig jag blev. Tyvärr förlorade vårt lag men jag kom 3:a. Inte så illa pinkat. Jag har ju spelat 2 gånger förut i mitt liv även om det är några år sedan. En av de gångerna lyckades jag faktiskt få minuspoäng. haha! Denna gången lyckades jag dock trilla några gånger. Man måste ju offra sig. :) Nu blir det en dusch och sedan sängen. Glömde ta med kameran så det blir tyvärr inga bilder från spektaklet.

Ja just det ja. Jag togshoppade på hm efter jobbet med Sofia. Visar mina inköp i morgon.

Hawaiifest /Johan fyller 30

På lördagen vankades det firande av Johan. En av de färgladaste tillställningar jag vart på fast vädret var rätt så grått.


Efter kl 18 började de party och firarsugna folket anlända.


En glad Ellen och en fundersam Kalle som inte ännu kommit i partystämning.


Men så tändes grillarna.


Jag hade blomma i håret och ruffs sedan kvällen innan. Varför fixa håret när man ska på poolparty? :)


När Sofia dukade fram så kom även solen fram.


Och efter maten så blev det poolhäng.


Sara var först i av tjejerna och även försten i med kläderna på. Fast här var det helt frivilligt tror jag. :)


Här har även jag hoppat i. Sofia han dock före.


Badkrukorna kollade på.


Resten satt inne i värmen och myste.


Det var ju inte så varmt varesig ute eller i vattnet.


Men vissa var ju machograbbar. Här ser vi ett exempel. Johan var mycket stolt över att ha fotograferat denna bild. Tack Johan. Jag har den som bakgrund på datorn. ;)


Sedan dags för frågesport om Johan. Vi lyckades inte vinna fast vi hade Larsson i vårt lag. Illa!


Här har vi det vinnande laget.


Det testades på att tutta i en vovozelas. Det var inte så svårt om man vart hästtjej. :)


Fina Ellen.


Party people!


Även Johanna hade hittat hit. Hon hade jobbat tills klockan 22.


Haha! Kvällens roligaste bild.


Eller så är det kanske den här.


Kalle är lik räka eller är det kanske tvärtom?


Baddax och Sofia puttar i Johan.

Sedan tog säkert en 100 bilder till efter detta. Det var bad och så dansade vi natten lång. Men för att vara snäll besparar jag er dessa bilder. haha!



Mupp

Håller på att försöka ladda upp bilderna från i lördags. Det tar ju aplångt tid. Ger det ett försök i morgon istället. Nu true blood och mys med kalle i sängen. :) Han var hemma när jag kom hem. Yeey!

Helgen del 1

Vi börjar med lite bilder från i fredags.


Grillmastern Danne var här.


Med sig hade han sin Jessica.


Jag hade på mig min rosett jag köpte i torsdags på h&m.


Efter några timmars häng hos oss drog vi ner på stan.


Danne och Kalle skulle åka lite.


Jessica vaktade ölen. Eller var de båda hennes tro? :)


Sedan fick vi följa med på en tur i en karusell.


Galet skoj! Jessica skrek och vi andra höll på att skratta på oss.


Danne var pricksäker och vann en uppblåsbar batong.

Sedan blev det hemgång som tur var. Vi hade bra lust att gå ut men smart nog drog vi hem efter kl 1 något har jag för mig. Det vankades ju party dagen efter med. :)

Måndag

Jo då! Jag överlevde denna helg med. Men jag skulle nog behöva en veckas semester för att återhämta mig. Det var i alla fall en helt galen och sjukt kul fest i lördags. I fredags var det också full rulle. Bilder kommer upp ikväll. Nu ska jag jobba. :)

Rix fm festival

I torsdags var jag och sofia på rix fm festivalen. Johanna Banga och Ellen hade ingen möjlighet att komma. Den här traditionen börjar dö ut måste jag säga. Fast vi går ju mest för att det överhuvudtaget händer något i den här stan. :) En anledning att ses och göra något man inte brukar.


Vädret var inget vidare men det var mycket folk i alla fall. VAr håller de till resten av året kan man ju fråga sig.


Obligaatoriskt vivardärkort,


Vi tröttnade dock ganska fort och tog en fika på fräcka istället.


Bullfitta eller jag menar så klart bullfika.


Sedan blev drog vi runt på tivolit en sväng.


Diggade musiken. Haha!


Jag hade mitt senaste kap från gina på mig. Love rea. :)

På hemvägen blev vi uppraggade av ett gäng 18åringar i en bil och en man på cykel. Men vi åkte hem till våra sambosar istället. :D Jag handlade en grej till kvällens 30årspartaj som jag ska på också. Det är hawaiitema. Hoppas på fint väder så man kan bada lite.




Skiter pengar!

Jag var med mina kollegor och käkade pizza på lunchen.

Åhh! Jag skulle ju ha en såndär smaldag idag med tanke på vi ska grilla ikväll och jag ska visa mig i bikini imorgon.

Inte nog med det så ville pizzan gärna komma ut igen. Inte på bullemivis som ni kanske tror nu efter mitt klagande över bikiniformen utan bakvägen. Jag blev alltså tvungen att panikbajsa på jobbet. Illa! Det gör jag helst hemma.

Dock blev det ju ett toabesök mitt på arbetstid. Detta resulterar alltså i att jag får lön för att skita. Snacka om att ha röven full med pengar. Ohh yeah! :)


Vann jag?

Har precis skrapat 10 st lotter. Storvinst direkt!

Nej inte ett skit blev det. Får glädja mig åt att jag fick dem och att det fanns en massa kuponger tillvarje som ger rabatt på mat.

Så man kan nog säga att jag vann i alla fall.


Festival

Ahh! ca: 1 timme kvar tills jag slutar. SKönt! Då ska jag ner på stan och hänga med friends. Det är festival i stan och ikväll är rix fm-festivalen på besök. Inte världens finaste väder men det regnar ju inte i alla fall. :)


Dirty talk

Idag har jag haft högläsning ur Snabba Cash för Sofia i telefon. Man blir lite förvånad när denna spännande bok plötsligt omvandlas till en erotisk novell. Porrigt värre! Haha!

Förövrigt har jag suttit i telen hela kvällen typ. Pratat med Patrik, Ellen och Johanna också så det blev några timmar. Nu har jag precis kollat klart på A-team som jag inte orkade se klart igår. Den var helt ok. Shoppade lite efter jobbet med. En fin sopborste i vitt med svarta prickar och en skål som var ny för dagen på lagerhaus. Jag har en likadan rosa sedan innan.


Fin va?

IKEA-katalogen 2011



Om ni inte kan hålla er tills den kommer i brevlådan eller på IKEAS svenska hemsida så kan ni kika här.

Ritat

Jag har jobbat häcken av mig hela dagen idag. Det har vart riktigt skoj på jobbet även om det är mycket som ska göras. Spännande saker på gång. Väl hemma har jag inte gjort så mycket. Kom ju hem rätt sent. Har vart och handlat, håller på att tvätta lite och ska nu lägga mig och kolla på en film och äta lite snacks. Eftersom bloggen är så tråkig idag så bjuder jag på en bild jag ritade i helgen. Johanna efterfrågade en tiger till en doptavla så jag ritade den här. Hela tavlan får ni dock inte se. :)



Måndag

Hej hopp! I morse cyklade jag tidigare till jobbet så jag var här runt 7. Inte illa för att vara en morgontrött person som mig. :) Igår försökte vi borra lite hål i den dumma betongväggen. Gick inget vidare. Galet vad det var tungt och jobbigt. Min slagborrmaskin klarar knappt av det. Men med tålamod och lite vilja så ska det nog gå vägen. Ska äntligen sätta upp mitt "sminkbord". Hoppas dock att det räcker med betongspik för att hålla uppe spegeln och lamporna för jag hatar att borra. Får bli en tripp till Classe efter jobbet tror jag. För övrigt ska jag köpa en skruvdragare där i oktober. Då får de in en söt rosa som självklart är med i rosabandet-kampanjen. 10% går alltså till cancerfonden. Oktober är en sådan månad som jag alltid ger lite extra och får man rosa prylar på kuppen är ju det bara skoj. :)


Visst är den söt!

Åhhhhh!

JAG HATAR BETONGVÄGGAR! :)

Date

Nu har vi vart och ätit på texas longhorn. Mums! Ölen var iskall och hamburgaren het i dubbel bemärkelse. Supergott! Nu blir det mys i soffan och film. Vi har vart och handlat snacks. *ler*


Grillad majs! Mumms!


Invigde skorna jag köpte i Barcelona.

Utflykt

Kalle och jag har vart iväg och handlat lite. Det blev kattsand och kattmat för 1000 pix. Galet vad lyxiga grejer man shoppar åt sina katter. Bara det bästa är bra nog. hehe! Sedan har vi inhandlat en kratta och hör och häpna, en häcksax. Så nu kan vi äntligen frixa busken jag gick lös på med kökssaxen här om dagen. :) Sedan åkte vi till Abborreberg och åt lunch och satt och myste på en bänk vid vattnet. Nu kollar Kalle på fotboll och jag har precis gjort rent kattlådorna. Bra fördelning va? haha! Ska göra han sällskap faktiskt och sedan ska jag fixa till mig inför kvällen då vi ska på date.

Nyshoppat

Orkade inte ta kort på grejerna så ni får nöja er med h&m-bilderna. De är ju bättre i alla fall. :) Det h är är i alla fall det som shoppades denna gång.

Uppdatering

Vart inte mycket bloggande igår inte. VAr först en lång dag på jobbet. Var där en timme tidigare och sedan jobbade jag över. Men det var en riktigt bra dag så det gjorde inget. Ritade på massa roliga grejer. Sedan när jag kom hem var Kalle hemma igen efter att ha legat ute på jobb hela veckan. Mys, mys, mys! Idag ska vi nog fixa lite smågrejer hemma och ikväll ska vi ut och äta. Annars inga planer och det är soft. Jag plockade ut mitt paket från h&m igår med. Kan visa sen vad det blev för köp. Hej så länge!

Idag

Inte mycket spännande har hänt idag. Jag har jobbat hela dagen som vanligt. Väl hemma så blev det slött värre. Ritat en doptavla till Johanna och sedan sett på film. Var ute med katterna en sväng med. Dags att klippa gräset kanske. :)


Frank har hittat något spännande kryp i gräset.


Svinpäls spanar.


Edge of darkness med chisp, tzatziki, choklad och pepsi.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på True Blood innan jag somnar. I morgon är det äntligen fredag och Kalle kommer hem.

Håriga ben


Så här hårig blir man om benen efter att ha haft Frank i knät medan man surfat. Dags att borsta honom lite kanske. :)

Nästa inköp

Är på jakt efter nya muggar hemma. Har tittat på dessa förut men glömt at de finns. Nu är bara fråga om de finns att köpa i Norrpan eller om jag måste beställa.


Den övre varianten utan fat får det bli.

Nattligt besök

I natt hade jag oväntat och oplanerat besök. En liten kissekatt smet in och gömde sig under sängen. Jag fick inte tag på den så den fick vara där. Försökte locka den med tonfisk snören och allt möjligt. Mina egna fick inte komma in till mig på hela natten. I natt kom den lilla besökaren och la sig hos mig i sängen. Spann och giosada och somnade som en stock. Stackarn hade ju blivit totalt sönderstressad av att bli injagad av frank och legat och häckat några timmar under sängen. I morse hade den ätit upp tonfisken och druckit av vattnet och var lite lättare att få tag på. Släppte ut den och åkte till jobbet. Hoppas ingen saknade den allt för mycket. Dock vet jag att den brukar vara ute på nätterna och jag är inte säker på vem som äger den. Inget halsband elelr öronmärkning. Grannen har typ en miljon katter så jag tror den komemr därifrån. Alla katter där är folkskygga och det finns en kull på ca ett halvår som jag tror denna lilla kisse kommer ifrån. Hon är så smal och liten så jag funderar faktiskt på att mata upp stackarn och låta den flytta in till mig. :) Hade jag inte haft egna katter hade den fått göra det för länge sedan. Kan man sno en katt bara så där. Den verkar ju helt klart hellre vilja vara hos mig eftersom den ofta kommer in på våran uteplats.

Man tager vad man haver

Idag trodde nog grannarna jag var totalt dum i huvudet. De tittade på mig ordentligt där jag stod och mördade häcken på framsidan med en kökssax. Ja vad gör man inte när grenarna blir för långa. Dock är det bara det värsta som rykt idag. Ska införskaffa mig en häcksax så det går lite fortare och ser lite bättre ut. Dock var jag så illa t vungen att göra något på en gång just nu. När det regnat så har busken tygnt ner sig och man kommer knappt förbi mellan husväggen och häcken. I alla fall inte utan att bli dyngsur och så vill man ju inte starta dagen när man ska till jobbet. Nu är det i alla fall inga problem med det i morgon bitti. :)


Hahahahaaaa!

Vimmelbilder fråån otten för några veckor sedan.

Jag och Jessica


Sedan en kul bild på Kalle, Jesica och Danne.


Fast den här slår nog allt. Kolla in linslusarna i bakgrunden på dessa okända tjejers fina kort. Hahaha! JAg dör! Måndagshumor. Jag är sååå trött. Hahaha!

Hero nr 1

Oj vad fort den här dagen gick. Nu blir det soffläge med alla tiders största actionhjälte på tv:n. :)


Visst är det Mac i Mac and PC-reklamerna brevid Bruce?

Trevligt men grabbigt!

I går var jag ensam donna på grabbfest. Det vi satt och dega hemma och bestämde oss tillslut för att åka till Alex. Tror vi var där 9-10 på kvällen. Paniksminkning och panikoutfit och sedan iväg bara. Haha!

Det som skiljer en grabbfest från en tjejfest är en hel del. På grabbfester ska stereon vara på högsta volym så man inte kan prata med varandra. Det ska gärna vara musig av lite hårdare slag. Inget lady gaga här inte. Man ska spela kort och/eller tv-spel. Straffpoker är tydligen poppis. Det finns heller inget ätbart. Fast det var riktigt skoj trots brist på snacks. :)


Alex (värden för kvällen) i sina Lisebergsöron.


Jag i uppsatt hår. Inte vanligt det inte. Skönt det ska bli att äntligen få utväxten fixad på tisdag.


Kalle och Dan spelar luftgitarr till någon låt med hjälp av guitar hero-gitarrer. Dan i öronen som nog vandrade runt på de flesta under kvällen.


Sedan drog vi till Grand. Slapp köa med. Tack Johan! Träffade Anka därinne.


Och en överlycklig Beata som var på sin möhippa. Snälla vänner som faktiskt spökat ut henne sött istället för gräsligt som en del gör. :)

Nej nu orkar jag inte lägga upp mer bilder. Magen säger till att den vill ha mat och jag är rätt seg från igår även om det vart en rätt kort kväll. HAde otroligt trevlig och träffade både vänner/bekanta och kännigendisar igår. Nej mat var det ju. Ska man slå till på en pizza idag kanske. :)

Salt och sött

I dag har vi vart i Stegeborg. Mamma och pappa har sin husvagn där och hela familjen förutom Malin och Micke har vart där och ätit tills vi mådde illa typ. Kräftor, grillat, tårtor, chips och godis. Ja you name it, vi åt det.


Blommor, blommor och åter blommor. Blir alltid så full i skratt när jag kommer hit. Sunes sommar eller vad? Är man rik om man har staket? Haha!


Kalle hugger in på sin första lilla kräfta.


Mamma, syster med man och syskonbarn.


Minstingen Amalia gillade att åka rutschkana.


Melinda skulle med åka men det var inte helt lätt med en kjol som gärna ville åka upp. haha!

Nu är frågan vad man ska göra av kvällen. Själv är jag fortfarande i matkoma medans Kalle snackar om Grand. Lite tråkigt väder för det känner jag bara.

Old memories


Denna kjol från Gina har jag kärat ner mig i. Mönstret påminner så mycket om mormors gamla soffa. Barndomsminnen! Synd att inte soffan finns kvar. Ni för tiden skulle jag tycka den var supersnygg.

Full och våt

Ja full i magen från allt käk och våt i håret efter bad. Vad trodde ni? Här kommer lite bilder från kvällen hos Sofia och Johan.


Det åts och åts och åts. Grillat kött, hamburgare, korv, kycklingspett och majskolvar. Mums!


Ja vi åt och åt som sagt.


Sedan softades det lite. Ja grabbarna i alla fall.


Sedan åts det lite mer. Glass!


Lite vilopaus och Gunilla myste med en nyvaken Oscar.


Sedan blev det badtime. Jag och Sofia visar upp våra konster. De bleka benen är tyvärr mina.


Sofia mit ti ett skuttelibutt.


Gunilla var i också och även lisa en sväng.


Sedan blev det snackstime!


En glad Oscar var med i snacket och altanhänget.

Det var mysigt att träffas och umgås. Jag älskar att umgås med mina bästa vänner, äta och bada så det var en fullträffskväll. Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med katterna. VArt trött av att bada och halva poolen befinner sig i mina öron. Resten i näsan. Är man mer under än över vattenytan så får man skylla sig själv. hehe! När det gäller bada så är det inga avsvalkande dopp som gäller. Inte när man är med Sofia. Då är det full fräs och hopp och lek som gäller. Askul. Man blir som barn på nytt. :)

Hej på dig du underbara dag

Vagnade pigg som en lärka i morse av mig själv. Så skönt det var. Inte riktigt likt en nattuggla som mig. Jag cyklade tidigare till jobbet och har till och med hunnit sminka mig och fixat matlåda. Inte illa! Idag skiner ju solen och jag ska hem till Sofia efter jobbet och träffa tjejgänget. Gunilla är hemma i östergötland så det ska grillas och kanske badas lite pool.

Igår var vi och handlade fler krukväxter och tavlor till jobbet. Börjar bli riktigt hemtrevligt och mysigt här nu.

Klickade precis hem denna från hm. Me like!

Förlorare


Spelade just det här spelet med Kalle. Han vann! Skyller på att han fick för lätta frågor. :)

Lite lättare

Idag har jag vart på barberarn och fått löspälsen bortaget. Det var på tiden. Dock hade inte Nicke tid förens på tisdag att fixa färgen på håret. Men men! Snart är min utväxt ett minne blott. Så skönt!

Här kommer ett dagens tips. Har man tråkigt på jobbet kan man alltid skriva ut ett papper med text. Så här blev resultatet.


Sitter inu inramat i hallen. Tog bara några minuter att göra och några minuter att rama in och sätta upp. Snacka om snabb inredning. :)

Mer ljus!


Är i behöv av lampor här hemma. Dessa snyggingar finns på bolagret och kostar bara 399 pix. Tror ni jag kan övertala Kalle om att vi absolut bara måste ha en rosa? :D

Back in business

Ja nu är man tillbaka på jobbet igen. Skönt faktiskt med tanke på det dåliga vädret. Är hellre ledig när det är fint väder. Blir det inget mer så får jag nog ta mig en liten resa i höst. Inte orkar jag vänta på thailand i vinter. Kalle vill att vi ska vara borta en vecka till så det blir ju 4 veckor totalt. Sweet! Men vi funderar på att åka någon annan stanns sista veckan. Malaysia blir det kanske en tripp till någon gång under de första 3 veckorna. Men när resten åker hem kan man ju passa på att dra vidare. Jag vill ju till kina eller japan men det är ju tydligen kallt då så det får bli något annat ställe i så fall. I dag firar Kalle och jag 5 år men han är ju iväg och jobbar så det blir att fira det i helgen istället. Till dess så ska det jobbas ihop lite pengar. Hoppas på att jag får min iphon 4 från jobbet i veckan med. Ska tjata lite till. Min mobil jag har nu är inget vidare så det ska bli skönt med en ny. Annars är det lugnt och skönt på jobbet. Lite mer än halva styrkan är tillbaka typ men några har semester denna vecka med. Sedan blir det lite ströveckor då folk är lediga men det känns att det är igång igen.

Idag var en tv-snubbe här och skrev på att inte våra kanaler till boxern funkar. Skönt! Nu kan vi äntligen säga upp skiten och ta något annat så kalle kan sluta tjata om sina sportkanaler han vill ha. Skönt att nya tv:n har inbygt digitalbox med så man slipper en sådan klump i sovrummet. Snubben som var här hade en rolig maskin med sig som han rattade på och kollade vikla kanaler som det var bra motagning på osv. Katterna var lika intresserade som jag. Fast jag strök mig varken mot snubben eller lådan. haha!

Nej nu ska jag ta och göra något vettigt, nämligen något att äta. :)


Skönt att ha ett jobb där man får telefon och abonnemang betalat. Hade nog inte velat lägga ut för denna annars. Dyrt ju! 700 pix i månaden känns inte som något jag har lust att slösa på en telefon precis.


Samarbete på hög nivå

Nu har vi fått upp hatthyllan, hyllorna och spegeln på rekordlång tid. Det är inte lätt att förstå varandra när man vill mäta och skruva och hålla och ha sig på olika sätt. Kalle vill göra på sitt sätt och jag på mitt. När jag försöker göra på hans sätt så slutar det med att jag inte förstår vad han menar och han blir galen på hur trög jag är och så lika dant tvärt om. Detta har resulterat i att det skrattats mer än det skruvats. Världens bästa teamwork....not! Men huvudsaken är ju att man har roligt. :)

Hyllor och spegel.


Hatthyllan som ska få tillhörande skohylla så fort den kommer in på IKEA igen. Det ska alltid vara något som är slut när jag ska handla. Sedan ska hallen fyllas med småplock som klocka, tavlor och krokar för nyklar osv.

Inhandlat!

En 32" till sovrummet inhandlat. Sweet! Nu är det bara en tv kvar som behövs. Ett stort as till vardagsrummet. Men det får vänta lite.



Nej nu ska jag slita kalle från att gosa med gardinen (han säger att den är kall och skön och har svept in sig i den) och få han att skruva upp grejerna i hallen. Karlgöra! ;)

Sand sand sand

Igår var jag och Kalle på en liten tripp. Först till Oskarshäll, sedan Sandviken och till sist Finnerstad äng. Inget badande blev det dock men mysigt i alla fall.

Lunchtime!


Kollade på sandstatyer. Denna var min favvo.


Kolla bara på denna söta vargen.


Fast tydligen var det zebrorna som segrade själva tävlingen.


Sedan blev det glass på bryggan. Kalles mamma och Micha.


Semester är härligt!


Sedan åkte vi som sagt till finnerstad äng och hängde. Framåt kvällen ville vi gå på bio men vi var för sent ute. Vi skulle gå på niobion och se shrek var planen. Den gick visst inte då. Men vi åkte hem och grillade och kollade på film i soffan istället. Lånade ett spel av Johan och Sofia men tråkkalle var inte spelsugen. Jag vinner ju alltid. haha! Ska nog tvinga han att spela ikväll i stället. :)