:(

Mår pyton. Allergi i ögonen så jag inte kan sminka mig och jag som ska iväg på partaj. I med en tablett så kanske jag kan lägga på lite smink senare ikväll. Kanske lika bra det om det ska hålla hela kvällen. Måste tyvärr bli en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon och göra arbetsprov och tvätta arbetskläder. Eller så blir det som det brukar. Frank hela kvällen. Haha! Tiden går för fort för mig. Hinner inte med allt. Jaja! Nu måste jag fixa håret. Vi får se när jag skriver nästa gång. Party on!

Tillbaka

Ok! Nu har jag slarvat igen med att inte skriva. Har ju jobbat hela veckan så jag har vart helt slut och så har det vart så mycket annat i huvudet. Har knappt haft datorn på alls. Syrran opererades i veckan för bröstcancer i alla fall. Operationen gick bra men de vet ännu inte resultatet av den. Hoppas på det bästa.

Bröllopet förra lördagen var otroligt skoj. Roligaste festen på länge. Jag får se om jag kan få tag på en bild på vad jag hade på mig. Själv glömde jag ju kameran men Sofia tog massa kort så jag får låpna ett av henne kanske. Maila över lite bilder Sofia. :)

Idag är det skönt att vara ledig. Jag somnade vid 5 igåreftermiddag och gick upp vid 7 i morse. Snacka om att ha lite att sova igen. Idag blir det till att köpa kattmat då katterna fått leva på burkmat de senaste dagarna då pengarna var slut. Får se hur stor säck jag lyckas bära hem själv då Kalles bil inte funkar. Skulle vara nice att ta en sväng på stan med men Karin är i Belgien. Kanske finns någon annan som har lust. Ikväll ska jag till Ellen och fira att hon blir 27 och om jag hinner blir det en sväng över till mosters inflyttningsfest med. Nu blir det i alla fall frulle och americas next top model.

Långfredag

Sov i alla fall länge. Ska strax iväg till svärfar på påskmiddag. Känner mig fortfarande helt slut fast jag sovit så länge. På jobbet går det helt ok i alla fall men jobbet jag vill ha går det segt med. De ringde igår och det ser svårt ut. Kommer nog inte få det. :( Jaja! I helgen blir det till att trösta mig med massa godis och mat.

Igår var jag och Kalle hemma hos min syster Malin och fikade och träffade hennes nya kille och katt. Eller ingen av de är så ny längre kanske men jag har inte hunnit träffa de så mycket. Skoj var det i alla fall och vi pratade i timmar.

Nej nu måste jag fixa till mig om vi ska dra snart. Ha en bra dag. Kram!

Snark

Somnade på soffan mitt i en film. Nu är det tvättstugan som gäller för att sedan fortsätta att sova. Börjar som sagt kl 6 imorgon. Fy bövelen så tidigt. Inget nytt om det andra jobbet heller. Pratade nyss med Sofia med. Sorry om jag var lite borta men jag sov som sagt så jag minns knappt vad vi pratade om. :) Vi får ta och prata mer imorgon när jag kommer hem. Ska bli skoj med bröllop på lördag och hoppas det fixar till sig med en bra pressent. Nu ska jag pilla naveln en timma för att sedan fortsätta sova.

Jobba

Här sitter man och väntar på drömjobbet och då ringer de från ett annat ställe istället. Men men, bättre det än inget. Ska i alla fall få jobba 3 veckor med jag vet inte vad. Chefen kommer och hämtar mig kl 6 imorgon. Skönt i alla fall att få lite ordning i kassan då det börjar sina totalt. Tur att jag handlat idag med så jag kan göra matlåda. :)

Casino Royale (2006)

image349
"James Bond får genom två hemliga uppdrag sin "00"-status, med licens
att döda. Han nästa jobb blir att spåra upp en terroristcell, vilket snart
leder honom till ett spelimperium vars enda syfte är att finansiera
terrordåd världen över."

Så har jag äntligen sett den. Jag som är ett Bond-fan borde ju sett den
för länge sedan. Eller inte. Den var skitdålig. Vart besviken redan i introt
när det inte var några dansande brudar med. Tycker inte att var så bra
som Bond heller.
Men det kanske är en vanesak.

Betyg: 2/5


Essey

Hittade även den här underbara papperskorgen från Essey. 469kr går den på men ack så tuff! Finns även som pennställ.

image348

Marimekko

Tycker inte H&Ms kollektion med Marimekko var speciellt spännande. Deras vårnyhet är lite mer lockande. Som det här mönsteret.

image347

Väntar och undrar

image346
Fortfarande ingen som ringt angående jobbet. Vill ju komma med på nästa intervju med.
Kollade mailen med men inget nytt där heller.

Panik!

Anna Sui

Jag har alltid gillat Anna Suis design åp sina produkter. Kolla in den här snygga asken. Mer intresserad av den än innehållet. *ler*

image345

Vackert

image344

Mjauuu

image343

Barbapapa

Underbart söt portmonnä finns på inreda.com

image342

Bilder?

Varför vill inte blogg.se ladda upp mina bilder? Jag blir tokig. Får la testa igen lite senare. :)

Underbart!

Kalle och jag har nog snart alla avsnitt av Two and a half men. Helt underbar serie och det ska bli spännande att se hur det går när de nya avsnitten kommer. Arkiv X går det bra segt med just nu. Har fastnat i säsong 3 och kommer inte vidare. Känns lite segt där just nu.

image341

Josefsson

Hittade dessa trevliga klänningar på deras sajt idag. Vilken färg är snyggast?

image339image340

Mätt!

Kalle och jag har precis vart och storhandlat och lagat mat. Är så mätt så jag knappt kan röra mig. Funderar på om jag ska se klart filmen jag började se imorse. De har fortfarande inte ringt angående jobbet. Spännande!

Just nu

Känner mig trött och hänging. Lite lagom förkyld och halvont i halsen. Hungrig är jag men det finns iget jag är sugen på i kylen. Inget smakar gott. Borde gå och handla men jag är för lat. Vill bara ha en massa pengar just nu och shoppa loss. Kan jag inte få det där jobbet snart. Blir tokig! :D

image338

Humm!

Jag vet att ni ringt, sms:at och haft er men jag däckade igår efter intervjun. Tack för alla hållda tummar och peppning.

Vad som hände på intervju nr 2 var att jag fick träffa de folk som sitter på det kontoret som jag kommer få jobba på om jag får jobbet. Ja jag har ju inte fått reda på det än. Intervjun gick nog bra tror jag men jag gjorde nog bättre ifrån mig förra gången. Tydligen så är det ett steg till i denna otroligt utragna process. Nästa steg är att invänta ett samtal (som jag kommer få tisdag eller onsdag) om intervju nr 3. Då är det hägsta hönset som ska säga sitt. Alltså VD:n. Jag var så besviken när jag kom från itervjun att det ännu inte var över. Får alltså vara nervös ytterligare tid. Förhoppningsvis en intervju till och sedan vänta på svar om jag får jobbet. Men om jag får det är jag lyckligast i världen känner jag. Nej nu ska jag äta lite då det var över 12 timmar sedan jag åt sist. Kram på er!

Snart smäller det!

På väg till Ellen i linköping för att äta lite och kolla på melodifestivalen. Ha en bra kväll! Kram!

image336

Tingeling

image335

Skor, skor, skor

image334

Söta

image333

Men Zlatan då..

Ni har säkert sett den förut men jag har lyckats missa den. Tyckte det var skoj!

image332


En halv miljon...

...sms-biljetter är nu sålda i östergötland. Det innebär bland annat en besparing av 47,5 kilometer kvittopapper. Inte illa pinkat.

image331

Smurfigt mode

image329

Spiderpig

Hittade denna udenrbara T-shirt på 80s tees.

image328

27 Dresses (2008)

"After serving as a bridesmaid 27 times, a young woman wrestles with the idea of standing by her sister's side as her sibling marries the man she's secretly in love with."

Kunde inte sova så jag fördev tiden med att titta på trevliga film. Helt klart så där smörig och förutsägbar som en romantisk komedi ska vara. Helt ok med andra ord men kan inte få så mycket i betyg då den inte är direkt nyskapande på något sätt.

image327

3/5 i betyg

Lost och Survivor

Nu blir det överlevnad för hela slanten och en påse grillchips. För övrikt har Kalle hittat min kameraladdare. Nu är det bara sladden till datorn som saknas. :)

image324image325

Vårig outfit

image326

Marie Antoinette har Converse

För er som sett filmen och lyckats missa conversen i den underbara scenen när hon testar skor.

image321

Underbart tycker jag. De passar in så bra på något konstigt sätt.

H&M vs Lindex

image320

Yeey

Nu har min syster gjort sitt planerade kejsarsnitt i Oxford. En liten tjej på 3700 g plockade de ut. Grattis!

Färgglatt

Tänk er hettan i huden efter en heldag på stranden, nyduschad och med första färgglada drinken i handen på en bar vid en exotisk strand. Nice!

image319

Porr på blocket

Har det alltid vart porr på blocket eller är detta något nytt? Knasigt att de har sådan reklam på denna sida.

image318


Sass & Bride...

Är helt klart mitt nya favoritmärke.

image316

Nelly

På Nelly hittade jag denna sötnosen. Oh vad jag är shoppingsugen. Hur många klänningar bör en tjej ha?

image315

Snyggaste klänningen

Sitter och slösurfar och hittade denna underbara klänning från Sass & Bride. Inte allt för svår att fixa själv. Måste bara bli grym på att sy först. :)

image314

Tillbaka till lila

Tyckte bloggen vart på tok för rosa så jag bytte till lila igen. Det rosa bander får dock hänga kvar. Syrran opererar sig den 26 och jag hoppas allt går så bra så bra. Har inte bara mig själv att hålla tummarna för.

Bra hållt Sofia

De ringde igår och sa att jag ska få komma på ytterligare en intervju. Sen är det bara att vänta antar jag. Spännande! Vänt på dygnet har jag visst lyckats göra men jag har haft en otroligt mysig kväll/natt. Frank (min katt) fick komma ut och springa av sig lite i mörkret och efter det var Kalle och jag ute på kvällspromenad och pratade om allt och inget. Sedan åkte vi och handlade på statoil vid 24 när pengarna trillat in på kontot. Hem och lagade Korvstroganoff och ris tittade på two and a half men. Sedan roade vi oss med att spela schlagerspelet och slutade inte fören vi gått igenom alla 250 frågorna. Haha! Efter det tittade vi på senaste avsnittet av southpark. Skrattade bra mycket mer då än när vi tidigare kollade på svt:s morgonsoffan. Det var riktigt tråkigt. Bara Björn som var lite halvskoj och knappt det. Han var ju knappt med alls. Nej nu ska jag busa med katterna som tydligen fått senap i häckarna eftersom de springer runt och härjar som tokar. Sen Arkiv x och sova. Kram på er!

image313

Nytt rekord

Slå detta om ni kan! Mohahaaaaaaaaa....

image312

Just det...

Fick höra att de gillade mitt arbetsprov. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag ska gå vidare till intervju nr 2 men det ser ljust ut. :)

Tjoho!

Idag skulle jag visst städa lite var det tänkt. Hamnade i soffan med världens sötaste kisseunge istället. Gosigare katt får man leta efter. Efter en timmes gos somnade vi båda och när jag vaknade låg hon kvar.Just nu går hon och omkring på skrivbordet och slickar på allt hon hittar. Hon gör sånt. Hon kan sätta sig och slicka på väggen ibland och spinna. Så fort hon är gosig ska hon slicka på allt. Knäppkatt!

Igår var jag med Karin på stan och kollade läget lite och fikade. Var skönt att träffa henne då det var ett tag sedan. Gav mig en uppåtkick som jag så väl behövde. Shoppingsugen är jag med men just nu pank som en gris så det får vänta. Hittade lite fina grejer på forever21 när jag surfade runt.

image311image310

God natt?

Nu har natten bara flugit iväg. Jag är äntligen klar med mitt arbetprov. Fick inte riktigt till det som jag ville men jag har pillat för mycket nu. Huvudet vet hur det ska se ut men det blir inte likadant på skärmen. Ska bli spännande att se om jag kan få någon kritik på det. Hoppas det även om jag inte får jobbet. Nu är bara frågan vad jag ska göra nu. Borde sova men jag är inte sååå trött än. Men jag ska ju upp och vara pigg och glad till första dagen på jobbet sen. Måste försöka få några timmars sömn. Inte bra att jag vänt på dygnet så dant. Men så går det när man inte får sova mardrömsfritt.

Hittade en snygg och passande tröja på LF store. Självklart går överskottet till forskning om bröstcancer.

image307

Möhippan

I går var det dagt för Jennys möhippa. Det vart en supermysig heldag och allt föll på plats som det skulle. Dagen började så där halvbra med att jag spydde i handfatet. Antagligen av att det är så mycket oro i min kropp nu för tiden. Sedan hastade jag ner på stan för att invänta att Jenny skulle hitta oss tjejer efter det att hon fått lite skatjaktsuppdrag på stan som ledde till oss i kupolen. Väl där fick hon frukost då vi sågs redan när stan öppnade. Vi hade fått info av blivande mannen att hon inte ätit frulle än då hon sparade sig till "fikat" som hon trodde de skulle ta på stan. Haha!

Efter vi fikat klart gick vi och mötte upp grabbarna vi skulle spöa i laserdoom. Ok! Vi spöade dom inte men vi hade riktigt skoj. Jag var otroligt dålig och livrädd och skrek som en gris så fort jag mötte någon eller blev tröffad den första omgången. Skitskraj. Slutade med att jag kom sist och lyckades få minuspoäng. Haha! Vilken merit va? Andra gången fick bättre då jag i alla fall lyckades komma 6:a av 8. Inte lika nervös den gången. Det var i alla fall superskoj att leka krig och jag kommer absolut göra om det. Ska försöka att inte skjuta på allt som rör sig då. Bara på de i andra laget. Haha! Jenny såg helcool ut i sin fina rosa tröja med texten "blivande fru Kidblad" på som sofia gjort. Tiaran lyckades hon ha på sig under hela spelet med.

Vi tog en lunch på paus efter det innan det bar iväg för att bada bubbel. Väl där hade de tjejer som åkt lite i förväg fixat fram massor med god frukt,  gott att dricka och tänt ljus. Det var supermysigt. Vi blev kvar där i bubblet många timmar men det vart även lite bastu och en del gjorde ansiktsmasker och annat pyssel. Sedan upp till Therese för sexparty och snacks. Mycket fnitter och frågor och shopping blev det bland oss tjejer. Jenny fick handla för sina monopolpengar hon fått tidigare. Efter det åt vi en otrolig god trerättersmiddag, tittade på melodifestivalen och pratade tills vi inte orkade mer. Hoppas Jenny tyckte det var lika skoj jag gjorde men hon lät jätte nöjd när vi åkte hem. Ska bli spännande att se om det är en pojke eller flicka hon har i magen. Min ena syster får ju barn om några dagar i England. Det är med spännande. Måste åka dit och hälsa på sen.

Nej nu måste jag fixa mitt arbetsprov som ska vara klart tills imorgon. Sedan blir det till att ladda inför ett annat jobb som jag börjar imorgon. Full rulle med andra ord.

Varför?

Jag hatar det ordet mer och mer för varje dag som går. Fick precis höra att en gammal bekant som jag lärde känna genom mitt ex gått bort i cancer precis. Jag visste ju att han låg inne på sjukhuset för behandling men allt går för fort. Stackarn har ju kämpat i flera år med sin sjukdom men på något sätt trodde jag att han var odödlig vid det här laget. Tänker på hans familj och vänner och sedan tänker jag på min syster och våran familj. Det är så jobbigt när alla är ledsna men det går inte att vara så mycket annat. Nu får det vara nog med tråkigheter tycker jag. Borde inte skiten vända någon gång? Orkar inte gråta mer.

Ny bloggfärg

Ja jag har missat att blogga på ett tag. Först hade jag ingen lust för jag var lat, sedan för att jag var nervös inför min arbetsintervju i stockholm och sedan för att jag var trött efter den. Var som sagt många spännda dagar innan intervjun och musten gick ur mig när den väl var över. Intervjun gick nog bra. Känns så från min sidan i alla fall. Supertufft kontor mitt i stockholm med spännande människor innuti. Hon som intervjuade mig var lika trevlig (om inte trevligare) som jag fick uppfattningen av att hon var på mail och telefon. En cool tjej på 30+ som enligt mig är en riktigt bra förebild för en tjej som jag. Ska få göra ett arbetsprov innan jag får reda på om jag får jobbet eller inte.

Nu till de tråkiga som fick mig att ändra färg på min blogg. Min syster ringde igår och berättade att hon har bröstcancer. Än så länge vet jag varken ut eller in utan går mest runt och är väck i huvudet. Hur jag överhuvudtaget ska klara av att göra ett arbetsprov just nu är frågan men det får gå som det går. Jobb är viktigt men inte såååå viktigt. Man får lite mer tankar om livet och vad som är viktigt och så vidare. Jag får återkomma om mer tankar runt det hela när huvudet funkar som det ska igen. Ta hand om er och kolla och känn på brösten allt vad ni kan.

image305