Äntligen helg

Efter att ha suttit klistrad framför cnn 2 nätter i rad är det skönt att äntligen få vakna upp och inte behöva gå till jobbet. Gick i stället ut och la mig på gräsmattan och läste. Dock blir jag fort rastlös och har nu kommit in för lite vila från solandet och lite käk. Funderar på om jag ska ta mig någonstanns och bada eller gå ner på stan. Skulle behöva en ny bikini. Har ingen som inte knyts i nacken och jag får så ont i nacken efter ett tag. För tunga tuttar kanske. Haha!

Hur som så funderar jag på att faktiskt bara skita i allt idag och ta det lugnt med mig själv. Är bjuden till Gunilla men jag vet faktiskt inte om jag är så sugen på att göra något socialt idag. Jag är tråkig jag vet. Nästa helg börjar dock min semester och då blir det party vill jag lova. Bloggen är lite död just nu och jag kommer svara på kommentarer senare. Har vart lite loj sedan jag fattat att det inte blir någon Michael Jackson konsert längre. :(


Nu ska jag ta en kalldusch och sedan ut i solen igen. Vi hörs!

Skit också!

Det var ingen dröm. Vad händer nu med allt? Resan, konserten? Kommer det bli något annat i stället? Kanske någon hyllningsgrej med massor av andra artister. Får hoppas på att det blir något i alla fall eftersom man säkert inte får stålarna tillbaka för biljetterna.





Michael Jacksons inte död?

Vad händer? Kan de bestämma sig. Kollar på cnn och de säger att han är i koma. Vad händer. Jag blir galen!

Michael Jacksons har dött

Alltså det här händer inte. Vi som har biljetter, bokat resa och precis boende. Vi som precis skulle börja ladda och räkna ner dagarna. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är för upprörd för att skriva. Stackars min lillasyster som har drömt om det här hela livet. Näe nu blir jag arg. Det här får inte vara sant. Skit, skit skit!

R.I.P King of pop!

Bullet with Butterfly wings



Ikväll är jag nostalgisk och lyssnar på Smashing Pumpkins.

Efterlängtad dag

Idag kommer lönen! Yeey!



Harajuku lovers



Gwen Stefani är inte så dålig på det här med skor inte. I dag är jag kär i dessa.
Slitna jeansshorts och bruna ben säger jag bara. Fatta så snyggt!

Att gråta på jobbet

Det har inte med mitt arbete att göra att jag gråter. Men ibland stöter man på något som man önskar att man inte sett/läst. Som det här som jag nyss läste. Fy bövelen vad fruktansvärt. Hur kan folk vara så grymma? I kväll ska jag krama på Frank och Svinpäls extra mycket. Inte så hårt dock..

Stackars Pelle

Åh varför läste jag det där? Jag som var på så bra så bra humör efter en underbar lunch. Jag, Camilla och Peter åkte till abborreberg och åt mumsig paj i solskenet. vattnet skvalpade och fåglarna kvittrade och allt var helt enkelt underbart. Dumma kattmördare, ni har förstört min dag. :(


Hur man vet att det är fint väder ute

Alla bloggare försvinner från nätet. De spenderar sina lediga dagar/sommarlov ute i solen och blir bruna och glada. De äter glass, badar och sitter på uteserveringar. Själv sitter jag (som ser ut att vara en av få) på jobbet. Kastar längtande blickar ut genom fönstret. Jag vill ut!

Nu är det dock bara 9 dagar kvar till semestern och 32 dagar kvar till London-resan och michael Jackson-konserten. Sweet! Till dess kan jag glädjas över den feta lönen som kommer imorgon. Semestertillägg är en trevlig uppfinning.


Allt jag behöver är killar och klöver.

Nej vänta!
 
Allt jag behöver är skor och klöver tror jag bestämt det ska vara.

Ännu ett par Balmainkopior


Skoj med en annan färg tycker jag. Lite mer sommriga på något sätt.
Ni hittar dom på amiclubwear.com

Daisy of love

Sådana hära såpor roar mig. Ja jag vet att jag kanske har lite udda smak. :D


"Do you wanna stay in this house and be my rock star?"

Utflykt i Sörping

Här kommer lite bilder från när Kalle och jag var i Söderköping i helgen.


Vi


Skäjtan som tiggde mat av oss när vi satt och åt.


Göta kanal


Utsikt från ramunderberget. Galet jobbigt att traska upp dit när man nyss ätit.
Proppmätt var ordet.


Det blåste en del men varma vindar som tur var.


När vi kom ner spelade vi minigolf.


Kalle ska ta kort på mig. Självklart passar han på när jag står med röven emot.


Men som ni ser fattade jag på hans nöjda min vad han hade plåtat.
Såg direkt på hans flin vad det gällde när jag vände mig om. Haha!


Självklart vann Tjockskalle


Vi gick och satte oss vid kanalen och hängde med änderna.


Skitiga skor


Jag


Sedan delade vi på en glass på Smultronstället.


Kalles pris (om man nu vill se det så) för att han vann minigolfen. :)








Sånt här gör mig varm

Så sött! Sånt här får mig på topphumör. Vem kan inte tycka detta är bedårande.


Klackar med dragkedja


Lite besviken på de silvriga sulorna men annars är detta ett par riktigta snyggisar. Finns på Forever 21.

Ny vecka nytt liv!

I helgen blev det inte mycket blogga av. Har firats midsommar, kalles lillebror som fyllde 18 och sedan bara tagit det lugnt. Har i alla fall haft en supermysig helg och mycket vila som jag så väl behövde. Tyvärr så blev det inte många kort men jag har på när Kalle och jag var i Söderköping och strosade så jag slänger upp lite av det ikväll.

Nu är det ny vecka och bara 2 veckor kvar till semestern. Detta betyder att det är dags att ta tag i bikiniformen. Haha! Har inte jag sagt det sedan januari? Jaja! Nu är det banne mig dags med andra ord. Inga chips, inget godis och ingen pizza/snabbmat på 2 veckor. Ska det gå tro? En vecka i alla fall? Nähä! Ok, jag ger mig. :)

Så svårövertalad var jag. Haha! Ok men jag ska försöka att klara mig lite nyttigare ett tag i alla fall. Jag lovar att skriva så fort jag syndar med något onyttigt.

Midsommarfylla

I kväll är det många i detta avlånga land som är på kanelen. Dock undrar jag hur mycket den här pippin fått i sig. Detta märke uppenbarade sig i solskenet mot fönstret i vår trappuppgång. Undra hur det hela slutade. Har i alla fall inte hittat någon platt fågel på gården.

Kom ihåg! Don't drink and fly!

Glad midsommar

Nu tror jag att jag fått till menyn i explorer med. Säg gärna till om något ser konstigt ut förutom det jag skrev i inlägget nedan. De har jag redan koll på och ska fixa så fort jag fattar vad felet är. :D


Nej nu ska jag midsommarmysa med Kalle. Vi hörs!



Sorry om det ser konstigt ut.

Testing, testing, testing!

Försöker mig på att ändra min bloggdesign.
Det går inte vidare bra men det är min första gång. När jag skapade bloggen fick jag hjälp så jag lärde mig inte ett skit då. Men nu banne mig ska här läras. kan alla andra borde ju jag med få det att funka.  Får jag inte till det byter jag tillbaka. Ni får försöka klara er med att bloggen ser konstig ut ett tag.

Uppdatering:
Nu funkar det i alla fall. Även om det är en hel del jag inte fått till. Menyn är åt skogen i explorer och någon sketen vit grej längst upp när man ska kommentera. Sedan måste jag plocka bort lite skit i menyn men det går inte som jag vill. Nu är jag på tok för trött för att se vad jag håller på med så jag ska nog gå och lägga mig. Får pyssla vidare en annan dag. Hoppas ni står ut med att det ser ut som det gör så länge.

Plexiglas



Jag har alltid gillat transparenta material och vad passar då bättre än det här.
Bokstäver och symboler i plexi som man kan kombinera som man själv vill. Man kan även shoppa armband eller göra en specialbeställning på hur man sjäv vill ha det. Beställa kan man göra på Design Helena Berggren.

Färgglada skor


Man måste ju börja någonstans i färgskalan. Dessa finns på Nelly

Sista dagen

Så nu är det sista jobbdagen innan långhelg med midsommar och hela baletten. Vad som händer på midsommar är fortfarande inte bestämt eftersom jag och Kalle har flera valmöjligheter och han aldrig kan bestämma sig. Det lutar dock åt att åka iväg och campa med hans polare. CAMPA! Ja ni hörde. No way att jag tänker bo i ett tält i alla fall. Jag vägrar. Det ska ju inte bli toppenväder precis. Husvagn får det bli för min del i så fall annars tar jag en taxi hem och sover. Inte skoj att ligga och frysa i ett tält på midsommar. Hur misslyckat skulle inte det kunna bli. Dock är det ett härligt gäng och sällskapet kanske kan få mig att ändra mig. Men jag sattsar helt klart på att slippa bo i tält.

Kanske man skulle man ta och skita i alla tillställningar och göra något romantiskt med sin pojkvän istället. Synd att vädret är som det är. Ska man rymma till paris kanske? Som ni hör är det tälten som skrämmer skiten ur mig. Haha!


Världens bästa skönhetstips

Och här är svaret på varför jag ser ut som en barnrumpa. :)

Årets första


Gick till jobbet i morse. Gick till och med hem.
Toppade det hela med en påse chips när jag kom hem. Så typiskt mig!
Men å andra sidan lunchade jag ju på donken idag med.. haha!


Som ni ser gick jag sedan och köpte mig en angorahamster.
För er som tvivlar så kan man också få tro på att jag borstat frank på balkongen.


Och årets första myggbett har också dykt upp.
Åh vad det kliar. Fy vad det kliar. Perkele vad det kliar. Jag kliar snart ihjäl mig.
Har jag sagt att det kliar?

Jimmy Choo designar för H&M


OMG! H&M's nästa gästdesigner är Jimmy Choo.
Fatta vad jag ser fram emot det här. Sweet! Jag saknar ord. Det här kan nog bli toppen för en skoälskare som mig. Kollektionen lanseras den 14 november.  Läs mer på Aftonbladet.



Det där med solbränna


Saknar känslan av bränd hud, saltvatten, sant mellan tårna och doften av solkräm.
Om jag så måste resa själv så tänker jag allt ta mig iväg i sommar. Kan det vara för att det är så sketans kallt på kontoret och jag ser solen lysa utanför som jag har lite extra sug på utlandsresa just nu eller? Har ju i alla fall en Londonresa bokad med Michael Jackson-konsert, hälsa på syrran och massa shopping att se fram emot. Fast sola och bada vore ju inte helt fel det heller.

Skor med nitar



Inte illa de här inte. Finns på Melba och de ser toksköna ut.

The Proposal vs Alien

Kom precis hem från förhandsvisningen av the Proposal. Mysig och rolig film som är så där lagomt fåning som romantiska komedier ska vara. Till och med Kalle tycket att den var helt ok fast jag skulle nog klassa den som en typisk tjejfilm.

Just nu sitter jag och väntar på att Kalle ska spela klart fifa så jag kan kolla på Alien 4. Har haft alienmaraton sedan i söndags. Där har vi riktigt bra filmer så har ni inte sett dom så gör det. Även om 1:an är 30 år så är den bland det bästa jag sett. Gillar faktiskt den sega inledningen och klipp som kan vara i en evighet på en lampa som blinkar. Good shit! Ju längre fram i serien man kommer ju mer action blir det. Förr kunde de ta sin tid men nu för tiden verkar det som att det måste vara full rulle från början till slut i alla filmer. Tycker absolut att de äldre filmerna har sin charm och är genomtänkta på sitt sätt.
Visste ni förresten att det ska komma en Alien 5? Yeey!


Paljettskor


Det här än fröjd för ögat när man som jag är heltokig i paljetter. De rosa står nog högst på önskelistan. Finns att klicka hem på GoJane.com

Förhandsvisning och sol

Så tittar solen framidag och man måste hålla sig inne. Typiskt men jag hoppas på en fin helg för då är jag ju ledig i alla fall. Frågan är fortfarande vad som händer på medsommar. Kan inte min sambo bestämma sig snart kan man tycka. Det börjar dra ihop sig ju.

Ikväll är det förhandsvisningen av the proposal. Sånt är alltid skoj. Titta på film och äta är det bästa jag vet och bio mitt i veckan är mysigt tycker jag.


Här är en till som gillar att äta. Tjocka lilla tjejen Svinpäls.

Bajskorv

Vad skabbigt det var. Korten på hemnet var bra mycket finare och väldigt fuskigt tagna. Alla rum var minimala. Kändes typ som en hobbit bodde där. Tomten och poolen var helt ok men inte betalar jag 2 mille för det precis. Blir nog till att bygga ett nytt hus i framtiden.


Frank blev ledsen för att han fortfarande inte fått flytta till ett ställe där han kan vara ute. Han vässade klorna på mina jeans och såg ledsen ut. Själv ska jag tröstäta en påse chips och kolla på Alien 2.

Här kan jag bo

Ska på visning och jag har superhöga förväntningar som vanligt. Kommer antagligen sluta som det brukar. Inget att ha! Åh jag vill flytta nu. Men det är ju skoj att titta hur det än går. Om jag bara kunde hitta en tomt på ett ställe jag vill bo så jag kan få smacka upp mitt funkishus istället för att leta ihjäl mig på hemnet efter någont som i alla fall iinte ser ut riktigt som jag vill.

Det är i alla fall ett kedjehus vi ska titta på ikväll. Lite överpris tycker jag men det är ju cykelavstånd till jobbet i alla fall. och det som lockar mest är poolen. Fast just idag undrar jag om det inte hade vart trevligare med en inomhuspool. Fy bövelen så kallt det är.


Visste du att...

... eskimåerna, är den enda etniska gruppen i världen som, saknar könshår.
Om detta stämmer så slipper de med andra ord streta med hyvel och vax för att fixa bikinilinjen. Å andra sidan kanske de inte har bikini på sig så ofta på grönland.

Mer skor till Universal Appeal tack


Vita skor har jag inte mycket av i min hylla. Dessa med guldsömmar tycker jag helt klart skulle få trängas med mina andra dojjor. Kanske borde göra en beställning från amiclubwear snart. De har mycket trevliga skor där helt klart. Bra priser med.

Inte mitt fel

I dag kom jag förent till jobbet. Bussen dök aldrig upp så jag fick stå och vänta tills nästa buss kom. Fy bövelen så kallt det är. Hade jag vetat att jag skulle stå där och frysa så hade jag tagit på mig vantar. Anledningen till att bussen inte dök upp fick jag sedan höra var på grund av en olycka på söderleden. Hoppas det gick bra för de inblandade. Kände mig rätt fåning som tyckt synd om mig själv för att jag frös. Men hallå! Det är ju faktiskt juni och då ska man inte behöva sakna sina vantar.


Bilder från bloggfesten

Här kommer lite bilder från igår.


Kvällen började hemma hos Ellen som fick rota i soperna efter den nyinhandlade grädfilen hon råkat slänga.


Vi drog igång spotify och jag hade med mig Hello Kitty-högtalarna
man fick i goodiebagen på bloggfesten i Norrköping i våras. De funkade fint!


Jag färgade Sofias hår. Förra lördagen färgade hon ju mitt. :)


Så trampades det lite på Ellens träningsmaskin mellan drinkarna.


Helt slut blev jag. Haha! Nej då! Sofia hade inhandlat nya chipsen från OLW.
De var helt ok och får 7/10 dubbelvikta chips i betyg.


Hon hade även köpt en spännande läsksmak. Den var god den.


Sedan åkte sminket och klänningen på. Hade dock inte denna på bloggfesten.


Här är anledningen. Jag kan inte minnas att den har vart så här kort. Har doch aldrig haft den utan helteckande strumpbyxor förr och kommer antagligen aldrig ha det heller. Ja det skulle vara om jag stod med ryggen längst en vägg hela kvällen som den skulle kunna funka. Haha!


Ellen rakar bakbenen.


Sofia har lockat håret.


Sofia leker med vinflaskan. Haha!


Skål!


Och så borstades det tänder.


Jag sprayar håret. Bye bye ozonlagret.


Mitt skoval för kvällen.


Vi fick oss ett gott skratt åt att Ellen missat något viktigt.


4 supergoa tjejer som så klart också kom från Norrköping.


Värdinnan Glitzy och Shopalot


Det björs på modevisning


Christelina vann ett pris


Så även Shopalot-Camilla.


Vid vårat bord var det bra att sitta för vi vann nog något nästan hela bunten.


Jag med mina d.brand-jeans som jag vann. Grymt skoj!


Jag vann även den här fina tavlan målad av Louise. Hon gör grymt snygga kläder med.


Som västen hon hade på sig. Jag är sugen på en likadan fast med kedjor.


Sofia vann söta strumpor.


Även Annica vann ett pris.


Sedan kom Ellen.


Och det partades på med vatten.


Även lite tequila slank visst ner :)


Grymt roliga bartenders serverade oss kvällen lång.


Så här sliten blev man efter det. Dagen spenderades i Ellens soffa med en hel rad filmer.


Nej nu ska jag se ännu en film fast hemma med Kalle. Vi har redan avverkat en under kvällen och tryckt i oss på tok för mycket tacos. Jag tror nog aldrig jag vart så mätt i hela mitt liv. Sov gott alla och kram på er.

Hemma igen

Nu är jag tillbaka i Norrpan igen. Hade superskoj igår och jag vann 2 riktigt fina priser. Även Sofia som var min +1 vann ett pris så det var helt vår kväll. Jag som aldrig brukar vinna. :) Tack Charlotte och Alaa för en jätte trevlig kväll.


Sofia och jag

Fler bilder kommer under kvällen. Träffade ju ett helt gäng med Norrköpingstjejer som var hur härliga som helst. Hej på er (om ni läser det här) och vad skoj det var att träffa er igår. Salsadax snart eller? :D Nu blir det en stor flottig pizza för min del tror jag.

Bloggfest i Linköping

Om en timme bär det av hem till Ellen i Linköping. Jag och Sofa ska hänga lite och förpartaja med henne innan själva bloggpartyt. Sedan hoppas vi Ellen hänger på och partar med oss natten lång. Eller i alla fall en stund. Det ska bli superskoj och jag är peppad till tusen men jag har ett problem. Vad i hela friden ska jag ha på mig?

Någon annan som ska dit?



Gårdagens shopping


Igår handlade jag 3 par braller på H&Ms barnavdelning. Sweet att man fortarande kommer i storlek 13-14  år eller vad det nu står. Haha! Dock så är det bara nertill jag är storlek barn. Funderar på om min underkropp slutade växa när resten av kroppen drog iväg i tonåren. Haha!

Halvnäck med Sofia

Idag efter jobbet kom Sofia och hämtade upp mig. Vi gick lite på stan, åt på donken och solade. Jag shoppade 3 par jeans på H&Ms barnavdelning. Billigt shit. Visar kort imorgon tror jag. Har inget batteri i kameran kvar.


H&M har grymma extrapriser måste jag säga.


Strandad blåval eller kanske en smurf. Vet inte vad jag ser ut som riktigt.

Det är nära nu

Känner ni det också?

Fredagsstämningen!




Me like alla dessa skor

Här kmmer ännu ett par skor i min nya kategori. Antar att den kommer fyllas ganska så snabbt. För er som skiter i skor så kan nu ju hoppa över dessa inlägg men jag kan faktiskt inte låta bli att tipsa om alla dessa skönheter som finns i världen.
Dessa kan man beställa från La Redoute. Får mig att tänka på näbbstövlar. Passar nog som handen i handsken till en vit småblommig sommarklänning.

Visste du att...

...Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.



Uni <3 skor

Så startas här en ny kategori under bloggen. Märker att många av mina inlägg är om skor jag vill ha så det får helt enkelt bli en egen kategori.


Dessa coola kommer från Go Jane. Jag är galet inne på de röda skorna.
Tänk vad snyggt till slitna jeansshorts och vitt linne.

Universal Appeal är såå bäst

Inte nog med att jag försov mig så sov jag med blött hår. Jag ser alltså ut som ett troll idag. Typ nyknullad eller vad en del nu skulle kallade. Jag kan ju alltid skylla på det pissiga vädret. Det är dags att beställa tid på barberaren igen för pälsen måste helt klart fixas snarast. Eller så snålar jag och tar det efter semestern. :D



Kolla vilken söt! Så här kommer nog jag se ut när jag blir gammal. Som en liten blond Yoda.
Min mormor var för övrigt väldigt lik Yoda. Hon var med andra ord jättesöt! Jag älskar Yoda så tro inget annat.

Inkheartfilmen

I går såg jag klart den. Tyvärr måste jag säga att den inte alls var så bra. Jag hade större förväntningar på den. Helt klart besviken. Jaja! Det finns ju andra fantasyfilmer att se fram emot istället. Typ Harry Potter i sommar. Inte långt kvar nu. Yeey!


2 av 5 och då är jag snäll.

Färgskadad

Idag har jag och Peter vart på studiebesök/kurs på ett tryckeri i Söderköping. Är helt trött i huvudet av allt jämförande av färger på olika typer av folie. Det är viktigt att man väljer ut rätt så det inte blir fel färg när man byter märken och osv. JAg tror vi fick till det tillslut även om allt inte riktigt blir exakt som det var innan.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Tråkigast idag är att H&M inte har fått in någora nyheter vad jag kunde se på hemsidan. Det brukar ju annars vara torsdagsnöjet nr 1. :)



Detta är en karta som vi ska sluta använda. Bra tycker jag då det typ finns asnågra rosa i den. Haha!

Sjukt gott och heja Svergie

Nyss hemkommen från träning och solning. Känner mig som en ny människa. Inte nog med det så shoppade jag något galet gott idag. Har letat ett tag efter den men nu äntligen hittade jag Marabous nya choklad med jordgubbar i. Sweet! En ny favorit som delar plats med deras amigo. Jag menar choklad med chips i är ju som gjort för mig. :)


Mums! Jag åt faktiskt av chokladen i solariet. Fick nästan sommarkänsla.Haha!


De lurade på mig att köpa 3 st chokladkakor så jag skulle få en strandbadrass.
Självklart så bangade jag inte på det men vidare snygg kan jag inte säga att den är.


Fotbollen går bra ser jag. Det blir mål varje gång Kalle går in i köket. Haha!

Förhandsvisning

Tjo! Fick precis ett roligt mail om förhandsvisning på filmen the porposal. Undrar dock om det inte är samma dag som jag ska på visning. har hittat ett ganska så sweet ställe med pool som jag tänkte dra med mig Kalle och kolla på. Undra om katterna blir sura för att poolen tar upp halva tomten och ger de mindre utrymme.

Jaja! De får vara nöjda om det blir så att vi flyttar. De är ju bättre än att bara kunna hänga på en balkong i alla fall. De älskar ju faktiskt när jag släpper de lösa och de får springa fritt så en tomt måste de ha. En pool måste jag ha. :D


Semesterplaner

2 veckor kvar tills lön. Inte shoppa, inte shoppa, spara, spara, spara. Går faktiskt ganska så bra måste jag säga men det är ju TVÅ hela veckor kvar. Gaaah!

1 månad kvar till semestern.
Ja cirka i alla fall. Vad ska man göra då? Vart ska man åka? Åh jag vill jag vill jag vill! Värme, sol, bad. Sweet!


Vad har hänt med mitt knark?

Som ni kanske redan vet vid det här laget så har jag troget knarkat hemnet typ varje dag i år nu. I dag när jag skulle kolla in på sidan väntade detta. Hallå! De har ju gjort om sidan. Visst att det blev snyggare och sökfunktionen är säkert bättre men jag fattar ju typ nada. Jag får inte alls upp samma sökresultat som ajg brukar och har nada koll på vad jag klickat på osv.

Detta måste helt klart övas på. På lunchen är det jag som knarkar ifatt. :D

Inkheart



Sitter och fördriver tiden med att kolla på Inkheart. Dock har jag lite svårt att koncentrera mig på filmen. Är lite för övertrött och så springer jag bort till Kalle som spelar fifa och norpar hans chips hela tiden. Mums!

Funderar på att se klart filmen imorgon istället.  Fast den inte verkar så bra hittills så brukar jag gilla liknande filmer. Kanske bättre att ge den ett ärligt försök när jag inte är så virrig. :)

VA? Nya chips som jag missat!

Vad är detta?
Var finns dom och är de goda?


Jag måste ut på jakt snarast.
Jag som är chipsomanen nummer 1 kan ju inte missa detta. :)




Bloggfest

Någon mer som ska på bloggfesten i Linköping på lördag?

 I så fall ses vi! Eftersom man även fick ta med + 1 så har jag bjudit med mig min vapendragare Sofia. Hon är säkert med minst lika mycket i bloggen som jag. Ni kan ju läsa hennes gästinlägg som hon skrev i helgen om ni inte redan vet vem hon är. Här är länken.


Söta kaktusar

Om man inte har gröna fingrar kanske det här skulle vara något. Supersöta kaktusar med handblåsta kupoler. Ingen är den andra lik. Finns att beställa här.


Topshop ger mig gåshud

Dessa skor skriker det Sanna om. Speciellt de rosa. Bajs att ajg har shoppingförbud denna månad. Måste säga att jag klarat mig bra än så länge. Inte shoppat något faktiskt förutom saker man kan äta och hårfärg och sånt fjant. Inga prylar, kläder eller skor i alla fall. Duktiga jag. :) har dock slarvart lite med det där med att inte äta ute.

 Ok jag har faktiskt matlåda varje dag på jobbet men på helgerna går det åt skogen. I helgen blev det både kebabtallrik och donkenmat. Men man måste ju få göra av med lite stålar i alla fall.



Tänk om man hade haft det så bra att man fick tillbaka på skatten istället för att behöva betala.

Bilder från i lördags.


Sofia visar hur man gör armhövningar i sina nya skor.


Åka taxi är skönt när junivädret inte är allt för varmt.


Alex tror att han röker.


Kan dock vara bra om man har koll på att det är tänt som det ska.
Korten är faktiskt tagna i den ordningen och vi hävdade länge att den inte var
tänd men det tog ett bra tag innan han fattade det själv. Haha!


Kalle var helt ok glad fast han vart och kollat på matchen på plats. Tröstpussar hjälper!


2 överglada tjejer på sisådär 18-22 år eller vad det nu var?
Va? Skulle vi säga emot det?  Haha!


Jag har faktiskt för mig att dessa två hade roligare än vad bilderna visar.

Ja bilderna kanske inte visar det men vi hade faktiskt en riktigt skoj kväll. I alla fall hade jag det. :)

Jag tror jag lever

Oh så seg jag var i går då. Trött som en bäng och sov till och från hela dagen. Dock var det absolut värt det för jag hade riktigt skoj i lördags. Ni får se lite bilder ikväll. Allt jag orkade göra igår förutom att sega framför tv:n var att släpa mitt lilla ass till vallokalen för att rösta. Lyckades dock gå fel 2 gånger innan jag kunde rösta. Ett tips är att läsa lite mer än en rad på röstkortet om man vill hamna rätt.

Hoppas eran helg har vart bra. Bjuder på en måndagslåt med the mamas and the papas. Kram på er!


Sofia gästbloggar: Sverige, Sverige, Sverige!

Idag fyller Sverige år, heja Sverige! Som Sanna tidigare nämnt så är pojkvännerna i Stockholm och hejar fram Sverige på Råsunda. Det går väl sådär...

Här är det en riktigt tjejfest med allt som tillhör, för mycket (?) vin och massa snacks. Såklart en hel del girltalk som alltid slutar med att man berättar hur mycket den andra betyder för en. Jag kommer ihåg en sommar för sisådär  fem år sedan då jag och sambon var och hälsade på på hans systers landställe uppe vid Höga kusten tillsammans med hans bror. Min sambo är verkligen sladdis då hans syskon har barn i tonåren. Hursomhelst så var vi "tonåringar" inne i huset och tittade på tv då min sambos systerson gick ut och tittade till "gamlingarna". När han återvände ville vi såklart veta hur det stod till med alkoholhalten på de därute, hans svar lös "Jovars, de börjar bli på kanelen eftersom de bara pratar om hur mycket de tycker om varandra", ha ha ha! Det är ju precis så det är! Visst Sanna är världens goaste tjej i vanliga fall men efter fyra glas vin är hon f-n ännu bättre ;).

Hoppas ni har en bra kväll, jag säger bara; heja Sverige!!


Partajdax?

Så Sofia och jag har våra pojkvänner iväg i sthlm på fotbollen så vi har en egen liten tjejkväll här.  Sofia färgar min utväxt, vi lyssnar på fåning=bra musik, dricker fruktiga drinkar och busar med katterna. Självklart äter vi chips med. :D


En geting kom och hälsade på. KAtterna var dock lite mesiga så Sofia fick fösa ut den.


Frank spanar in fåra drinkar med melon, passionsfrukt och frysta hallon.


Så här snygg är jag just nu. Haha!

Samplat

2 låtar som är mycket bra på olika sätt. Det gjorde mycket bra shit förr.
Jag säger som Pontiak. 80-talet vart tog du vägen? Ja 90-talet med för den delen.

Här kan ni lyssna på originalet med Alphaville och så eurodiscodängan med Capella.


En favvolåt som är med på en av mina första egenshoppade cd-skivor nämligen Megadance 1


Och så orginalet från 10 år tidigare med Alphaville. Sweet!

Snyggt!

Lite förälskad i denna från go jane. Frågan är dock om jag skulle känna mig halvnaken eller halvklädd i den.


Öl, chips, dataspel, piratpartiet och så något tjejigt.

Här kommer lite bilder.


Gårdagens shopping. :)


Dagens shopping. Man blir aldrig för stor för dataspel.


Plocka ut de här för mina checkar på H&M idag. Blir nog fint till bruna ben.


2 tonårskillar som såg riktigt datanördiga ut delade ut dessa på stan. Supersöta!
Jag kände mig som en liten fjortis igen. Frank säger att han ska rösta på piratpartiet.


Åhh vilken tid det ska ta. Jag har ju skrivit detta inlägg i flera minuter nu.
Nu ser det dock ut att strax vara klart. Mot låtsasvärlden. Yeey!

1 timma kvar

Sedan är det jag som skyndar mig till stan för att shoppa sims 3. Detta måste så klart firas med en chipspåse. Humm! Undra om Alli-tabletter går bra ihop med chips? Nja! Jag tror nog jag får hoppa att skaffa mig sådana piller. Det här med bantning och chips går ju som sagt inte kombinera hur gärna man än vill.


Kolla in! Man kan till och med äta chirre i spelet. SWEEEEEET!

Banta med chips

Jag har fått för mig att jag ska försöka dra ner på onyttigheterna och röra lite extra på mig inför bikinitiderna. Än så länge så går det till typ så här:

1. Jag går till jobbet istället för att ta bussenoch känner mig så duktig så jag unnar mig en chipspåse när jag kommer hem.

2.
Jag äter en nyttig lunch med fjantigt lite kalorier om man jämför med Sibyllamaten jag brukar luncha och känner mig så hungrig när jag kommer hem att jag äter en chipspåse.

3.
Jag upptäcker till råga på allt att jag efter mycket om och men har gått ner 1 kg. Antagligen för att jag nyss bajsat och precis gått upp ur sängen och vägt mig då istället för på kvällarna som det annars brukar bli. Detta resulterar i att jag firar med en chipspåse på kvällen.

Viktcheck efter 1 veckas bantande:
+ 1kg. Jag måste med andra ord tröstäta en chipspåse.


Äntligen!

I morgon släpps sims 3 och som jag har väntat. Äntligen har jag något att slösa min tid på istället för mina vänner. Haha! Nej nu skojade jag bara. Självklart ska jag inte slukas upp så dant av detta spel. det är ju inte world of warcraft precis. Men jag ser fram emot att få sitta och leka men simar igen. Det roligaste är helt klart att bygga husen. :) Som lego när man var liten typ.


Någon mer som som gillar sims?



Man kanske skulle köpa sig en laptop så man kan ligga i sängen och spela. Humm! Detta måste helt enkelt ses över. Kommer bli en dyr affär för ett spel känner jag. haha!

Lång väntan

Igår var jag altlså och tog nya vävnadsprover eftersom de upptäckt cellförändringar på mig. Tydligen skulle det ta typ en månad innan jag får svar på det. Knas vad lång tid tycker jag. Jag vill ju veta att allt är tipptopp nu ju. :) Nej vars men vi får hoppas på att jag får ett bra svar när det väl är dags. Annars mår jag helt ok idag. Lite mörbultad känner jag mig dock efter allt grävandes och stickandes och tryckandes och penslandes ochh skrapandes och allt vad de nu gjorde. Det var ju inte så lätt att se precis. :D

Annars har det vart rätt tråkiga dagar sedan jag bloggade sist. Har typ inte hänt ett skit. Roat mig med att äta gott och kollat på serier och gosat med katter och sambo. För övrigt så är det bra med sambosar ibland. Stackars lilla mig fick så mycket massage igår så det här skulle jag helt klart kunna göra fler gånger så länge det blir sådan trevlig efterbehandling. Yeey för boyfriends som tycker synd om en.