FREDAG!!!

Åh vad skönt med fredag då! Har en hel bunt med saker som ska göras här hemma men jag vet inte riktigt om jag orkar/känner för det just nu. På schemat står städning och så vidare och då är det ju helt klart roligare att ligga i soffan och kolla på tv. Humm! Idol är visst ikväll. Allt är roligare än att städa. Men det bästa just nu är att diskmaskinen funkar igen. Den fick något tuppjuck och stog och brumma fast den inte var på härom dagen men nu är den fixad så i helgen ska diskberget försvinna i alla fall. Skönt att slippa handdiska vill jag lova. Hade ställt in mig på att få göra det i helgen men nu slapp jag. Sweet! Nej om man skulle dra sin röv bort mot soffan och värma upp den (soffan alltså) inför kvällen. :)


Blir nog en testning av dessa chips ikväll. Fast idag har vi både fått godis och världens största bullar på jobbet så man borde kanske låta blir. Fast nääääääää!

Rita, rita, rita!

Tjoho! Här sitter jag mitt i natten och ritar. Jag håller på med en doptavla till min väns bebis. Dopet är i morgon och som vanligt är jag ute i sista sekund. Men den här gången kan jag faktiskt försvara mig med att jag ritat röven av mig på jobbet de senaste veckorna. Övertid varje dag typ och stressigare än någonsin. Känner mig lite mer hemma i illustrator nu i alla fall. Så pass att när jag nu satte mig i corell och freehand så hade hjärnan kopplat bort de flesta snabbkommandon. Måste vara lite mitt i mellan just nu eftersom jag tror att min pc har ett äpple och att macen har en ctrl-kapp. I-landsproblem någon? Haha! Jaja! Nu ska jag vara duktig och göra klart det här. Har legat hela dagen med skallebang och snorat men efter kalle köpt pizza och ipren så kändes det faktiskt bättre. :)

Tidigare än jag hoppats

Efter att ha gått upp runt fyra på natten för att åka till sthlm igår så väntade jag mig en redig sovmorgon idag. Inte trodde jag att jag skulle gå upp före klockan 10 men så blev det. Men det bästa med idag är att jag inte har något planerat idag. Jag ska bara skrutta omkring hemma i mysbrallor, titta på serier och äta gott. Kan behövas efter typ 20 övertidstimmar redan denna vecka. Tur att jag har Robban på jobbet. För annars hade det få bli dygnetruntjabbande. Eller det hade nog inte räckt med tanke på att jag inte är allt för haj på illustrator efter bara 2 veckor. Extremt jobbigt att lära sig nya program och byta till mac mitt i en stressig omprofilering. Men men! Det är bara att rita så pennan glöder och som tur är sitter ju ett profs på mac och illustrator typ 2 meter i från mig på jobbet.

Nej nu ska jag kolla ifatt alla serier jag missat i veckan och äta en god frulle.

Note to self: Tänk på att stilettklackar och kullersten inte riktigt går hand i hand. Inhandla snarast något med bredare klack. (Yes! Nu gav jag mig själv en bra anledning att slösa pengar på fler skor.)

Snark!

Tänkte bara skriva en rad så ni vet att jag inte glömt er. Jag har bara fullt upp på jobbet. Det blir sena kvällar just nu men oj vad jag lär mig grejer. Hoppas att jag får sova ut i helgen istället. På fredag ska jag på möte i sthlm och då hoppas jag att vi hunnit klart. Eller nära nog i alla fall. Dygnen/orken räcker inte till just nu känner jag. Som vanligt kan jag ju inte skriva om vad jag jobbar med eftersom allt är så hemligt i den där branchen. hehe!

Annars då? Har jag missat något i den verkliga världen medans jag jobbat? :)