Varm i örat

Tjena vad jag har pratat i telefon idag. Snacka om att örat blir varmt. Men tack för samtalet Sofia. Nu ska här letas postnummer. Inte lättast i välrden att hitta adresser till folk som inte står med på eniro och hitta. Som tur är har sofia specialkontakter. hehe! Ni kommer inte undan. Mohahahaaaa! Nej då men det är ju roligare att skicka ut riktiga inbjudningar istället för att köra via nätet. För när jag var lite då fanns det minsann inget internet. Det ni! :)

w00t?

Redan söndagskväll. Vad hände? Kalle och jag har firat in första advent genom att äta tacos och se på senaste shrekfilmen. Kanske inte så adventigt men väldigt mysigt. Hade i och försig adventsljustaken tänd i fönstret. Nu ska jag köra en dungeon och sedan blir det nog sängen för min del.


Ding!

Galet skoj att spela wow igen. Frågan är bara hur jag ska ha tid med det. Fast 3 raid-dagar i veckan med guildet ska jag nog fixa. :) Hade dock hoppats på att expantionen kunnde kommit efter vi kom hem från thailand. Nej nu ska jag bege mig ut i vinterlandet och försöka plöja mig fram igenom snön till affären. Mysigt faktiskt!


Min lilla druid på sin frostsaber

Nej tack!


Svinpäls är inte så förtjust i snö och ville inte gå ut. Frank som älskar snö gick dock in igen efter att han insett att det var på tok för mycket snö för att kunna ta sig någonstanns. :) Nu är i alla fall grillen i förrådet och julgrejerna inplockade. Först en kopp varm choklad och sedan blir det nog lite pynta av. Kanske dags att äta middag också.

Snöar fortfarande

Helt otroligt vad det snöar. Har skottat för 3:e gången idag. Mys! Kunde inte vart bättre så här på första advent. Idag går jag här hemma i myskläder, dricker varm choklad, gosar med katterna, spelar wow, tvättar och har det supersoft. Nu har jag vart duktig och betalat räkningarna med. Men som vanligt har jag så klart lyckats slarva bort en. Måste införskaffa några bra fack i hallen eller något för räkningar. Vi bor för stort nu så jag slarvar bort både det ena och det andra. Vanligast är att jag lagt mobilen i något rum och sedan springer runt som en tok och letar efter den. haha! Nej nu ska jag ta på mig ett par rediga vinterpjuck och ge mig ut på baksidan mot jullådorna i förrådet. Ska bli spännande att se om jag försvinner i alla snö. :)


Katterna tycker det är skoj att titta på när det snöar.

Nyshoppat

I går handlade jag lite bra och hakläder till jobbet. Inget speciellt precis men långärmat vill man ju ha nu när det är så kallt. Gina och Vero moda kommer det ifrån ifall ni undrar.


Jeans och klänning. Frank var flera år sedan jag köpte.


När hade jag den här storleken senast? Helt sjukt. Dock är de lite tighta men av erfarenhet så töjer sig ju stretchjeans. Om inte annat kanske de kan se till att jag kommer i thailandsformen jag inte påböjrat än. haha!


Mysig polotröja som är längre bak än fram. Perfekt till leggings så man slipper visa röven.


Det har visst snöat ganska mycket sedan jag gick och la mig igår. Tror ni jag borde ta mig i kragen och ställa in grillen nu när det är första advent och allt. haha!

Hahaha!

Här kommer en första andventshälsning.


Shoppat

Hej hopp! Nu är jag hemma efter en heldag på stan. Det har ätits frukost, fikat, lunchat och shoppats. Jag kom hem med lite nya kläder och en ny mus. Här kommer lite bilder.








Min nya mus. Datamus. Inte lätt att hitta en som passar mina små händer. Hoppas denna funkar bra för den kostade typ apa. Eller i alla fall tycker jag att den gjorde det. Fick ju ett par jeans, en klänning och en stickad tröja för mindre stålar idag liksom. Ska visa kort på det senare. Nu ska det spelas lite.

Fisknyllet!


Puss på er! Nu drar jag iväg till stan med Gunilla, Sofia, Ellen och Johanna.

Sa någon fredag?

I dag har jag bokat cataclysm. Tack vare bra kontakter kommer jag slippa stå i kö på natten för att hämta ut det. Skönt det med tanke på att de började köa redan vid 3 på eftermiddagen sist. Jag kommer dessutom få det en timme innan alla andra. Sweet! Har vart på MedAskin idag med. Anita är supersnäll och duktig. Dit kommer jag gå fler gånger. Man känner sig liksom fin i både kropp och själ när man går därifrån. Nej nu blir det soffhäng i vänta på att min character transfer ska gå igenom. Kanske borde göra klart inbjudningskorten till min fest med. Ni får dem nästa vecka. :)


Jag borde sova nu men....

Jag håller på att ladda ner alla patchar till wow som jag missat. Var ju ett tag sedan jag spelade. I morgon så ska det spelas så det står härliga till. Ny server, nytt guild och ny form. Kommer bli grymt skoj. Inte för att jag vet hur jag ska ha tid med tanke på allt skoj som händer fram till jul. Men den här helgen har jag inget planerat alls. Möjligen pynta lite eftersom första advent är på söndag. Jag är kär i julen så det kommer bli lite kostigt att hasta iväg till thailand mitt i allt. Men julafton är jag ju i alla fall på hemmaplan. Juldagen åker vi. Yeey!

Bjuder på en bild på mig själv i bikini. Kanske dags att ta tag i den där thailandsformen som jag tjatat om sedan i sommras. Latare tjej får man nog leta efter. Trevligare att äta chips och spela wow. hehe! Ovant att se mig i så där mörkt hår med.

Bra bra bra!


I dag har jag och Sofia vart på bio. Harry Potter blev det så klart. Bra var den vill jag lova. Vill se fortsättningen nu på en gång. Måste dock vänta till juli men den som väntar på något gott. Jag vet ju dock hur det slutar eftersom jag läst böckerna ett antal gånger. Svårt var det inte avslöja något för Sofia som inte gjort det.

Vilken dag

Oj oj! Idag har man hunnit med en del under dagen. KK, Medecinskt centrum och jobbat. Men även om dagen isig inte vart någon toppen dag rent fysiskt så är det värsta att jag inte fick tag på ett skit från Lanvinkollektionen. När jag väl kom till en dator så var ju så klart allt slut. Men men! Jag ser fram emot returerna. Jag har ju fått tag på saker jag vill ha på det sättet förr. Fast när första Matthew Williams-släppet var så satt jag över en timma på nätet och shoppade runt utan att något försvann. Måste blivit något riktigt fel då för när jag loggade ut efter jag shoppat klar och sedan loggade igen direkt efter så var nästan allt slutsålt. Ibland kan tekniken missöden vara till ens fördel. :) Nej nu blir det ett avsnitt house och gos med katterna. Kalle är iväg och spelar innebandy så jag ska passa på att slöa lite. Hehe!

Roligast på lunchen.

Roligaste jag hört idag. Det var en snubbe som satt bordet brevid och snackade med sitt sällskap. de var väl i så där 60årsålden skulle jag tro. Hur som helst så frågade han de andra om de brukar titta på programet "bönder byter fru". Hahaha! Kanske vore något för tv4 att bita i härnäst.

Snart klar


Håller på att skissa lite på inbjudningskort till mitt kommande party. Har i alla fall kommit på vad jag ska ha för tema nu. :) Ni som vet får hålla tyst. Nu ska jag bara försöka hitta adresser till dem jag ska bjuda med. Hoppas jag inte glömt bort någon bara. Ni får la hojjta till i så fall. *ler*

Filmtime

Idag har jag och Kalle i stort sätt sovit hela dagen. I går sov jag ju med bort större delen men är fortfarande inte helt frisk. Känns dock bättre. När vi var och handlade pizza passade vi på att hyra en film. Kalle fick välja och tog helt oväntat denna film.


Romantiskt drama. Inte riktigt vad jag trodde han skulle välja. Kan det kanske vara för att jag redan sett de flesta filmer som finns att hyra. :) Filmen var i alla fall helt ok.

Sjuklingen

Åh denna hosta alltså. I dag har jag sovit hela dagen så är jag inte frisk snart så blir jag tokig. Känns bättre just nu men det är allt en långdragen förkyldning jag har. I går pallrade jag mig iväg på kalles jobbs julfest. Det var trevligt men vi gick hem tidigt eftersom man inte är på topp riktigt. Passade ju bra eftersom Kalle skulles spela innebandy i dag med. Vi var först på visualiseringcentret och såg sea monsters i 3D och fick en guidad tur. Tufft vättre. Sedan så var vi på knäppingen och åt. Det var mums. Nu ska jag krypa ner i soffan och kurera mig igen. I morgon ska jag mot stan och hämta ut biljetterna till Harry potter. Nice!



Tröttast


Idag blev det inte många knop efter jobbet. Dumma förkyldning som inte ger sig. Jag har suttit och tittat på Chi medans Frank har sovit på tangentbordet. Nu blir det sängen för oss båda. I morgon ska jag ju på årets första julfest. Lite tidigt kanske men å andra sidan så är man ju inte trött på julmat än. :)

Sötast

Gud så söt den här serien är. kan inte sluta titta. Här kan ni se de 2 första avsnitten. :)


Onsdagshäng



I dag har jag haft onsdagshäng med Sofia. Vi brukar ju var gräsänkor på onsdagar men idag var Kalle hemma och fick vara med och äta med oss. :) Förövrigt följde Sofia med mig och kolla på lokalen som jag tänkte hyra till mitt party. Den är nu bokad. Nu ska det bara fixas lite inbjudningar och så ska jag försöka komma på ett tema. Ideér? Jag har som vanligt massor med planer i huvudet men jag undra lite hur folk har tid så där nära inpå jul och allt. Ska nog göra det enkelt både för mig själv och andra. Men något tema blir det i alla fall. :)

Nej nu ska jag slöa lite framför tv:n innan det bli sängen. Sov gott mer er så hörs vi i morgon.

Som en redig karl


Nyttig middag va?


Fast det är faktiskt inte så illa som det ser ut. Whiskeyn har jag typ gurglat för att döda bakterierna och lösa upp slemet i min stackars hals. Pizzan var för att få bort den äckliga smaken av whiskeyn. Man tar vad man har. Lol! Hemma-apotek ftw.

Nu är det bara 2 veckor kvart tills Robban börjar på mitt jobb. Sanna fixar hon. :) Det ska bli superskoj. Vi har jobbat ihop förut och det var då vi lärde känna varanda.  Nu ska vi rita hela dagarna istället för att ringa. Tack och lov! Och hur skoj är det inte att få en designer under mig som kan göra allt det jag inte vill rita. haha! 2 flugor i en smäll liksom. :)

Nu ska jag mysa med Kalle. Han kom hem 1 dag tidigare än han skulle. Sånt är mys. Är så trisst när han är borta så mycket. Saknar ihjäl mig. Men nu är han här igen. :D

Bokat

Så äntligen efter mycket bestyr har jag hittat en lokal till min födelsedagsfest. Man ska ju till att fylla tant. Prisvärt låter det som också. Ska åka och titta på den imorgon. Den jag kollade på idag var lite overkill. Kostade 15 lax för en kväll och rymde 400 pers. Tänkte inte bjuda fullt så många. Den jag ska kolla på i morgon rymmer 70 st och det känns lite mer lagom. :) Att jag alltid ska vara ute i sista sekund med allt. :)

Höll på att skratta på mig.

Ibland behövs det inte mycket för att vika sig dubbel. Vårt badrum håller på att renoveras och idag när jag kom hem upptäckte jag att jag tänker mycket olikt en hantverkare. haha! Ni ska få se lite bilder.  Det är ju inte klart än men gud så mycket bättre det blir än förut. Det kommer bli klart i veckan så då ska jag ta lite bättre bilder. På måndag ska de börja renovera barrummet där nere och då ska vi lägga ut lite själv för att få lite snyggare kakel, lampor, speglar, krokar och keramiska möbler. :) Där uppe är det ju bara vi som är och eftersom vi bor i en hyres ville vi inte lägga några extra stålar där. Vem vet. Man kanske vill flytta till hus om något år eller så.


I helgen fixade jag mig en liten spelhörna uppe ihallen. Jag plockade fram wii:t igår och ikväll har jag spelat för fullt. Förutom när jag hade DH och Dexter-paus och käkade. :)


Eftersom vi inte tagit oss i kragen och köpt möbler till hallen på övervåningen står nu lite utemöbler där. Den gröna mattan får det att kännas ännu mer utigt. Ska köpa en massa massa växter där så kan jag ha en tv-spelsdjungel där. :D


Nu till dagen skratt. Det kanske inte syns så bra på bilden men hallå. Varför sitter krokarna i stort sätt bakom toan. Kunde de inte kommit på någon annan lösning? Inte nog med det så sitter spegeln skapligt högt upp för korta mig. hahaha!


Även skåpet som sitter högt upp. Jag ser bara huvudet och når inte upp till översta hyllan typ. Hallå jag är 162 och nästan en halv cm. *asgarvar* Vad kör de efter för stadardmått tro. Avatars eller? Haha!

Ok jag är lite övertrött idag men vad gör det när det resulterar i att man ligger i magkramper av skratt på golvet av något så litet som badrumsinredning. ;) Nej nu blir det lite mer wii och sedan sängen. Mina kära katter har lärt sig ett nytt trick idag med. Öppna garderobsdörren till vattenledningarna i badrummet på nedervåningen. Antagligen luktar det spännande där när de hållt på och grejat där uppe. De öppnar, jag stänger. :) Peace out, nu blir det mario kart.


Natt igen!


Mysat framför tv:n med katter, Kalle, chirre, popcorn och daimtårta.


Svinpäls gillar att vi ställt in utemöblerna lite här och där i lägenheten.

Nu blir det en dusch och sedan krypa ner i bäddad säng med nytvättade påslakan. Nice! Kommer vara på topp på jobbet i morgon efter den här härliga kvällen. På fredag väntar årets första julfest med. Spännande att se vad Kalles jobb har hittat på iår. Vi ska i alla fall träffas vid visualiseringscentret och det båra ju gott. :) God natt på er!

Yeeeeey, wiiiiiiiii!!!

Fått en del gjort hemma idag. Sånt där som legat på is sedan man flyttade för typ ett halvår sedan. haha! Wii:t är nu inkopplat och den apstora tavlan sitter uppe. Tänk om jag kunde vara så duktig och ta tag i att måla om köksluckorna i veckan med. Nääääeee! Det orkar jag nog inte. :) Kalle är ju borta hela veckan på jobb så jag ska nog hålla mig till lite mer tjejiga saker i så fall. Som att rensa saker som ligger i lådor. Det kan man ju hålla på med i timmar. Sånt skulle kalle få krupp på. Han förstår inte det där med att man måste titta på precis allt och fundera på vad man kan ha just "den grejer" till om man lagar, gör om den eller byter plats på den. Kalle är lite mer praktisk så där. Fort ska det gå och det vinns bara 2 val. Behöver, behöver inte. En annan hittar ju på alla möjliga anledningar till att spara på skit som borde slängts för flera år sedan. Hamster var jag nog i mitt andra liv. haha!

Nej nu blir det söndagsmys med film och snacks med min kära pojkvän. Killers blir det tydligen. :)



Ska man ta fram daimtårtan ur frysen eller är det overkill på 2 personer?

Känner mig som Foki


Ja nästan i alla fall. Vårrullar på tallriken och Jem på tv:n. :D Me like!

Viss kan man...

...ha utemöbler innomhus? Så blev det i alla fall nu eftersom förrådet är för litet och lägenheten saknar lite möbler. :) Här spanar Svinpälsi in fotöljen jag satt in i datarummet. Det står en soffa och ett bord där uppe och en till fotälj i vardagsrummet. hehe!


Ny tradition

I vårt tjejgäng försöker vi skapa lite traditioner. Vi ses ju titt som tätt och oftast innebär dessa träffar att vi äter. Nu har vi börjat bjuda på 3 rätters i gång i månaden. Denna premiärgång var det Johanna som bjöd. Det blev förrätt med kräftor och ädelost. Varmrätt var hemlagad köttsoppa med rotgrönsaker och nybakat bröd. Efterrätt var mummsig äppelkaka. Nästa gång är det Sofias tur att visa sina kunskaper i köket.


Johanna är en mästerkock vill jag lova. Det var supergott och verkligen höstigt tema som det stod på inbjudan. Vi bestämde även under middagen att vi ska höja vår insättning till vårt tjejkonto som vi har gemensamt. New York är vi sugna på att spara till denna gång.


Sofia lyckades hålla sig borta från kameran. Vi var nog rätt kameratrötta både hon och jag efter budapestresan. haha!

Budapest dag 4

Detta var dagen vi åkte hem. Men vi han med en hel del trots det.


Uppe tidigt och käkade frukost.


Kolla så liten jag är därnere. Vårt hotellrum låg högst upp.


Efter vi packat, duschat och fixat till oss drog vi på lite siteseeing och shopping.


En basilika skulle man tydligen se.


En trådbuss.


Sofia utanför parlamentet.


Och jag framför det. Nu var det nog med siteseeing och dags för shopping. :)


Eftersom vi redan avklarat hela west end så drog vi till mammut och det närliggande shoppingcentret som jag inte minns vad det hette. Saturn eller något kanske. Inte riktigt lika bra shopping där i alla fall.


Så vi tog tunnelbanan till stan igen.


Där tig vi en fika på Gerbeaud som är typ Budapest älsta fik eller något liknande.


Mysigt värre och hur mycket bakelser som helst.


Så här till sig blev man.


Sofia ska hugga in på sin tårtbit.


Sofia på stan efter fikan.


Sedan tunnelbanan till nästa shoppingcenter Arkad. Det var helt ok men bäst var nog west end tror jag.


Här fanns även ett ikea men vi hoppade det. :)


Nyshoppade och tillbaka på hotellet. Kollar vädret då det tydligen skulle vara lite problem att landa på skavsta hade vi hört.


På flygplatsen.


Åt lite mat innan avgång. Sås visste de tydligen inte var det var.


Tillslut landade vi i alla fall på skavsta.


Mitt i snöstormen. Har nog aldriv vart så rädd för att landa. Skakigt värre!


Sedan var det bara att soppa fram bilen och åka mot norrköping. Slutet gott, allting gott!

Godmorgon!

Ja det stämmer. Jag vaknade nu. Har sovit som en liten gris så nu borde jag var frisk som en nötkärna. Bara lite snor kvar och lite raspig i halsen. Känns ändå helt ok. Sitter här med en kopp varm choklad. Milka med vår tassimo. Tror nog den är godare än marabouchokladen som jag brukar köpa till den. Framförallt så är den ju så rolig att änvända. Tassimomaskinen alltså!

Igår var vi nära att booka biljetter till London i vår. Vi ska dit i april typ tror jag med Danne och Jessica. Grabbarna brukar åka och titta på fotboll men denna gång fick vi flickvänner följa med. Finns ju så mycket annat att göra i London. Åh jag älskar att resa. London skulle jag kunna åka till hur många gånger som helst. Eller nja! Det finns ju andra ställen jag med vill se. Fast jag har prickat av rätt mycket i europa om man tar med de gånger man åkt europa runt med familjen om sommrarna. Och så en massa andra resor. Det var helt klart mycket resor när man slapp betala själv. hehe! Dock känns det som om jag har ekonomi för att klara av det själv nu. Helt ok att vara vuxen också med andra ord. Dessutom är det ju kul att åka med pojkvän och vänner.


Ibland kan man dock se ställen man inte tänkt sig. Här kom sofia och jag upp när vi åkt en station för långt med metron i Budapest. haha!

Nej nu ska jag faktiskt vara lite duktig och röja lite på uteplatsen. Måste ha koll på att inte proppa in för mycket grejer ivägen i förrådet bara. Julgrejerna ska ju snart fram så det kan ju vara bra om de ligger ytterst. :)

Vad hände?

Den här dagen gick fort vill jag lova. Har haft besök av Danne och Jessica en sväng, tvättat lite och äntligen tagit in utemöblerna. Kvällen har spenderats framför tvn. Harry Potter-maraton. :)

Budapest dag 3

Här kommer bilder från dag 3.


Efter snälla Sofia vart och hämtat mackor på subway som vi käkade på hotellrummet var vi redo för nya äventyr. Först besökte vi saluhallen.


Stort och fullt av dofter utav paprika, fisk och kakor.


Kakor i mängder. Det var mer intressant än kötet för min del i alla fall.


Sedan gick vi över frihetsbron i regnet för att besöka gellertbadet.


Sofia utanför hotellet som är anslute till badet. Eller om det nu är tvärtom. ;)


Mysigt värre men inte så varmt i vattnet.


Men det fanns så klart varmare vatten i närliggande pool.


Jag på övervåningen hållandes mitt lilla fina armband som man låste och låste upp skåpen med. Innan vi hajjade hur man gjorde bara. haha! De var ju inte helt bra på engelska på detta ställe de föråldrade badtanterna som hade hand om omklädningsrummen.


Efter badet blev det uteservering. Inte alls så kallt som det ser ut på bilden. Fast det kändes lite som hemma att ha en ikeafilt runt sig.


Vi käkade pankakor med glass i och chokladsås på. Mums!


Sofia hugger in. Vi gick även igenom stans alla affärer innan vi drog oss hem.


Eftersom vi var rätt sega den här dagen så tog vi det lugnt på hotellrummet fram till kvällen då vi gick och åt på ett lite hak. Sofia åt ungersk och jag safe:a med en pasta. :)

Lägger upp fler bilder senare. Hej hopp så länge. Nu ska jag gå och unterhålla mig själv genom att titta på när Kalle skriker åt tv:n. Westham-match. haha!

Budapest dag 2 del 2

Här kommer lite bilder från kvällen och konserten.


Vi fick lite brottom så vi fick ta lite käk på burger king innan konserten.


Utanför arenan. Vi fick be en ungrare ta kort på oss. Han tyckte allt inklusive IKEA var amaaazing.


Laddar från min sittplats.


Vi satt en bit bort men på slutet var vi nere och röjdre.


Gaga in action.


Mycket klädbyten blev det. :)


Vi såg bättre nerifrån. Dessutom kunde vi dansa loss. :)


När gaga var klar och vi skulle ut från arenan träffade vi 2 svenskar (Simon och Erika) som tog med oss på gayklubb. Har nog aldrig hafr så roligt i hela mitt liv.


Kolla in den här snubbens outfit liksom. Haha! Det spelades mycket gaga på klubben och även agnes. :)


Efter att ha dansat hela natten till morgonen så stupade vi i säng och sov till middagstid. Sedan kom en seg men bilder från det kommer senare.



Budapest dag 2 del 1


För att komma till vårt hotellrum var man tvungen att gå en sväng ute. Läskigt värre. Jag fick svindel vill jag lova.


Hotellfrukost. Tidigt var vi uppe för att vara söndag vill jag lova.


Sofia gillar inte att åka hiss men eftersom vi bodde loängst upp så följde hon med i den skabbiga hissen som hade spegel i taket.


Sedan gick vi en promenad för att kolla läget i dagsljus.


Sofia på väg mot saluhallen.


Som tyvärr var stängd eftersom det var söndag.


Gula spårvagnar. Kändes som hemma.


Sofia framför frihetsbron.


Det var värsta maratongänget som sprang förbi oss. Ett tag trodde vi knappt vi skulle komma över vägen.


Vi tog tunnelbanan till west end som är ett stort köpcenter.


Där fanns det ett stort vattenfall inomhus.


Shoppingtime. Man kunde vila sig i sofforna som fanns överallt. Skönt! De spelade svensk julmusik i en inredningsaffär. Oväntat minst sagt.


Efter att ha dansat oss igenom en massa affärer så åt vi lunch där. Det blev en panniniliknade sak. Gott!


Självutlösarbild utaför west end efter flera timmars shopping. Ja fast jag handlade faktiskt inte ett skit. Gick loss på en grej sista dagen bara. Måste ju spara inför nästa resa som blir 3 veckor thailand i dec-jan.


Sedan metron hem för att fixa till oss för kvällen och Lady Gaga-konserten.

Lägger upp fler bilder senare. Nu har kakelsättarna gått på lunch så jag ska ta min snoriga näsa och min svullna hals och lägga mig en stund.

Budapest dag 1

Ja eller kväll kanske dfet borde stå i rubriken. Vi åkte ju senti lördags.

Sofia med sin öl på skavsta i väntan på ombordstigning.


Planet var tjejigt värrre. Rosa och lila. :)


På planet läste vi på lite vad man skulle se och äta väl där.


Vi spelade kort och inhandlade proviant.


Här är en bild precis utanför vårt hotell. Vi bodde precis vid Elisabetbron på pestsidan.


Efter vi chekat in på hotellet drog vi ner på stan för att äta lite. Vi hittade en Swarovskibutik som genast fick mig och sofia att vilja ha egna glittrande fomdväggar hemma.


Slottet såg vi på vägen.


Sedan hittade vi en donken som var öppen. Mumsig kvällsmat!


Sedan till hotellet för att somna in till tv:n. Störigast var att allt var dubbat till ungerska. haha! Men det fanns cnn så vi är bra uppdaterade på Obamas besök till Indien.


Bajsapa

Ligger hemma och är sjuk. Feber och kan knappt svälja med min lilla stackars hals. Tror ni inte att de passar på att komma hantverkare hit just idag och sätter kakel i badrummet som renoveras mittemot sovrummet. De bankar och har sig och har högsta volym på sin lilla stereo de har med sig. Tur att de har bra musiksmak i alla fall. Har nu pallrat mig ner till datarummet där 2 stackars katter ligger och är superstressade. Inte skoj alls med en massa bankande för dem heller. Nej nu får jag försöka passa på att lägga upp lite bilder från budapest istället. :)

Hemma igen

Så sitter man på jobbet igen. Trött och sliten vill ajg lova. Inte så skoj att komma hem till en massa snöslask efter att ha suttit på uteserveringar på kvällstid. Resan var i alla fall underbart rolig. Jag ville knappt åka hem. Speciellt inte eftersom Kalle är iväg i veckan och jobbar. Dock var katterna glada att jag kom hem så jag fick ju i alla fall något att gosa med. :) Bilder från resan kommer upp senare. Förhoppningsvis redan ikväll om jag orkar. Nu ska här jobbas vidare. Kram kram!

Fulla i magen

Nu har Sofia och jag tryckt i oss hotellfrukosten som fick klart godkant. Vi ar nu pa vag mot stan som faktiskt ligger precis dar vi bor. Nara till shopping med andra ord. I kvall blir det lady gaga for hela slanten. Tyvarr kan inte hotellets muppdator ladda upp bilder sa ni far vanta tills vi kommer hem igen. Kram pa er alla. Glom inte att overgoda Svinpals innan du aker Kalle. :)

Packar

Hej hopp! Snart åker jag, min nya hårfärg och Sofia mot nya äventyr. Innan dess ska det hinnas packa och ha besök här hemma och tvätta. Bäst att ladda kameran också. :)

Imorgon åker vi


Hej hopp, Budapest. Vad sweet det ska bli. :)

Bucketfest

I lördags var det buketfest hos Johan. Här kommer lite bilder från min kamera och några som jag snott av Tommy. :)


Jess and me with colgate smiles


Först planerades det lite inför thailandsresan. Här har det kommit till lite folk som inte ska med men vi fick i alla fall se ett roligt bildspel inför resan som grabbarna grus fixat ihop. Bra jobbat! :)

Mycket roligt bildspel måste jag säga. :D

 

Kvällens halvskägg och gubbe. Danne som en gång satt saxen i Kalles hår på en fest fixade lite med trimmern. Vart skägget tog vägen sen, ja det hamnade fastklistrat på Dannes överläpp. Nice!

 

Dancepic

 

Hoppbild!

 

Resultat!

 

Vi tjejer ville med hoppa.

 

Häng i köket

 

Ser gravid ut på bilden. Jag alltså! Snacka om kass hållning. Haha!

 

Mer dans tills kvällen fortsatte på otten.

 

Nej nu blir det sängen och ett avnitt dexter. I morgon så kommer Bossen tillbaka från spännande möte. Har visat upp mina logotyp och skyltförslag till stor klädkedja. Håll tummarna. :)


Myskväll

Idag mötte jag upp Sofia efter jobbet. Vi hade lite ärenden på stan, bokade skönhetsbehandlingar och hämtade ut paket på posten och gick en runda på stan. Sedan hem till mig för matintag och planering av resan till Budapest. På lördag åker vi. Sweet!


Sofia fixar krubbet medans jag (o)tuligt nog fick ett samtal precis just då. hehe!


Mums!


Svinpäls lekte med snörena och kartongen som jag hämtade på posten. Den innehöll massa gott till vår tassimomaskin.

Nöjd nu Sofia när jag vart duktig och bloggat. Ska lägga upp lite bilder från festen i lördags med nu tänkte jag.

Trött

Nej nu är jag trött på det här. Jag fattar inte ett skit. Vad hände? När blev jag trött på internet? Haha!