Skoj med kartongHämtade ut ett paket från h&m efter träningen idag. Det var handdukar i det. De turkosa som ligger i hyllan. Hänger även likadana fast mindre vid handfatet. Sedan blev det ett par tigerhanddukar med. Snacka om att det är billigt när det är rea. Katterna tycker dock att lådan är roligare än själva innehållet. Men vad bra det är ändå att 1 paket kan glädja 3 st.

Nej nu ska här ätas lite mat. Träna gör en hungrig vill jag lova. Det blir pasta med skinka och chili o paprikasås. Ja till mig i alla fall. Kalle gör jag köttbullar åt. Han är lite som draken i bamse. :)

Like a virgin

DRA ÅT HÅRSNODDEN! Kolla in detta. Ser ni vad som saknas? Finn ett fel liksom.Ja precis! CHIPSEN!!!

Måste säga att jag är lite imponerad av mig själv. Men man får nog hjälpa träningen lite på traven skulle jag tro. Än så länge har jag ju bara börjat så inga magrutor än inte. haha! Men träningsvärk efter i onsdags och torsdags vill jag lova att jag har. Men det håller väl bara några dagar som vanligt det här med mitt nya liv. Inte träningen utan chipsätandet pratar jag om nu. Dock hade jag ju kunnat passa på att svulla som en tok och vara riktigt grisig idag när jag är gräsänkling. Känns alltid lite bättre att grisa när man är själv. Man får liksom ha skålen ifred i knät. :)

Min kära sambo är på festival och ska se joddla med siv. Vart ett sistaminutenbeslut och drog iväg snabbare än jag hunnit säga Svinpäls. Hade vart skoj att hänga med men jag måste hålla i stålarna. Har ju redan vart på 3 festivaler i sommar. Pengarna ska nu istället få gå till hösten och vinterns resor. Sedan så sparas det ju pengar i  tjejkontot och den blivande new york-resan. Det kontot är grymt och har redan tagit oss på kryssning, spa, konserter och utlandet förut. Nu blir det dock ett litet större projekt än en weekend. Jaja! Den resan ligger långt fram i tiden. Tills dess så får jag se fram emot årets resor som ser ut att gå till medelhavet och förhoppningsvis bali. Fast Thailand känns helt ok i år med faktiskt. :)

Nu så!

Idag börjar träningen igen efter några års uppehåll typ. Ska bli spännande att se hur många minuter det tar innan jag ligger på golvet i fosterställning och kvider. haha! Nej då! Det ska nog gå bra det här. Känner mig i alla fall lite peppad och bättre blir det ju när man väl kommit igång.

Nja!Idag kom nya IKEA-katalogen. Jag måste säga att jag som vanligt är besviken så här i början. Jag vill alltid att det ska vara mer nyheter än vad det är. Några gobitar finns det i alla fall. Dock var jag ju nyligen på IKEA så jag har sett en del av nyheterna live redan.

Slutkörd

Sofia och jag sprang en runda i vrinneviskogen i kväll. Tjena hej vad jobbigt det var men oh vad duktig jag känner mig. Känns helt ok att sitta och trycka i sig chips med kalle i soffan och titta på fotboll nu. :)

På tvären

Hittade min tvärflöjt när jag rensade kartonger i helgen. Jag har fortfarande inte rensat klart alla från när vi tömde förrådet. Jag är så dålig på att kasta saker. Fast vi bor i en 4:a så finns det på tok för lite förvaring här. Eller rättare sagt så kan det ju faktiskt bero på att vi inte har något förråd. Allt sm finns är redskapsboden på uteplatsen. Den ska dock inte fyllas med en massa junk eftersom jag gärna vill få in utemöblerna där i vinter.

Hur som så testade jag att spela på min flöjt som hängt med mig sedan mellanstadiet. Snacka om att inte minnas ett skit. Jag kom ihåg C typ och sedan fick jag testa mig fram. Frank tyckte i alla fall det var mycket intressant att det kom ljud ur den där pinnen. Men speciellt vackert kan jag inte ha spelat för Svinpäls såg lite stirrig och rädd ut. haha! Kan ju bero på att det faktiskt var över 10 år sedan jag spelade sist. Men med lite övning kanske man kan dra av en låt snart igen. :)


Frankanin


Måste sluta mata Frank med morötter. Det börjar gå överstyr.

BudgettipsJag köpte en av dessa torrschampo på rusta i linköpng igår. Endast 39:90. Snacka om kap. Funkar utmärkt! Kommer nog missbruka dessa en tid framöver. :)

I går var jag alltså i linköping för häng med tjejerna och en tur på stan. Glass på bosses, färska munkar och en sväng till ikea. Inte jättemycket nyheter framtaget än med tanke på att nya katalogen kommer på torsdag. Kollade inte lite bäddsoffor till gästrummet men hittade inget som var klockrent så det fick vara. Däremot hittade jag ett par fina påslakan men det blev inget köp den här gången. Med tanke på hur lång korvkön var så  ville jag knappast ställa mig i kassakön för endast ett par påslakan. Det får bli nästa gång istället. Nej nu ska jag roa mig med lite slött söndagspyssel. Det vill säga tvätta och småtitta på vem vet mest. :D

Too many shoesSmackade upp fyra hyllor till idag till mina skor. Men tror ni det räckte eller? Nej då! Jag får helt enkelt ta och köpa 2 st till när jag är på ikea nästa gång. Här är i alla fall en bild på ena väggen med skor. Har ju en halv vägg till över sminkbordet + en hel drös med lådor med skor i. Att det sedan står ett helt gäng i hallen med kanske jag ska tillägga med. Nästa skoköp ska i alla fall bli något praktiskt. Nya höstskor och träningsskor står på listan.

Tjo!

Jo då! Tycker det är rätt trisst att blogga just nu. Därför har det vart lite tyst här på sista tiden. Tänkte bara säga att jag finns kvar och att allt är toppen. Sedan sist har jag hunnit med en hel del. En massa party, grillkvällar och häng vid Sofias pool. Bloggen kommer nog fortsätta ett tag till men vi får se hur ofta jag skriver. Konstigt nog skriver man som minst nu när man har som mest och roligast saker att skriva om. :) Vi hörs!


Bild från i onsdags på trädgården med Sofia som blev till en barrunda med avslut på hugos.