Jag drar!


Ni får som sagt klara er utan mig ett tag. Ska hänga på stranden i 3 veckor. Yeey! Först ska det sovas lite och firas jul. Jag kanske skriver här något när jag är borta. Vi får se! Annars får ni kolla in min twitter och se om jag skriver något där. Åh vad jag saknar mitt långa blonda hår. Får ta tag i det snarast när jag kommer hem. Kram på er så länge.

Grattis till mig!

I dag fyller jag år. Hinner knappt tänka på det för det är så mycket hela tiden. Har ju inte bloggat ordentligt på ett tag. Det har vart allt från julfester, möhoppa, sjuk, födelsedagsfest, julhandel och reseplanering. Ja och så lite jobb med. På tal om födelsedag så vill jag tacka så mycket för allt fint jag fick i lördags. Var skoj att så många kunde komma med. Tack för all hjälp med städningen av lokalen efter och alla ni som hjälpte till med allt från att blanda bål till att hålla reda på folk och disk. Många pussar! Nu är det bara några moment kvar innan jag kan få vila upp mig och bli frisk. Det ska firas lite jul bland annat. Kan någon fixa så dagarna blir lite längre? Fattar ju knappt vad jag heter längre. Reseångest blandas med julklappsinköpsångest. Kan man redan nu gömma sig under täcket och hoppas på att allt är fixat och klart när man stiger upp och att man har en snofri näsa tro? hehe! Nej hur som så ville jag nog mest komma fram till att bloggen kommer ligga på is ett tag. Jag har nada tid för den och det finns ju en miljon saker som är roligare just nu. Jag är ju faktiskt en människa som älskar julen trots stress osv. Dock kommer ni inte bli av med mig tror jag. Har nämligen gått och blivit med twitter idag så ni kan ha koll på mig därifrån istället. Det är ju inte meningen att den här bloggen ska bli någon klagomålsblogg bara för att jag inte har tid eller ork att skriva om det som är roligt. Nej gud vad yrt det här inlägget blev. Haha! Hur som så finns jag nu på http://twitter.com/sannaelfving och så får vi se om jag hinner med det. Ingen idé att skriva vad jag gör på fb efter som många av er som läser i alla fall inte har facebook eller jag vet vilka ni är.

Jag önskar er alla en fröjdefull jul och ett kanongott nytt år. Bloggen kommer antagligen till liv igen när jag vilat upp mig ordentligt. Mucho love på er /Sanna

Kommer sist!

Bloggen/bloggarna kommer sist just nu. Det är ju alltid så när man har mycket att stå. Sedan tröttnar man lite då eftersom det mer känns som om man "måste" blogga för att man inte gjort det. Det är förkyldningstider/julfester/wow och jag vet inte allt vad jag håller på med. :) Nästa vecka när det lugnat ner sig lite ska jag ta tag i det. Tror jag i alla fall. :) Nu ska jag till mamma och pappa och äta palt. Mums!

Ja just det! För er som försöker nå mig så kan jag säga att jobbmobilen gav upp i fredags. Min Iphone ligger kvar på skrivbordet på jobbet så om någon behöver få tag på mig så nås jag på min privata mobil.


Snart dyker jag upp ur bollhavet, ha tålamod. ;)

Superkul

I lördags var det askul och det blev så lyckat. Nu när det hela är över har jag tagit tag i att gå till vårdcentralen och är nu sjukskriven för virusinflamation i halsen. Sängläge tills söndag är det som gäller. Ska aldrig mer bara köra på när jag är sjuk. Har ju dragit på den här förkyldningen typ en månad. Dessutom har jag ju andra skavanker men jag försöker att inte tråka ut er med mina sjukdomar här. Vissa saker är ju helt enkelt för tråkigt att skriva om och aningens privat. Vem vill läsa en klagomålsblogg liksom. Eller kanske är det intressant att veta hur många snytrullar i veckan som går åt osv. haha! Nej då. Nu blir det sängläge igen. Doktorns order. Så tråkigt bara. Jag vill redan tillbaka till jobbet. På riktigt faktiskt!

Möhippa

Sofias möhippa har pågått sedan 7 i morse. Den är inte slut än och allt hat flytit på rätt bra hela dagen. Superkul dag/kväll/natt. Bilder kommer i morgon om vi överlever. *ler* För er möhoppefolk kan ni gå in på sofias möhippeblogg för att se de smaskigaste bilderna då. :) Nu utgång!

Julbak

Nu har det bakats och ätits och grejats i timmar. Här kommer lite bilder. Är helt slut så det blir nog sängen för mig på direkten. Inget spela idag med andra ord. :)


Nähä! Bilderna vill tydligen inte laddas upp på blogg.se så vi får ta dem imorgon. Nu blir det finalen av ANTM!
Uppdatering: Yeey! Min favvo vann!!! Sweet! Nu funkar det att ladda upp bilder med.


Börjar greja lite.


Sofia värmer glögg i micron.


Käkar gröt och mackor med skinka och senap och ost.


Frankan kommer och tigger.


Bakar ännu mer. Tror det blev 6 olika grejer vi gjorde iår.


Lussebullar med madelmassa. Mmmm!


Passade på att slöa lite i soffan medans de andra grejade. HAha!


Ellen fixar knäcken iklädd en korsett. :) Nertill har hon mjukisbrallor. Snyggaste kombinationen ever. Men så kan det gå när Sanna har garderobsrensning. *ler*

No life

Eller jo det är ju just det jag har. Har bara så mycket skoj för mig hela tiden så jag inte hinner blogga. I går storhandlade jag och Sofia efter jobbet. Vi ska nämligen ha julbak med tjejgänget idag hemma hos mig. Mys! Sedan kollade vi på gamla kort och Sofia har lekt husmor och lärt Sanna hur man gör rent diskmaskinen. Förra veckan lärde hon mig starterfunktionen på ugnen. Jag är inte så bra på det här med hushållssysslor. Lol! Sedan satte Sofia upp gardiner och en lampa åt mig som hon så snällt hade med sig. Hon vet vad jag behöver hon. Det är ju ett skit att det inte är mig hon ska gifta sig med för jag skulle nog behöva en fru som kan det här med spis och disk och grejer. HAhaha! Nästa vecka hoppas jag hon lär mig mer om min tvättmaskin för jag tvättar alltid bara allt på 40 eller 60 grader. Finns säkert en hel värld där som jag missat. :)

I går började även Robban på mitt jobb. Det är superskoj och det kommer absolut vara ännu roligare på jobbet nu när han är där. Ok det var ju inte tråkigt innan heller så man får väl helt enkelt känna sig lyckligt lottad. :)