Seg måndag


I lördags var vi på bröllop men jag känner mig fortfarande trött efter helgens firande. Men åhh så trevligt vi hade.
Bilder kommer upp så fort brudparet godkänt och fått upp egna bilder på sina egna bloggar först. Sedan har jag en trevlig nyhet som jag inte vet om jag kan ta upp i bloggen. Men i morgon kanske ni får veta. :D

Kärlekens dag!

Idag ska jag på bröllop. Det verkar helt klart var en poppis dag att gifta sig på idag. Jag vet 3 st andra som ska på 3 st andra bröllop än det jag ska på.  Just nu ser vädret nice ut med och jag hoppas det håller i sig. Hurra för kärleken!

Outfit till bröllopet


Check!

Nu är det bara ett par strumpbyxor som ska inhandlas.
Eller man kanske kan vara barbent fast det inte är så varmt.

Massa hår!


Så däe! Nu vart håret fint igen. I morgon ska jag locka lite är det tänkt. Frågan är om jag ska försöka fixa någon frisyr eller inte.

Ny frisyr!


Mot stan och frisören.
Här ska sättas tillbaka löspäls så det blir lite långt! Vill ju vara långhårig på bröllopet. Vi hörs senare!

Nitar


Gillar nitdetaljerna på dessa skor. Finns även i svart.

Citronsur

Idag vaknade jag på fel sida kan man säga. Inte nog med att jag glömt ställa om klockan till tidigare (eftersom jag skulle gå till jobbet idag och inte åka bil) så har mitt ena öga svullnat igen och kliar asmycket! Dumma allergi! Som tur är har kom snälla Camilla och hämtade mig så jag itne kom försent och så har lönen ploppat in på kontot. Yeey!

 Annars är jag mest arg/besviken och ledsen för igår hände en massa skit som jag inte vill ta upp här. En annan bra sak är i alla falla tt jag ska till frisören idag och fixa min frilla och i morgon ska vi på bröllop. Yeey igen!

Bird is the word


Hahaha! Detta måste vart det bästa avsnittet av family guy ever.

Mot värmen!


Ja än så länge är inget bokat mer än vilken vecka vi ska åka. Det blir v 39 som vi ska ta ledigt. Vart vi hamnar är bara frågan. Huvudsaken är att jag får bada och sola och bada och umgås med Kalle. :)

Nu är jag med fast


Varför skulle jag börja titta på det här?
Nu är jag ju fast i ännu en serie.

In your face Kissie!


Jag är också i Aftonbladet. Så dant!  Hahahaha!

För True Bloodfans


Riktigt snygg t-shirt. Gillar att den går i rosa istället för rött som man tycker är mer det självklara valet för en vampyrtröja.

Tänk om jag inte vill ha barn då?

All denna hysteri med att man ska ha barn. jag blir tokig snart! Jag har aldrig varit vidare barnkär. Visst tycker jag om mina syskonbarn och mina vänners barn men andras barn tycker jag mest är läskiga. Söta men lite läskiga. Jag känner mig nervös och illa till mods när de sträcker fram bebisar till mig. Hallå! bara för att ajg är tjej och i fertil ålder behöver väl inte det betyda att jag vill gå omkring och gulla med alla barn jag ser vare sig de är söta eller inte.

Tänk så smidigt det vore om man kunde få föda kattungar istället. För det första så är de mindre och lättare att ploppa ut och för det andra så lär de sig gå/sitta och jama själva. De kan man lämna hemma när man går till affären och de växer inte upp till tonåringar som tycker att leksaksråttor är på tok för ute och billiga för att leka med.Fast en dag kanske man mognar och vill egna barn. Det är ju alltid skillnad när det är ens egna har man ju hört. Och gravid ser rätt mysigt ut att vara trots illamående och allt som hör till.

Nej ajg är itne med barn. jag är bara bra på att fejka. *ler*



UniVerSaL aPpEaL SmUrFaR


Minns ni den här sidan? Gå in här (www.smurfalizer.se) och smurfa er blogg. Riktigt underhållande. Den lilla fjortisen i mig vaknade till liv nu. hehe!


Reseplaner


Så! Nu har första steget tagits mot lite ledighet med pojkvännen.
Jag har nämligen meddelat min chef om att ajg tänker ta en vecka ledigt i september. kalle och ajg har ju jobabt som små nissar och om vartanant så vi har inte lyckats ha en enda semesterdag gemensamt sedan förra sommaren. ja om man inte räknar med de röda dagarn i julhelgen. Därför tänker vi nu se till att komma iväg på en liten restresa. Dock kan vi inte vara så planerandes så vi kan boka då Kalle fortfarande inte vet iom han får ledigt elelr när. I värsta fall får han ta och sjukanmäla sig eller något för lite tid måste vi faktiskt ha med varandra.

Jag och Kalle i Alanya förra sommaren.

Cravings


Offtast dras mina ögon till skor som glittra och/eller är färgglada. Dock kan jag inte låta bli att vilja ha dessa. Påminner om ett par sandaler som farfar hade. Ja fast utan kilklack då. :)

Skoj på toan

Det här kanske är något för alla prison break-fans.


Origami Toalett Papper

Casall

Sofia skämmer bort mig ännu en gång. Idag fick jag ett kitt med casallprylar innan träningen. Så nu ska här tränas så det skriker om det. Passet i dag gick så där. Jag har verkligen ingen kordinationsförmåga. Hehe!

Brallor och flaska! Snygg röv va?

Supermysig handduk

Linne med snörning.

Detalj på sidorna på brallorna. Tack igen sötnos! Nästa vecka kör vi gärnet. :)



Sofiaklänning

Kalla Sofia vad jag hittade på asos. Den är såååå du. Randig och paljettig. Själv är jag sugen så klart eftersom jag älskar allt som glittrar. :) Tänkte i alla fall på dig när jag såg den.


Åhhhhh!

Så skönt att vara hemma. Ni förstår inte. Dock är itne den här dagen slut än. Träning på friskis kvar med Angelica. Det ska bli skoj men jag är nog lite för trött. Kalle kom ju hem igår så det vart sent och kvällen innan vart det ju inte många timmars sömn heller. Sov dock en liten sväng på lunchen idag på soffan på jobbet. Kändes bättre efteråt. Sov hellre den tiden än att äta för så trött var jag.

Snart kommer i alla fall sötnosen hem med mat från pizzerian åt mig. Bästa killen ever! Hej på er så länge!


Så här vig kommer jag nog itne vara efter kvällens pass. fast vem vill kunna lukta sig själv i baken?

Och där.....

...kom Sanna hem från jobbet. Åh vilken stressig dag. Orkar knappt skriva så trött är jag. Som tur är har jag Camilla som arbetskamrat. Hon är nog den snällaste arbetskamraten på jorden. Rolig är hon med.

Snart borde nog Kalle landa i sverige med men jag är på tok för trött för att orka vara vaken tills han kommer hem tror jag. Ska slänga i mig lite mat och lägga mig i soffan och slötitta på tv lite. Kram på er så hörs vi när jag är lite piggare. Det vill säga tidigast i morgon.

Måndag

Blä för måndagar alltså! Men nu har Peter satt på slagsmålsklubben så nu känns det bättre.

Ni som känner mig...


...och ni som följer min blogg kan nog förstå varför jag klickade hem de här precis. Det skriker ju mig om de.

Jag har ju redan ett par lårhöga svarta med hög klack men eftersom de är aphög platå på de så är de ju inget man har till jobbet precis. Men mina har jag ju haft några år. Som alltid är jag ju lite före i vissa trender. hehe!

Nej nu ska jag se klart på project runway och äta upp chipsen. :) Kvällens smak är salt och vinäger.





Bilder från igår

I går kom Ellen hit och vi hade en riktigt mysig kväll. Massa god mat, strosande på marknad, barhäng och minglande i agustifestvimlet. Här kommer lite bilder.


Det första som hände var att frank ville följa med. Han smet ut när vi skulle gå från mig och Ellen fick springa och hämta han längst ner i trapphuset.


Sedan blev det mat på Harrys. Ellen väljer ut vad hon ska mumsa på ur menyn.


Stelaste smilet i stan.


Ellen försöker sig på den nya bloggposen.


Vi hade fått någons reserverade bord. Nice!


Närbild!


Ellen fick den här söta lilla flaskan till sin mat.


Som var hambÖrgare.


jag åt en pasta som var supergod.


Och en fruktig melondrink.


Sedan kom efterrätten. Tjena hej vad vi frossade. Vi delade alltså på 5 st efterrätter. haha!


Humm! Vart ska man börja?


Sedan gick vi på marknaden. Vad sägs om dessa kalsonger? *asgarvar* Arbetslös! Hahah!


En sväng in på Black lion för att bli serverade av självaste Pantzar.


Ellen hade shoppat loss på en korv på marknaden. Hon sa att det var den enda korven hon skulle få den kvällen.


Misslyckat försök på nya bloggposen. JAg tror helt enkelt att jag ska hålla mig till v-tecknet för det här är inte helt lätt ska ni veta.


Sedan blev det shopping av godisremmar. Försäljaren var riktigt rolig.


På vägen till öltälten där vi skulle möta upp Alex träffade vi på dessa bröder.


Ellen ser inte allt för rädd ut trots en närgången Linus och en "svartsjuk" Alex som satt mittemot Ellen. Han försökte hela tiden förklara för Ellen att den där Linus har barn och fru och inte var något att sattsa på. Haha!

Sedan blev det inga fler bilder. Vi satt ett tag och pratade med allt trevligt folk och sedan gick vi och köpte pizza och gick hem till mig jag och Ellen. Hon skulle upp och tävla tidigt så det vart en tidig kväll. Skönt idag att man kom hem skapligt och man inte gick vidare ut. Känner mig fortfarande lite mosig från men rejäla bondförkydning jag hade förra veckan. Dock känns det bättre nu. Hoppas jag är helt frisk i morgon för då ska jag allt ta tag i träningen. :)

A girl's just as hot as the shoes she choose


Så vilka ska man välja? En liten del av sammlingen som står i hallen. Får inte plats mer i garderoben. hehe!

Partytime!


Ellen och jag ska på marknaden i stan. Det är ju augostifest här i Norrpan. Efter käk och lite drinkar får vi se vart kvällen bär. Nu måste jag hoppa in i tvätten och skrubba bort så mycket det går av mitt snytskav.

3 år

Kolla vilken litten plutt jag var. Detta kort är taget på vår baksida i östra ryd med min granna och kompis Amanda.


Jag är tjejen i flätor och hängselbyxor.

Frankank och pälsen


Det var länge sedan jag la ut något kort på min kissebarn. Det här är taget idag på balkongen. Svinpäls sitter dock inne på fönsterbrädan och tittar ut genom balkongdörren.

Silver


Så har man lackat naglarna i billigaste lacket från ullared. Under en guldpeng för att få silvriga naglar. Syns dock inte på denna bild hur bra det glittrar.

Nya skor

Jag har ju inte visat vad jag fick av Sofia den helgen vi åkte till Gunilla. Snacka om otroligt gulligt. Hon hade köpt till alla oss. Hon är så bra på att skämma bort oss så man blir generad. Tack tack tack ännu en gång.


De kommer från Nelly och är supersköna.

Hej då!

Har precis pussat Kalle hej då. Han och Danne åker till Glasgow i kväll och är nu på väg till skavsta. Fotboll är tydligen det som lockar. Själv stannade jag hemma den här gången för hur skoj det än är att åka iväg så är det nog inte så skoj att åka med 2 fotbollstokiga grabbar.




Dagens låt!

Ja den här får mig att hålla humöret uppe på jobbet idag. Jag är såååå trött!


RIX FM Festival

Jaha! Så kom man iväg ut lite med sin snoriga näsa. Jag och Sofia passade på att äta på Trädgår`n nu när det var så fint väder. Sedan så yrade vi runt lite i stan bland allt folk och lyssnade på lite band på rix fm festivalen. Här kommer lite bilder.

Sofia skulle ta bussen hem och eftersom ingen av oss hade så vidare koll på hur man åker buss nu för tiden så fick vi helt enkelt klura ut det. När det är festival i stan så går ju inte bussarna riktigt förbi sina ordinarie hållplatser heller eftersom det är avstängt lite här och där.


Men en öl slank ner i sjuklingen i alla fall. Fast bara 1.


Och 1 slank ner i Sofia.


Hamburgare blev det till käk.


Snyggt att min näsa är helt röd.


Kvällens första artist var Kim.


Och så träffade vi på Nut och Räka i folkmassan.


Kompisbild!


Och sedan kom lili och Susie. Vilket drag! :D


Sedan såg Sofia och jag vårt tjejgäng i framtiden. Haha!


Mycket folk var det i stan. Förstår inte vart alla kommer ifrån.


Lite tivoli fanns det med så klart.


Heat var där fast utan skylten.


Snora!


Snyggast i stan!


Det här har jag lärt mig av mina syskonbarn. Det kommer nu ta över bloggvärlden som den nya inneposen.


Jo men annars är jag helt normal.


Andreas Johnson ska vara där bakom allt folk någonstans.


Har ni hört den där om den bredkäftade grodan?


Titta där är han ju!


Skum bild jag tog som blev rätt cool.


Vi blev uppdagade av fjortisgrabbar. Är jag så snygg? Haha!


Jag ville åka den här fina karusellen.


På vägen till bussen kom sm i fyrverkerier igång.


Boom!


Sofia i kön till den proppfulla bussen.


Sofia fick åka läskiga bussen själv. Jag gick hem och sitter nu här och skriver men nu ska jag allt ta och lägga mig. Helt slut och det är ju faktiskt en dag i morgon med. Sedan ska jag krya på mig hela helgen.

Dagens låt


Det här är helt klart min humor. Sedan blir jag partysugen så det skriker om det när jag hör den här med.

Lilla jag!

Här kommer en bild på mig när jag var liten. På mig och min bästaste bästa pappa!


Taget på det ljuva 80-talet! Ser jag inte lite fundersam ut?

Höga stövlar


Go jane har fått in dessa skyhöga stövlar. Kanske vore något att ha som höstskor. :)

Blä!

Camilla ringde och väckte mig i morse. hon skulle hämta mig och jag hade så klart lyckats somna om med mitt sjuka nylle i soffan när jag la mig ner för att låta nässprayen rinna ner. Så kan det gå. Hoppa i kläderna och käkade tandkräm typ. Känner mig såååå äcklig! Men men. Jag har så mycket att göra så det gick liksom inte att komma senare.

När jag kommer hem ska jag sanera mig typ. Blä vad äcklig jag är just nu.

Bilder från helgen (lrdag/söndag)

Sedan bard et ju av för att hälsa på Gunilla. Hela tjejgänget lyckades efter mycket om och men ta ledigt och komma iväg. Riktigt mysigt hade vi.


Tidigt lördag morgon hos Johanna i Blacka. Här packas bilden full av grejer.


Sofia med sista väskan på väg till Johannas volvo.


 I Linköping plockade vi upp Ellen och i Gränna stannade vi för att äta frukost.


Mums!


Johanna kör bra så vi är säkra som det går på vägen.


Väl framme hade Gunilla bakat rabarberpaj och höll på att fixa kaffe.


Sofia torkar bordet för vi trotsade vädret och satt ute.


Ellen


Johanna


Sofia


Gunilla och Jag


Mums!


Bor man i en håla så får man ha rosa foppatofflor. Sköna var de. Jag provade.


Sedan gick vi och kollade på huset Gunilla och Johannes köpt och håller på att renovera. Här visar Gunilla hur det nya köket ska bli.


eftersom det är ett gammalt hus så fanns det lite spännande saker att finna bakom väggarna.


Som det här coola hockeyspelet. Det gjordes snygga grejer förr vill jag lova.


Sedan gick vi tillbaka för att äta tacos. Medans tjejerna lagade så passade jag på att...


Fastna i barnrummet där det fanns en rosa nintendo ds. :D


Men då plockade Sofia fram vinet så jag fick lämna marios värld och komma till bords.


Men först ett självutlösningstaget kort. Det blev ju så där kanske man kan säga så vi inte alls behövde huka för att få plats och Ellen kom och störde. Haha!


Mums! Jag öppnar boxen.


Jag kollar om kranen fungerar.


Jo då! Den funkade bra.


Sedanare hamnade vi i soffan där det pratades och skrattades hela kvällen. Och så åt vi massa chips och drack mer vin.


Och vi boostade varandra genom att fylla i lappar om varandra. Allt gick typ ut på hur bra vi tycker att vi är. Man skrev liksom saker om alla andra och sedan läste vi upp de för varandra. Jag tror alla fick sitt sjävförtroende läkt bra den kvällen. Mycket mysigt och många skratt och glädjetårar. En riktigt uppåtkväll där vi fokuserade på att berätta hur mycket vi tycker om varandra. Vad skönt det är att ha vänner som man älskar och som älskar en tillbaka.


Sofia funderar på vad hon ska skriva. Kanske funderar hon på vilken av Ellens egenskaper hon skulle vilja ha eller vilken av mina kroppsdelar som är snyggast eller vad Johanna har gjort som betyder mycekt för henne. Som sagt så var det ett riktigt bra lyft och kommer helt klart förgylla minda dagar då jag inte känner mig så peppad och snygg. Ska nog sätta mina lappar  som de andra skrev om mig på spegeln. :)


Sedan var det dags att sova i husvagn. Vi skulle upp tidigt nästa dag (söndag) för att göra gekås.


Snacka om pyjamasparty!


Så var det dags. Tidigt gick vi upp men vi var glada i alla fall trots lite sömn.


Här ska shoppas!


Det här var inte helt lätt.


Sedan måste man ju vila lite när man shoppar. Spikmattan fick lindra shoppingryggontet. Haha! Snygg bild!


Sofia hittade sandbollar. De kan inte bara användas till träning utan även för att få sig en billig och tung bröstförstoring. :D


Oh yeah!


Fikapaus!


Efter många timmar kom vi ut. Här sitter jag och ringer  Kalle som vart på svensexa kvällen innan. Man ville ju höra lite skvaller.


Nyshoppade tjejer!


Och så lite mat på det.


När vi kom tillbaka till Gunilla blev det hopp på studsmattan.


yeey!


Sedan var det dags att försöka trycka in allt i bilen och åka hem.

Bilder från helgen (fredag)

Här kommer lite efterlängtade bilder från helgen. Fortfarande sjuk som ett as men vad gör jag inte för er. Sitter här och laddar upp och laddar upp. :) I fredags var typ hela familjen i Stegeborg där mamma och pappa har sin husvagn om sommrarna nu på ålderns höst. Inga barn som bor hemma som de måste frara runt med överallt och det måste ju vara skönt.


Julia och Jossan ( Min äldsta systers barn) är redo för kräftorna.


Alva (min nästnäst äldsta systers mellanbarn) tar en havskräfta


Pernilla (min äldsta syster) och och Micke (min yngsta systers sambo) i förtältet


The grillmasters, svågrarna Samuel och Pär.


Mamma och Annika (min näst äldsta syster).


Runt förtältet har de byggt en altan typ. Massa härliga blommor och bra med plats. Jag får tankarna på sunes sommar. :) Fast det här är ju ännu finare.


Syskonbarnen passade på att spela fotboll innan maten var klar. Malin (min yngre syster) stod i mål.


Vilket hon var grym på. Ny frilla har hon skaffat med. Visst är hon snygg, trots sin farligaste ståifotbollsmålsmin. :)


Edvin (Melnindas äldsta) och Oscar (Annikas äldsta) in action.


Willhelm (Annikas yngsta) kollar in sin fläck efter en regäl glidtackling. :D


Julia gämmer sig bakom luktärtorna.


Amalia (Melindas yngsta) hiddade laxen och citronen som var i lagom höjd för en liten tjej.


Citronerna var sura men tydligen goda för hon slutade inte äta.


Mums!


Eller?


Men det var tydligen gott för här sprang hon iväg och ställde sig en bit bort och käka. Kanske inte syns men hon har citronen i munnen. Mormor (min mamma) går och hämtar henne med sin iphone i högsta hugg för att ta kort.


Malin får en försenad födelsedagspressent som hon öppnar på trappen.
Jag sa ju att det var den största seriösaste altan till husvagn jag sett. :D Eller om jag inte sa det så är det i alla fall det.


Amalia sprang omkring och åt citron under tiden.


Pär börjar stapla öl. Det går tydligen åt när man grillar. hehe!


Pappa vid barnbordet. Deras morfar med andra ord.


Nu servarar han sina döttrar och sitt äldsta barnbarn Julia som har fullt upp med att skala en kräfta.


Här har vi snyggot själv.


Här är kvällens klart snyggaste pose.


Barnen hittade tv:n i husvagnens sovrum. Skönt med en fast säng som man slipper bädda upp och ner.


Fat den där godisskålen i mitten var nog klart det bästa.


Visste ni att min pappa är en kicker? Han är med i stegeborgs pensionärcampingkickersklubb. De är livsvarliga så akta er.


Samuel berättar om spindeln han döda i deras badkar i england och som det då kom ut hundratals små spindlar ur. Bläääää!


Mätt men funderar på hur mycket glass jag ska kunna klämma ner.


Anledningen var denna otroligt goda körsbärsglassås. 95% fri for sten, som jag till slut förstod var kärnor och inte sten. Danska är en konstigt språk. Eller vilket sppråk det nu var.


Sedan fick syskonbarnen släpa sin moster till bilen efter all god mat. Skojade bara men det var typ så man rulade fram. Vi är bra på att äta i vår familj.

Dagens shopping

Eller ja shopping och shopping. Jag hade ju beställt från h&m för ett tag sedan. Kom hem idag i alla fall.

Ok! Jag börjar med skärpet. Nu är ju en smål men i det här såg jag inte klok ut. Det var så tjockt med spännen och grejer så kalle undrade om jag hade tagit på mig en sadel. Jag såg helt enkelt inte klok ut. Så typiskt då det var så fint på bild. Riktigt besviken.

Klänningen var bra även om det kanske inte riktigt är min modell. Dock var den inte alls bekväm då paljetterna vid ärmarna rev på insidan av tyget så armarna blev helt uppskavda bara av att testa den. Ska se om det går att lösa det på något sätt. Tejp kanske? Annars åker den också tillbaks. Fy vad trisst med skärpet. Vem vill se ut som en häst liksom. Kalle provade det med. Han såg ut som en riktig läderbög. haha! Finns bra med remmar och öglor man kan kroka fast i. hahahah!

Titta och njut!


Såå coolt!

Sorry att jag inte uppdaterat och lagt up bilderna från helgen än. Jag är nämligen sjuk igen och all kraft går åt till att orka med jobbet.Därför orkar jag inte ens sortera bilderna och lägga upp dem. Ni får hålla till godo med de här filmerna så länga. Så tufft!





Oh yeah!

Den nyttiga veckan började med lunch på Donken. Verona grande och mozzarella fritti och självklat en vitlöksdipp till pommen. Jag äter som en stor karl jag. Inte konstigt att magen putar en meter. Fast åhh så bra jag mår just nu. :D

Nu är frågan bara om det blir någon träning idag. Sofia är sjuk och Angelica var uppbokad med annat. Och som Johanna sa igår. Att gå och  träna själv är som att gå och fika själv. Ensamt med andra ord.

Tillbaka efter en otroligt skoj helg.

Nu är jag tillbaka med helgens shoppingkassar och massa kort i kameran. Orkar dock inte ta tag i att lägga upp de just nu. Det har vart på tok för sena kvällar och så upp tidigt som attans 2 dagar i rad. Det har i alla fall vart otroligt skoj och vi har haft en underbart mysig och tjejig helg. I morgon blir det träning. Vilket pass är jag dock osäker på. Ska kolla imorgon när Angelica kan och Sofia kan gå ifrån jobbet.

Nu blir det Svampbob fyrkant och en påse chips. Vi hörs imorgon. Kram!

Stegeborg


Igår var jag i stegeborg med hela familjen i mammas och pappas husvagn. Vi åt och åt och åt och hade mycket trvligt. Jag är imponerad över att vi lyckades klämma in oss 16 personer i ett förtält utan att det kändes så vidare trångt. Visar mer bilder på söndag. Nu måste jag packa och fixa för snart åker vi till Gunilla och hänger. Gekås väntas på söndag med. Ha en trevlig helg ni andra så hörs vi.

Tur i oturen!

Nu ska jag snart sluta jobbet och ha helg. En efterlängtad helg som kommer spenderas hos Gunilla. Det har vi bestämt sedan i april/maj eller vad det nu var. Innan sommaren i alla fall och detta är alltså första helgen hela tjejgänget kunde åka alla på en gång.


Fast inna vi drar iväg tidigt imorgonbitti ska jag spendera en härlig kväll i Stegebor med hela tjocka familjen. Äta massa mums antar och och prata om allt och inget. Dock har ajg oturen att ha åkt på en riktig allerkishock här. Typ astma så det piper i halsen. det börjar kännas lite bättre men skär fortfarande i hela bröstet varje gång jag andas. Dumma hundallergi. Vi har en så söt vovve här på jobbet förstår ni som jag oftast klarar av men idag har jag bara tittat på den och det blev i alla fall så här. Hoppas det blir bättre sen. Jag förstår itne varför det sitter i så länge.


Helst av allts kulle jag bara vilja lägga mig på golvet och skrika för det är så jobbigt att inte kunna andas normalt. Men men! Jag är på jobbet. Bara att bita ihop och härda. Som tur är kan jag ta allergimedicin när jag kommer här ifrån. Aldrig ska jag mer gå till jobbet utan den och utan en inhalator med för den delen.

Sommarlov?

Vad är nu detta? Det är fortfarande sommarlov och jag håller på att frysa ihjäl. Alltå det är ju inte jag som har sommarlov men många barn har ju det fortfarande. Augusti räknas ju faktiskt som en sommarmånad och här sitter jag med mina nyinköpita benvärmare och fryser.


Nej kan det inte bli sommarvärme igen? Jag är inte redo för höst riktigt än.

Dagens shopping

Det hela började med 2 baslinnen från H&M. Det var nåton jag behövde så det kändes ju helt ok att handla det.

Dock sprang jag förbi dessa och var så klart tvungen att ha dem också. Svarta jeans med nitar funkar ju till det mesta.

Dock måste jag bestämma mig för om jag ska ha kvar dem eller ej. De kan vara lite för korta. Kolla in storleken bara. Testade först 164:orna men de var på tok för stora. Hallå! Håller jag på att krympa eller? Inte benlängden i alla fall. Nej men jag testade en annan modell i 164 men de kunde jag inte ens knäppa så det är verkligen skilnad på modellerna på barnavdelningen på H&M. Man måste alltså testa! Nå hur korta får ett par jeans vara? Kan visa senare så ni får se om det är ok eller inte.

När jag stod i kassan var lyckades jag av någon anledning slänga upp dessa på kassadisken. Antagligen mest för att de var billiga. Nu måste jag se till att använda dom så jag inte slösat en chipspåse på dessa i onödan.

På vero moda hittade jag denna kofta. Behöver en lång som jag kan ha på jobbet eftersom jag alltid fryser där. Bara där också. Mina arbetskamrater är på tok för varmblodiga för min smak.

Innan jag lyckades gå där ifrån hade expediten fått mig att inhandla en stickad klänning och ett skärp och ett par örhängen.

Det började med klänningen. Den här är så fin, (hon hade typ samma på sig i en annan färg så jag kunde ju inte precis säga emot) testa den också. Ok säger jag men menar på att det inte alls var lika fint utan skärp som skyltdockan hade. Osis att skärpet var slut i mon storlek liksom. Ja men tror ni inte hon går bakom kassan och rotar fram ett undanlagt och säger åt mig att jag kan ta det. Hon som lagt undan det skulle nog i alla fall inte komma och hämta det. Öhh! Sorry tjejen som skulle ha det. Jaha sa jag och tog det och resten av prylarna och gick till kassan. Då slänger hon fram ett par örhängen som är i samma färg som klänninge och tycker absolut att jag ska ha de med för de är såååå söta. Jag är allergisk säger jag (detta är alltså på riktigt, jag tål inte nickel). Men jag är med lite känslig mot nickel säger hon. Men jag kan ha de där några timmar i alla fall. Jaha säger jag och köper dom också.

Slutsats! Man ska inte gå på stan när man är för trött för att säga emot. Dock är grejena helt ok men jag har ju shoppingförbud. Bra det gick då! :) Ja det är Frank som inte kunde hålla sig borta från bilden. Han måste liksom nosa på allt som är nytt.

Närbild på örhängena som är i lila lack. Hoppas inte jag behöver klia ihjäl mig efter att ha använt dom bara.

Så där ja! Nu har jag gjort en Ellen och berättat typ allt som går att berätta om denna shoppingrunda. Nja jag har ju inte sagt typ var i affärerna de låg och hur stort provrummet var och vilken färg det är på sömmarna. :D



Peace!

Ja och V-tecknet som sagt. Det liksom kommer upp så fort en kamer komma i närheten. Typ som en tvångstanke. Det äv väl fjortisen i mig som vill ut. haha! Till och med mitt träningskort är jag igång på. Men här är det dubbelt upp. Jag var så stolt att jag skulle börja träna när jag skaffade kortet förra terminen. haha!


När jag fyllde på kortet idag så sa hon i kassan att jag antagligen är den enda som har en så här käck bild på sitt träningskort. Men som jag brukar säga. Jag är ju the one and only liksom. Eller som jag skulle sagt om jag var Kissie. Det är jag som startade v-tecken-trenden. Sluta härmas alla små fjantbloggare. Måste sluta surfa in på hennes blogg. Man blir ju totalskadad. Men den är ju så underhållande. :D


Nymålade


Kolla in mig då! :D
Jag har målat naglarna i rosa och med silverglitter uppepå. Det är inte varje dag jag målar naglarna precis men jag blir så inspererad av Karin så jag nästan får för mig att gå med i Nailmail. Dock missade jag så klart de snyggaste lacken jag sett. Hololacken. Det riktigt skriker ju mig om dem.

Men just nu håller jag mig med billiga lack från h&m och depend. Jag vet ju att jag antagligen tröttnar snart på att måla naglarna i alla fall. Jag är lite av en periodare skulle man kunna säga. Gå till en salong skulle jag dock vilja göra då mina egna naglar är så mjuka så man kan böja dom åt alla håll. Bra eftersom de inte går av så lätt men aj så ont det gör när man råkar böja dem åt fel håll.

Ja just det ja! Jag råkade visst shoppa lite på hemvägen idag. Skulle aktivera mitt träningskort på friskis och då råkade jag bara gå in på h&m och vero moda på vägen. Stackars mitt kontokort. Det blev totalt våldtaget! Visar bilder på shoppingen senare. Naglarna måste torka innan jag rotar i påsen. :)

Mega-LOL!

Fick den här kommentaren på förra inlägget. Det var ju passande! Haha!



Blondinbella och Kissies alla stålar

Varför i hela friden är det så intressant att veta vad folk tjänar. Att folk bara orkar. Avis är vad alla är. Och en del vill att alla ska vara avis på en så de slänger ur sig att de har mer pengar än de har. Så om jag nu säger att jag tjänar 10 000 på min blogg i månaden. Vad skulle ni säga då? Grattis? Oj vad dåligt eller oj varför för du det? Eller hur får jag det med? All denna hysteri efter pengar. Pengar, pengar, pengar! Orka! Själv gillar jag med pengar men orka förvältra sig i andras pengar som man i alla fall inte har tillgång till. Man har sina egna och så är det bara. Vill man ha fler finns det ju sätt och vill man ha mindre så rekomenderar jag en tur på stan. :)

Jag säger i alla fall grattis till alla framgångsrika tjejer hur mycket eller lite de än må tjäna. Och nej! Några 10 000 trillar inte alls in pga bloggen. :D

Men åhhhh!


Att ajg alltid ska missa när H&M får massa nya trevliga saker. Nu är ju allt det snygga slut. Den här är jag dock sugen på och den ser ut att finnas kvar. Paljetter kan man nog inte ha för mycket eller? :)

Aktivitet till helgen

Så där! Nu har jag fixat det jag skulle fixa inför tjejhelgen hos Gunilla som är nu i helgen. Liten fånig grej som sagt men som säkert kan vara rätt skoj i alla fall. Nästa vecka är det nog dags att börja mitt nya liv. Angelica har vart duktig och fixat träningskort till kommande termin på friskis så nu är det väl dags att ta tag i det där. I morgon får det bli efter jobbet.

Såg precis en helt ok film. Jag är ju en sucker för actionrullar a la die hard typ. Den jag såg nu heter 12 round och kunde helt klart klassat sig bra som die hard-film med Bruce i huvudrollen. Men fast dessa skådisar inte alls var lika bra så filmen helt ok i alla fall.

bra film men ingen är lika bra som die hard 1 och 3.

Hjälp!

Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
Blä så äckligt! Nu kommer jag inte kunna sova inatt.
Varför skulle jag läsa det där? :(

Sequins


Hittade den här härliga tröjan på Onlys hemsida. Mysigt med en munkjacka med paljetter. Vad kan vara mer jag?

Disney


Disney gör helt klart söta grejer. :D


Vill bara säga en sak


Fräcka fröken

Som sagt så var filmen super. Trots att den var förutsägbar som romantiska komedier oftast är så hade den här mycket humor. Mycket bra tips fick man för övrigt även om man redan kunde de flesta. haha! Innan bion fördrev vi tiden på stan och sedan åt vi på fräcka fröken. Trots det lyckades vi i stort sätt proppa i oss en blockbustermeny. Jag kommer inte vara sugen på popcorn på bra många kvällar tror jag.



Förhandsvisning


Nej nu ska jag ner på stan för att träffa Sofia. Vi ska på förhandsvisning ikväll. Ha det så bra så hörs vi sen. Kram!

23ish! Nu är jag tillbaka! Riktigt bra film!

Love Nelly


Paris SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMElin Suede Boot SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

   Copenhagen SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMBella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Men hallå! vad är nu det här? Nelly har fått in massa med härliga
svarta skor som ser mjuka och ludna ut. Habegär känner jag!

24 hour party people

Peter tyckte jag skulle se den här. Så nu skriver jag upp det här så jag inte glömmer bort vad den heter. Man hör ju på namnet att det är en film i min smak. Hehe!

Grattis!

I dag är en stor dag för Sverige. Detta beror inte på att ännu en prinsessa har gått och förlovat sig utan att JAG har namnsdag. Ett hipp hipp HURRA för mig.


Skokärlek



Kolla vad jag hittade. Eller är det bara jag som är sen på att din sko faktiskt har rätt snygga pjuks så här inför hösten?

God natt kära läsare

Nu blir det sängen och somna till tv-bruset. Vi hörs imorgon.

Den här bilden är till dig Sofia. Haha!
Och så vart den ju passande med tanke på förra inlägget.
Sov gott alla!

Jag visste redan som barn...

..hur man gör sig bäst på bild. Kan ni gissa vem jag är på detta pjamasparty?


Ledtråd: Håller helt klart även i det snyggaste gosedjuret.


Just nu!



Så här ser en perfekt måndagskväll ut. :D


Kom på värsta bästa idén

Eller ja den kanske inte är så bra eller så är det bara jag som tycker det. Det är i alla fall något jag ska roa my girls med i helgen. Då ska hela gänget åka och hälsa på Gunilla och det ska bli så skoj. Längtar faktiskt massor. Är inte helt lätt att få till det med att alla ska kunna ses samtidigt när vi bor i olika städer, har olika jobbtider och olika hobbies och så klart djur och barn och sambos som behöver ses efter.

Jag tänker i alla fall inte berätta vad jag har hittat på för något fånigt utan det får ni se i helgen. Haha! Snacka om att det kommer bli en riktigt tjejig må bra helg. :)


Hemlisar på g i min lilla hjärna. *fniss*

Hur man gör för att må bra

Det är lätt! Var som Karlsson på taket. Gilla dig själv och oroa dig inte för småsaker. :)



Sko-rea

Men åhhh! Det är ju tokrea på ami clubwear men inte fanns de här sötnosarna kva i min storlek. Typiskt! Jag har faktiskt inga ljusrosa barbieskor.

Coot visitkort


Helt klart i min smak. Det behöver inte vara snyggt för att vara bra. :)

Skor skor skor


Som ni vet älskar jag skor och gärna färglada skor. Just nu är jag kär i dessa Bronxplatådojjor. Finns att beställa på bland annat Ellos.

Söndagsångest

Så var det dags. Jag som inte brukar få så stora slängar alls av söndagsånget. Jag trivs på mitt jobb och brukar längta efter att gå dit även om jag med har mina dagar då jag inte alls tycker det är speciellt roligt att jobba. På sista tiden har det dock kommit smygandes och den här söndagen är den värsta någonsinn. Blä vad jag vill att klockan ska stanna. Jag vill inte jobba imorgon. Helgerna går på tok för snabbt. Jobba, äta, sova, dö. Inte ens nu när jag känner mig bra mycket friskare känns det det minsta skoj att gå till jobbet imorgon. Åhh kan det bara inte vara lördag idag istället. Bajs bajs bajs för söndagsångest. Hoppas det blir en kul dag imorgon så man slipper känna så här någon mer gång. Suck!


Nu...

...blir det film och en massa chips. 4 st påsar ligger här och väntar på oss och 2 st katter väntar på att få håra ner både oss och chipsen.


Dagens shopping


Eftersom det blev lite panikshopping på Ingelsta då mina kläder var lite väl genomskilninga efter badet grabbade jag tag i dessa och sprang iväg till kassan. Sedan in i provrummet och jag var redo för att beblanda mig med människorna inne på maxi utan att se ut som jag precis kommit från en Wet T-Shirt Contest.

Dagen!

Idag åkte Kalle och jag och åt smörgåstårta och sedan blev det lite bad, vekohandla på maxi och hämtmat från leons. Mums! När vi var på maxi var jag tvungen att springa in på h&m för att köpa en bh. Hade inga planer på att vi skulle någon stanns efter vi badat och hade tagit av mig min blöta bikini och hade bara linnet på mig. Dock var linnet vitt och extremt tunnt så det såg lite väl vulgärt ut att gå så bland barnfamiljerna på maxi.




Badväder

Ja igår fick sofia med juklingen på lite till en sjö för att få lite sol på snoken. För er som var på kräftskiva igår kan jag säga att det var tur att inte jag var närvarande. Man kunde nämligen lätt tagit fel på mig och en kräfta. Haha!


Mot sjön.

Det var tokmycket fjärilar där.

Lagom blekfet sjukling

Ingen dag utan cola.

Här ser ni hur jag börjar få en lätt grisrosa färg som senare utväcklades till kräftröd.

Sofia svalkar sig i vattnet.

Kärlek



Hittade dessa på Forever 21.
Blev totalt kär. Men eftersom jag redan har en guldig så skulle nog den svarta vara ett bättre köp. Kanske blir ett litet klick på den när lönen kommer. Just nu måste jag hålla i stålarna känner jag.

:(

Alltså just nu känns livet rätt mycket skit. Varför ska jag lyckas bli sjuk när det är fint väder? Hur kul är det att ligga inne då lixom. Hade jag vart frisk hade jag suttit på Trädgår`n och umgåts med mina vänner över en bit god mat eller möjligtvis hängt med Kalle och fiskat och gått ut med honom ikväll. Istället sitter jag här med toarullen i högsta hugg och på tv:n går repriser av Idol och jag är för seg för att släpa mig bort till soffan och byta kanal. Nej nu får jag ta mig i kragen. Man blir helt klart deprimerad när man är sjuk för tråkigare kan man nog inte ha.


Svinpäls ligger på rugg i mit knä och slickar min arm medans jag skriver.

3 bra saker

1. Jag har inte svininfluensa.
2. Jag mår redan bättre även om halsen känns som om jag hade käkat rostig spik.
3. Katterna roar mig genom att jaga runt på en fjäril här inne. Vilka skutt de kan göra.


Nu är det kokta fläsket stekt

Nu har jag med fått "svininfluensan" eller vad det nu är. Malin vart insjuknade först efter vi kom hem från england i feber, onti halsen och förkyldning och nu har jag precis samma skit.




Resterande Londongshoppingen


De 2 översta (ett par svarta och ett par coca colabruna) skorna är samma modell och från samma affär som jag köpte de lila förra gången jag var. Försäljaren kände igen mig och tack var det och Josephs prutexpertis vart det så pass billigt så jag lika gärna kunnde ta båda 2. :) De undre skorna som ska vara lite mer plomon(vinröda) är från samma affar i Barking som jag köpte det vita linnet som jag visade i förra shoppinginlägget.

Parfym från victorias secret. Var ute efter mn favorit som är den lila men den var så klart slut.

Min älskade älskade borste. Me löööööv! Den här borsten hade en central roll på hela resan sedan och lyckades hamna i alla texter till vilken sång vi än sjöng.

Billiga bra och ha skor från Primark. Redan väl använa som ni kanske ser.

Kunde inte låta bli. Dessa fyndade jag på rea på Camden market

Även dessa hårslingor som är mer ljusresa äv vad de ser ut hittade jag där med.

Orolig!

Måste säga att jag är lite smått orolig för min framtid. Men jag antar att det känns bättre i morgon och jag är redo för nya tag. Kanske oroar jag mig på tok för mycket i onödan som vanligt. Man ska inte inte gå omkring och ora sig i onödan för det blir ingen gladare av precis. Tack och lov har Kalle muntrat upp mig med sitt spralliga humör. Han behöver liksom inte göra eller säga så mycket för att jag ska börja skratta och må toppen igen. Sådana grabbar ska man ta vara på.

Nu har vi avnjutit pasta och köttfärsås och kollat på räddningspatrullen. Jag sitter här vid datorn och slösurfar mätt och nöjd och njuter medans Kalle och Danne sitte roch bokar boende flyg och fotbollsbiljetter. Skottland är tydligen resemålet och laget lät som om det var Celtic. Dock åker det när det är Augustifestival här i stan så jag for roa mig bäst jag kan på egen hand. Har ni några planer för den helgen tjejgänget?


Shopping på Primark

Här kommer lite av det jag shoppade på primark. Åh jag älskar det stället. Så billigt så Gekås kan slänga sig i väggen typ. Allt är därifrån förutom det vita linnet som jag handlade någonstanns i Barking. Skorna jag köpte lägger jag in imorgon.


Tröja med paljetter

Tröja med metallic-tryck och rosa strass

Tröja med glitter-tryck

Tröja med paljetter

Tunika

Roliga trosor. Kolla in de galna med grodorna som h åller i små gula paraplyer. haha!

Träningsväska?

Paljettkuddar

Hårband i rosa och grå paljetter och halsband med rosa stenar och strass.

Linne köpt i Barking på någon affär jag inte kommer ihåg vad den hette. De hade i alla fall tokrea så jag fick detta linne och ett par högklackade skor för 10 pund.

Kolla vad jag fått!

Idag när polackerna kom till jobbet så hade de med sig dricka till oss alla. Detta fick jag. Mums! Party snart eller?


Alltid spännande att pröva något nytt. På tal om party kommer här lite bilder från i lördags.


Kolla in vem vi träffade! :D

4 år

Idag firar jag och Kalle 4 år. Grattis till oss! :D



Vad hände!

Kalle och jag skulle gå ner på stan och kolla på tv-spel och äta. Nu sitter vi här hemma efter en barrunda och spelar tennis på ps3:an och nu ska vi gå ut med. hej hå! Vi hörs! :D


London Juli 09

Eftersom inte Sofia var med denna gång så var jag otroligt dålig med att använda kameran. Jag kommer liksom inte ihåg att jag har den. Det vart i alla fall flera dagar fylda med att kolla i affärer och äta. Det känns som det är det resan gått ut på nu när det inte vart någon Michael Jackson-konsert. Vi var vid arenan och skrev på planket i alla fall. Åker man med 2 av de största MJ-fansen så gör man. :D Sorgligt dock att inte vi inte fick se han. Det hade vart sån sjukt bra show. Vi pratade med en snubbe som jobbade på arenan och man blev ju inte mindre sugen på att ha fått se den konserten efter att ha hört vad han hade att berätta om arenan osv. Här kommer i alla fall lite bilder från resan. Tog ju faktiskt en del. Vad som shoppades kommer på bild senare. :)


Joseph och Malin på flyget till Stansted. Trötta men med humöret på topp.


Malin äter Fish & Chips det första hon gör när vi kommer fram till London. Klassiskt!


Malin på vårat rum i Barking. Snacka om att vi bodde i gettot. :D Detta är dag 1 och vi förbereder oss för att åka in till stan och äta.



Vi kollade även in Piccadilly Circus och nattshoppade på ett Boots.


Och så tog vi en öl.






Jo vi tog faktsikt bara 1 öl.


Men vi tyckte mackutbudet var sjukt roligt och hade nog garvat lika mycket utan ölen.


Dag 2 spenderades bland annat på camden market.


Malin leker Geordi La Forge



I detta område fanns så mycket skoj och god mat. Vi hängde där bra länge och satte oss vid vattnet och åt.
Efter det så åkte vi in mot stan och oxford street.


På bond street hittade Joseph en affär som delade hans namn.


Sjäv var jag ute efter en hårborste.


Malin och Joseph visar upp sina fynd från Primark och Camden market.


Detta är dag 3 och vi äter lunch i Barking. Sedan strosade vi runt där mest hela dagen. Tyvärr inga mer kort från det.


Dag 4 blev det Soho för mig och Malin


Och Chinatown och så oxford street ännu en gång.


Vi var lite sugna på en musikal men det får bli en annan gång.


Malin vid big ben där vi skulle möta upp Joseph.


Vi skulle nämligen åka London eye.


Så här läskigt var det "nästan".


På väg upp.


Snart längst upp på 135 meter.


Nära nu.


Uppe!


Lite utsikt.


Sedan tillbaka mot tunnelbanan för att åka till o2-arenan. Jag stack mig på big ben.


Arenan.


Där fanns en vägg man kunde skriva på.


Svårt att hitta plats att skriva på.


Joseph letar den perfekta platsen. Sedan vart det kväll och vi åkte tillbaka till Barking. Joseph skulle ju dra på kvällen medans Malin och jag åkte hem igår istället.


Underbart var att tesco låg precis där vi bodde.


Sista dagen och Malin och jag var inne en sväng för att äta på. Ja kan ni gissa?

Sedan blev det inga mer bilder. Det gick i alla fall inte en dag utan att vi gick i affärer. Dock shoppade jag inte så mycket som man skulle kunna tro. Jag hade ju hoppats på att vi skulle vara husägare när jag kom hem men det bliv lite för dyrt. Men vilka kap jag gjorde. Skor för under 2 pound och ja allt möjligt. Det var bra att ha med sig en prutexpert som även var snäll och bar på våra påsar. Tackar! Mysig resa trots utebliven MJ-konsert. Kram på er!