Valborg

Idag ska jag hem till Sofia och johan på lite partaj fär att fira in våren. Ska bli mysigt att komma ifrån stan lite. Kanske se en brasa. En majbrasa alltså.

Igår jobbade jag först över och sedan stessade jag iväg som en liten toka till stan för att träffa Karin. Vi gick en liten sväng på stan tills det stängde och sedan så hamnade vi på donken. Mums! Väl hemma blev det prison break och ballar av stål som sågs med sambon. Betalade räkningarna äntligen och detta kommer vara en snål månade ser jag. Åh jag hoppas vi får sluta lite tidigare idag. Eller rättare sagt att ajg slipper åtminstonde sitta över. Måste fixa till mig lite och hinna ner på systemet innan vi ska iväg ikväll. Kommer säkert vara kö långt ut på drottninggatan. Nu tillbaka till arbetet. Måste få iväg en sketans fil här. Kram på er.


Törnrosa

I går somnade jag tidigt. Han typ bara slökolla lite på gossip girl och sedan zapa lite på tv:n så slocknade jag. Dock var jag trött i morse i alla fall. Sovit för länge kanske. Jobbar som en liten nisse hela dagarna och är trött på kvällarna så ni får vara lite tålmodiga med mig. Det kan vara lite dåligt med uppdateringar och svar på kommentarer. Sorry!

Dagens roligaste är att H&M nu har skickat klänningarna jag beställt. Lyckades ju i alla fall få tag på lite utav Matthew Williamsons kollektion. Hoppas de passar.


Fick tag på allt på bilden utam jackan. Lite småsur för det men den och långklänningen försvann snabbare än jag han släppa en fis. Dock var mitt förstaval den blå klänningen så den fick mitt första klick.

My work!

I fall att det är så att ni undrar vad jag sysslar med på mitt jobb så kan man läsa lite om det här.

Tyvärr finns det baksidor med mitt jobb med. En arbetskamrat är på akuten nu för tryck över bröstet. De fick bära ner han för trappen typ. Vi får hoppas att allt är ok och det går bra där borta. Det pratas om stress här på jobbet och det vet vi ju alla här hur det är. Har vart en riktigt tung periond nu med mycket stress och jobb. Jag är glad att jag trivs med mitt jobb för annars skulle sådana här perioder vara omöjliga att ta sig igenom.



Sedan måste jag bara visa en klänning som ära dagens vill ha.
Surfade på den på topshops sajt. Nu blir det fika och sedan mer jobb.



Looking good

Tjo! Idag är jag ännu tröttare. Var hos Karin en sväng igårkväll och hämtade mina grejer som jag lämnade där i lördags.Stannade kvar på te och när jag kom hem så var jag pigg och kunde inte sova. Promenade gjorde nog sitt med. Det var härligt att känna dofterna i vårnatten. Det luktade blommor och nyklippt gräs. Var bra mysigt att gå där i mörkret.

Idag ligger det en skylt jag gjort nere i entrén. Såg helt ok ut måste jag säga. Vita akrylfronter med blåa sidor och blålysnade dioder. Någonstanns i sthlm kommer denna sitta. Hörde att Balanceskyltarna jag gjort sitter uppe nu med. Nu ska jag rita ut vart jag vill skyltarna ska sitta exakt på köpcentret jag designat nytt koncept till. JObb, jobb, jobb! :)


Jag vann!

Inte nog med att lördagskvällen var perfekt som den var. Jag vann ju ett pris på bloggfesten med. Har försökt ta kort men en trött Sanna/dålig fotograf/muppig kamera/störiga katter gjorde att det blev lite svårt. Ska ge mig på att försök att plåta prylarna i goodiebagen sen med om katterna tillåter. Här kommer i alla fall lite pix på vinsten.


En spännande låda från kicks. Fick ta ett kort innan....


...Svinpäls kom och skulle leka med snöret.


Sedan kom Frank.


Han tog total makt över paketet.


Kattskrället ler i mjugg.


Och så slutligen innehållet. Sweet!






Bloggfesten på Palace

 Fört vill jag tacka Sara, Beata och Ulrika för en grymt rolig kväll. Jag njöt varje sekund!

God mat, trevliga tjejer i mängder, roliga tävlingar, modevisning och 20% i baren var lite av vad kvällen inehöll. Det var en modevisning i sig bara att se alla tjejer som hottat upp sig. Vilka kläder, vilka skor. Jag såg så mycket snyggt så jag kännde mig som ett barn i en godisbutik. Speciellt  kollade jag så klart på allas skor. Kelly vann pris för snyggast skor på partyt och det var hon verkligen värd. Det var helt klart mina favvoriter då de hade både nitar och strass i överflöd. You know me! :)

Här kommer lite bilder från kvällen. Min kamera tar tyvärr kassa bilder men det finns ju en mängd bilder på massor av andras bloggar. Ett tips är alltså att blogghoppa om ni vill se mer från festen.


Här ser ni mig i kvällens outfit och ett klassiskt V-tecken.


Karin tar en klunk av välkommsdrinken.


Smilefink 1 och 2. Jag kom fram i att jag måste öva på at le
eftersom jag lätt ser lite överdrivet stel ut. Lite som såna
usa-barn som mammor tvingar gå skönhetstävlingar  ni vet.


Me and my lucky number. Vann ett fint pris från kicks på det. Visar bild senare.


Den supermumsiga buffen. Den skulle sitta bra idag med vill jag lova.


Universal Appeal älskar mat.


Sara


En av tävlingarna där priset var från Karins Nailmail.


Ett gäng förväntansfulla bloggtjejer som precis som jag hoppas på vinst.


T-shirtsdesigntävling.


Minglande bloggbrudar.


Chipsomanen smet in i musikbaren och beställde chips och drinkar.


Modevisningen


En bild från armhävstävlingarna. Är imponerad av vilka starka tjejer det finns.
Jag är glad att jag klarar göra armhövningarna på knäna på friskis.


Bloggdrinkarna. Virus var min favorit av dessa.


Karin och Kelly fick jordgubbar på sina glas.


Nina rockar loss i en tävling.
(grymt nöjd med den undertexten. Humorn på topp idag. Haha!)


Emelie och Karin ger järnet på dansgolvet.


Fler dansglada tjejer.


Linda


Sofie


Beata


Ulrika! Hur man kan lyckas se så sut ut när man försöker se full ut är för mig en gåta. :D

Nej nu orkar jag inte lägga ut mer bilder. Hungrig som en gås här och trött som bara den. Kom i säng först kl 6 i natt/morse. Kalle kom nämligen senare på kvällen med sina polare till Palace och sen åt vi kebab och pratade osv några timmar. Blir till att beställa pizza nu skulle jag tro. Magen skriker efter fettpåfyllning. Tack igen för en skoj kväll. det var så skoj att träffa er alla. Önskar jag hade hunnit prata/festa mer med ermen tyvärr går tiden fort när man har roligt. Vi hörs!



Veckans shopping

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på vad jag shoppade men som ni vet så är jag inte snabbast i världen. Här kommer de i alla fall.


Linne H&M. Äntligen har jag något som passar till mina röda och rosa skor.


Blondinbella-klänningen. Antagligen ska jag ha den ikväll för jag vet i spörs vad
jag ska ha annars. Jag hade ju tänkt hitta något skoj men eftersom jag alltid
är ute i sista sekund så får jag helt enkelt se ut som en Bella kopia. Haha! Nacksskott!


Här är klänningen jag klickade hem från ebay som tyvärr är lite stor.
Dock var den billig som attan.


Den här trevliga paljettiga saken hittade Sofia och jag på JC.


Rosa kofta från H&M. För jag är ett HM-baaaaaaaaaarn! (sjunger så likt pumba jag kan)

Ny frilla

Så nu tänker jag dra från jobbet. Ska ge stan en sista chans och se om de har något skoj till mig. Sedan blir det frissan. Det är synd att mina köp från h&m i natt inte hinner komma tills imorgon. Lyckades klicka hem 3 grejer i alla fall men sedan var allt jag ville ha slut . Hoppas något passar. När jag kommer hem lovar jag att blogga ifatt allt missat. Kram på er!

Hallå där!

Jag måste bara säga att mitt jobb inte riktigt är vän med mig just nu. Jobba över när jag är i behov att gå runt på stan och leta en perfekt outfit till lördat. Det sket sig med andra ord eftersom idag var sista dagen jag hade tid att gå på stan. Så typiskt mig att alltid vara ute i sista sekund. Får helt enkelt leta fram några paltor i garderoben istället. Kläder är ju faktiskt inte allt även om det är skoj med nytt. Nu ska jag kolla på ANTM och sedan sova som en liten gris. Det har vart en riktigt jobbig dag idag. Sorry för dålig uppdatering och fortfarande inga kort på gårdagens shopping. Tjong på er!

Mitt soundtrack

Eftersom ni alla kanske inte vet varför jag kallar mig Universal Appeal så kommer här en favorit i repris. Det här var min favvolåt när jag var liten från min favvo serie Jem and the holograms. Älskar kläderna och sminket. Så coola!
 

Har superstressigt på jobbet så jag hinner tyvärr inte blogga speciellt mycket. Så därför blir det denna favorit i repris. De borde helt klart köra den på palace tycker jag. Vadå ego? Jag? Nej nu tror jag ni tänker på någon annan. Haha!

Shopping

Efter jobbet blev det en sväng på stan. Jag var överallt tror jag. Hittade i alla fal inget att ha på mig på lördag. Får nog ta något som redan hänger i garderoben. Sofia var så snäll och körde mig till maxi så jag kunde köpa en klänning de hängt undan till mig där. Köpte även en glittrig grej på jc. Det var nog flera år sedan jag handlade på jc senast. Ni får se bilder imorgon. Orkar knappt hålla ögonen öppna.

Omg! Klänningen jag köpte har en viss blond bella även shoppat idag. Är jag märkt för livet nu eller? Haha! Ni som vill se den kan ju kolla hennes blogg. Annars får ni vänta tills imorgon när jag drar fram kameran. :)

Kan inte folk som ska på bloggpartyt visa vad de tänker ha på sig snart så man vet vart ribban ligger. Jag har ju noll koll på mode så jag kanske kommer dit och ser ut som jag ska på bal eller likande bland alla hippa monkitjejer. Eller ve och fasa om man kommer i samma klänning som någon annan. Sånt är det säkert dödsstraff på. Då blir det säkert catfight mellan de med samma outfit och förloraren måste kasta sina kläder i strömmen och gå i sopsäck resten av kvällen. Det vill jag helst slippa. Kan bli lite svårt att inte glida av barstolarna iklädd plast.


Längtar!


Jocke och gänget har nu kommit hem efter 2 veckors inspelningar i Berlin.
Nu kommer de fortsätta spela in i sin egen studio. Sweet! Snart ett 8:e album med andra ord.

Walk in closet (tjejer vs killar)



Den här är så underbart rolig. Kan inte sluta garva åt grabbarna.

Förkärlek till paljetter.

Jag är ju som ni kanske vet galen i Paljetter. Så om någon kallar mig för skatan så har det med det att göra.  Jag är helt tokig i saker som glittrar. Paljetter, strass och glitter. Varje gång jag går på stan så dras jag till allt som glittrar och blinkar och spraklar. Ju mer desto bättre. Glitter-radan är på för jämnan.


Just nu är jag lite kär i den här klänningen.
Dock undrar jag om tjejen på bilden är kissnödig eller har svamp elelr något liknande..

Hemma igen!

Åh jag var på jobbet i 13 timmar idag. Vilken arbetsdag! Helt slut! Nu har jag och Kalle ätit barnmat (det vill säga korv med bröd) och jag ska slappa resten av kvällen med gossip girl.

Jag hade en plan att sola solarium efter jobbet.
Ajabaja! Farlig strålning, canser och varbölder säger ni.
40 wattare bränner på rätt bra med säger jag.



Overtime

Det värsta med mitt jobb är att man ibland måste jobba över. Fick precis en grj som ska vara klar till imorgon. Kul! Kommer få sitta hela kvällen. Aldrig skoja tt behöva ta med jobbet hem.


Igår tjöt jag som en liten gris till Desperate housewives. Sådan är jag helt enkelt! :D

Magenta



Så var det dags för färgkod magenta på jobbet.
Till och med Peter har en rosarandig skjorta. Inte illa måste jag säga. Är rätt skoj att alla hänger på så gott det går. Peter och jag kommer alltid på de roligaste idéerna om ni frågar mig i alla fall. :) Själv trodde jag faktiskt att jag hade en hel drös med rosa kläder men tydligen hade jag inte det. Eller så vara jag bara lite yr i morse när jag skulle hitta något att ha på mig. Försov mig i vanlig ordning. Måste undersöka min garderob efter mer rosa när jag kommer hem.

Paket från ebay

Idag kom 2 paket eftersom jag shoppat loss lite på ebay.

Det ena var paljettkjolen jag visade för några inlägg sedan. Den var lite liten då jag gärna inte vill ha den så långt upp i midjan. Det blir i kortaste laget då kan man säga. Ska se om jag kan trixa till den på något sätt eller om jag kan gå ner något kg. Den är ju så snygg så jag vill ju så gärna ha den.

Det andra är en klänning som jag dörst funderade på om jag skulle ha på bloggpartyt. Nu vet i spörs. Den är lite stor på vissa ställen (läs röven) och lite liten på andra (lös över magen). Jag är ingen hejare på att sy men det kanske går att fixa till det där med. Annars blir det väl bloppis framöver. hehe!

Nej me vad i hela friden ska man ha på sig på bloggpartyt då? Vårig klädsel. Humm! Jag har ju vintageklänningen jag hade i midsommras men den spräckte jag i ryggen då. Men andra ord måste jag utöva mina sykunskaper på den med. LOL!

Svart är väl för övrigt en vårig färg eller vad säger ni?

Sorry för missad outfitbild idag. Jag gick och tränade så nu sitter jag hemma i pjamas och tänker inte klä på mig igen för den sakens skull. Ska försöka ta med kameran imorgon så ni får se lite Magenta istället. Svarar på era kommentarer då med för nu blir det sängen och Desperate Housewives och sedan sussa. God natt!


Klänningen som sprack i ryggen på midsommarafton. Fick dölja det
med en kofta. Den har ju trots allt några år på nacken då den gått i arv
mellan oss systrar i familjen. Jag är dock sist att ha den och har
 haft den i 10 år nu. Inte så konstigt om den är lite tajt kanske. :D


Cyan-Måndag

Idag är det cyan som gäller som färg på jobbet. Fatiskt abra jag som lyckades bra måste jag säga. De andra är mer mot det marina hållet. Men det kommer nog vara svårare imorgon när det är Magenta. Jag glömde kameran hemma så ni får en bild på outfit ikväll istället.

Tjoflöjt på er så länge.



Söndagsparty

Tittar ni också?



Sommarkänslor

Forever 21 har 2 klänningar jag är bra sugen på. Undra hur snabbt de levererar.


Shoppat

Idag är det fortfarande synd om mig. Superförkyld och lite febrig. Så typiskt! Näsan är typ som en vattenkran för det rinner så dant. Här är i alla fall bilder på det som låg i paketet. Orkade inte ta kort själv men de ser typ ut så här.

Vet dock inte hur jag ska göra riktigt. Klänningen är lite stor och på tok för lång. Måste i alla fall sys upp. Skorna har jag lite för smala fötter för men jag ska testa med en sula eller något så jag inte glider ut ur dom därfram. Kanske åker båda tillbaka.

Ska testa igen när jag känner mig lite piggare. När man är sjuk så känns ju nästan igen bra i alla fall.

Buhu!

Så började jag frysa som en tok och slocknade i soffan. Vaknade snorig och dan så nu är jag lite sjuk. Inte precis vad jag hade för planer för den här helgen även om den inte är planerad.

Kalle är iväg på partaj eftersom Alex fyller 25 idag. Grattis Alex! Det låter som om grannarna har partaj och idag har det vart fint väder. Ellen har grillparty och det är Pride i stan ikväll. Nu tycker jag allt lite synd om mig själv. Det får bli en alvedon och en filt så får vi se om jag piggnar till.


Stackars, STACKARS mig!


Skoj bild på Svinpäls tog jag med.

Ett inlägg för er grabbar

Idag var det öppet hus på idrottsparken som Kalle drog med mig på. Det var mysigt att komma ut och så åt vi tårta med kaffe där för 10 pix. Sweet!


Kalle spanar runt.


Jag spanade runt och titta vad jag såg. Kännigendeisar!


Vad i hela friden är det här för filurer kanske ni undrar? Någon som känner igen dom?


Tårtatime!


Utsikten när vi åt tårta.


Vi gick runt och spana lite till. Heja IFK!


Stig Helmer var där. (han var likare framifrån men jag har tyvärr inget kort på det)


Efter turen på idrottsparken vart det en tur på stan och lunch på Sandy´s.
Tack sofia för kupongerna. :)

Som ni ser är Kalle modell idag. Inte likt mig men jag är faktiskt inte med på ett enda kort. Nu ska jag kolla in vad som finns i mitt H&M-paket jag hämtade ut idag.

Egenkär

Frank har en ny hobby! Han sitter och tittar på sig själv i spegeln lite då och då. Trodde det bara var kattungar som tyckte sådant var spännande. Frank är ju 3 år. Han sitter nog där för att han tycker att han är så stilig.


Han kollade mest på mig och Kalle när jag skulle försöka ta kort. 
Därför är det lite svårt attvisa hur han verkligen sitter och glor på sig själv.


Här ser man hans tuppkam som är omöjlig att få ner.


Han tittade mest på Kalle när jag skulle föreviga detta. Men jag får nog chansen
igen då hansätter sig rätt ofta framför spegeln. Något han börjat med i veckan.

Grillpartaj och flygbiljett

Här kommer lite bilder från kvällen!


Jag var ju hos min syster och grillade lite. Kolla vem som var där. Sören! Franks polare.


The grillmasters!


De lyckades få fyr på kolen tillslut!


Ser lite kyligt ut. Som tur är hade jag långkallingar. :)


Malin serverar sig själv lite rödtjut. Grabbarna tog hand om grillen.


Ser dock ut som om Micke får rök i ögonen på denna bild så frågan är hur bra det gick.


En av tre som var där från vår lilla MJ-kvartett.


Malin och Mickes grannar/vänner var också med och grillade.


Malin ser ut att gilla maten, eller?


Malin fixar flygbiljetter. Dock så nekades min beställning 2 gånger. Antingen har jag
bokat 3 platser eller så fick jag 1. Det var massa konstiga strul med varningar
om dubbelbokningar osv. Har inte heller fått något bekräftelsemail än så vi får
se hur det går med den saken. måndag 27:e till fredag 31:e blev det i alla fall.


Det vart i alla fall lite partylekar även om vi inte lekte alla lekar Malin förberätt.


Man blir allt lite crazy efter lite vin och Philemon Arthur and the Dung. :)


Malins kisse Phoenix kliar sig lite.


Hon ville typ aldrig vara still när jag skulle ta kort på henne men ibland gick det.


Extrem närbild.

En mycket trevlig kväll som jag hoppas kommer upprepas många gånger. Är mycket avis på att Malin och Micke har en så bra gård. Perfekt att grilla på. Bra med utemöbler och blommor överallt. Nu ska jag avsluta denna dag. Trött som en gris. Tack för ikväll!




Vårkänslor

Lite bilder från promenaden hem och sedan på balkongen med kissarna.


En matta av blommor. Ser lite glest ut på nära håll men kollar man så som
kortet är taget ser det ascoolt ut. Sträcker sig längre än vad kortet visar.


Frank kollar utsikten.


Svinpäls gillar kamerasnöret.


Och så en bild på klänningen jag hade på jobbet idag.


JAg och mina 2... ähhh....katter!


Svinpäls slickar sig om nosen och Frank försöker fånga ett snöre som
planket sitter fast i.


Frank


Frank igen. Han gillar att bli fotograferad tror jag. Han är lite egenkär.
Ska visa bevis på det senare.

Nu ska jag ner till tvättstugan och hiva i ett lass. Har inget rent så det är på tiden.


Men då... vad står på?


Nu är det kokta fläsket stekt och grillat och hela köret. Stackars grabbar! 1 års fängelse och 30 miljoner i skadestånd vart domen iddag. Men det är inte över fören det är som det blir. Man kanske skulle rösta på piratpartiet framöver men vad skulle då Blondinbella säga om alla gjorde det? :)

Svart Fredag

Idag har vi svarta kläder på jobbet. Alla faktiskt! Men svart är ju något som alla borde ha i garderoben så jag är inte förvånad. Själv har jag den svarta klänninge som jag köpte på H&M härom dagen. Hade inte testaten och upptäckte när jag sprang in på toa för att fota dagens outfit att den var ju ganska så urringad. Smidigt värre!


Ikväll ska jag i grilla hemma hos syster med MJ-gänget. Vis ka beställa flygbiljetter och planera och drömma oss framåt i tiden. Ska ta med kameran denna gång. :)

Hon kommer bli en superstar

Min söta lilla systerdotter som går i 9:an har haft sin första(?) egna spelning. Hon har skrivit låtarna själv och jag är så stolt och imponerad så som man är när man är moster. Hon kommer bli en stjärna för hon är bäst på alla sätt och vis. :)


Det tar sig riktigt bra det här. Jag gillar sista låten.

Why?

Kollade in H&Ms Matthew Williamson-kollektion och upptäckte att den klänning jag är lite sugen på inte komemr att finnas till försäljning alls i Sverige. Illa! Men det fanns lite andra godbitar som man kanske kan lägga beslag på. Snacka om att jag är en H&M-nörd.


Den här ville jag ju ha. Paljetter i överflöd. Massa sweet, nice och V-tecken från mig.

Röd Torsdag

Idag ska vi klä oss i rött här på jobbet. Vi går igenom rgb och nästa vecka blir det cmyk. Ska bli skoj att se killarna i magenta. haha! Vi får se vilka som hänger på. Grön och blå dag har vi ju redan haft men nu tänkte jag börja ge en dagens framöver. Vi får ju som sagt se hur länge det här håller. Alla på jobbet tycker nog inte det är så roligt som jag och Peter gör.


Här är dagens tröja. Till det svarta brallor och vita dojjor. Tröjan är köpt på H&Ms barnavdelning. Jag äger inte allt för många röda plagg upptäckte jag idag.

Imorgon blir det en svart dag. Klänning eller kjol är det som gäller på fredagar med. :) Passar ju mig perfekt för är det något jag har så är det svarta kläder.

Blå onsdag

Idag ska vi ha blåa kläder på jobbet. Haha! Peter fick idén igår. Rätt skoj men frågan är vad jag har att ta på mig. Är i stort behov av att få tvätta. Dumma fulla tvättstuga.

Det här råkade jag klicka hem igår från ebay. Så mycket jag över den här kjolen måste jag säga. Och så lite Sofia med för den delen. :)


Dagens shopping

Alltså jag kan inte gå igenom h&m utan att hitta både det ena och andra som måste följa med mig hem. Här är dagens köp förutom eyelinern då som jag sket i att plåta. H&M-smink du vet karin. Svart flytande tråkig eyeliner. hehe!


Klänning som är lite svårt att visa hur den ser ut i hängande tillstånd.


Svart klänning. Typ bra och ha klänning. Visst var det den här jag provade en gång Sofia?


Kjol med resår i midjan. Skönt när magen gärna växer under dagen då jag gillar att äta.

Tur på stan

När jag gick hem från jobbet så fastnade jag på stan. I stället för att komma hem med en musmatta så kom jag hem med lite kläder. Skulle gå in på h&m och köpa en ny eyeliner eftersom min pensel gått sönder i min. Då hittade jag visst lite bra att ha saker. :)

Jag visar bilder på mina inköp senare. Tjo så länge!


Semester

Ajajaj! I dag fick vi reda på att vi har tvångssemester vecka 28 och 29. Kontoret stänger tydligen ner då. Inte bra med tanke på att jag hade tänkt ta 30 och 31 och kanske 32. Så mycket ledig akn jag faktiskt inte vara. Det blir inte allt för många dagar i london i sommar om det ska se ut på det här viset. Augusti kommer sent i år med. Humm! Får nog bli en sista minuten v 28 eler 29 tror jag.

Jag som hade tänkt spara semester till i höst. Det sket sig ju nu när jag måste vara ledig de där pissveckorna som jag tänkt jobba. Blä så tråkigt det blev nu.


Någon som har några bra tips på resemål v 28 eller v29 eller båda 2 kanske rent av?

Haléns

Vilken sommrig och mysig klänning . Inte har jag någon gul heller. Ska man hålla i pengarna eller inte?  :)



Snytskav

Ajajaj! Kalle ligger i feber forfarande och jag är snorig som en get. Snytskav som bänner i hela nyllet typ. Känns som om jag snyter mig i tidningspapper istället för lambi.

Igår var en riktigt slö/sjuk/skön dag och idag ska nog bli en likadan. I dag är det även sista dagen jag har på mig att helgsvulla. I veckan ska jag försöka vara lite nyttigare med tanke på att min mage säkert växt en meter den här helgen efter allt gott. Ser typ gravid ut. Haha! Så värt det! Men först ska jag så klart äta upp chipsen och godiset som finns här hemma.


Detta är jag idag, fast dock inte lika smal som Gollum.

Tjohej!

Smarta jag glömde ju så klart kameran hemma igår. Därför blev det inte några kort på gårdagens bravader. Det vart i alla fall en trevlig kväll fast den var lite oplanerad för min del. Dan, Sofia, Johan, Danne och Jessica var här och hälsade på. Sifia och jag kollade på robinson i sängen medans grabbarna spela tv-spel. Senare vart det utgång till Stopet och Wasa. 2 inte allt för roliga ställen men vi hade varandra och det var skoj att få lite miljöombyte. En helt ok lugn kväll som avslutades på Donken. Mums!

Idag har vart en slapp och skön dag. Var ute lite förut på dagen men vädret var inte alls lika skoj som igår. Annars har vi mest slöat framför tv:n och plockat lite här hemma. Kalle har dock blivit febrig och sjuk och jag känner mig lite förkyld vilket inte är allt för skoj. Skönt att man i alla fall har en ledig dag till att vila upp sig på. Nej nu ska jag se lite serier och äta chips. :)

Hoppas ni alla har haft en trevlig påskhelg.

Jag förlorade

Fest här tillslut i alla fall. Lite panikstädning. In med skiten i hörnen typ. Vet dock fortfarande inte vart kvällen bär men bilder kommer imorgon. Humm! Jag ligger alltid en dag efter.


Kolla in flammiga nylle och bondbrännan. Det är vår!

Duktigt värre!

Idag ringde Sofia och väckte mig. Hon skulle träna och jag slängde på mig kläderna och småsprang ner för att hinna vara med på passet. Oh så duktigt. Efter det så åt vi lunch på fräcka i solen och det var sååå varmt och skönt. Svettades som en gås. Lite promenad till Johan för att äta lite gratis glass blev det efter det. En heldag ute känns skönt.

Nu vet jag inte alls vart kvällen bär. Kalle pratar om party men vi kan omöjligt vara här eftersom det ser ut som ett bombnedslag och ajg är itne alls sugen på att panikstäda en dag som denna. Började lite smått men insåg att de skulle aldrig hinnas med att få iordning här.

Här kommer lite bilder från igår.


Frank hänger med sin nya kompis Sillen.


Lillkissen Åsa tyckte att Svinpäls var en äcklig typ.



Frank äter gräs.


Frank strosar runt lite här och där.


Sillen släppte följde varje steg han tog. Konstigt med Kattbesök på hans tomt.


Åsa fick komma ut i sin nya sele för första gången. Frank ville gärna hälsa och de gick bra ihop de med. Frank gillar alla och alla honom.


Frank spanar efter Sillen.


Ja men där är han ju.


Svinpäls hänge gärna på lite mindre öppen yta.


Försiktigt smög hon omgring och tyckte det var lite läskigt men det gick i alla fall rätt ok.


Sillen som är van utekatt gosade och rullade runt och njöt av solen.



Utflykt med katterna

Vi hade ju katterna med oss så de fick vara ute hela dagen och så grillade vi på kvällen. Mums! Orkar inte lägga upp alla bilder nu men det kommer imorgon. Åh vad härligt de tyckte det vara att få känna lite gräs under tassarna. Sedan fick de nya polare med. Visar som sagt mer bilder på det imorgon.


En bild på min söta nyfikna Frank ute på äventyr idag.

Fika vid havet

Efter en slö lång och härlig morgon gick jag och Kalle ut i solen på en promenad. Vi stannade för att äta lite och kom då på idén att åka ut till Kalles mamma. Vi skulle ta med katterna på lite äventyr så vi åkte till rusta och skaffade en stor katt/hundbur som båda fick plats i. Här kommer lite bilder från dagen.


Idag åkte tygskorna på. Det är ju vår så det smäller om det.


Det här tyckte jag var lite skoj. En liten permobil på en stor handikappparkering.


Första gången på uteservering i år.


När vi kom till Kalles mamma och fästman så vankades det fika vid deras sjöbod.
Här ser vi Tuva med med mumsig mockaruta som Kalles syster bakat.


Svärmor och jag. Kolla in att vi satt i kortärmat. Så varmt och skönt.


Micha förevigar stunden även han.


Sedan vankades det lek vid vattnet.


Tuva kastar sten. Planen är att träffa bojen. Hon vann faktiskt äver mig i först till 10.


Mer stenkastning.


Resten slappa i solen uppe på terassen.


Helena och Jörgen


Och så klart ett klassikerkort på mig själv.



Stackars barn!

Idag blev det en härlig sovmorgon och massa mys när vi väl vaknade. Ingen ville gå upp utan vi bara njöt av att vara lediga och få ligga kvar i sängen.

Tyvärr stördes vårat prat då vi överröstades av ett barn som skrek i trapphuset. En liten kille på 2 år som skrek som en skållad bäver. Det går inte en dag/natt utan att han skriker men jag har aldrig sett han eller föräldrarna. Dock kändes det lite konstigt att han satt i trapphuset och skrek så länge. Vi hörde ju att han inte var själv i början men tillslut fick jag nog.

Jag kastade på mig kläder och gick ner i trappen för att kolla vad som stod på. Där satt en liten ensam kille i ett hörn och grät och skrek. Det gick knappt få kontakt med honom och jag försökte förblrilt trösta honom och fråga vart han bodde.

Då öppnas porten en våning ner och jag hör en kille i 25-30årsålden skrika. Kom hit nu då. Jag blev så arg så jag stegade ner och sa till han att komma upp  och ta hand om pojken som var ledsen. Då började han käfta och hålla på att det inte var hans fel att pojken hade 2årstrots och bla, bla. Jag blev förbannad. Han blev utskälld på noter vill jag lova. Han kommer nog skämmas varje gång han träffar mig i trappen framöver.

Han plockade i alla fall upp poljen som slutade skrika på en gång då och gick ut med han. Väl ute ställde han ner ungen hårt på marken när han trodde att jag inte såg.  När jag väl kom upp i lägenheten gick jag ut på balkongen och spanade lite. Ungen skrek igen men satt nu i en vagn som jag antar att mamman körde. Inte ett ord hörde jag från föräldrarna så jag hoppas allt gick bra. Jag kan förstå att man blir trött när barn trotsar men i mona ögon var den här ungen på tok för liten för att läxas upp genom att bli lämnad i trapphuset själv. Jag har alltid tyckt när jag hört ungen skrika om dagar och nätter att fy vilken jobbig unge. Nu börjar jag tro att det är föräldrarna det är fel på.

No respekt för grannar heller med tanke på hur lyhört det är här och lämna ungen så där länge skrikande i trappuppgången. Det typ ekar och man hör när folk viskar typ därute in i lägenheten. Sedan att han var uppkäftig mot mig och först vägrade komma och hämta barnet var ju inte heller helt normalt. Stackars barn. Jag kommer ha extra koll på de där grannarna framöver. Brukar försöka att inte lägga mig i men ibland så måste man.


Påskmiddag

Åh jag kan inte röra mig. Jag har helt enkelt ätet så mycket så jag mår dåligt. Men åh det var såå värt det.


Syster fixar med maten medans systersonen står och kollar så allt går rätt till.


Pappa slösurfar i sängen. Kolla in hatten på nallen på sänggaveln. Så sött!


Kalle pratar i mobilen och väntar på att maten ska bli klar.


Jag tar egokort mendans jag väntar på maten. Vadå hjälpa till? Vad är det?


På bordet hade mamma ställt 2 mycket söta leksaker som jag lekte med. Kolla in kaninen. Den är helt klart min favvo.


Mamma hade vårpyntat ena badrummet. Till och med parasoll i badkaret och radio på kanten. Fick riktig semesterkänsla när jag var där inne.


Mamma tog fram lite gamla koppar. Moderna igen eller?


Sedan vart det efterrätt. Parfait var det godaste jag ätit i hela mitt liv. Det var med vit shoklad, mangosorbet och mangobitar som legat i malibu och dragit. Mums! Det var på riktigt så gott så jag inte konde tro det var sant.


Påskpyntat i köksfönster var det med. Rosa fjädrar!  Jag tror att jag vill byta ut mina bruna fula nu. Fågelns som sitter där nere (den lilla gröna plastsaken) är rörelsekänslig (eller något liknande) och pipper till då och då när man kommer nära. Tog ett tag innan jag fattade varför det kvittrade lite då och då.

Nej nu ska jag ta och göra kväll. Helt slut! Är ju en härlig ledig dag imorgon som man inte vet vart den bär. Kram på er!

Sweet påsklov

Nu har jag äntligen fått lite ledigt. Ska försöka vila upp mig ordentligt de här dagarna och bara njuta av att få vara hemma och kunna göra vad jag vill.

I eftermiddag/kväll så ska jag hem till mamma och pappa och äta påskmat och umgår. Ska bli skoj att känna att jag slipper stressa när jag väl är där för en gång skull. Kalle jobbar men jag hoppas på att han kanske kan komma lite senare. Jag är i alla fall nöjd med att jag kom hem kl 2 istället för halv 6.

Nu har vi suttit på balkongen jag och kissarna och spanat på fåglar och cyklister. Mycket spännande grejer vill jag lova. :)


Lilltjejen Svinpäls klättrar lite på väggen. Hon passade även på att slicka lite på den.


Titta en cyklist!


Frank stoppar ut hela huvudet för att följa cyklisten hela vägen ner för backen.


Svinpäls undrar vad jag håller på med. Håller armen utanför balkongen och tar kort. Knasigt!


Kolla in utväxten. Skönt att jag ska fixa till den snart. Eller jag och jag. Frisören!


Svinpäls gör skäl för sitt nakn. Kolla så blank och fin Frank är brevid.


Spanning på G. Dock inte på samma grej.



Nyheter på H&M

Nu har H&M fått in lite nyheter igen. Den här gången även på deras home-avdelning. Själv är jag lite sugen på strandhanddukarna. Speciellt den med streckkod. Den blommiga och pixliga är något jag funderar lite på med. Billiga är de så man kanske borde klicka hem dem i alla fall.


Bjuder på lite skön musik

Njut av denna akustiska version av What have I done med Anna Ternheim. Musik behöver inte vara mer avancerat än så här. Enkelt kan helt klart vara minst lika snyggt.



Noooo

Så hittar jag äntligen en klänning jag vill ha men så är den slut. Illa!



Aprilväder

Nä fy säger jag bara. Blä vilket äckligt väder det är ute. Idag hade det helt klart vart skönt att dra täcket över huvudet och sova vidare.

Hade en jobbig natt när jag först somnade sent och sedan vaknade av att jag inte kunde andas flera gånger. Astmapip i halsen och hostade som en galning. Fick gå upp och lägga mig i soffan för att inte väcka kalle. Tror jag i alla fall fick 3 timmars sömn men fy vad mosig jag känner mig.


Utsikten från fönstret se inte alls kul ut. Inte för att den är så vidare fin i vanligafall men lite sol hade ju helt klart gjort saken mycket bättre.


Idag fick vinterdojjorna åka på igen. Fy vad de är äckliga. Jag funderar starkt på att slännga in dom i majbrasan sen. Lukten som sitter i dessa är nog inte nådig efter att ha suttit på mina fötter hela vintern både ute och inne på jobbet. Inneskor kanske vore en plan.

Pyntat och blekt

I helgen påskpyntade jag lite. Dock är påskliljorna redan på g att dö och riset ser bra tråkigt ut innan det slagit ut men här har ni lite bilder.


Byrån i hallen.


Vardagsrummets påskpynt.

En sak som är säker är att min kropp behöver sol. Kolla bar ahur blek jag är. Kan ju lika bra vara utan det där linnet för jag ser ju naken ut i det så blek är jag. Kan meddela att jag hade klänningen/tunikan stängd under dagen. Den knäpptes upp först när jag kom hem som tur är. haha!


Blekfisen (jag) med filten i högsta hugg. Nu blir det kvällsmacka och survivor.


Svar på frågor

En del av er som svarar har kanske ingen egen blogg eller vill skriva vilka ni är osv. Här kommer lite svar eftersom jag inte kan svara i era bloggar.

är din pojkvän från krokek? tycker jag känner igen han.
Svar: japp!

Ääääälskar ditt leopardmönstrade linne, ör det det från HM?
Svar: Japp igen!

Och så tillsist en kommentar som glädjer mitt lilla slitna hjärta.

 Va skoj det ser ut som ni har. Kul med bilder, jag gillar din blogg just för att du har så mycket roliga pics.... så fortsätt med de!!

Svar: Tack så mycket Lina (Niizza). Jag ska lägga upp massor med bilder framöver. Jag lovar! :)

Hos Ellen

Och här kommer lördagens bilder. Ja från förra helgen.


Sofia och Ellen fixar och donar i köket. Det bjöds på mängder av god mat, tårta och snacks i överflöd.


The girls och kolla in snyggaste baginboxen på bordet.


Födelsedagsbarnet ska självklart ha första biten.


Spännande med utröstning i robinson.


Grabbarna roade sig med kortspel under tiden.


Och här har vi den osminkade sanningen (sanna). Kan säga att efter 2 dagars partajande i rad innan så blev det ingen utgång för mig denna kväll. Jag åkte hem till Norrköping och sov som en stock istället. Dåligt med bilder från lördagen kan ju bero på att jag var rätt trött men oj vad tevligt vi hade.


Utlovade bilder

Här kommer bilder från helgen som var innan helgen som var nyss.

Kan bli lite konstig ordning men vi börjar med fredagen i sthlm.

Jessica och Myra


Jag och namn. Är skitdålig på att komma ihåg namn.
Jag får kallar dom grabbarna grus då jag inte minns vad alla heter.


Danne blandade till en drink och lät mig dricka ur finglaset! :D


Så här snygg är man när man när man är inne på partajdag nr2.


Fast jag var gladare än Kalle ser det ut som.


Soffhäng


Dannes andra flickvän.


Danne och Jessicas fina cyklar var jag så kalrt tvungen att ta ett kort på.
Jag vill med få en sån där rosa cykel av min sambo. hint, hint, pik, pik.


Jag lyckades inte få värdparet på bild ihop men jag lyckades så klart trycka in mig själv med dem istället.


Jessica och Kalle utanför garbo. Minimal kö med så det var sweet!


Planen var att jag skulle bytt om och översminkat mig
som jag brukar men jag orkade inte (sket i det).
Lyckas i alla fall vara med på flest kort fast det var jag som hade med kamera.
Så typiskt mig!


Jo kolla! Jag fick ett kort på de båda ihop. :D


Behöver jag säga något?


Så ut på dansgolvet!


Behöver inte säga så mycket här heller. Hahaha! Vi är helt normala så ni vet.


Jag tar tillbax det där sista.


Som sagt!


Och så lite moves.


Så här ska det gå till.


Självkalart var Jessica och jag tvugna att plåta varandra i detta rosa ljus. Jag är ju diodgalen som ni kanske redn vet.


Like a pornstar, eller kanske inte.


Kort på oss själva tagna i en spegel. Ser ni bedistal/buren bakom. Tjejernas favvodansställe.
Själv lät jag bli dom denna gång som tur var.


sista drinken/dansen?


Sedan blev det efterfest.


Där Danne tog tag i Kalles frisyr. Äntligen!


Dock blev det inte kortare än att han precis fick ihop det. Frisörn tog resten veckan efter.


Och här har vi bytet. Ser rätt sjukt ut med kalles hår på bordet. Hehe!

Så det var bilder från fredagen. Återkommer med bilder från torsdagen och lördagen senare. Och så klart har jag nog lite bilder från nu i fredags med. Mycket partajande har det vart på sista tiden. Får vila upp mig i påsk. :D




Min lilla cheese doodle?

Ibland försvinner mina tankar när jag sitter på jobbet. Jag kan komma på mig själv att jag sitter och tänker på massa konstiga saker utan att ens tänka på att jag tänker på det. Ja ni fattar!

Nyss kom jag på mig själv att sitta och fundera på om man kan kalla en killes snopp för ostbåge eller cheese doodle. Ordet krokig fick mina tankar att vandra iväg till ja ni förstår. Sedan kom ordet flens upp i skallen och fick mig tydligen att tänka på det här men ost och så plussar man ihop allt och får så klart denna fråga? Kan man kalla den sin lilla cheese doodle?

För att göra det klart så har min sambo inget med dessa tankevandringar att göra. Bäst att förklara det genast så jag inte åker på veckans diskberg som straff eller något liknande för att jag vart taskig. Hahaha! Ok min humor är riktigt låg nu.. taskig... hahaha!

Ska nog sova tidigt ikväll.

Pixlar

Alltså jag har en kärlek till old school pixel-bilder. Om jag någon gång skulle tatuera mig så har jag tänkt mig något med pixlar. Kanske inte riktigt så här mycket men visst är det coolt.


Jag knarkar

Min drog kallas hemnet. Det knarkar jag dagligen i jakt på den perfekta lägenheten. Skit att allt som är lite skapligt är på tok för dyrt bara. Jag funderar på att sälja nästan allt jag äger på tradera/blocket. Tänk vad skit man har som man i alla fall inte använder. Jag är expert på att samla på mig grejer.

Shoppingförbud är nog något som helt klart vore bra för mig. Dock är det ju vårtider och suget efter shopping är större än någonsin. Tänk bara alla våriga kläder och blommor till balkongen och glass i mängder. Sånt kan man ju knappast vara utan. Äh! Jag bor ju rätt bra i alla fall. Billigt är det så jag kan ju lägga lite slantar på nya skor ibland. :)


Otrolig grej

Hej hopp! Helgen har som vanligt varit fullspäckad och när det väl lugnade ner sig så vart jag sjuk. Har feber idag med men dfet är ju kort vecka på jobbet så jag har inte tid att vara hemma.

I fredags vart det oplanerad fest och utgång på palace. Hade riktigt skoj tillslut men oj vad trött jag var.

I lördags
så åkte jag med Johanna hem till Sofia för lite lillpåsk. Vi åt i mängder en massa god mat, pratade, kollade på film och robinson.

I söndags så vart det städning och påskpyntande efter Kalle och jag vart på Ica Maxi och inhandlat påskris. Dock var jag ju sjuk och febrig så det blev inte så mycket städande som planerat. Fick ligga nerbäddad i soffan på kvällen istället och titta på tv och film. Vi såg slumdog millionaire. Sjukt bra film. Förstår att den fick en hel drös med oscars.

En cool grej som hände i lördags var att jag såg en meteor. Det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva. Dock har jag inte hittat något om det i tidningar eller på nätet så det var kanske bara jag som såg den där ute i skogen. Såg ut som ett stjärnfall fast större och emd ett grönblått sken. sedan sa det bara poff så var den borta. Hur coolt som helst.


Typ så här såg det ut. Sååå helt otroligt konstigt och skrämmande coolt på samma gång. Trodde itne mina ögon typ.

Fredagsfika

Den här veckan har jag fredagsfikat på jobbet. Var lite sistaminutenshopping igår och då köpte jag bland annat singoalla lakrits. Sofia och jag var genast tvugna att testa detta så paketet åkte upp på en gång. Helt ok men de luktar faktiskt mer lakrits än de smakar.
Nej nu är det först lunch som gäller. Fikat är kl 3. Länge kvar

Vad hände?

Kollar ut genom fönstret och ser att det är helt grått på himlen. Det som var så fint väder när jag gick till jobbet i morse. Ok då! Åkte buss menar jag. Men jag gick ju till och från bussen i alla fall.

I går tränade jag äntligen igen.
De hade gjort om passet en del så jag hängde inte riktigt med. Kände mig lite som en yr höna men hoppa i alla fall åt rätt håll. Hade dock en jobbig tjej framför mig på slutet som typ säkert skulle tagit upp hela hallen om hon kunnat. Jag fick ducka när hon kom i närheten för hon var så vild med armarna. Hon börjar passet i övertempo och avsluttar det ännu värre. Sedan ser hon inte ens svetttig ut. Antagligen är hon en ond superhjälte.

Var på stan mellan jobbet och träningen med Sofia igår med. Hon bjöd på mumsig macka på Sandys och jag inhandlade något jag vart i behov av länge. En svart bolero. Jag förstår itne varför jag aldrig ägt någon tidigare med tanke på hur praktiskt detta plagg är. Men jag är ju inte värdsbäst på att leta heller. Har kollat lite då och då men igår hittade Sofia 5-6 olika varianter av svarta boleros i den modell jag ville ha. Sedan fanns det ju så klart ännu fler. Som sagt jag är värdelös på att leta.

Torsdagsfredag

Idag är det torsdagsfredag. Det vill säga, början på helgen. Visst jobbar jag även fredagar men fredag är ju som helg så därför kallas denna dag så.

Det har vart en hel del både hemma och på jobbet de sista dagarna så jag ber er igen att förlåta mig för att jag bloggar dåligt. Mina inlägg är typ lika intressanta nu som det är att kolla på gräs som växer. Dock går det riktigt bra på jobbet så det är skojiga tider även om jag är trött som än gås när jag kommer hem. Idag blir det i alal fall träning på friskis efter att ha missat det igår. Kände att jag behövde vara hemma lite.
2 av de nya plaggen på h&m som jag är lite sugenn på. Har redan paljettklänningen i svart och gillar den asmycket. Funderar på om denna skulle vara trevlig när man är riktigt brun i sommar. Tröjan är söt med.

Vår!

Hurra för att det är vår ute idag. Mycket på jobbet som vanligt så bloggen är tyvärr lite död. Rätt som det är så släpper proppen och då kommer jag blogga som aldrig förr igen.

Idag började en ny tjej/kvinna på jobbet så det kanske blir lite lättare framöver. När går man från tjej till kvinna? Har ingen koll på hennes ålder men jag skulle gissa på 35 typ. Fast å andra sidan är jag rätt kass på att gissa. Får fråga senare.



När jag pratar i telen brukar jag passa på att sko-surfa. Dessa godingar från go-jane står på dagens önskelista.