Dagens outfitsprobelm

Sketans väder! Idag ska jag på dop och det är kallt, regnar och blåser ute. Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Svart ska man ju försöka undvika har jag hört. Allt jag har som är något mer värmande är ju svart. Ska jag sitta och frysa i kyrkan i en sommrig klänning tro?

Några tips på vad man bör ha på sig en kall dag som denna på ett dop?

Fina fötter

image114

Vintermode

image113

Gossip Girl är.....

Jag vet vem som är Gossip Girl. För er som har följt en vissa annan serie har nog inte så svårt att känna igen rösten. Tycker Gossip Girl är lite så där lagom söt. Lite som en elakare version av O.C.


image112

Skimrande klänningar och storböl

image111

Det skulle inte vara fel att ha någon av de här att ta på sig i helgen. Synd att det tar så långt tid att frakta och att inte forever21 gillar att jag bor i Sverige. Skitapa!

Idag har vart en riktigt dålig dag. Ni vet en sån där dag man kan ha ibland när man börjar storböla för minsta lilla. Inte gör det saken bättre att jag håller på att kvävas av allergi för tillfället heller. Ska ta och proppa i mig lite tabletter och titta på CSI NY så blir nog livet lite bättre.

Top Model suger

Fy vad fruknasvärt dåligt Top Model på 3:an är. Jag har inte sett det från början men nu när jag väl såg höll jag på att skämmas ihjäl. Det är så mesigt och larvigt allt. Svenskar är så lagom hela tiden så jag vill spy. Sen att Vendela envisas med allt prata engelska hela tiden är störigt. Värst vidare bra låter det ju inte heller. Hon har till och med dålig inlevelse på svenska. Hon är lika trisst och menlös som modellerna. Hoppas det blir lite mer go framöver i säsongen. En del söta tjejer var det i alla fall.

På armen

Snygga armband från asos och forever21. Nu ska jag glutta på Idol och hoppas på att min favvo kommer vidare. lol!

image110

Ska jag köpa dessa skor?

Här är skorna som jag testade på skopunkten. Såg bättre ut i affären måste jag säga. Har rätt svårt att hitta skor till mina konstiga fötter. I dessa skor hade jag storlek 34. Jaja! Hittar jag inga bättre skor får jag nog slå till på de här så jag har något varmt på fötterna när det blir vinter.

image109

Jag som strippa

image106

Bakberoende

Nu blir det nybakta scones, te och Idol!

image104

Disneymys

image103

IKEA goes kinky

Släng er i väggen Billy och Ivar...

image102

För ärlig för mitt eget bästa

Jag går ner till frisören och ska betala från förra veckan. Skulle gå på 1800. Jag räcker fram mitt kontokort och han säger, "Det blir 950".Då kläcker jag så klart ur mig. Oj vad billigt det blev, det kan nog inte stämma va? Som sagt, jag är för ärlig för mitt eget bästa. Men ärlighet varar längst har jag hört. Typisk! Jag som är så pank. :(

Den här klänningen från Indiska tittade jag och Karin på igår. Jag är nog lite kär i den. Pengarna vart tog ni vägen?

image101

Hej då pengar

Ska ner på stan idag och betala frissan från förra veckan. Hej då pengar, jag kommer saknar er. Blir nog inte så mycket shoppande den här månaden då jag har en sån där månad när allaa räkningar kommer och jag redan shoppat upp månades budget. Jaja! Det kanske sker ett under och jag vinner på lotto eller något. Aldrig skoj att vara pank. I natt fick jag i alla fall ett ryck efter jag hade bakat chokladbollar. Jag kunde inte sluta så det blev marmorkakor, Schackrutor och kolakakor med. Idag funderar jag på om jag inte ska ta och baka lite bröd och bullar. Så gott med nybakt. Knäppt att man inte bakar oftare. Nej nu ska jag äta lite och blåsa håret. Sen ska jag hålla i pengarna nere på stan om det går. :)

image99

Idolbak

Vart en billig tur på stan då jag är pank som en gris. Köpte balsamspray och schampoo bara. Hittade inte paljettklänningarna på gina heller. :( Fina skor i storlek 34 på skopunkten hittade jag. Fanns bara dom kvar så jag måste nog vara snabb att köpa dom om jag ska ha dom. Ska se om jag hittar en bild på dem sen på nätet. Nu ska jag ta och baka lite (choklad)bollar och se på idol. Tjingeling!

image97

Varför killar ska sitta och kissa.

Det kan annars gå till så att en liten katt dycker efter strålen ner i toaletten. Trevligt värre var det att bada en helt kissig kisse. Haha! Men det är helt klart en kattungeklassiker att trilla ner i toan. Dock brukar det vara när man glömt fälla ner locket och inte när killen står och kissar. Bläää! Nej nu ska jag ringa min bff och göra stan. Ta hand om er och se upp för dykande småkissar.

Mer jag kan det inte bli

Jag är tokig i många saker. Några av de som kommer högst upp på listan är: paljetter, klänningar och svart. Alltså kan det inte bli mycket mer jag än så här. Och jag som nyligen köpt en svart klänning med paljetter på. Men ingen som är i samma modell som tur är.. Ner på stan och prova imorgon får det bli. Vilken är snyggast?

image96

Nattlivspyan

Här är den omtalade spyan i direktsändning. Tycker det är roligast när hon helt plötsligt hoppar tillbaka i rutan igen. Jag har så elak humor. Helt klart grymt cool tjej som fixade att sända när hon mådde så dåligt och sen fortsätta efter syan.


Bra i väskan

Lite tips på vad man kan ha i väska så här i förkyldningstider. Även lite annat smått och gott som alltid är bra att ha med sig. Detta är ju så klart utöver de självklara som till exempel, håsborste, mobil, smink, plånbok, mp3-spelare, tamponger,  penna och så vidare.

image95

Just nu vill jag ha...

image94

Dagens tjejgrej

Idag har jag än så länge bara slappat sedan jag gick upp i morse. Slösurfat, gosat med kissarna och tittat på tv. Såg den nya serien gossip girl som var helt ok. Lite likt filmen mean girls som jag såg senare. Mellan det såg jag senaste americas next top model och åt chips. En riktig tjejdag med andra ord. Nu funderar jag på om jag ska gå och handla lite choklad och lägga mig i soffan och titta på dreamgirls. Och nej! Jag har inte mens, är sjuk eller bakis. Jag har såna här dagar ibland i alla fall. :) Några tips på bra tjejgrejer att se förutom satc som jag redan tittat för mycket på?

image93

Begravningen

Igår var min brors begravning. Det var Fint men otroligt sorgligt. Har vart riktigt borta den senaste tiden men nu känns det äntligen lite lättare. Kan säga att jag och K har spelat otroligt mycket yatzy de här dagarna. Har blivit en grej som fått mig att tänka på annat ett tag eftersom jag inte kunnat koncentrerat mig på saker som tv och internet. Enkelt ska det vara. :) Idag känns livet lite lättare och jag hoppas det kommer gå åt det hållet fortsättningsvis. Nu ska jag försöka se en film och svulla lite chips och dip. Kram på er alla och ta hand om er.
image92

Kent - ingenting

Musik i mina små öron. Låter underbart som alltid.

image90

Forever 21?

En så här jacka fast svart skulle jag vilja ha. Hittade den här på ebay.

image89



Kent eller Knut?

Snart släpper Kent sin nya singel. För er som inte orkar vänta tills den 17:e kan lyssna på Knut så länge. Helskön låt!


IKEA

Jag var på IKEA här om dagen med bästa vännen och fyndade. Köpte 2 till hyllor till mina skor. Alla får inte plats men man får nog byta ut sommar mot vinterskorna nu i alla fall.

image86image87



Lite fler inköp blev det med. 2 Påslakan+örngott 39kr/st, 3 vita handdukar 3kr/st, 3st 4pack doftljus 9kr/st. Sen blev det mest tråkiga saker som sladdhållare, plastpåsar, skruv och sånt.


En rolig grej såg vi på gardinavdelningen.

image88

Undra om Gud passar i den?

Klänning från Go Jane

Den här är jag lite sugen på. Finns mycket fint och billigt på den sajten.

image85

gojane.com

Ny människa!

Känner mig som en ny människa efter den här långduschen. Peelade mig till och med mellan tårna. haha! Sen har jag smörjt in mig med brun utan sol så jag hoppas på att se lite piggare ut. Nu skulle det inte sitta fel att ha en morgonrock att ta på sig. Finns ju 2 här hemma men de är för stora och osköna. Den här från ellos ser nice ut.

image84

Jaha godmorgon eller vad det nu är, middag?

Då har man såvot dåligt den här natten med. Suttit vaken några timmar och bara slösurfat och käkat fiskpinnar. Helt borta! Så vad ska jag orka med att göra idag då? Förhoppningsvis så kommer jag ner på stan en sväng med Karin. Annars har jag en del saker jag borde ta tag i.

  • Köpa kattsand och göra rent lådan
  • Spika upp min jumbotavla på väggen. (hur jag nu ska få den att sitta kvar bra den här gången)
  • sätta upp lamporna i hallen som köptes på ikea för typ 1 halvår sedan.
  • Ringa uffe och få klart lite pappersarbete

Ska bli spännande att se om jag får något av det jag skrev upp gjort idag. Känner mest för att sova eller shoppa för tillfället. Nej nu blir det att hoppa in i duschen och se om jag vaknar till.

Britney live

"Rykten har varit i svang ett bra tag, men nu i elfte timmen har de bekräftats. Britney Spears kommer att uppträda på MTV Video Music Awards nu på söndag i Las Vegas. Brittan kommer att inleda hela showen med nya singeln ?Gimme More?, och showens producent Jesse Ignjatovic lovar ett oförglömligt framträdande."

02:00 börjar skiten. Ska bli spännande att se. Någon annan som ska se?

image83

Min syster på youtube

Min syster har lagt ut en av mina systrar när hon dansar på youtube. Låten är skön och hon är så vacker.


Jag är kär

Kolla in den här asos-snyggingen. Klänningen alltså. *ler*

image82

Tävling

image81

Skulle inte vara fel att vinna den här tävlingen. Behöver fixa till lite grejer här hemma inför hösten/vintern så det är riktigt mysigt här hemma. Tänk bara så mycket ljus och filtar man kan få på IKEA för 8000:- Tävla på forbrugerliv

Klänning i min smak

Hittade den här på delias hemsida. Skulle göra sig riktigt fin i min garderob. Hur ska jag klara mig från att inte köpa den då? Antar att den svarta gör sig bäst mot min bleka hud men jag gillar färgen på den andra med. Vilken är snyggast?

image76image80

Kan dessa skor var för mig?

Hittade de här på ellos barnavdelning. Söta och med lagom hög klack att springa omkring i länge.

image75

Dator vs Kattmat

Idag har jag köpt kattmat för ett halvår framöver på Migoos. Mina missar är värda det bästa. Månades shopping är alltså helt körd just nu, men katterna behöver jag ju inte lägga matpengar på för ett tag framöver.

Annars har jag vart hemma hos mamma och pappa och hjälp dom med sin nya dator. Vill med ha en MacBook Pro. Kanske kan byta min skruttiga burk mot den. :) Mina föräldrar är i 60årsåldern och är såna tekniknördar så det är otroligt. Idag kom pappa och hämtade mig bara för att jag skulle lära han att ladda hem saker. Han är så söt när han sitter och klickar. Om inte kissarna äter mig ur huset så kanske man kan köpa en ny dator så småningom. Hoppas kan jag ju göra.

Vem mer är vaken?

Finns visst fler aktiva den här tiden på dygnet.
Min fråga till er är: Är ni nattugglor eller bara morgonpigga?

image73

En natt med Anime

Någon mer än jag som sitter och kollar på 2:an just nu? De har ju en otrolig natt med tecknade japanska filmer. Så borde det vara varje natt. Älskar Anime och Manga.

image72

Ny väska!

Måste skaffa mig en ny vardagshandväska. Min älskling som är från åhléns har gått sönder. Visst har jag en hel drös med väskor men jag har ingen som passar till allt. Senast jag skulle köpa en så hittade jag ingen och slog till på en rosa från lindex istället. Inte för att jag har så mycket att ha den till men söt var den. Så nu är frågan. Vart hittar jag min drömväska för ett pris som inte gör att jag får hoppa hyran? En trevlig sötnos hittade jag på asos nyss. Men jag vet inte riktigt. Måste ta mig ner på stan och leta lite i helgen. Någon som kan tipsa om någon trevlig väsknyhet?

Snyggt för skorna

Undra om de funkar lika bra till högklackade skor. Me like!

image70


Höstjacka!

Har fortfarande inte hittat någon höst/vinterjacka. Finns en jag vill ha men antar att den är slut redan. Ska springa ner på stan och kolla imorogn tänkte jag. Annars är den här från josefsons ett alternativ. Antar dock att den är för stor för mig då deras storlekar brukar vara rätt stora.
image68
Klänningen jag beställde på nelly var en riktig besvikelse. Vet inte om jag ska ha kvar den eller inte. Den ser inte alls lika nice ut som på bilden men jag antar att jag kanske kan ha användning för den i alla fall. Hoppas på att mina strumpbyxor från hm kommer i veckan med. 3 för 2 på barnavdelningen. Inte illa! Har beställt 2st 2pack på vuxen med men det är leveranstid v46 på det så jag kanske inte orkar vänta på dom.

Tråkigt jag har...

Så jag ska ta och tråka ut er med.


1. Hur gammal är du om fem år?
31, eller blir man yngre med åren?

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Svinpäls
 
3. Hur lång är du?
162 och nästan en halv cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
The bourne supremacy

5. Vem ringde du senast?
Kalle

6. Vem ringde dig senast? Sofia

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
ok

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta

10. När såg du senast din mamma?
I fredags.

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön

12. När vaknade du i dag?
19:? Minns inte

13. Vilken är din favoritjulsång?
Frosty the snowman

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen

15. Vilken plats föredrar du minst?
Tandläkaren

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Har jag otur är jag la kvar precis här på samma stol framför samma dator. haha!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att jag skulle sluta andas om jag somnade

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När kisseungen Svinpäls skuttade runt på golvet

19. Hur stor är din säng?
180 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Utan om jag inte fryser

22. Hur många kuddar har du i sängen?
8 men de försvinner alltid så jag brukar vakna med 2

23. Hur många landskap har du bott i?
1 så länge jag minns i alla fall

24. Vilka städer har du bott i?
Ja det är  nog bara 1 stad. En del byhålor har jag  bott i.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor

26. Är du social?
Jag brukar tro att jag är det

27. Vilken är din favoritglass? Daimglass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Chips

29. Tycker du om kinamat?
Ja

30. Tycker du om kaffe?

Några få gånger om året

31. Vad dricker du till frukost? Vatten, cola eller mjölk

32. Sover du på någon särskild sida?
vänster tror jag

33. Kan du spela poker?
Ja

34. Tycker du om att mysa/kela?
Såklart!

35. Är du en beroendemänniska?
Ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej

37. Vill du ha barn?
Ibland

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Pool ftw

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, chips och utekvällar

42. Äger du dyrbara smycken?

Nej tyvärr

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Lost, Heroes, Desperate housewives, House, Kyle xy, CSI, Ugly betty, orkar itne skriva upp allt. Älskar inredningsprogram med.

44. Kan du rulla med tungan?
Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Vet inte. Det är olika.

46. Sover du med gosedjur?
Nej om inte katterna räknas.

47. Vad har du för ringsignal?

Max 500, kent

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min musmatta med spock på.

50. Flirtar du mycket?
Jag är blyg privat men när jag inte bryr mig om killen i fråga så kan jag nog göra det. Men det är ju vad jag själv tror. ;)

51. Kan du byta olja på bilen?

Ja det ska nog inte vara så svårt

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Sista Harry Potter

54. Läser du dagstidningen?
Ibland på nätet

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej

56. Dansar du i bilen?
Haha! Det har hänt
 
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
mitt hemnummer

59. När var du i kyrkan senast?

Förra våren

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Ingen eller kanske ola (bildläraren) i så fall. Men det var nog bara för att jag gillade bild.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Några dagar

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Vad är extra speciellt?


Fuck off, im out, peace!