Åh så tidigt!

Tjena hej! Så här tidigt är ni inte uppe va? Har precis ätit frulle och tvättat håret. Idag funderar jag på om jag ska gå till badhuset efter jobbet. Hurtigt va? Igår solade jag men jag kan inte säga att jag vart något brunare. Den där krämen de sa skulle funka gjorde nog inte sitt. Nej om man skulle ta och göra matlådor nu. Oj vad jag grejar så här på morgonkvisten. Måste gå i sömnen. Ha en bra dag.

Monsterspindeln är tillbaka.

http://universalappeal.blogg.se/2007/october/monsterspindeln-from-hell.html

Deal (2008)

image401
"Då en före detta spelare lär en ung kille att spela kort dras han in i ett händelseförlopp där hans skyddsling är hans största motståndare."

Pokerfilmer är kanske inte det bästa jag vet precis men det finns en del bra. Detta är inte en av dom. Lite skoj är det att man känner igen en del spelare efter att Kalle tittat på så mycket poker på tv. Jag tror absolut 21 är bra mycket bättre än den här filmen.

2/5 i betyg

Jobb(igt)

Jag har jobbat som en gnu hela veckan. Vädret har vart underbart och man har kunnat äta lunch ute och sola på rasterna. Lite färg har man nog hunnit få i nyllet i alla fall. Jag bloggar dåligt på veckorna jag jobbar eftersom jag inte hinner. Är ju borta 11 timmar om dagen och sedan så är det så mycket annat man ska göra innan man somnar. Den här veckan har jag i alla fall passat på att vara ute så mycket jag kunnat. Igår så vart det årets första glass på halvars med Sofia. Helt otroligt mysigt och gott. Idag skulle jag åkt med och grattat Kalles farbror men jag somnade och orkade inte följa med när han petade på mig. Hade så ont i hela kroppen eftersom jag stog hela dagen idag och med nya skor dessutom. Stenhårda och inte alls sköna. Tar någ år att gå in dom där. Nej nu ska jag nog slöa framför tv:n lite och sedan sova igen och ta en lååång sovmorgon imorgon. :)

Helgen

Helgen har vart lugn och skön med trevligt väder. I fredags shoppade jag som en tok. Har inte hittat sladden än så jag kan visa vad jag köpte men det kommer någon dag. I lördags var jag och Karin på Ikea och kolla läget. Handlade inget annat än mat den dagen. Idag har jag vart ner på stan en sväng och bytt BH:n som det var fel storlek i. Sedan har jag inte gjort annat än att slöa framför tv:n. Imorgon blir det till att jobba och jag har helt fel på dygnet. Hur i hela friden ska det gå att gå upp 4:40 när jag gick och la mig vid den tiden igår? Inte smartast i världen att sova till halv 3 på eftermiddagen idag heller. Konstigt nog är jag trött. Kanske skulle försöka sova lite nu istället och sedan vara vaken inatt. :)

image400
Jag bättrar på läppglanset på Ikea.

God morgon!

Idag blir det Ikea med Karin. Frågan är vad jag ska ha på mig. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Är säkert inte så varmt som det ser ut. Nej nu blir det frulle och hårtvätt. Flottigare hår får man leta efter. Köpte en BH igår som var fel storlek. Smart att titta på storleken på galgen och inte på BH:n. Klantigt av mig.

Äntligen hemma

Nu har jag burit hem på mina kassar. Fick en del blickar på stan då det inte är så vanligt att man ser någon som shoppat så mycket på en gång. 5 par skor vart det bland annat. Underkläder med Sofia. Jag och Karin såg dig cykla förbi när vi åkte bil. Du såg inte oss så klart. Tack Karin för hjälpen med Kattmaten och rullen. Jag får bjuda igen imorgon hoppas jag. Nej nu ska jag se om jag hittar sladden till kameran så jag kan visa vad jag shoppat.


Shopping

Nu ska jag äntligen ner på stan och se till att plocka ut allt som jag lagt undan. Får se om jag hittar kamerasladden så jag kan visa er sen.

Östgötar kysser gärna målad mun

91 procent av de östgötska männen tycker kvinnor är snyggare med läppstift och 22 procent är lockade av att kyssa en målad mun. http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3507124

image399

Favoriter

Dessa 2 klänningar är nog mina favoriter på Asos just nu.

image396image398

Sötast på Asos

image395

Grattis Wendy



Vad skulle ni köpa?

God morgon! Fast jag har ju vart vaken sedan 10 i alla fall. Först ringde klockan och sedan Gunilla och så pratade jag med Karin på mobilen i videosamtal. Hon var ute i solen och det såg så härligt ut att jag helt enkelt kom på att jag inte kan ligga här och sova mer. Snart dags att gå ner på stan och se om jag kan få ihop mina prylar med. Ska nog se om jag inte hittar något annat istället för den där tröjan. Man kan nog få en hög med skitsmink för den femhundringen istället.

Vad skulle ni köpa om ni hade en femhundra till övers?


NEJ NU...

....måste jag sova. God natt alla nattugglor.

image394

Snygg eller ful?

Kan inte bestämma mig om den är galet rolig eller bara konstig. Hittade den på LF.

image393

90 öre?

199,90:- Det var fånigt tycker jag. Halens är konstiga ibland.
image391

Cookies

(\ /)
(O.o)
(><)
/_|_\
Hello this is Bunny, copy Bunny to your site/blog/profile
to help him achieve world domination.
Join the dark side. We have cookies.

Jag borde sova

Ska ju upp imorgon oich ner på stan, plocka ut grejer och sedan modella. Vad gör jag vaken nu? Ok att jag somnade efter rundan på stan. Bränner fortfarande i fötterna. Har drällt  för lite på stan sista tiden.

Partysugen!

Ja inte precis just nu alltså men det känns som om det var ett tag sedan. Vad händer Valborg tro?

image390

På klackar

Mycket fina skor har de. Villa ha!

image389

Röda skor?

Har letat runt i hela Norrköping tror jag efter ettt par röda högklackade skor.Hittade dessa på Nelly men jag vill  ju kuna köpa dom imorgon. :(

 image388

Dagens serietittande

Idag har jag kollat på:

image385image386image387

Ska jag?

Jag kan inte bestämma mig. Tycker den är fin men inte såå fin att den är värd priset. Köper nog hellre 3 t-shirtar istället. Humm! I-landsproblem.

image384

Dagen på stan och världens minsta skor.

HAr vart nere på stan i 6 timmar idag. Kan jag säga att jag har ont i fötterna? På tal om det så la jag undan ett par nya svarta converse. Har mina fötter krypt eller? Storlek 33 är det i dom. Fattar nada. La ju undan skor i storlek 36 lite senare. Haha! Träffade Gunilla en sväng med. Hon köpte en superfin klänning men jag är ju lite dumsnål jag. Vissa saker undrar jag om jag ska köpa eller inte som jag la undan. Lite sugen på att hitta något annat. Får tänka i natt helt enkelt.

SHOPPINGTIME

God morgon, eller man kanske ska säga god middag vid det här laget. Vaknade vid 11 och trodde klockan var närmre 3 eller något. Vart på tok för sent igår. Har precis tryckt i mig lite frulle och ska nu ta mig ner på stan. Hoppas jag hittar något bra.

image383

Soffmys

Nej nu blir det soffan och mys och förhoppningsvis sova lite. Ska upp tidigt imorgon. Hur ska det gå till tro? Kanske är likabra att vara uppe hela natten. Inte bra att man vänt på dygnet igen. Får se om jag lyckas somna. På återseende.

No life, jag följer alla serier

Följer alla dessa serier. Försöker även hinna med att se om hela arkiv x innan filmen kommer. Hur ska jag ha tid för nya trevliga serier och sådana jag missat. Ibland är det tur att en del tar slut. Finns ju så många fler man följt genom åren. Någon bra serie jag missat tycker ni?

image382

Otroligt roligt

Japaner är galna, jag måste åka dit.


Finfint

Har börjat gilla blommiga klänningar en del. De ser bra ut på bild i alla fall.

image381

Slime för alla

Det här är ett bra mycket roligare inlägg än det förra. Kolla in det här bara. Slime för badet finns att köpa på Coolstuff.

image380

NEJ!

Kalle snodde tv:n för att se på poker. Jag som ville titta på men in trees. :(
Har ni tänkt på att jag inte har något liv på nätterna. Sitter här och skriver så ointressanta saker som att killen ska se på poker. Skärpning får det bli. Nästa inlägg ska inehålla något skojigare.

Solstorm (2007)

"I hjärtat av Kirunas andlöst vackra vinterlandskap mördas frikyrkopastorn Viktor Strandgård. Han ligger på rygg i Kraftkälla Kyrka och ser norrskenet genom de enorma takfönstren medan hans liv tynar bort. Rebecka Martinsson, en ung ensamstående advokat i Stockholm, får ett telefonsamtal från sin barndomsvän Sanna. Hon har just funnit sin bror brutalt ritualmördad i kyrkan och vädjar om Rebeckas hjälp. Motvilligt återvänder Rebecka till sin barndomsstad och sina traumatiska minnen av suggestiv åtrå och beundran för frikyrkans karismatiska ledare som hon med stor möda gjort sig fri ifrån. Rebecka dyker djupare in i mordmysteriet och det leder henne mot en blodig upplösning. Skuld och hot faller tunga över Kiruna i takt med snön och mörkret."

Vart den här filmen med sambon nyss. Han gillar svenska filmer medans jag oftast inte alls gillar svenska filmer så mycket. Den här gången gjorde jag det inte heller. Alltså hela knutbygrejen känns som om man redan sett i wallander och beck. Visst var den sjuk och äcklig och spännande men mest fånig. Tycker filmen var ojämn. Bra ibland för att sedan bli kass och sen bra igen. Störigt slut med. Jag tror jag skulle vart mer inne i karaktärerna om jag läst boken istället. Den var säkert bra mycker bättre. Skoj med så mycket kändisar i filmen för övrigt.

image379

2/5
i betyg


Mys och ont

Så har man vart lite mysig och ätit både mat och vart och handlat chirre och sett på film så här på nattkvisten. Har på någotsätt legat konstigt i natt tror jag. Rätt som det är hugger det till i nacke och rygg och gör förfärligt ont. Kan de vara ryggskott tro? Eller det gör mer ont högre upp i tyggen. Borde gå till en knakdoktor känner jag.

image377

Tjejkväll

Sofia, Johanna och Gunilla har vart här en sväng och vi åt världens godaste fruktsallad med keso, choklad och mandlar. Vi satt och pratade om allt och inget och Johanna klippte luggen på Sofia. Hon vart så snygg, även om jag förstår att hon vart lite orolig när Johanna säger det och sedan skrattar. Fick i alla fall lite städat innan de kom hit. Bara sovrummet som är gräsligt nu då jag slängde in allt där. Kalles bror och pappa var här med och fikade före IFK-matchen. Fy så trisst att det går så dåligt. Nu håller ju Kalle på Halmstad men fy vad kallt att sitta där och glo annars.

Nu funderar jag på om jag ska vara så dum att jag går till Statoil och köper en påse chips eller om jag ska nöja mig med att jag ätit hundra bullar idag typ och tänka lite på figuren. Ska shoppa kläder imorgon. *suck* Det som brukar vara så skoj har blivit det värsta jag vet nu. Måste börja träna eller något men jag är på tok för lat. Hatar när kläderna inte sitter som man vill och det har inget med min vikt att göra. Bara det att jag är lite ofit just nu så sluta klaga alla som tycket jag är så smal. hehe!

Nej nu blir det till att se om det finns något skoj att se på tv och kanske ta en bulle till. Kram på er.

Hittar inga kläder.

Var på stan för att leta kläder. Ska plocka ut lite för modelljobb. Varför hittar man bara kläder när man inte ska ha något och inga kläder när man ska ha? Slutade med att jag var på superdåligt humör efter att ha provat tusen olika plagg och skor. Inget satt som jag ville och saker som jag trodde skulle få mig att bli på bättre humör funkade inte heller. Jag ville typ operera om mig och sluta äta eller skita i allt och sätta mig på donken och äta tills jag rullade ut. Sur som ett citron var jag idag.

Var inne i monkis provrum för första gången. Vart nästan åksjuk. Speglar åt alla håll  och man såg typ sitt ass i vinklar man inte trodde var möjligt. Ingen bra sak att göra när man redan var på skithumör. Gick hem och åt för att se om det var det som var felet eftersom jag vart hungrig hela tiden. Det var det inte heller så jag gick och la mig. Somnade och vaknade nu och mår inte alls bra. Kan dock inte säga vad som är fel på mig. Lite av varje skulle jag tro. Ont lite här och där, halvsnuvig och lätt illamående. Karin har du typ smittat mig med någon del av din förkyldning via msn eller? lol!

Imorgon måste jag må bra eftersom jag måste hitta kläder och städa. Att jag aldrig kan hålla min mun. Jag sa till tjejerna att vi kan ju vara hemma hos mig imorgon. Haha! Ja ni får helt enkelt ta det som det är. Slänger in all skit i sovrummet och låser dörren. Skoj att träffa Gunilla imorgon med som jag borde ringt till kom jag på nu. Jaja! Så går det när man sover bort hela kvällen. Får helt enkelt börja med piller igen. Bajs!

Var är ljusen?

Jag har i alla fall tänt ljus för Engla i mitt fönster.

image376

Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)

"Molly Mahoney is the awkward and insecure manager of Mr. Magorium's Wonder Emporium, the strangest, most fantastic, most wonderful toy store in the world. But when Mr. Magorium, the 243 year-old eccentric who owns the store, bequeaths the store to her, a dark and ominous change begins to take over the once remarkable Emporium."

Vilken mysig film. Som en blandning av Kalle och chokladfabriken och toystory. Själv blev jag som ett banr på nytt när jag såg den här. Natalie Portman och Dustin Hoffman gör sina roller jättebra. Jag vill också ha en magisk leksaksaffär.

image375
5/5 i betyg. Det är inte den bästa filmen jag sett men helt klart bättre än många som jag gett 4:or.

Gone Baby Gone (2007)

"Dorchester i Boston är inget ställe för de oskyldiga, de unga, de försvarslösa eller de renhjärtade. Det är ett område med splittrade familjer, cyniska snutar, utflippade kåkfarare - och en apatisk mor som ser sig själv på kvällsnyheterna medan hennes fyraåriga dotter försvinner allt längre bort, som om hon aldrig existerat. Privatdeckarna Patrick Kenzie och Angela Gennaro vill inte ta hand om det här fallet. Men efter vädjanden från barnets släktingar drar de igång efterforskningar och sätter allt på spel - sitt förhållande, sin mentala hälsa, till och med sina liv - för att finna den försvunna flickan. De hör mantrat "gone, baby, gone" allt oftare. Ben Affleck gör här sin regidebut och han står även för manuset. Filmen är baserad på Dennis Lehanes ("Mystic River") roman med samma namn."

Bra film som jag rekommenderar er att se. Det bästa är att när man tror att filmen är slut så är den inte det. Eller det kanske bara jag som är lite blond ibland.

image374

4/5

Jumper (2008)

"Ett genetiskt misstag har gett en ung man förmågan att teleportera sig själv vart som helst i världen. Han upptäcker att denna förmåga att hoppa i tiden har existerat i tusentals år, och han hamnar mitt i ett uråldrigt krig mellan "Jumpers" och de som har svurit att döda dem. "

Såg den på bio för någon månad sedan och tror inte jag skrev vad jag tyckte om den. Helt ok film men med mina höga förväntningar som jag hade vart den inte alls bra. Såg framför mig hur det skulle vara en riktig biofilm med tuffa effekter men inte då. Går lika bra att se på tv eftersom effekterna inte är så storslagna som man önskat. Storyn var så där rycker jag. Början är superbra men sedan så blir det bara långtråkigt ju längre filmen går. Slutade med att det vart så tråkigt så det fanns annat i biosalongen som var mer spännande. :) Men som sagt så är det en helt ok film. Kanske ska ge den en till chans om något år.

image373

3/5 i betyg. Den skulle säkert vart bättre hemma.


Are We Done Yet (2007)

"Nick och Suzanne bestämmer sig för att lämna sin trånga lägenhet i staden och flytta ut till ett hus i förorten för att ha mer plats för sin växande familj. Tyvärr visar sig huset vara ett riktigt renoveringsobjekt och en lite underlig snickare anställs för att fixa till det."

Slösa inte bort er tid med att se den här filmen. Möjligtvis skulle den passa bra om man är superbakis eller jättesjuk men annars är den på tok för tråkig för att se.

image372

1/5
i betyg

The Nanny Diaries (2007)

"En college student ska arbeta som barnflicka åt en rik familj i New York. När hon väl är där måste hon hantera sina studier, en ny romans och den bortskämda ungen som hon ska ta hand om."

Riktigt mysig tjejfilm. Har inte så mycket att säga om den mer än att den var bra och värd att se. Mycket bättre än 27 dresses. Söt unge med.

image371
4/5 i betyg

Var det ljus

Och det blev ljus. Var precis nere på stan och käpte nya lysrör till badrummet. Har vart mörk där inne i 2 månader. Haft en annan lampa såklart men man har inte kunnat stänga dörren till badrummet eftersom sladden var ivägen. Snart blir det även ost och skinkpaj på menyn. Hoppas alla har en bra söndag.

Tidsfördriv

1. vilket humör är du på just nu? Glad men seg.
2. har du ett husdjur? Katterna Frank och Svinpäls
3. vad åt du till middag? Donkenmat
4. cravings för tillfället? Något rött med höga klackar
5. har du sett inälvor någon gång? ja, på biologin och på tv.
6. har du burit en död människas kropp? Vad är det här för frågor jag hittade? Nej det har jag inte.
7. vad ska du göra imorgon? Inget planerat. Kommer säkert sova aslänge.
8. har du något kul inplanerat framöver? Nej inte det heller. Hoppas på en skoj midsommar.
9. vad grämer du dig över? Att jag inte har så mycket pengar som jag skulle vilja ha.
10. blondinbella eller kissie? Ingen men måste jag välja blir det blondinbella.
11. nattliga aktiviteter, förekommer det? Ja jag är ju vaken nu, eller vadå?
12. absoluta favoritdesigner/märke? Anna Sui kanske
13. optimala sättet att entra the darkside på? Förföra Darth Vader
14. rött eller vitt? Om det är vin så säger jag vitt och är det färgen säger jag rött
15. rött eller blått? Men vad i hela frinden. Jag sa ju rött men man vet ju inte vad de menar. Blått!
16. favvofärg? Svart vill jag säga. Men det är ju ingen färg säger nu. Ok då! ROSA!
17. hur väl känner du dina grannar? Inte bra. Brukar hälsa i trappen men har pratat lite mer med några av dem.
18. max eller donken? Max tror jag. Beror på vad donken har för specialare.
19. barhäng eller bardansös? Båda så klart
20. när ska du lägga dig? När jag blir trött. Efter en film till förhoppningsvis.

The Mist (2007)

"En vanlig höststorm trodde de flesta, men i spåren av stormen kom en dimma, en dimma så tjock att man inte ser fötterna nedanför sig. David Drayton med sin 5-årige son Billy blir instängda när dimman anländer i ett snabbköp tillsammans med de andra panikslagna byborna. Varför kommer ingen hjälp? Varför kommer ingen som går ut tillbaka? Baserad på novellen The Mist av Stephen King. "

Ja vad ska man säga. Inte världens bästa film precis. Först tyckte jag att slutet var sjukt jobbigt men så här 10 minuter efter stör det mig inte lika mycket. Det är ju skönt när allt inte går som man tänkt hela tiden. Trisst att se på film då. Lagom lång för at vara King och med budgeteffekter som inte var allt för bra. Kan tänka mig att boken är bra mycket bättre än filmen. Sevärd film men King har gjort bättre saker enligt mig.

image370

2/5 i betyg. Nästan en 3:a Tycker den blir bättre ju längre tiden går efter jag sett den.

Avis

Ringde precis till mammas mobil. Pappa svarade och jag frågade vad det gjorde. Svaret var: Vi ligger vid poolen och solar, det är 28-30 grader. Med andra ord ha de inte kommit hem ännu utan är fortfarande kvar i orlando. De kommer tydligen hem imorgon och jag som trodde de redan var hemma. Jag vill också ligga och svettas vid en pool.

IFK Norrköping

image369
Har inte så mycket att säga mer än: Booooooooooooooring!

Utlovad bild

Ni som ville se vad jag hade på mig på bröllopet i påskas kan nu få göra det. Tackar Sofia. :) Ja visst är det Nick han heter, snubben i CSI. Ingen av oss kom på det igår och sånt är så störigt.

image367

Jag och Ellen

image368

Jag och Jenny (bruden). Visst att hon är liten men jag ser ut som en jätte brevid henne. Haha!



Piggelin

Idag sov jag på tok för länge. För att gottgöra det så vart det till att sortera papper/diska/ringa eon och nordea/laga mat/gå ut med Frank och så städa lite. Efter det kändes det helt ok att bara mysa hemma hos Johanna. God mat från Spicy hot och snacks. Åt nog hela kvällen tror jag. *ler* Var trevligt att bara sitta och prata om allt möjligt och dricka lite vin med tv:n som bakgrundsljud. Väl hemma satte jag mig och spelade CSI-spelet. Gjorde klart första uppdraget som jag börjat på igår och sedan gjorde jag det andra klart också. På tok för lätt spel och på tok för mycket snack. Vill ju labba hela tiden om jag fick bestämma. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon serie och klappa på Svinpälsen (min katt alltså). Hoppas jag blir trött snart så jag inte förstör dygnet allt för mycket. Kram på er.

image366

Seg dag

Idag har det inte vart många knop här hemma. Sitter och tänker på hur det ska bli i midsommar och väntar på att lyxfällan ska börja. Godissugen är jag med. Nej hålla i pengarna ska man göra. :) Inte det lättaste när man vill ha godis precis. Kanske bloggar mer senare. Ha en bra kväll annars.

Hundtricket!

Tror jag vart utsatt för hundtricket när jag var på väg hem från stan. En kille som stannade mig med sin valp och började prata med mig om hunden och allt möjligt. Brukar det inte vara så att tjenen kommer fram till killen med hunden?  Jag trodde man gick på hundtricket, inte blev utsatt för det. Haha!

Var ute med Frank en stund förut och lyssnade på IFK. Vart inga mål när jag var ute i alla fall. Hörs bra hit annars.

image365

Tull

Hatar tullavgifter. Blir ju så mycket dyrare än man tänkt sig när man vill beställa. Kolla in vad jag hittade på Go Jane.

image364


Midsommar?

Kalle undrar om det blir västervik på midsommar i år igen. Kan inte säga att jag är så sugen. Inte så lätt att planera midsommar när det är sånt skitväder ute och allt man vill göra är att ligga under en filt och se på film.

image363

OMG

Det haglar!

Kattspa

Har precis klippt klorna på båda kissarna och badat den minsta. Konstigt nog så var det kloklippningen som var äckligast tyckte hon. Hon gör så skojiga ljud när man ska klippa hennes klor. Frank (den stora katten) brukar bli sur när hon låter så han brukar komma förbi och smälla till henne då. Jätte taskigt! Nej om man skulle ta tag i den där disken som jag pratade om förut. *ler*

image362

Som sagt....

Sass & bide gör så fina grejer så.

image360image361

Boknörd?

Hum! Det här kan ju inte stämma. Jag fyllde ju i att jag läser högst 1 bok per år. haha!


Prinsessa för en dag.

Tycker det ser dyrt ut. Finns billigare sätt att må som en prinsessa vill jag lova. ;)

http://www.upplevelsepresent.se/upplevelser/princess1day.aspx



Koalamode

Finns så mycket trevliga saker på Delias nu. Som denna söta klänning. Man borde beställa med någon och dela på frakt och tull. Någon som är sugen av mina vänner?

image359

Tjena hej hå!

Fy vilket trisst väder det är ute. Regnar och har sig. Jag som borde gå och handla lite men jag väntar nog lite med det. Ska istället vara duktig och vika in lite ren tvätt och diska det stora berget i köket. Eller rättare sagt, Kalle ska få diska. Jag vill skölja.
image358

Annars då? Mår ni bra eller?


Jag är ett Monster

Min katt tror det i alla fall. Gick förbi han när han med en stor filt runt mig förut. Han vaknade till och flög rätt upp i luften och fräste som en tok. Stackars liten, var tvungen att muta han med godis. Ser jag så läskig ut?

Arg

Säger bara att vissa människor skulle jag inte sakna om de åkte till andra sidan jorden och stannade där. Att en del bara orkar göra allt för att förstöra för andra är fan komiskt. Jag tar fram popcornen och följer denna såpa med spänning.

Flood (2007)

"När en översvämning närmar sig England står regeringen lamslagen över dess styrka. Englands hopp står till Leonard och sonen för att rädda landet från en extrem katastrof."

Såg den här filmen igår och den var så dålig. Jag menar en engelsk film som vill vara amerikansk. Efekterna vad dåliga och manuset helt åt fanders. Jaja! Den funkade ju att se, jag menar inte så dålig så man stänger av. Men jag som gillar katastroffilmer blev besviken. Inom 5 minuter har man listat ut vem som kommer säga förlåt till vem och vilka som blir ihop och vilka som dör. Trisst värre!

image357

2/5 i betyg men bara för att jag gillar att se katastroffilmer. Den är knappt värd en 2:a.

Vill Shoppa detta

image356

Fotboll i mina drömmar

Hade en sådan konstig dröm. Jag skulle vara med och spela fotboll med något utlänskt höjdarlag. Minns inte vilket men vi hade röda kläder och spelade mot blåa gubbar. Henke Larsson var med i mitt lag i alla fall. Själv var jag barfota och så fort något pucko passade bollen till mig eller jag lyckades stå ivägen tillräckligt så fick jag bara iväg bollen några meter. Av någon konstig anledning så var alla på andra sidan planen när jag fick bollen och lyckades rulla in bollen i mål. Då menar jag rulla, typ så där sakta som man skulle rulla den till ett barn. Målvakten fattade inte ett skit och inte jag heller. Efter en stund kom det massa röda gubbar springande och började hissa upp mig i luften och skrika en massa och såg glada ut. Sedan kommer Henke Larsson och vi hånglar som aldrig förr. Haha! Min första fotbollsdröm men inte min första Henkedröm. Vaknade tyvärr innan det hände något mer knas på planen.

The Water Horse (2007)

"En ensam pojke hittar ett mystiskt ägg ur vilket en sjövarelse från en skotsk legend kläcks."

Supermysig film i Disneyanda och sötare monster får man leta efter. I denna film fick det plats med allt från humor, skräck, äventyr och kärlek till fina budskap om att släppa saker fria till att gå vidare i livet. Som sagt en klassisk Disneyfilm men som ej är gjord av Disney. Söta huvudperson och underbar skotts dialekt. En film helt i min smak. Det roliga är att det i början av filmen står att det är en sann historia. Tåls att tänka på. :)

image355

4/5 i betyg

Cloverfield (2008)

"En monsterattack drabbar New York och historien berättas utifrån en liten grupp människors perspektiv."

Jag tycker den här var superbra. Har alltid gillat katastroffilmer och det här är den bästa på länge. Skådisarna kanske inte är de bästa men själva grejen med filmen är hur den är filmad. Mycket spännande och jag skrek till 2 gånger i filmen. Visst fanns det saker i filmen som man störde sig lite på eftersom det inte var så verkligt men det kan man ju ta i en film som den här. Bra slut med även om sådana slut kan gå mig på nerverna.

image354

4/5 i betyg. Skulle fått en 5:a om det var bättre skådespelare i.

Hemma!

Inget jobba för mig idag inte. Tänkte hälsa till Karin och Sofia om det är så att ni sitter och surfar på arbetstid. Hahha! Nej nu ska jag se om det finns någon tvättid, men först ska jag lägga upp 2 filmer jag såg igår.

Penelope (2006)

"Den unga Penelope Wilhern föds in i societén. Penelope är dock påverkad av en hemlig familjeförbannelse som bara kan brytas av han hon älskas av någon "av hennes egen sort". Undangömd i familjens majestätiska hem tvingas hon möta en rad blåblodiga unga män tills hennes föräldrar lyckas hitta någon som kan älska henne för den hon är."

Lite lagom trevlig romantisk söndagsfilm. En sådan som man hänger med i fast man gör annat på samma gång.

image353

3/5 i betyg

Fattar nada

image352Har spenderat hela helgen med att sova tror jag. Fattar inte hur man kan sova så mycket som jag gör. Helt otroligt. Supertrisst att missa hela helgen för att man sover bort den. Är för övrigt på dåligt humör hela tiden med. Hoppas jag är sjuk eller något. :) Nu ska jag vara lite duktig och rensa lite grejer. Har för mycket prylar för denna lägenhet. Måste plocka bort lite.

Dagens shopping

Så det vart lite köp på stan i alla fall. Nu är jag pank som ett as dock. Inte bra alls men jag behövde skorna eftersom de jag har börjar gå sönder. Tröjan är en sån som alltid funkar så det var ju inget dåligt köp det heller. Är bara att stå ut en vecka tills pengarna trillar in från a-kassan. Köpte även ett nagellack på rea. Depend i någon blå färg. lite oljig så där. Får se hur det ser ut när det väl kommer på. Nu blir det till att slöa lite framför tv:n igen. Somnade när jag kom hem från stan. Fattar inte hur jag kan sova så mycket.

image350

Så dålig..

...på att blogga. Orkar helt enkelt inte när jag kommer hem från jobbet. Inte för att det tar sådan tid men jag har nog inte så mycket att skriva om precis. Går upp 04:40 och sen är det full rulle tills jag kommer hem 16:10. Då brukar jag försöka få i mig lite mat och göra matlåda sedan fastnar jag framför tv:n resten av kvällen. Inte så spännande precis. Fast i veckan har det ju vart fint väder så jag har passat på att gå ut med katterna efter jobbet. Ska strax ner på stan med karin så jag måste blåsa håret nu, eller så skiter jag i det. :)

Här är något jag skrattade gått åt i torsdagskväll. Och har ni inte sett senaste Southpark så se det. Det var med superskoj!