Det trodde jag inte om mig själv

Har gått upp 8:22 på en lördag. Det är nog första gången på många år det. Inte nog med det så fick jag för mig att jag skulle ut och springa. Det har heller inte hänt på många många år. Oh vad jobbigt det var. Tror nog folk kunde gå om mig på slutet så sakta gick det. Men för att vara jag så känner jag mig stolt och känner mig som Wonder Woman.

Resten av dagen har vart slö och mysig. Har ätit en regäl frukost med havregrynsgröt, löst korsord och lekt med kissarna.

image135

Tradera

La ut lite saker på tradera här om dagen. Så passa på och shoppa loss här.

Annars är dagen seg. Jag och Sambon har feber och snorar.
Själv har jag redan snytskav och är på toarulle nr 2 sedan igår.

image134

Ute med katterna

Nu har jag och kissebarnen vart ute och lekt i höstlöven. För att bo 5 minuter från city så har man det rätt bra här. Rätt stora grönområden som de kan springa lösa på under uppsikt. Man vill ju ha lite koll då det finns mycket bilar runt om. Så klart glömde jag ju att ta kort men det får jag göra nästa gång. Nu ska jag ner till tvättstugan och hänga tvätt. Urk! :(
image133

Aldrig mer....

Kan ju bara berätta hur bakis man kan bli. Har efter lördagens partajande sovit som en gris. somnade runt 9 på morgonen och sov till kvällen på söndagen. Var uppe på natten till måndag och somnade igen. vaknade och somnade om och gick nu upp halv två i natt. Nu ska jag hålla mig vaken så jag kan få ett normalt dygn. En sak kan jag i alla fall säga. Aldrig mer. Många minnesluckor vill jag lova. Men jag hade skoj det jag minns. Hoppas jag inte gjorde bort mig allt för mycket. Snart är det helg igen. Förhoppningsvis blir det lugnt. ;)

image132
Någon som testat de här?



Modell igen!

Yeey! Fick ett mail om att jag kanske ska modella på tisdag igen! Det blir nice med lite extra pengar i kassan! Blir nog till att ta fram brun utan sol och smörja lite i några dagar så jag slipper se blå ut. :)


Här är mina kissemodeller.

image131

Sover är allt jag gör

Hur kan man sova så mycket som jag gör? Måste kolla upp om jag har järnbrist eller något. Sover man 18tim per dygn måste något vara knas. Jag är sugen på donken. Synd att de inte har sin goda frulle på nätterna. Tjong!

Jag är en alv

Ja jag vet! Jag tappar suget att blogga ibland och sen rullar tiden bara på. Ska försöka bättra mig om det fortfarande finns någon som läser och tycker mitt lilla liv är intressant.

Vad har hänt sen sist då? Jag har träffat vänner, vart i stockholm, börjat titta på greys anatomy (mycket att ta igen där), vart på sminkparty, träffat familjen, vart sjuk, spelat world of warcraft, förlustat mig och bakat.

image130

Jag som Nightelf

Desperate Housewives

Det blir bara sjukare och sjukare för varje avsnitt. Kan dock inte slita mig från det. Det är ju så spännande!

image129

Att smyga för sig själv

Ställde mig på vågen imorse och fick en chock. Så här mycket har jag aldrig vägt i hela mitt liv. Inte för att jag är speciellt tjock men det är nog mer frågan hur bra min kopp mår. Jag går ju upp om jag äter för mycket onyttiga saker.

Annars har jag rätt tur med sånt och kan äta mycket skräpmat och snacks hela dagarna. Jag har dock en maxvikt som jag brukar försöka hålla mig under. Nu låg jag alltså över den i morse. Så nu blir det att lägga allt onyttigt på hyllan några dagar och bara äta helt normalt. Men jag börjar nog med det i morgon istället. Just nu smyger jag framt och tillbaka mellan den stora godisskålen som K har ställt på soffbordet.. Mums!

image128

Mode för hemmakvällen

Ikväll blir det att sitta hemma helt själv. Killen ska iväg på fest med grabbarna och jag har inga planer för en gång skull. Ska passa på att ha en riktig myskväll med mig själv. Är så sällan man får chansen att bara vara ensam och njuta. På men den smöriga musiken och fram med tjutfilmerna. Ikväll är det JAG som gäller! Peace out!

image127

Jag älskar klänningar

Just ikväll skulle jag gärna ha på mig den här gobiten från Asos

image126

Musikaliskt mode

image125

Snacka om andra bullar

Som säkert ingen missat så är det kanelbullens dag idag. Själv bakade jag ju bullar nyligen så jag har hela frysen full. Är rätt trött på bullar vid det här laget med andra ord. Var på rekruteringsmässa med Karin idag och sen vart det fika på muffins & choklad companiet. Valde då så klart en av deras maffiga muffins istället för en bulle. Mums! Sen vart det fönstershopping på stan. Var seg idag så det var inget som såg skoj ut i mina ögon. Jag som älskar att shoppa. Knas!

image124

Färgade lågor i höstmörkret

Jag vaknade precis efter att ha somnat på soffan. Klantiga jag! Nu missade jag ju roomservice. Idag har jag vart och kollat lite efter vintage på Erikshjälpen här i stan med Karin. Sedan vard det att traska runt på stan en sväng. Var inget vidare sällskap idag då jag var trött och tråkig men Karin stod ut med mig i alla fall. Det är bra att ha en vän som gillar en fast man är tråkig ibland.

Nu ska jag ta och se på House och Reaper och dricka lite te. Kram kram!

Ja just det! Kolla in de här tuffa ljusen från inreda.com. De har olika färg på lågorna. Måste testas!

image123


Sexiga rosetter

Nu har de fått in ett par riktigt söta strumpor på Asos.

image121
Bra mycket trevligare än spindlar i alla fall. :)

Monsterspindeln from hell

Den här sitter nere vid ytterdörren. Jag är skitskraj varje gång jag måste gå förbi den. Vet inte om ni fattar hur stor den är. Bara kroppen är lika stor som den oranga lysknappen på väggen. Idag satt den inte så jag kunde inte ta något bra kort på hur stor den är. den skulle ta upp hela min handflata med ben och allt. Men den är makalöst asjättemegagigantiskt STOR. Jag som förövrigt är livrädd för spindlar som är lika små som mina p-piller började nästan tjuta när jag såg den första gången. Snacka om chock!

image120

Hittade en länk med en spindel som var rätt lik. Hoppas INTE det är en brunspindel. HJÄLP!
http://www.opium.se/viewtopic.php?id=34541&p=1

Höstens färg

image119

Äntligen!

image118


Som jag har väntat på mina strumpbyxor från hm. Beställde dom i sommras någon gång. Nu äntligen har jag vart och hämtat dom. Har dessutom köpt mjöl och smör så ikväll ska det bakas igen.

Nu ska det ätas paj och ses på desperate housewives.

Partyprinsessa

image117

Igår var det full rulle här hemma. Först fick jag oväntat besök av min bästa vän Karin som plingade på dörren. Hon hade med sig ett paket till mig den tokstollan. Värdelns bästa tjej hade gått och köpt skorna som jag så gärna ville ha från skopunkten. Det är inte alla som har sån lyx att ha vänner som köper skor till en bara så där. Så gulligt! Jag bjöd på mina bullar som jag bakat och sen hjälpte hon mig att städa här hemma då sambons mamma med pojkvän skulle komma på besök. Igen, bästa vännen någonsin. Hjälper mig att städa liksom.

Senare på kvällen när besöket precis åkt ringer Sofia och ska komma förbi med min väska då hon har vägarna förbi. Så då kommer hon och Johan upp och kollar på min lilla kissebebis med. Kan ni förstå vilken tur att det v ar städat och att jag bakat så mycket bullar. Runt 9 när jag och K äntligen blev sjäva bakade jag grönsakspaj och han var och köpte chips. Sedan spelade vi yatzy och såg på film och "myste" :)

Det här kan nog ha vart den bästa dagen på hur länge som helst. En helt vanlig måndag blev helt underbar.

BFF

En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen.    

Hon står vid din sida när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta åt det som varit svårt.

Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd kan hon få dig att våga.    

En vän bryr sig om dig för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig precis som du är.

image116


Jag älskar dig Karin!

Silviavinken & kännigendisar!

I går (lördag) var jag alltså på dop. Allt gick så bra och var så fint som det bara kan.

Efter dopen åkte jag och Ellen hem för att byta om inför kvällens dopfest. Vi orkade inte riktigr ta oss ur bilen då vi var så trötta för att gå upp till mig. Vi satt kvar ett tag och pratade lite. Plötsligt cyklar en kille förbi och Ellen säger: Kolla in den där killen, han såg rätt bra ut. Tuta då säger jag. Ellen slänger sig på tutan och den stackars killen tittar sig om och håller på att cykla omkull. Han fortsätter och Ellen säger till mig. Fan, Jag glömte ju Silviavinken. Sedan brister det för båda och vi skrattar så vi håller på att kissa på oss. Sedan gör vi Silviavinken till alla som går förbi och fnittrar som två fjortisar. Efter ett tag tröttnar vi och går upp till mig och hämtar saker för att åka iväg till Johan och äta.

Festen börjar redan hos Johan då det är Fotboll på tv. Jag som var nykter fixade håret på mig, Ellen och Sofia. Sedan bär det av till partyt. Framåt natten bar det av till Palace för att dansa lite. Det var lång kö då det är kulturnatten och lönehelg men vi kom in snabbare än förväntat. Väl inne dansade hela gänget till gamla godingar. Jag hade en trevlig kväll och träffade massor med kännigendisar.

När kvällen är slut och jag är på väg hem kommer det igen. Jag stannar vid ett övergångställe och väntar på grönt. Där står två killar och försöker vinka in en av taxibilarna som åker förbi utan vidare framgång. En av dom vänder sig mot mig och frågar. Tror du jag kan haffa en taxi om jag gör Silviavinken? Jag svarar att det tror jag säkert. Går vidare och bakom första bästa krök brister ut i gapskratt. Sedan fnissar jag och småler hela vägen hem.

image115

Nej nu ska jag se på Svensson Svensson och äta blåbär/hallonmuffins och kanelbullar som jag bakat idag.
Imorgon blir det mer bloggande. Sov gott och kram på er!