Julfest

Imorgon ska vi på julfest med jobbet. Vi ska till Arbis och njuta av mat och show (som min uderbart duktiga syster förövrigt är med i, jag växer mist en meter av stolthet) med massa andra skylföretag. Det ska bli superskoj att få komma iväg och träffa folk som man bara har hört om och haft kontakt med på tele/mail.

Just nu sitter jag och panikbleker utväxten och kommer antagligen se ut som en kyckling imorgon. Men jag får rädda det med lite glitterspray tror jag. Haha!  Är det julfest så är det ju lika bra att klä glimma som en julgran.

Idag när jag kom hem stod min kära sambo och lagade mat. Mmm! Korvstroganoff och ris. Nästan lika stolt över honom som min syster med tanke på att han åkte till jobbet halv 5 i morse. Själv skulle jag vara en zombi kl 6 på kvällen om jag gått upp strax efter 4 på natten för att åka och jobba. Mycket kärlek till honom i alla fall som orkar var mysig när jag kommer hem och är trött (fast jag sov till halv 8) och gnällig. Middagen/kvällsmaten eller nattmålet som det nog skulle kunna räknas som för Kalle avnjöts framför senaste avsittet av prison break i soffan som man kan grisa i bäst man vill. På lördag åker den nämligen iväg till soptippen och vi hämtar hem våran nya. Yeey! Det är nog helt klart den dyraste julklapp jag köpt till mig själv. Men å andra sida så tycker jag inte att det räknas som julklapp. Nödvändigt ont skulle jag nog mer kalla det. Alltså betyder det att jag fortfarande är värd en julklapp till mig själv iår också. *ler*

Nej nu ska här jagas busiga katter innan de välter hela lägenhetet och sedan blir det att skölja ur håret. Sov gott eller God morgon beroende på när ni läser det här. Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

KRAM!!!!!!!!!!!!!!!

2008-12-04 @ 23:29:02
URL: http://www.vackerunderbar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback