könsmyter

Dagens filosofering på spårvagnen slutade i att jag började tänka på myter som killar har om tjejers hål. Så nu kommer en lista eftersom Sofia efterfrågat listor i bloggen. Och för att folk ska bli så upprörda som möjligt drar jag här alla över samma kam.

1. Killar tror att det är skönt för tjejer att cykla. Alltså på ett sexuellt plan. (ja själv har jag hört historier om både skavsår på blygläpparna och svampinfektioner. Så med andra ord, NEJ det är inte skönt att cykla.

2. Det är skönt att föra in och ha en tampong inne. (Ja typ lika upphetsande som att äta luft)

3. Alla tjejer har testat att stoppa in saker i musen som inte hör hemma där. Till exempel olika typer av ätbara saker så som banan, korv och gurka. (Hallå! Det vet ju alla att detta inte är sant. Man lärde sig ju redan på dagis att musen äter ost.)

Som sagt. Redan som liten knodd så fick man ju reda på vad musen äter genom låten "en bonde i vår by!"

Ni känner säkert till texten: En bonde i vår by, en bonde i vår by, hejhoppfadderallanlej en bonde i vår by. Sedan så fortsätter texten med att bonden tar en fru (vadå tar?) och frun hon tar ett barn (Känns lite fel) och barnet tar en hund (jaha!) och hunden tar en katt (hur ser deras ungar ut?) och katten tar en mus (ja nu börjar det närma sig) och musen tar en OST, och musen tar en ost, hejhoppfadderallanlej och musen tar en ost. Och vi vet ju alla vilken som är Musens favoritost. Jo just det, Flensost!

Detta betyder alltså att musen tar bonden och här sluts alltså cirkeln i en omoralisk barnvisa om det sexuella kretsloppet.

Förövrigt så är det INTE en myt att alla killar har mätt sin snorre någongång. Jag vägrar i alla fall att tro att så inte är fallet. Alla som inte har mätt den räcker upp en hand. Jaha! Ingen hand uppräckt! Som jag trodde altlså.


Kommentarer
Postat av: Karin

LOL LOL LOL!!!!!!!!!!1

You go girl!!!!!!!!!!1

2008-12-12 @ 11:56:30
URL: http://www.vackerunderbar.se
Postat av: Sofia

Underbar lista!

2008-12-13 @ 01:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback