Helgen!

Lördagen var en otroligt mysig dag. Var en sväng på IKEA och nördade runt och så klart på Ikano-huset. Åt en superstor tacotallrik som jag gärna skulle proppa i mig just nu. Det vart dåligt med shopping men en del vart det. Kan dock inte säga för mycket ifall att någon skulle fö för sig att läsa min blogg.

I går förmiddag så ringde Ellen och frågade om jag skulle med lite tidigare till linköping. Hon hade vägarna förbi då hon hade vart på namnceremoni för sin systerdotter Embla. Vi skulle nämligen hela gänget till Ellen senare på kvällen och baka. Jag följde med Ellen till hennes föräldrar och satte mig på en av hennes Hästar. Första gången jag red på cirka 10 år. (på häst)

 Aj min bak vill jag lova. Jag kan ju knappt gå idag. Haha! Men fy så skoj det var. Jag red på Canasta och Ellen red under tiden 2 av hennes andra hästar. Ellen som är van att ha lektioner körde hårt med mig. Jag var helt svettig efter några varv i ridbanan. Då hade jag bara bärjat värma upp lite i trav. Hej och hå vilken motion man har. Haha! Att rida är lite som att cykla. Det kommer tillbaka rätt fort men min hållning var nog inte den bästa. Ellen fick hela tiden säga till mig att sträcka på mig. Själv hade jag fullt upp att få hästen på tygeln i gallop på volten. Hjärnan kan inte tänka på för mycket på en gång märkte jag. Allergin gick bra och jag mådde inte allt för dåligt.

Efteråt åkte vi till Ellens lägenhet i stan och duschade och sen kom tjejerna. Vi tryckte i oss lite skinkmackor och glögg och sen började vi baka. Det vart, lussebullar med mandelmassa, lussekatter, mozartkulor, tryffel, fruktbars, mjuk pepparkaka och knäck. pepparkakor orkade vi inte med den här gången så det får bli en annan gång. Vi gick och smååt hela tiden plus att ellen hade en massa godis.

Kan jag säga att jag sov som en stock i natt. Supermätt och helt slut av att nörda runt på ridbanan.

Nej nu ska jag se om min stackars bak klarar av att gå i trapporna idag. Ajaja!

image192
  Ellen på Canasta som jag red igår. Nästa gång ska jag våga mig på att hoppa lite tror jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback