Ta mig här ifrån

Åh vad jag längtar tillbaka till Alanya. Ligga och svettas på en fullsmockad strand med en Efes och de undebara chilichipsen dom de hade där. Jag tar och lämnar igen datorn och drar iväg istället tror jag. Nej vars! Men vad skönt det skulle vara med lite värme nu.

Vart är billigt och mysigt att åka så här års?


Kommentarer
Postat av: Amanda

http://amanddaj.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-ett-navelsmycke.html#comment



Tävla gärna om ett navelsmycke i min blogg! :)

2008-09-18 @ 17:33:55
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag med vill åka! Men nu ska man spara sina pengar så här blir det ingen semester. Jag får se fram emot nästa höst får då bara SKA jag ta mig till Thailand.



På din fråga var det är billigt att åka så här års så är svaret: Turkiet! Skämt åsido, så är det faktiskt så, hela september är det fint väder så det funkar. Såg att det även finns billiga resor till Kreta och Bulgarien, men iallafall Bulgarien är ju lite osäkert vad det gäller vädret så här års. När vi kommer till mitten av oktober får man nog ge upp Medelhavet, iallafall "Europasidan", men det funkar ju att åka till Egypten och Tunisien. Nog pratat om detta, jag blir bara sugen på att dra iväg. jag ringer ikväll, ska iordningsställa det sista i biljardrummet tillsammans med resten av m,in "styrelsemates".

2008-09-18 @ 18:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback