Gått nytt år = nyårslöften!


Här är en bild tagen på nyår för typ 2 år sedan. Tjena hej! Har nog gått upp lite i vikt sedan dess. Med andra ord så kommer vi in på nyårslöften. Dessa ligger och gnor i min skalle:

  • Sluta äta massa onyttig "utemat" varje dag. Typ pizza och sådant. Förra året hade jag nyårslöfte att inte äta pizza på ett halvår. Jag höll det nästan men oj så mycket kebab och andra onyttiga saker jag stoppa i mig istället. :D Nu blir det matlådor till lunch och stå vid spisen när man kommer hem. Oj så mycket pengar jag kommer spara.
  • Chipsförbud! Ja i alla fall på veckodagar. Helger räknas inte. :D
  • Shoppingförbud? Den här är svår. En tjej på mitt jobb klarade 8 månader. Hon fick bara shoppa något nytt om det var något hon hade som gick sönder. Typ strumporna. Förså vad mycket klader jag skulle ha sönder om man hade den regeln. Jag är expert på att hitta genvägar. Nej här gäller det alltså att inte handla något alls. Hur länge ska jag stå ut då? 3 månader? Jag måste nämligen spara ihop till en ny tv eftersom våran är trasig. Sedan är jag bra sugen på en systemkamera med.
Ja förutom att köpa kamera och tv så borde jag helt klart klara mig på de kläder, skor och prylar jag har. Man kan ju göra ett försök i alla fall. 3 månader alltså. Då ska inga chips ätas i veckorna och inga slösade pengar på utemat. Ska bli spännan de att se hur mycket stålar som sparas in och om jag lyckas hålla detta. I april kommer jag säker shoppa upp alla sparade pengar i alla fall. Haha! Nej kanske inte men då kanske man kan ta sig en lite resa istället.

Nej nu ska jag ner på stan och shoppa! Man måste ju passa på så länge man kan. Haha!

Kommentarer
Postat av: Karin

Hur lyckades ni ta sönder hdmi-kontakten? Drar ni ur den när ni använt den eller? Vi har förresten 3 på vår =)

2009-12-31 @ 18:01:43
URL: http://vackerunderbar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback