Fritt fram
Det här är helt klart lugnande nyheter för en chipsälskare.
Chips ökar inte cancerrisk. Risken för äggstockscancer förefaller inte öka med akrylamid i maten, visar en studie som följt 61 000 kvinnor i Uppsala och Västmanlands län under 17 år. Läs mer på Expressen.
Jag ska förövrigt lyckas med en chipsfri vecka den här veckan. Fredag räknas ju dock som helg så då är vi ner i 4 dagar. Torsdag är ju början på helgen så då är vi nere i 3 dagar. Onsdag är ju lillördag så då är vi nere i totalt 2 chipsfria dagar. Ska nog funka.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Goodmorgon :)
Postat av: Lena Svensson
ja dom är såå gulliga
Kram Lena
Postat av: andrea
jag brukar aldrig 'ta chips :P
Postat av: Sofia
Heja Sanna! Två dagar klarar du. Nu är det ju snart dags för London och då ksn vi käka chips hur mycket vi vill. Jag är dock lite skeptiskt till britternas chipssmaker, de brukar ju ha alla möjliga läbbiga smaker som räkor och fläskkotletter och sånt. Vad hände med gamla hederliga dillchips egentligen?
Postat av: Andréa
Sv: Ja nån bild på nya lägenheten ska jag väl kunna klämma in senare :D
Postat av: spider
hm... alltid olika bud där...
Postat av: Sanna
Dillchips äger Sofia men ska det vara en klassiker så tror jag jag väljer grillchipsen istället.
Postat av: Karin
vinäger!!
Trackback