Jobbdag

Idag är det tisdag och det betyder att det är en jobbdag. Ja nu jobbar ju faktiskt vi måndag-fredag på det här kontoret men Camilla och jag har kommit fram till att det är tisdagar som är de dagarna som inte har något annat än jobb. Alltså man har inget att skylla på med andra ord.

Måndag: Dagen efter helgen. Det är alltså ok att ta det lite lugnt. Mjukstart på veckan skulle an kunna säga.
Tisdag: Dagen då det inte finns något att skylla på. Bara jobb, jobb, jobb.
Onsdag: Även kallad lillördag lite här och där. Därför måste detta anses som en halvhelg.
Torsdag: Denna dagen kallar vi här på jobbet för torsdagsfredag. Detta namn kom till när Camilla utryckte att Torsdag är ju början på helgen så därför jobabr vi inte allt för hårt här.
Fradag: Självklart så är detta dagen man räknar timmarna på att gå hem. Alltså en rätt oeffektiv dag.

Dessa dagar som inte är Tisdagar finns det ju massor att skylla på för att få fika. Allt ifrån att det har percis vart helg till att det snart är helg igen.

Nu ska ni ju ta detta med en nypa salt. Vi jobbar visst hårt alla dagar i veckan, men det är ju alltid bra att ha något att skylla på om det går lite segt.

Kommentarer
Postat av: Niizza

Jag håller till fullo med dig. Det är såhär på mitt jobb med!!

2009-01-20 @ 16:48:17
Postat av: Sofia

Ha ha ha, så jäkla bra skrivet! Det är ju precis sådär det är! Som om det inte är nog med att tisdagen är jobbdag så är det ju veckans tråkigaste dag också. Man har inget om föregående helg att prata om kavr plus att det är så långt till nästa helg. Hata tisdagar! :):)

2009-01-21 @ 10:32:18
Postat av: Sanna

Ja tisdagar suger. Men nu har halva veckan gått och det betyder att det snart är helg igen. Yeey! Ajaj! Tänkte ju inte på att det måste vara fredag först. :)

2009-01-21 @ 14:02:56
URL: http://universalappeal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback