Sanna goes panikinredare

Fy bövelen säger jag bara. I morgon fyller Kalle år och då kommer tjocka släkten. JAg är inte så bra på det här med tidsplanering. Skulle vilja hinna renover halva lägenheten innan men det är ju totalkört. Någon som vet vart man kan få tag på en vit bänkskiva som sågas till i de måtten jag vill ha billigt tills imorgon? Jag sa ju att det är panikinredning som gäller. hehe!


Kan någon skicka hit Martin pronto!!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

IKEA har nog de billigaste bänkskivorna tror jag, fast till Linköping kanske ni inte vill åka? Annars skulle jag kolla på Bauhaus, de har ju helt OK priser de med. Vad ska du ha bänskivan till, ska det stå något tungt på den? I annat fall kan ni ju köpa ett djupt hyllplan istället. Mycket billigare så och jag vet att Bauhaus har riktigt billiga sådana, typ 179 spänn för ett hyllplan som är kanske 220 cm långt och 60 djupt. Funkar det med ett hyllplan kan du ju även kolla på Rusta, har du tur finns de även där och Rusta har ju bra priser. Lycka till!

2009-05-06 @ 11:41:09
Postat av: Therése

Det går säkert bra :)

2009-05-06 @ 12:32:29
URL: http://terezita.blogg.se/
Postat av: purplerain

Min dotter fyller 16 år imorgon. När ungarna var små var det så kul med kalas. Men nuförtiden tycker jag att det känns mycket jobbigare. Sen är det ju så att man helst vill ha super städat och fint. Men men. Får ta det som det kommer. Ha det så kul..

2009-05-06 @ 14:22:03
URL: http://www.purplerain.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback