Resetips?


Någon som har något bra resetips? jag är redan sugen på att åka iväg igen trots att det bara var 3 dagar seadn jag kom hem. Sverige är ingen höjdare den här årstiden. Jag hatar när det är kallt. Jag fryser nog mer än alla på mitt jobb tillsammans. Sitter här med filt på mig vid datorn. :D

Kommentarer
Postat av: Sara

Kroatien är ett härligt land :). Jag vet dock inte om det är rätt tid att åka dit nu... men det är ju bara kolla upp!

2009-09-23 @ 16:01:05
URL: http://sarakp.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin blogg :) Kika gärna in vår tvillingblogg:

www.nattievikkie.blogg.se

kramar :)

2009-09-23 @ 16:04:56
URL: http://nattievikkie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är ju det jag säger; resandet är beroendeframkallande!

Resetips har jag en hel uppsjö av, bara att fråga! Ska ni åka under vintern och inte vill åka så långt och lägag en halv förmögenhet så finns det ju faktiskt bra resmål på nära avstånd. Egypten funkar att åka året runt men vädret kan vara lite ostadigt under vintern, annars Kanarieöarna. Playa de Ingles på Gran Canaria är ju ett riktigt partyställe och Maspalomas sanddynor går ju inte av för hackor. Dessutom har ju hotellen på Kanarieöarna nästan alltid värsta poolområdet, till skillnad från Medelhavsländerna, och eftersom du egentligen inte är något större fan av bad i havet så är det väl bara positivt. Skulle jag säga ett långväga resmål så säger jag Mexiko! Som du vet har jag ju inte varit där, men det är lite av mitt drömresmål (borttaget Cooköarna o sådana resmål som man tyvärr nog aldrig kommer till). Jag inbillar mig att maten är himmelsk där, tänk bara vad underbart att käka tacos, fajitas, burritos och nachos varje dag! ;)

2009-09-23 @ 21:05:55
Postat av: Lina (Niizza)

dominikanska republiken!!!!! världens underbaraste ställe.... alla verkar åka till thailand o jag fattar inte varför.... ett riktigt svenssonställe o inte alls så fint o härligt som dominikanska republiken!! ja ska dit nästa år igen!!!

2009-09-24 @ 18:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback