Ny kategori

Eftersom det kan bli en del inlägg om flytten så skapar jag här med en ny kategori. Lite läskigt är det att flytta för tänk om vi inte trivs. Dock känns det skoj att planera hur man ska fixa och dona med lägnheten. Det är ju dock bara hyres så vi får och kan tyvärr inte göra allt för mycket. Idag har vi i alla fall smackat upp lite färg. Här kommer lite bilder.


Först en härlig brunch på Lindahls i HC.


Sedan hem till mamma och pappa för att hämta en stege. Då körde vi bakom den här bilen. Man kan ju undra om den som övningkörde stod för skadorna på bilen. Dessutom hade de vindrutetorkaren bak på. Haha!


Här kommer en förebild på ett av rummen. Det ser ju ok ut här men tapeten var riktigt skabbig och full med hål.


Senare på kvällen är kalles färgval uppe. 2 varv målade här men tog kortet innan vi tagit bort tejpen. Murrigt, grått och grabbigt blev det. Detta rum hade vi tänkt ha till sovrum först men vi åndrade oss och tog ett annat rum istället. Inte mig emot eftersom de var det jag egentiligen ville ha. Det här är alltså ett rum som vi ännu inte vet vad vi ska ha till. Jag har i stort sätt gett det till Kalle då jag tänker ha hela klädkammaren för mig själv. Den kommer nog bli vit och rosa :D

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad najs det blev! Tycker den grå färgen blev jättebra, trots att du skrev att du tyckte det blev murrigt. Tänk dig väggord eller något i vitt på väggen, skitsnyggt ju! Fast det kanske inte är vad Kalle tänkt sig? Väggord är ju kanske inte så grabbigt...? ;)

2010-04-12 @ 13:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback