Flyttplaner, inspiration

Var precis och smög runt det som jag tror är lägenheten som jag fick nyss om idag. Det var tomt och mörkt därinne så jag såg inte så mycket. Dock stod en uråldrig spis utanför och jag såg en del bygglampor inne i lägenheten även om de var släckta. Detta betyder alltså att det är renovering på g. Sweet! Garagetaket är superstort så jag hoppas kunna fjäska till mig en stor del av det om inte halva. Då får jag uteplats/takterass som är större än mitt nuvarande vardagsrum. Sweet!

Hittade lite ispertation på nätet. Big plans in my skalle.


Om man inte kan ha gräs kan man ju ha trädäck och lådor med växter. Kanske någon fakegräsmatta av något slag.


Det här såg enkelt och snyggt ut.


Ja så här stor kommer det ju inte bli men snyggt att dela upp lite med plattor och trä.


Taket är en bra idé så man slipper insyn från grannarna runt om. Detta kan man ju ha och sedan något segeltyg att dra för när det regnar.


Man kan ju så klart ha stora träd fast man inte har gräsmatta.


Tror ni jag kan fjäska till mig att få ha en liten bubbelpool?


Mycket lådor med växter kommer det få bli.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Härliga bilder, jag gillade de två översta bäst och jag tror inte det är alltför avancerat att fixa något liknande heller. Hoppas bara hyresvården fixar en ordentlig inhängnad, med ett rejält plank så man slipper att synas. Fast du och jag har ju lovat att vara i form till sommaren så när vi blir smärta och vältränade kanske det inte gör något om folk tittar, haha! Håller tummarna för att lägenheten blir din!

2010-01-23 @ 10:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback