Sorry för äckligt inlägg

Jag sa ju det! Jag ska inte laga mat. Hej och hå bukras. Här är det bajssoppa av den blaskigare sorten. Herregud! Lukten är imponerande. Kan inte Kalle skynda sig på. Jag kommer behöva springa på toa hela kvällen känns det som.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Nämen oj då, så kan det bli, kanske blev lite för mycket för stackars magen.

Skulle ju ha ringt till dig men det var tyvärr omöjligt då jag inte hade något batteri, vilket inte var mitt fel. Av någon konstig anledning lyckas alltid Johan gå hemifrån utan laddat batteri i mobilen, inte i någon av dem eftersom han har två. så idag var han tvungen att låna min mobil för ett samtal. grejen var bara att jag också hade lite dåligt batteri så när han var klar med den var den också död. Sorry att jag inte ringde dig som jag skulle, med tanke på hur det blev med maten kanske jag skulle ha hört av mig... ;)

Bara så att du vet: filmen var sådär! Inget att lägga pengar och se på bio om du frågar mig. Berättar mer imorgon, eller senare idag blir det väl.

2010-01-16 @ 00:43:15
Postat av: Sanna

Kommer inte ihåg att du sa att du skulle ringa så det är lugnt. hehe! Åh min mage är fortfarande helt knasig. Vågar knappt släppa mig. :D Åt nog lite mycket. Kalle mår ju bra.

2010-01-16 @ 11:38:50
URL: http://universalappeal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback