Dagens shopping


Tröja med rosett: H&M Divided

Kofta: H&M

Väska: Kappahl (barnavdelningen)

Bikini med nitar och leggings: Gina Tricot

Kommentarer
Postat av: Sofia

Nämen, har du köpt en sån där svart H&M-kofta nu? Det var ju de jag sa var mina nya favvisar när vi var hos Ellen om du kommer ihåg? Hade ju precis fått hem min som jag hade beställt på nätet där när vi var på kent tidigare i år.

Hahaha, nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta! Nu har vi likadana koftor, likadana bikinisar och likadana väskor! Jag köpte en exakt sådan där väska för typ en månad sedan att ha i Barcelona. Nog att vi har många lika grejer eftersom vi handlar så mycket på H&M båda två men inte trodde jag att du också skulle hitta den väskan. Jag menar, hur ofta handlar man på Kappahl? (Kan ju också meddela att jag handlade ett par svarta short där, om du också vill köpa ett par;) ) Inte mig emot att vi har samma grejer, det betyder ju bara att du tycker att jag har bra smak. Fast bara så att du vet så har ju faktiskt jag köpt allt först. ;) Fast å andra sidan har du ju haft en rejäl dipp vad det gäller shopping på sista tiden eftersom flytten tagit så mycket tid så vi får väl skylla på det. Du brukar ju faktiskt vara först när det kommer till shoppinggrejer och jag har ju härmat dig med både skor och paljettväska.

2010-05-11 @ 22:52:46
Postat av: Sanna

Jo koftan vet ja ju att du har men den var ju så skön. Väskan är ju riktigt komisk alltså. Det konstiga är ju att vi faktiskt inte vart på stan ihop men fastnar för samma grejer utan att ha påverkat varandra. Haha! Vi får börja shoppa ihop istället så vi kan låna varandras grejer istället för att ha dubletter av allt. :D Den här stan är för liten för vårt shoppingbehov tror jag. Lol!

2010-05-11 @ 23:53:22
URL: http://universalappeal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback