Sol i sinna, brun inne.

Snart är denna arbetsdag slut och jag ska bege mig till stan för att sola med Sofia. Jag har så mycket att göra så jag vet knappt hur jag ska hinna med allt. Och då menar ajg itne på jobbet. Men men! Snart är vi i Barcelona och myser och då är allt bara underbart och skönt. Yeey!


En annan gång när jag och Sofia solade. Ursäkta om ni är känsliga för lite blå avatarhud.

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej!

Den 28 maj bjuder jag & Heidi tillsammans med Otten in till en tjejkväll. Kvällen kommer bjuda på goodiebags,drinkar,tävlingar,hunkar och priser värde tillsammans 10.000kr! Kvällen börjar 20.00 och ju längra fram i kön du står ju mer till din förmån;) Detta är en VIP kväll och därför kommer bara ett fåtal biljetter säljas. Dom kostar 100kr och då kan jag garantera dig att du går MYCKET för pengarna. Biljetter finns att köpa på JC spiralen eller Lustboden!

för mer info kolla bloggen,Facebook eller Otten.se

Jag hoppas jag träffar dig på årets bästa tjejkväll!;) Och glöm inte att sätta på dig en underbar outfit för en fotograf kommer vara på plats för att föreviga denna kväll:)(NYHET!! DOM HETA MODELLERNA MARTIN EKHOLM & ALEXANDER SIAMAK SHIRPEY FRÅN STHLM KOMMER VARA MED OCH FESTA MED OSS UNDER KVÄLLEN!)Kram Karin & Heidi <3

2010-05-19 @ 17:55:53
URL: http://kajjan.blogg.se/
Postat av: Karin

Du solar och röker... håhåjajja... ;)

2010-05-19 @ 18:41:55
URL: http://vackerunderbar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback