Förlåt!

Jag vet att ni saknar mig. Jag vet bara inte vart tiden tar vägen. Ska absolut bättra mig med bloggandet. Så vad har hänt sedan sist kanske ni undrar? Inte mycket mer än att jag jobbar, äter, skiter, fryser och lever. Fast jag trivs ändå bra med det måste jag säga. Vardagen må vara tråkig ibland men tråkigt behöver inte betyda omysigt. :)

Svulla och träna

Åhh vad trött jag är. Inte visste jag att det skulle vara så jobbigt att träna. Visst att det var ett tag sedan men jag trodde inte kroppen skulle kännas som kokt spagetti på en gång. Här kommer lite bilder från idag.


Sofia och jag lunchade buffé idag.


Man måste ju få ladda med några kg mat innan man ska träna eller?


Efter uppvärmningen på diverse maskiner spelade vi squash.


Vi var rätt värdelösa faktiskt.


Sofia underhöll mig med att visa sina konster.


Balansgurun själv.


Själv var jag inte allt för bra på det där.


Men stark som en oxe är jag allt. Eller kanske inte.


Fast vi var rätt grymma på pingis måste jag säga.

Nej nu blir det senaste survivoravsnittet och sedan sängen. Är helt slut. Vi var där aslänge så jag har rört på mig mer än vad jag gjort på en hel vecka tror jag. Hämtade min goodiebag idag av Emma som hon så snällt tagit hand om. Ska visa vad det var får trevligt i den. Men det tar vi i morgon. Nu orkar jag inte lyfta häcken från stolen. :)

Mys


Idag kärade jag ner mig i denna fotölj på mio. Den går lite mer åt lila än vad bilden visar. Riktigt mysig! En perfekt ligga-och-läsa-tidningar/böcker-fotölj. :)

Lång dag

Idag har jag vart på dysplasimotagningen och gjort en massa prover. Efter det kom mamma och hämta mig och vi har spenderat eftermiddagen med att äta ute och tittat i en massa affärer. Nu väntar jag på lite kvällsmys framför tv:n. Jag har bakat och kalle är den perfekta hemmakarln. hehe!

Chokladkaka! Mums!

 

Kalle har gått loss på tvätten. Nice!


Dansa

Åh jag är så sugen på att gå ut och dansa med mina friends. Det känns som om det var evigheter sedan. Får nog ta och dra ihop ett party snart. Så lite tid bara.


Me in action på Grand i sommras. I favvoklänningen från h&m garden collection.

Lol!


Det roligaste med att sitta i öppet kontorslandskap är att man får glädjen till att lyssna på när andra sjunger högt.

Mycket underhållande måste jag säga. :D


Tiden flyger

Ojoj! Nu har jag inte skrivit något på hela helgen. Helt ärligt så har jag knappt haft datorn igång. Har pysslat med en massa annat. Hoppas ni var duktiga och röstade igår. Ni som inte gjorde det hoppas jag att ni håller käft och inte klagar på resultatet. är man så knäpp att man skiter i att rösta ska man heller inte få klaga. Det är i alla fall min mening i det hela. Jag var i alla fall och röstade så jag får klaga precis hur mycket jag vill. :)

Tjejkväll

Efter jobbet bar det av till Johanna och Johan för lite tjejhäng. Med andra ord en kväll där man äter tills man tror man ska spricka, pratar i munnen på varandra samtidigt som man tittar på tv och myser i soffan. Me like! Älskar att hänga med mina girls.


Jag testade för första gången att ha strumpor i skor idag. Skönast ever men så vidare snyggt vet jag inte om jag lärt mig att tycka det är än.


Sofia skär grönsaker. Någon som kan gissa vad vi åt? hehe!


Ja det var ju så klart tacos. Vi hade även test av de nya chipssmakerna. Pickles & mayo är nog min favvo.


Självklart tröck vi även i oss glass.


Mys i soffan med Idol på tv:n.


Sedan lekte jag ordningsvakt. Haha! Kvällen avslutades med alla 4 mätta tjejer utslagna i Johanna och Johans säng där vi låg och pratade om sånt som tjejer pratar om. ;)

Nu ska jag se ANTM och sedan blir det sängen. Tjena vad mätt jag är. Kommer inte kunna äta på flera dagar känns det som.

Oh noo!


Hur ska jag kunna hålla mitt shoppingförbud när H&M har fått in den här klänningen? Need!

Green money

Men kolla här då! Jag hittade en spargris i en låda här hemma full med 50-öringar. De har nog legat där ett tag för de är helt gröna. Kom ju på att det är dags att växla in dem snart så jag högg öven in på spargrisen i köket där kalle och jag lägger alla våra pantpengar. Vi dricker en del läsk skulle man kunna säga. Efter att ha räknat klart insåg jag att det är dags för förändring. 1536,50:-!!!! Borde som sagt dra ner lite på mitt/vårt läskberoende. :)





Igång igen!


Nu börjar äntligen förkyldningen släppa. Men jag skulle nog inte tacka nej till att åka hem och lägga mig i sängen med mina kissebarn. Sitter här på jobbet istället och ritar en annons till vårt företag. Roligare har jag haft vill jag lova. :)

Slö söndag


Idag har jag inte ett skit planerat. Ganska skönt faktiskt. Kalle jobbar och jag går fortfarande omkring i pyjamas och myser. Dagen varvas med tvätt, filmtittande och lek med Svinpäls. Riktigt nice! Hoppas ni andra har en trevlig söndag.

Bloggfesten

Hej hopp! Igår var jag upptagten med annat så nu kommer bilderna från bloggfesten. Min sketna kamera tog inte allt för bra bilder. Suddiga som attans. Måste inhandla en ny snarast. Det var i alla fall en riktigt rolig kväll som började på kami hårdesign. Där fick vi håren fixade, minglade, åt snacks och drack hannas cider. Mums! Sedan så blev det platå där det var lite tävlingar, käk och håruppsättningsvisning. Efter så väl dans och snack med alla härliga bloggtjer och hamburgare så tog norrköpingsgänget tåget/bussen hem. Kvällen gick otroligt fort men det brukar ju vara så när man har kul. För övrigt så måste jag glömt min goodiebag på bussen. Var det någon snäll själ som tog med den åt mig. Vart ju lite brottom när jag skulle hoppa av mitt i vägen typ. :D


















Klackarna i taket

Oj vad seg jag är idag. Hade visst lite för roligt igår. Men det var det värt. Lägger upp lite bilder senare från kvällen. Det var grykt skoj att träffa alla bloggtjejer och tack för en rolig kväll Angelica och Charlotte.


Bjuder på en bild på kvällens frisyr så länge. En tjej på Kami hårdesign var snäll och fixade men nerregnade frilla. Nu ska jag krypa ner i soffan och slöa lite till. :)



Kryar på mig

Ikväll är det ju Angelica och Glitzys bloggfest i Linköping. Kommer bli grymt skoj!

Jaha

Fick släpa mig hem från jobbet. Det var som jag befarade. Jag är sjuk. Inte roligt alls. Men i morgon måste jag vara frisk som en nöt. Jag har möte på jobbet och på kvällen ska jag till linköping. Men nu blir det sängen. Har tryckt i mig alvedon och nu ska jag gå på kukelimuckmedicinen.


Efter det här borde jag absolut känna mig friskare.

Segt!


Känner mig inte riktigt 100 idag. Fryser asmycket och ögonen känns lite dimmiga. Vägrar bli sjuk. Bäst jag proppar i mig lite extra vitaminpiller till lunchen idag. :) I dag är det lugnt och skönt på jobbet. Snacka om bra timing där. I går var det nämligtn full rulle. Håller på med en superrolig grej här så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu. Och om ni undrar så sitter jag faktiskt med halsduk och jacka på mig inne. Så mcyket fryser jag. Trodde först det var fel på värmen här inne men ingen annan fryser här. Nej nu ska jag rita vidare här. Och just det! Grattis till nya jobbet Ellen. :)

Oväntat


Halens har en del gobitar om man kollar noga. Billigt och bra med. Under 300 pix st kostar dessa. Märks det att jag har shoppingförbud just nu eller? Jag kollar efter vad som helst just nu. haha!

Snart har jag inget att skylla på.

Nu håller det på att fixa till gymet här på jobbet. En massa nya maskiner och grejer. Innan har det bara vart en tom lokal och en squashhall. Så fort de är klara där ner ska jag sätta igång vill jag lova. Hur smidigt är det inte att ha ett stort eget gym för sig själv en trappa ner från kontoret typ. Har alltså inget att skylla på länge när det gäller att slippa träna.


Mitt friskiskort som tyvärr inte blivit allt för använt. Jag är som sagt bra på att smita undan. :)

Höstskor


Det är kallt nu. Frös som en liten sparvunge i morse om fötterna. Nu är sommarskor ett minne blott och rediga stövlar fick åka på. Skulle behöva uppdatera min höst/vinterskogarderob. Dessa får gärna flytta in till mig.

Hemmafynd


Kolla vad jag hittade när jag rotade runt i lite lådor. Den här glittriga skapelsen inhandlades på myrorna av syrran till mig för typ 10 år sedan. Alltid skoj när man hittar sina gamla favoriter och upptäcker att man fortfarande gillar dem. Frågan är vad man ska matcha den med bara. Jeansshorts känns ju lite kallt redan.

Sakta men säkert


Det går inte fort men lite längre börjar håret att bli. Snart dags för ett frisörbesök och fixa en höstfärg på håret. Det får bli nästa månad tror jag. Så hinner det ju växa lite till menar jag. :)

H&Ms nästa designsamarbete



Jag är en av dem som tokshoppar på h&m så fort det är ett gästsamarbete. Eller i alla fall om det är något jag vill ha. Det blev bland annat 5 st skor senast när Jimmy Choo hade samarbete med H&M. Jag ser med spänning fram emot att få se hur Lanvinkollektionen kommer se ut. Tror ni det blir en hit?

Insikt!

225 galgar tar mer plats än man kan tro. Vart ska jag göra av alla? :)

Pimp my house

Idag har jag vart med Sofia på plantagen och handlat lite växter. Nu när hösten är här vill man ju få int elite mer grönt eftersom det kommer bli grått ute.
Dessa färgglada ljung som Sofia kollar på kanske vore något till blommlådan på framsidan.

Hon hade också med 225 galgar till mig som vi beställt. Hej hopp vad mycket kläder jag kan shoppa nu. :)


Höstmorgon


I morse var det kallt när jag cyklade till jobbet. Jag fick då inviga min nya höstjacka så det kändes bra i alla fall. Mina vader har blivit stenhårda av allt cyklande. Kommer få supersnygga ben av att ta mig till jobbet och hem. Snacka om att slå 2 flugor i en smäll. :)

Något att se fram emot i höstmörkret


Tack för inbjudan Glitzy!

När män tänker som bäst

Det stora bekymret var att ta reda på när männen tänker som bäst. Efter många år av forskning så har man äntligen kommit fram till hur det egentligen ligger till. Alla resultat visar på att männen tänker absolutbäst när dom har samlag. Hur kommer det sig då undrar man?? Enkelt, då är ju kabeln kopplad till huvuddatorn ;)

Hahahaaa! Det här fick mig att garva idag. Humorn är på topp här vill jag lova. :D

Konferens

Idag har vi haft en riktigt rolig dag på jobbet. Jag har skrattat så tårarna sprutat och ätit så jag nästan sprack. Vi har gått igenom en massa bra saker också. Helt klart en soft men spännande dag på jobbet. Framtiden ser ljus ut om man ska vara lite fyndig. :) I dag har en installatör vart här och grejat så när jag kom hem hade vi typ n miljon tv-kanaler kändes det som. Man skulle kunna sitta bänkad framför dumburken 24 timmar om dygnet och titta om man hade no life. Tack och lov så har jag ett liv men det är roligt med en massa nya tv-kanaler i alla fall. :)

 

 

Tänkte visa min nya fruktskål från chili och brödlåda ifrån lagerhaus. Kommer bli supersnyggt till de nya handtagen till luckorna som är lika det på brödlådan. Ska bara måla om luckorna först från ljusgula till vita. Sedan blir det att göra något åt bänkskivorna med. Skulle vilja ha något mörkt träslag men vi får se.


I feel good


Idag meddelade Sofia att Budapest är bokat. Det blir en härlig weekend med shopping, bad och Lady Gaga. Åh vad skoj! Inte nog med det så lutar det åt en sparesa några helger innan med tjejgänget. Kommer bli en härlig höst.

Idag har jag vart och storhandlat på Willys med Sofia också. Hur härligt är det inte att ha köket fullt med en massa god mat. Det är roligt bara att öppna kylen och titta på allt gott där inne. Man kan knappt välja vad man vill ha. I morgon ska vi ha konferens på Scandic med kontoret. Bara sitta och snacka och äta gott hela dagen. Skönt! Har jag berättat att jag fått löneförhöjning? Om inte annat så har jag ju berättat det nu. Life is good just nu. För att citera Petter.

Pengar rullar in som det ska [det går bra nu]
Brudarna är med när jag drar [för det går bra nu]
Släng upp en hand om du känner det [går bra nu]
Det går bra nu, kompis, det går bra nu.

Nu blir det en smoothie och en Marian Keyes-bok i badet. Kram på er!