I sista sekund

Som vanligt är jag ute i sista sekund när det gäller att göra i ordning sig. Men men! Jag ska nog hinna med. Just nu sitter jag här med ansiktsmask och blekning i håret. Tur att jag inte har löshåret nu. Då skulle det ta sjukt mycket längre tid.

Så vad i hela friden ska man ha på sig i kväll då? I dag är en sådan dag då inget alls känns skoj som finns i garderoben. Inte heller hittade jag något på stan som var något att hänga i granen.


Kanske blir det samma outfit ikväll som jag hade på senaste kryssningen. Kolla in skilnaden på hans handleder mot mina. Haha!

Jag ångrar mig!

Jag tar tillbaka allt jag skrev i förra inlägget! Nej vars, men tror ni inte min favvoburgare har kommit till donken. El Nacho! Var tvungen att trycka 2 st nu när jag var på stan bara för att. Mums!


Gått nytt år = nyårslöften!


Här är en bild tagen på nyår för typ 2 år sedan. Tjena hej! Har nog gått upp lite i vikt sedan dess. Med andra ord så kommer vi in på nyårslöften. Dessa ligger och gnor i min skalle:

  • Sluta äta massa onyttig "utemat" varje dag. Typ pizza och sådant. Förra året hade jag nyårslöfte att inte äta pizza på ett halvår. Jag höll det nästan men oj så mycket kebab och andra onyttiga saker jag stoppa i mig istället. :D Nu blir det matlådor till lunch och stå vid spisen när man kommer hem. Oj så mycket pengar jag kommer spara.
  • Chipsförbud! Ja i alla fall på veckodagar. Helger räknas inte. :D
  • Shoppingförbud? Den här är svår. En tjej på mitt jobb klarade 8 månader. Hon fick bara shoppa något nytt om det var något hon hade som gick sönder. Typ strumporna. Förså vad mycket klader jag skulle ha sönder om man hade den regeln. Jag är expert på att hitta genvägar. Nej här gäller det alltså att inte handla något alls. Hur länge ska jag stå ut då? 3 månader? Jag måste nämligen spara ihop till en ny tv eftersom våran är trasig. Sedan är jag bra sugen på en systemkamera med.
Ja förutom att köpa kamera och tv så borde jag helt klart klara mig på de kläder, skor och prylar jag har. Man kan ju göra ett försök i alla fall. 3 månader alltså. Då ska inga chips ätas i veckorna och inga slösade pengar på utemat. Ska bli spännan de att se hur mycket stålar som sparas in och om jag lyckas hålla detta. I april kommer jag säker shoppa upp alla sparade pengar i alla fall. Haha! Nej kanske inte men då kanske man kan ta sig en lite resa istället.

Nej nu ska jag ner på stan och shoppa! Man måste ju passa på så länge man kan. Haha!

Dålig passform


Nog för att jag har smala vrister men det här är ju galet. Snacka om dålig passform på strumpbyxorna. Jag sitter i skräddare i datastolen och jaaa.... Det har legat en katt i mitt knä.

Paljettskor


H&M har fått in dessa underbara skor. Billiga som attans och det vet i spörs hur jag ska kunna låta bli att klicka hem allihopa. Jag som skulle ha shoppingförbud efter nyår. Bäst att passa på nu alltså. Haha!

Tjena bara, hej liksom!

Jag slutade tidigt idag. Vi jobbde vara halvdag. Skönt! Försökte hitta något att ha på mig på nyår på stan men det sket sig. Var inte det minsta sugen på något jag såg. Sedan så var jag lite sliten med. Gick hem och la mig och vaknade halv elva typ! Jaha! Det var den dagen! Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska roa mig med. Kanske sova lite till Är så trött och imorgon ska jag ju på party. Då ska jag hujedamig vara piggast av alla.

Vad jag ska ha på mig återstår dock. Får leta fram något ur garderoben. kanske blir det den silvriga paljettklänningen som visar mer tuttar än vad som borde vara ok. Haha! Ja eller så safear jag och kör jimmy Choo-tunikan(?) och leggings. Det är ju så sketans kallt ute så jag skulle nog vilja ha overall på mig för att vilja stoppa min näsa utanför dörren. Men men! Är det nyår så är det! Nöden har ingen lag, vill man vara fin får man lida pin, alla piroger i micron och så vidare.


Kalle och jag övar fyrvärkerigester med händerna.

Jag är rolig!

Sorry för dåligt bloggande men julen tär. Haha! Nej men jag är helt slut av all julmat och klapphandlande och mys med familjer och släktingar. Kalle och jag passar på att slöa mycket framför tv:n istället när vi inte jobbar så datorn hemma är knappt igång något. Men jag kommer nog igång med bloggandet snart igen.

Nu till hur rolig jag är!

På stan finns det försäljare lite här och där som står och ska kränga mobilabonemang till förbigående shoppare. I går gick jag igenom stan på vägen hem från jobbet. Jag hastade fram med blicken fokuserad framot. Här skulle det som sagt inte handlas något utan bara ta sig igenom i värmen för att slippa gå ute på väg hem.

En telenor(tror jag det var)försäljare ropar efter mig.

- Öhh! Vad ringer du med?

Vadpå jag ropar tillbaka utan att vända mig om.

- TELEFON!

Sedan hör jag hur han och hans kolega viker sig dubbla av garv. Hur länge de skrattade vet jag inte. Jag fortsatte mot mit mål, hem!

De måste vart extremt trötta de där grabbarna för så roligt var det ju inte. haha!

Bra skit!

Yeey! Kalle fick tv:n att funka som la av här om dagen. Hdmi-uttaget har gått sönder så nu tittar vi via scarten. Inte världens bästa bild men det funkar ju i alla fall.

Nu har det i alla fall firats jul dlera dagar långa. I går var vi på värmdö hos syrran och åt tills vi storknade. Dock var det inte världens roligaste väder att åka bil i kanske men vi kom både dit och hem även om det gick i snigelfart.

Hoppas ni andra har haft en underbar jul. Själv sitter jag här bland en drös födelsedagspressenter och klappar och äter godis. Kan nog inte bli bättre. :D Kram på er!

God Jul



God Jul på er alla läsare. Idag blir det första av 3 julfiranden. I går efter jobbet handlades det julklappar och julmat i hela 7 timmar på stan. Bloggen hinns inte riktigt med i allt julfirande och grejande. Nu ska jag äta lite gröt och göra mig klar för firande nr 1. Hoppas ni har en underbar dag. Kram!

En sexig julhälsning


Grattis till mig!



Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag.
Hurra, hurra, hurra!

Movietime


Igår var Kalle och jag och såg Avatar. En film helt i min smak men han tyckte att den var helt ok. Han tyckte de kvinnliga Na'vi:sarna var rätt porriga med. Haha! Håller i alla fall med om att de var bra mycket hetare än de manliga. :D

Partytime


Behöver jag säge mer?

Julklappar


Kolla vad vi fick i julklapp på jobbet. Sweet! En fin blomma fick vi med. Får ta kort på den senare. Nu måste jag ge mig på att få upp lite grejer till förrådet.

Hjälp!


Kolla mostret jag jaga fram från under sängen.

B-dayparty

I kväll blir det klackarna i taket. Kommer hem lite folk till mig för att fira att jag snart fyller år. Innan dess ska här städas, handlas och fixas. Men så noga tänker jag inte vara med städningen så ni behöver ju inte slicka golven och titta i hörnen precis. hehe!


Så rätt så!

Den bästa gåvan

På tisdag fyller jag år! Men redan nu har jag fått glädjas åt min födelse. Jag har nämligen fått den finaste gåvan man kan få. Att vara önskad.

Mina fosterföräldrar och jag har ansökt om adoption. Jag ska bli adopterad. JAG! Även om de alltid vart som mina riktiga föräldrar så är det nu snart på riktigt. Jag kommer vara deras och de kommer vara mina. Jag är så glad så jag kan spricka. Och alla mina fostersyskon som nu kommer var mina riktiga syskon. Svårt att förklara känslan då jag aldrig någonsin känt att det vart på något annat sätt än att de vart min riktiga familj. Det känns bara så skönt att slippa ha en titel som fosterbarn. Adopterad låter helt klart mer önskat än ett fosterbarn.

Sedan fick jag även en snygg väska och sjal av Mamma och Pappa (Det har nog aldrig känts så bra att skriva mamma och pappa som just nu *ler*) som de shoppade åt mig när de var i Egypten precis. Sweet!


Paljetter på väskan och fina handbroderade pärlor på sjalen. De känner mig väl. Glitter is my thing. :D Nej nu ska jag springa omkring i lägenheten i lyckorus och fåna mig innan Kalle kommer hem. Den här känslan slår han nog inte om han inte typ friar. Haha!

Ni måste se det här

Jag har haft den här låten på hjärnan hela dagen. Den är så grymt bra. Diggar som attans här.

Lyssna själva!

Den är skitbra i slutet så ni måste titta tills den tar slut. ;)

Min snygga gran

Så äntligen fick jag upp den fula plastgranen som är inhandlad på Maxi. Eftersom katterna skulle strö barr över hela lägenheten så har vi plastgran. Den förra jag hadde var så fin men den har gått sönder så nu fick det bli en ny billig. Blä så ful den var när jag plockade upp den ur kartongen. Tur att jag har mycket pynd sp hag kan gömma så mycket jag kan av granen. Har inte haft uppe någon gran på några jular så det var skoj att se allt julpynt igen. Dock skulle jag vilja ha bruna kulor i granen så det passar lite mer till övrig inredning. Brut och guld typ. Vart hittar man det?


Egenpysslad julnalle med vingar istället för stjärna.


Gissa om dessa två är överlyckliga. Varken Svinpäls eller Frank har vält granen än med det är nog bara en tidsfråga.

Snö på ballen

Oj vad snö det börjar bli på balkongen nu. Frank som gillar snö blir alltid lika förundrad när han får nosa på det. Det är som att han inte minns snö varje gång han ser det. Svinpäls hatar snö och vägrade gå ut på balkongen medans frank grävde gropar och hade sig. Han brukar jaga snöbollar med. Dock inte på balkongen.

Frank har precis kommit ut på balkongen.


Frank vägrar gå in och sätter sig då under bänken för att jag inte ska få tag på honom.

Noooo my bag!

Sånt här är så störigt. Dumma sminkförbackning med lös skugga som gåt i kras i min väska.


Märkte det så klart när jag var på maxi och skulle ta upp plånboken. Hela min hand var glittrig efter det.


Tydligen var det botten som lossnat från själva burken. Hallå! Botten? Vadå otur!

Yeeeeey, wiiiiiiiii!!!


Nu har Kalle och jag vart och köpt vår julklapp till varandra. Snygg va?

Men åhhhhhhh!


Tror ni inte att jag också somnade. Dumma ljudbok! Vaknade för en stund sedan. Missade robinson och allt. Jag som sa till kalle att jag skulle väcka honom kl 18. Nu får vi helt enkelt göra det bästa av situationen. Vi får traska till statoil och handla något mums och sedan får det bli att kolla robinson på webben. Såg att det snöat. Nice!

Migrän

Dumma dumma dumma ögonmigrän. Trodde det skulle bli bättre för att det är lördag idag men jag har tydligen svårt att stressa ner. Ska lägga mig och lyssna ljudbok och blunda nu. Kalle är i alla fall hemma igen och det är mys. Dock sover han nu men ikväll (om ögonen tillåter) blir det robinsom och mys i soffan. Mer avstressande än så kan det väl inte bli? :)

Agens outfit


Kan någon säga till mig vart jag får tag på en sån här? Blev ju helt galen i den där toppen/korsetten eller vad det nu är.

Searching for the shoes


Idol-Erik kanske är vampyr?


Är det bara jag som tycker att de påminner lite om varandra? Olika fast endå lika. De är bleka, smala, spretigt hår och har hårda drag. Med tanke på all Edward Cullen-hysteri så passar helt klart Erik in i bilden hur en tonårsidol ska se ut. Vinner han inte Idol så kanske han kan försörja sig på vampyrfilmer. hehe!

Nyshoppat!

Detta shoppades för några dagar sedan. Jag har bara inte orkat ta kort på det innan men nu kommer det.

Myskläder från Gina, leggings och luvtröja.


Söt tyllkjol från H&m:s barnavdelning. Kan jag inte få bli frisk snart så jag kan ut och parta i den här?

Börjar bli bättre


Fick ögondroppar på sjukan idag. Dessa var av sådant slag som gör pupillerna större. Man blir ljuskänslig och ser typ inget på nära håll. Skulle försöka ta mig från sjukhuset men kunde inte använda mobilen då jag inte såg vad som stod på den eller vart siffrorna satt. Haha! Fick helt enkelt gå eftersom jag inte kunde få tag på någon eller skicka bussbiljett-sms. Väl hemma måddDe börjar se lite mer normala ut. Förut var de typ helt svarta.

Mot ögonkliniken

Nu bär det iväg. Hoppas att de får ordning på min ögonmigrän. Det låter som en fånig sjukdom tycker jag. Undra om det finns ett ballare namn jag kan slänga med. Måste kollas upp.

Från google:
auramigrän eller retinal migrän.

Nja jag vet inte om det är något av detta såm låter ballare. Det sista låter för övrigt som om jag har migrän någon helt annan stanns. Haha!

Saker man kan roa sig med utan syn

Eftersom mina ögon inte är som de ska (ja jag vet att jag tjatar) så får det åt mycket tid att ligga i soffan/sängen och bara blunda. Dock är jag inte sjuk för övrigt så man blir snabbt utråkad. Här kommer en lista på saker jag tänkt ut att jag ska roa mig med om det blir allt för tråkigt. Detta är alltså med ögonbindeln på.


  • Välja ut en outfit ur garderoben och sedan ta kort. Man kanske kommer på massa nya stilar och blir värsta modebloggarem.

  • Laga mat! Släng dig i väggen Jamie Oliver, här snackar vi kulinariska överraskningar. Ok kanske lite farligt med spis och skit men man kan ju hålla sig till micron.

  • Lyssna på en film man inte sett förut. Undra om man hänger med och vilka bilder man målar upp i huvudet.

  • Sminka sig/måla naglarna! Ja man får så klart ta bort ögonbindeln men med min nuvarande syn skulle det kunna gå precis hur illa som helst. Haha!

Rosa glitterdrömmar


Man kan faktiskt variera sig mycket även om man gillar paljetter och rosa.

Att roa sig i blindo


Eftersom ögonen inte vill se tv:n och får extremt ont av datoranvändning får jag roa mig bäst jag kan. Hörlurar och ögonbindel. Är extremt ljuskänslig och det är grymt skönt att få riktigt mörkt även på dagen. Fy vad störigt det är är. Blir galen! Hur många tv-program har jag ny lyssnat mig igenom de här dagarna? Hur i hela friden jag ser ut just nu vill jag inte ens tänka på. Kalle är på väg på kryssning med jobbet också så ingen är heemma och tar hand om mig. Sover typ 16 timmar om dygnet eftersom det är så utråkande att behöva blunda hela tiden för att ögonen gör ont när jag tittar. Blä så tråkigt! Det bästa med att sova är i alla fall att man inte känner att det gör ont någonstanns.

Nej nu har jag suttit nästan 20 nminuter fraför datorn vilket redan resulterar i grym huvudvärk eftersom jag anstränger mig gärnet för att försöka se skärmen. Det känns som om jag är grym på att skriva i alla fall trots att jag inte läser igenom allt. Jag litar på att fingrarna ska hitta rätt tangenter men är detta oläsligt får ni överse det. Nu back to ljudbok och ögonbindel och alvedon.

Tips!


Beata tipsar om dessa snygga paljettbandeauer på sin blogg. Helt klart något i min smak. Så snygga! Måste kolla in dom och se om de är lika snygga irl och på min kropp så fort mina ögon har lust att se lite bättre.
De är i alla fall från lindex. Shoppa inte upp alla innan jag hinner kolla på dom är ni snälla. :)

Dumma ögon

Jag har fått en remiss till ögonkliniken imorgon. Tydligen såg det inte alls så bra ut tyckte doktorn så efter en massa samtal han hade haft med universitetssjukhuset linköping så fick han en akuttid till mig. Tack och lov är den i norrköping i alla fall. Störiga ögon. Det är så jobbigt att behöva anstränga sig för att se. Kul att vara hemma och vara sjuk eller vad jag nu är när jag inte kan se på tv, läsa eller sitta vid datorn mer än små korta stunder. Sitter man för länge så ser man typ inget tillslut och sedan får man skitont i huvudet. På tal om det ska jag sluta skriva nu. :D

Kärlek


I dag är Frank och svinpäls så där mysiga med varandra. Funderar på att lägga mig på golvet och se om de tar hand om mig med. Need some love!

Billigare

Eftersom jag tipsade om en paljettkudde som var apdyr här om dagen så tänkte jag visa ett billigare alternativ. Så klart inte lika snygga men priset är ju typ nada. Dock gäller det bara kuddfodralen men i alla fall. 29 pix på rusta för dessa. Ska kolla in dem nästa gång jag är på rusta för att se om de är fina irl. Den bruna skulle passa här hemma. Dock undrar jag omjag har så mycket plats för fler kuddar. :D

Ögonmigrän

Ajajaj! Har haft ögonmigrän sedan igårkväll. Allt man ser är suddigt och det känns typ som om någon tagit ett kort med stark blixt precis framför ögonen. Läste någon stanns att i värsta fall kan ögonmigrän leda till permanent blindhet så det är nog bäst att jag tar det här på allvar. Blunda mycket med andra ord. Att titta är fruktansvärt ansträngande och gör ont. Det bidrar till huvudvärk och illamående eftersom jag inte kan fokusera på något. Som tur är kan vet jag vart tangenterna sitter så jag kan ju skriva lite i alla fall. :D

Nu blir det ännu en alvedon och mera blundande för en halvblind Universal Appeal. Vi hörs!

Nice stuff


Hittade dessa fina paljettplagg från Ida Sjöstedt på Nelly. Helt klart något som skulle passa bra i min garderob.

Sminkshoppat

Var ju på ett sminkparty för ett tag sedan. Nu kom grejerna så jag ser fram emot att prova så fort jag får ork och tid. Det plev en primer, ett puder och en kajal denna gång. Även en skrubb som jag fick med mig på direkten. Den är supernice och jag har använt den massor. Tack Sofia för hjälpen idag med alla ärenden.

Snacka om flyt i dag då. Lyckades få en tvättid idag. Hallå!Det händer typ aldrig i vår tvättstuga att man kan få tag på tid samma dag så här på kvällen. Vilken tur att jag inte jobbade över idag. Yeey!

På önskelistan

Idag smet jag in på mio en snabbis när kalle skulle in på mediamarkt. Kolla in den här kudden alltså! Jag typ dog. Sedan dog jag igen när jag såg priset. 590 pix! Tjena hej! Det är annat än mina 49 kronors paljettkuddar från ica maxi och mina ännu billigare (minns inte vad de kostade) från primark.


Skule gärna ha de 3 understa kuddarna i mitt hem men det får nog bli någon gång i framtiden. Eller kanske inte. Hur snygg paljettkudden än är så kan jag nog inte förmå mig att tycka att den är värd priset även om jag fick den i present. Tänk så mycket annt skoj man kan få för 600 på ikea liksom.

Finns det något slut?

I dag är frågan om det finns något slut på min trötthet. Jag tror inte det! Känner mig sliten och har ont i hela kroppen. Antagligen låg jag som en kratta i natt för jag har haft ont i ryggen hela dagen och i morse var det knappt att jag kunde ta mig upp. Ryggen liksom krampade sig. Ajajaj! Nu känns det dock lite bättre men jag är trött som en gås. Mycket med jobbet nu som antagligen är bov för både rygg och trötthet men jag ska fösöka hålla mig över ytan ett tag till. Snart är det ju över men det känns segt att även denna jul kommer gå mig förbi. Jag som älskar julen. Då är det ett skit att man inte hinner komma i stämning. Nästa år ska jag fan ta ledigt hela dec så jag kan julbaka, julpynta och kolla på julfilmer och hålla på så mycket jag vill. hehe! Önska kan man ju i alla fall.

Nej nu ska jag ta och kolla om det trillat in något skoj på hemnet. Tjo på er!


Jo då jag lever och är lika snygg som vanligt.  :D

Jobbar så jag spyr?

Har varken hunnit eller orkat blogga något. Det är så mycket här på jobbet just nu och jag hinner knappt fisa. Får ta igen fisandet eller jag menar bloggandet i helgen. Hehe! I natt vakande jag och spenderade 2 timmar med att hosta och spy. Dock mår jag bra nu så jag undrar vad jag fick för sjuka som bara var så där kort. Kanske var lasangen jag åt på kvällen som inte ville stanna kvar i magen bara.

Fast mitt i allt som är stressigt och jobbigt är det en underbart rolig sak som hänt med. Berättar så fort allt är klart med det. Kram på er!

Sömn när det är fullmåne?

Varken jag eller Kalle kunde somna igår natt. Sedan vakande jag flera gånger med. En del säger att man kan ha svårt att sova när det är fullmåne och det var det ju i natt.


Har ni svårt att sova när det är fullmåne?

Hoppa i sängen

Det här är en trend som jag absolut måste hänga på. Haha! Sjukt rolig site. Kolla in på bed-jump






Universal på kryssning med jobbet

Här kommer lite bilder från kryssningen.


Kalle på bussen. Läser självklart sporten. Var tydligen någon slags match som spelades just denna kväll. Inget speciellt alltså! :D


Närbild på en yr Uni


Mario och Waldemar (våra egna kära polackmontörer) hade festat hårt kvällen innan. Här tar de igen sig lite.


Camilla och Christer


Conny och Annika


Patrik och Peter ger varandra lite kärleksfulla blickar


Väntar på att få gå på båten. Tydligen missade jag det som var spännande på telefonen.


Waldemar och Supermario!


Middag på food garden


Polackerna hade redan delat på en liter whisky i hytten på cirka 30 minuter så de var glada. Mario pratade till och med lite svenska. :D


Detta smällde jag i mig. Eller jag fick faktiskt inte ner allt. Var ju 3 rätters. Blev mobbad för att jag skulle äta hambörjare när det fanns så mycket annt gott. Jaja! Vilka var det som åt mina rester sen då? Haha!


Väntar på nästa rätt.


Lite häng i hytten


Polackerna är på sin andra liter whisky. Även den gick ner under extremt kort tid.


Waldemar berättar hur han brukar lura Camilla att han inte förstår henne när har ringer att undrar något. Detta bara för han tycker det är så skoj när camilla ska försöka förklara på engelska. Men nu är det ute. Han förstår allt. Även de hon säger på svenska. haha! KANON!


Peter


Nu börjar det gunga lite. Bäst att hålla sig i bordet. Båten var dock extremt stabil.


Mer häng


Och där trilla polacken ner från bordet.


Och Mario fick helt enkelt ta och bära ner sin vän över axeln.


Men festen fortsatte


Fotbollsgrabbarna hittade varandra.


Zlatan gjorde mål! Kvällen var räddad!


I min nya Jimmy choo outfit


Hör inget, ser inget!


Här rockar vi loss till vårat jobbs signaturmelodi, jag måste ringa Carina.


Jag och praktikanten


Han visade hur man svänge loss på dansgolvet. Skrattar bäst som skrattar sist!


Sprang sedan på Lars Kriserz himself. Självklart villa han posa med mig i äkta Universal Appeal-anda.


Sedan hälsade vi på polackerna lite. Mari hade krypit till sängs men Waldemar hade inte kommit lika långt. Så här hade han sovit några timmar. Undra om han kom i säng efter vi vart där och väckt honom. Haha!


On the dancefloor


Camilla och Peter rockar loss


Efter jag hade skrytit för christer att jag hade kort på mig själv med hans idol sprang vi på han igen. Lyckan är fullkomlig. Ett bra avslut på kvällen som slutade för oss flesta kl 5 på morgonen.

Tack tjejer!

Har fått upp första adventsljusstaken nu. Fick den av mitt söta tjejgäng förra året. Visst är den snygg. Har även denna låt på hjärnan så jag hoppas grannarna inte blir tokiga på mitt ylanda än.


Allt spricker

I söndags var jag lite stressad innan vi skulle iväg på kryssningen. Lyckades spräcka mina nya leggings när jag skulle ta på dem. Jaha! Fick slänga in något annat att ha på mig. Sedan tappade jag plattången i golvet så den sprack. Hej hå risigt hår. I dag när jag skulle göra rent kattlådan så sprack mina favvojeans över ena knät. men åhhhh! Funderar på att äta lite kvällsmat nu men då sprick väl magen på mig. Haha!

Känner ni igen den här mannen?


Kolla vem jag hittade på båten. Hehe!