vad händer...

...med alla lysstavar som Anna skulle haft i finalen? Vilket skit att hon inte gick vidare. Jaja! Det finns ju en massa andra bra låtar att heja på. :D

Kalle tog med den bärbara datorn när han åkte igår. han är borta hela helgen så nu måste jag koppla en min egen burk så ni kan få se resten av barcelonabilderna. Får se om jag orkar ta tag i det i kväll. Vi hörs!

Sjung med nu alla

Den baddräktstid nuu kommer, när magen är för stooor. ♫ Då valkar bara sväller och celluliter grooor. ♪ Generande behåring,..lyfts fram i solens ljus. ♫ Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. ♪De krav som sommar´n ställer, förstör vår ledighet. ...♫Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet. ♫Fast vem vill ......motionera, när ma...n kan sitta still. ♪ Nej låtoss revoltera, vi tar en kaka till...


Barcelona 2010 dag 1, del 1

Här kommer lite bilder från resan. Har tagit en miljon kort + att Sofia säker har tagit ännu mer. Här kommer några från första dagen i alla fall. Orkar ju inte sitta här och ladda upp hela kvällen heller. hehe! Sofia och jag bytte kamera lite då och då så det är inte allt för mycket bilder på henne ifall ni undrar. Så kameraskygg är hon alltså inte. *ler*


På Skavsta tidigt på morgonen redo för äventyr.


Kalle beställer öl i "baren" på flygplanet. Det gäller att fjäska in sig hos personalen. :D


Framme på flygplatsen i Barcelona och väntar på väskan. Ja vi delade faktiskt en på 8 personer.


Incheckade på hotellet och nu på väg mot en lunch.


Nere vid hamnen.


Det var full rulle ute på gatorna med människor som spelade och dansade och sprang omkring med stora plastyxor och fjärilshåvar. Undra vad de firade.


En kall Estrella Damm i värmen.


Och snart var Barcelona ännu lite roligare.


Och så ner mot stranden.


Det var helt ok varmt i vattnet. I alla fall efter några öl.


Här vart vi kvar och hängde ett bra tag.


Försök till kort på oss själva. Syns på mig att jag fått lite sol på näsan.


Trötta och lite lagom mosiga efter en lång dag och en del öl gick vi mot hotellet när solen började gå ner.


Niklas har fått tillbaka sitt linne. Det är en lång story så den får jag ta en annan gång. :D

Ni får hålla tillgodo med dessa bilder så länge. Fortsätter med bilder från kvällen imorgon.

Hemma från Barcelona

Vilken härlig resa vi har haft. Dock skulle man behöva några extra dagar ledigt för att vila upp sig efter resan känner jag. :D Berättar mer och visar bilder senare. Nu är det eurovision och jag sitter och äter Estrellas nya chips.


En sliten Sanna med solbränd näsa och mycket goda chips.

Frank på äventyr

Idag var frank ute på uteplatsen medans vi griillade.

 

Svinpäls satt inne och tittade på Frankan.

 

Sedan fick Frank en kompis.

 

Och sedan en till. Denna var dock lite läskigare.

 

Den morrade och fräste åt Frank som vart totalchockad. Han är inte van att någon ogillar honom.


Ny frilla


Ok! Ingen bra bild på den men Svinpäls var så skoj på denna bild. Nu ska jag fira att ajg gått ner till mit första delmål med att grilla. Inte nog med det så blev det donkenlunch och fredagsfika på jobbet idag. Men man måste ju få unna sig ibland. :D

Räknar timmarna

I morgon bitti så drar vi ett gäng på 8 personer till Barcelona. Oj vad skoj det ska bli. Hoppas på bra väder så man kan besöka stranden. Shopping ska det i alla fall bli vill jag lova. Och mycket häng på uteserveringar. Vad i hela friden ska man packa med sig. Inte lätt det där. Får se vad jag slänger ner i väskan ikväll. Nu sitter jag bara och väntar på att den här arbetsdagen ska ta slut. Bara 5 timmar kvar och sedan ska jag till frisören och tona håret.


Man lär sig


För en colanörd som jag är det inte helt lätt att uppskatta annat. Nu har jag lärt mig gilla loka. Vad kommer härnäst? kaffe? Nä fy!

Nyshoppat

Har länge letat efter ett par perfekta jeans-shorts. Men det har inte vart lätt precis. I dag har jag i alla fall köpt ett par. Inte perfekta men de duger. Ska bara se till att töja ut dem lite så jag kan andas. Nu vankas det pasta och lax för jag är hungrig som en gås. Har redan snyltat lite på godiset som låg på soffbordet. Jag som skulle skärpa mig med onyttigheterna innan resan. Det har inte gått så bra kan man säga. I går var första och antagligen sista dagen jag lyckades hålla mig till någon slaks diet. hehe! Äh bikiniformen får helt enkelt ta och vänta lite. :)


Inandlade på gina idag.


Skulle plåta baksidan men Frank ville vässa klorna på dem just då.


Sedan vägrade han flytta på sig och batteriet tog slut.

Dagarna är för korta

Hur ska man hinna med allt man borde/vill och ska göra innan vi åker på lördag? Det är frågan jag ställer mig flera gånger om dagen.

Min walk in closet

Nu börjar det ta form. Lite gejer är på plats men det är fortfarande en del som ska upp. Mitt sminkbord med spegel och lambor och en liten fotölj och bättre matta ska fixas. Även en klocka över spegeln är det tänk och en herrans massa krokar.


Fler hyllor måste inköpas. Alla skor är inte ens på plats och det börjar redan bli fullt. Ja kartongerna är proppad med skor också. :D


Lite finlir kvar. I hörnet där stegen står för ska jag ha en fotölj eller pall. Sedan ska det upp en klocka eller kanske krokar för väskor över spegeln som behöver putsas se jag. :)


Ska nog höja spegeln ser jag. Den är inte i line med tavlin. Otroligt störigt.

Nyshoppat

Här kommer bilder på senaste inköpen. Mest basplagg och inte alls så spännande kanske men here goes.


Halsband och väska från H&M

Begie kofta från Gina


Likadan lila


Lite behövligheter från H&M, Billigt men praktiskt. :)

Shopping

Blev visst lite shopping idag med när jag var på stan med Sofia. Sedan grillade vi våra stackars hudar så man inte är allt för likblek i Barcelona. Jag har ju inte visat inköpen från igår men det kommer strax. Ska visa både vad jag köpte igår och idag. Håll ut! :)

Sol i sinna, brun inne.

Snart är denna arbetsdag slut och jag ska bege mig till stan för att sola med Sofia. Jag har så mycket att göra så jag vet knappt hur jag ska hinna med allt. Och då menar ajg itne på jobbet. Men men! Snart är vi i Barcelona och myser och då är allt bara underbart och skönt. Yeey!


En annan gång när jag och Sofia solade. Ursäkta om ni är känsliga för lite blå avatarhud.

Bra gjort!

Inte nog med att jag vart duktig och spelat squash med Patrik idag. Jag har även lyckat shoppa loss på HC. Jag visar bilder senare om jag orkar. Jag tänte ta ett bad nu och göra den där inpackningen jag lovade Nicke (min frisör) att jag skulle göra typ varje dag. Blir första gången nu sedan jag lovade han i fredags. hehe! Jag är såååå dålig.

Myskväll

Här kommer lite bilder från myskvällen hos Ellen när vi blev bjudna på 3-rätters. :D


Här har vi hunnit trycka i oss förrätten.


Sedan blev det pasta med kyklinggryta.


Vi åt rabarberpaj till efterätt

Jag i min nya tröja.

Sedan blev det filmen Vicky Christina Barcelona för att ladda inför resan. Och så  klart en massa gott till.

Ellens gips hade fått sig lite vacker konst. Ingen Allert precis. :)

Grillpremiär

Här kommer bilder från helgens grillande som jag snodde av Tommy.


Hur många killar behövs för att skruva ihop en grill?


Det behövs i alla fall minst 3 st för att grilla. 5 st gick det åt att tända grillarna.


Men gott blev det.


Även om solen tyvärr hade gått ner när det väl blev matdax.


So hot

I går bloggade jag inte på grund av:

  • jag var trött
  • jag kolla på DH och survivor
  • jag brände mig i gommen av den varma osten på pizzan
  • jag skruvade en hylla
  • jag gick och la mig
Så nu vet ni vad jag sysslade med igår. Inget speciellt med andra ord. :)

Dåligt av mig

Jag vet att jag vart dålig på att blogga den här helgen. Har hållt på hemma och grejat och skruvat, vart iväg och handlat på IKEA och bauhaus, grillat hos tommy och vart hos Ellen och ätit trerätters och tittat på film. Bilder kommer upp imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig för det är ju jobbdax imorgon. Bjuder på en bild på klädkammaren så länge. Börjar hända lite saker. Önskar jag hade en kamera som kunde få med allt. Men ni får nöja er med en del av klädkammaren för längre kan jag inte backa. :D


Fått upp lite hyllor och klädstängerna. Nu ska det bara upp ännu mer hyllor, krokar och sminkbord med spegel och lampor och så en fotölj och någon bättre matta så är det klart att fyllas med mina skor och mer kläder. :D

Blondie is back


Nicke fixade och trixade och till slut lyckades han få mig lite blondare utan att håret trillade av. Syns kanske inte på bilden men jag är mer guldig än när jag var blond sist. Då var jag ju vithårig och det var ju inte så vackert. Ska dit på fredag med och fixa lite till så det blir som jag vill. Nu ska jag i alla flal ta och se en film för jag är helt slut efter att ha sprungit på IKEA i flera timmar.

Mot stan


Nu ska äntligen mitt hår få lite uppmärksamhet och bli ompysslat. Visar bild på frillan sen.

Tack Pappa!


Sitter och tittar på Häxan och Lejonet på tv. Ska se Prince Caspian efter den tänkte jag. Ett litet Narniamaraton. :D Får så härliga flashbacks från när jag var liten och pappa läste Narniaböckerna för mig på kvällarna innan jag skulle sova. Det var mys det!

De här har jag missat


Har helt missat dessa chips. Dock var det ingen fara för någon vidare hit var det inte. De smakar typ paprikachips. Besvikelsen är stor. Hit med ett par nya favoriter säger jag bara.

Dop


Hurra hurra! Jag ska på dop snart. Gunillas lille Oscar ska få vatten på skallen.

Dagens outfitförsök

Haha! Snacka om att det gick värdelöst med att försöka ta en dagens outfit imorse. Jag fattar inte hur i hela friden man lyckas.


Försök nr 1. Hahaha!


Försök nr 2. Men hallå vad kollar jag på?


Försök nr 3. Kapade visst huvudet. Haha! Kolla tjocka skuggan.


Försök nr 4. Jag gav upp och försökte få med så mycket jag kunde med hjälp av att sträcka ut armen.

Antar att man ska skriva upp vad man har på sig med. Kofta: H&M, Linne: Köpt i London, Leggings: Gina, Skor: Converse

Dagens shopping


Tröja med rosett: H&M Divided

Kofta: H&M

Väska: Kappahl (barnavdelningen)

Bikini med nitar och leggings: Gina Tricot

Shoppingen

Jo då! Det blev lite shoppat i alla fall. Men jag borde förstå att det är vår. Jag handlade bara saker i svart och grått. Fast jag handlade även en bikini och det är ju vårigt. Ok! Den är svart den med. :D Visar upp dem sen. Nu ska jag äta och kolla på film med Kalleman.

Sug efter nytt!



Idag fick jag världens shoppinglust. Har säkert med att solen tittar fram att göra. Ska till barberar'n och visa Nicke mitt hår. Han behöver veta lite hur långt tid han behöver ha på sig innan jag bokar tid. haha! Sedan ska jag nog ta och göra stan och se om jag hittar något kul.

Färgordnat


Detta har jag spenderat kvällen med. Fast längst tid tog det att sortera bort alla brända skivor som kalle hade. Nu är det tack och lov inga kvar tror jag.

Topp 3

Man glädjs åt det lilla. Här är 3 saker som jag saknat i min förra lägenhet och som jag redan nu knappt kan leva utan.




Väsktips


Tänkte visa dessa härliga strandväskor som Sofia tipsade mig om. Finns på hm och kostar 79:50 st. Sweet!

Helgen

Oj vilken jobbig helg det var. Allt och inget hände. Kalle fyllde år men annars har jag bara vart hemma och inte gjort ett skit typ. Jo då lite har jag ju gjort men inget värt att blogga om. Nu är det ny vecka och nya tag. Jag som skulle börja med en nyttovecka här har redan sabbat det. Dessutom har jag tacos med mig till lunch. Mums!


Ritade den här när jag ställde in inställningarna på min nya wacom. Haha!

My precious

Känner mig lite som Gollum här. Kolla in vad jag har shoppat idag. Nice!


2200 kostade det bara. Dock är det ju till jobbet så den får min chef snällt betala. :D

Drag Queen

Åhhhhhhhhhhhhhh! Matkoma! Käkade en halv limpa till soppan. Sväller i magen. Åhhh vad gött det var. :D

Gick igenom stan på vägen hem från jobbet. Jag måste helt klart vart en Drag Queen i mitt förra liv. Jag dras till allt som glittrar. Jag försöker vara lite trendig och cool och gå in på monki och kolla på randiga kreationer i varenda butik jag går in i men nej då. Jag fastnar så fort något glittrar. Idag har jag lagt undan lite saker på h&m som jag ska inhandla imorgon för mina h&m-checkar som kom med posten här om dagen.




Mus i vårt hus


Tog den här bilden på Svinpäls i morse när hon roade sig med att leka med en av sina dussintals råttor. För er som är mer intresserade av mitt nya boende än Svinpäls kan jag här meddela att detta är våran trapp. Det finns planer på att måla den vit men det får bli när vi kommit iordning med allt annat. I helgen tänker jag minnsan inte vara sjuk utan pyssla utav bara den där hemma.

före och efter

Tror ni inte det var kombinationslås på väskan eller. Jag sitter och klurar på alla möjliga koder men får inte upp bajsväskan. Skit också! Hoppas Kalle är stark. :D Här kommer lite bilder på min lilla walk-in-closet.


Före: Riktigt kladdigt målat även om det ser ok ut på bilden. På tok för mörkt med.


Efter: Vitt med hubbabubbarosa fondvägg. Nu ska det bara dras lite tejp. Ser att det visst är lite kvar på dörrkarmen. :)

My own secondhand

Dra  på trissor! Jag tror jag är frisk. Eller så gott som. Jag har orkat med att börja måla i min klädkammare och jag har lagat mat. Grönsakssoppa blev det och till det mammas nybakta bröd med nötter och jag vet inte vad det var. Gott som bara den i alla fall. Kalle har vart och hjälpt pappa med att tömma det sista förrådet. Han hade med sig en resväska hem. Tydligen har jag för typå hundra år sedan lagt ner en massa kläder där i. Det ska bli spännande att se vad jag tryckt ner där. Hoppas på lite fynd som går att återanvända. Ibland är man smart som sparar. Fast jag kanske inte ska ropa hej innan jag tittat i väskan. Återkommer med kort om jag hittar något skoj. :D

En del måste tro att jag är dum i huvudet

Ibland blir jag galen alltså. Visst är det störigt när folk drar till med lögner för att de tror att man ska bli gladare. Som om man har tunnt hår och någon försöker säga till en att det är tjockt för att vara snäll. Hallå man är ju inte född igår. Inte blir man gladare av det. Ok att en del kan ha lite skev bild av sig själva men inte blir det bättre att någon försöker sig på att lura i en att det man tycker inte stämmer när man VET att det stämmer. Då är det snarare personen i fråga som har skev bild på omvärlden.

Tack och lov har jag vänner som säger sanningen åt mig varesig de har samma åsikter som mig eller inte. Inte skulle de sitta och säga att jag har asstora fötter när jag har 34-35 i storlek bara för att få mig att må bättre när det är svårt att hitta skor. Inte ens de med mindre skostorlek skulle sitta och säga att jag har stora fötter. För inse fakta. Det har jag inte. 

Så där ja! Nu har jag skrivit av mig lite. Nu ska sjuklingen pallra sig mot närmsta postlåda eftersom jag inte fått väg adressändringen ännu. :)


Fräääääääääääääääässssssssssssss!

Halleluja moment

Ja eller så gott som i alla fall. HAr nämligen pratat på någon snubbe angående våra badrum i nya lägenheten. Tydligen så är i alla fall 1 av dem fuktskadat vilket betyder att de ska renovera det. HURRA! Bort med den fula 80-talsvåtrumstapeten säger jag bara. Det andra badrummet var det också något lurt med så de skulle greja med det också.

Jus nu tycker jag synd om Ellen och Patrik som opererat sig och har ont både här och där. Mitt hals och öronont och snoröverflöd känns rätt mesigt om man jämför. Min feber är dock borta så nu hoppas jag på att vara frisk och kry inom några dagar.


Mys


Idag var jag hemma från jobbet. Svettates som en gris hela natten och vaknade så blöt så jag kunde vrida ur håret. Inte så mysigt precis. Mysigare är det att ligga och titta på svt play med Svinpäls.

Uppdatering från sängen

Som sagt är jag asmycket superbabianmegasjuk just nu. Det har alltså inte hänt allt för mycket i lägenheten denna helg som det var planerat. Inflyttningsfesten har vi bestämt oss för att skjuta på. Det blir alltså INTE den 7:e eftersom vi fortfarande bor i kartonger och vem vet när man är frisk och kry igen. Kan i alla fall bjuda på en stökig bild från sovrummet. Vänta lite1 Ska bara ta ett kort.


Så där ja! Stökigt med verktyg och provisoriska sladdragningar och oppsatta tavlor. Men ni ser ju färgen på väggen i alla fall. :D

Mycket nu

Hej hopp! Äntligen har vi fått internet. Igår så flyttade vi all skit från förrådet på gamla stället. Idag ahr jag nog halsfluss eller något. Feber och kan knappt svälja. JAG HAR JU INTE TID ATT VARA SJUK! Fortfarande ligger allt i kartonger här hemma och det är svårt att hitta det man ska. Var ju iväg till sthlm i veckan så då blev det inte mycket gjort här hemma. Vi var på norra brun och åt och lyssnade på komiker. Riktigt trevligt! Idag har jag ju som sagt legat däckad hela dagen men vi såg faktiskt en eld i går trots sjukdom och flytt. Nej nu ska jag ta ännu en alvedon och lägga mig i sängen. Hoppas på att jag är frisk i morgon så jag kan måla klart min klädkammare. Skulle behöva ta en tripp till IKEA med.


Majbrasan i folkparken