Partydax!

Det blir en hård helg vill jag lova. Men å andra sidan ska jag testa resorb så jag får se hur jag mår på söndag. Idag ska jag på födelsedagspartaj och imorgon på inflyttningsfest. Gårdagen vart det först en tur på stan med karin för att fixa lite inför måndagens intervju. Inhandlade en mapp till min portfolio och lite smink och hårspray. På kvällen åt det chips och godis hemma hos karin medans vi tittade på du blir vad du äter. lol!  Idag vart det en lunch på stan med Sofia och handla lite grejer till Jimmy imorgon. Sedan solade jag och det behövdes vill jag lova. Nu har jag precis kommit hem från systemet där kvällens och morgonkvällens dricka inhandlats. Fått lön med idag så det känns nice. Inte för att det var så mycket att hänga i granen plus att Kalle inte har pengar till räkningarna den här månaden så det kommer bli lika snålt som vanligt. Nu ska det ätas och fixas innan det blir dags för första ölen. Kram på er..


image300

Nyklippt

Nu har jag äntligen vart hos frissan och fixat håret. Skänt att se lite trevligare ut inför intervjun på måndag. När jag kom dit sa jag att jag ville se lite mognare ut och få bort min hemmafjortisblonderande färghjälm. Hon la därför i lite ljusbruna slingor som sedan efter tvätten gjorde mitt hår helt grått. Håret var så sönderblekt att det var genomskilningt i topparna och jag såg bra mycket mognare ut än vad jag tänkt mig. Haha! Men efter blondtvätten på det så vart det precis som jag ville. Klippte av mig från lite längre än axlarna till en lite längre page med. i backen är det 2-3 cm och sedan längre där fram. Alltså som Nicoles page men kortare i nacken. I morgon ska jag se till att få bort den grisrosa huden med. Måste ju göra slut på mitt solkort innan det går ut. Det går åt mycket pengar för att söka ett jobb har jag märkt. :)

Igår var det i alla fall trevligt när vi planerade hippan. Ska inte skriva detaljer utifall det skulle vara någon som skulle se som inte borde se det. Inte för att risken är så stor men just därför vore det ju typiskt. Får berätta om den när den är över. Blir så sugen på att flytta när man ser att andra bor så fint. Ska titta på rent hus ikväll på tv så jag får lite motivation att ta tag i städningen med. Är så lat så jag blir aldrig klar med den. Det hinner bli stökigt igen innan jag är klar med hela lägenheten.

image299

Seg idag

Sov länga idag. Skönt skönt skönt. Efter att ha gått upp halv 6 på morgonen så är det skönt att få sova till 10. Morgonen har spenderat i telefonköer och nu ska jag nog äntligen få lite mat i mig. I kväll ska det planeras för fulla muggar och jag hoppas på en tur på stan idag om nu Karin inte ska jobba. Som sagt har det inte hänt så mycket spännande saker än idag så detta inägg vet jag inte varför jag skriver. God morgon/middag med er i alla fall.

image298

Min lilla tjej Svinpäls. (Nej jag har inte valt namnet)

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig



Hjälp jag skiter på mig!

Idag fick jag ett samtal från en arbetsgivare som hade hittat min gammla cv från 2005 på arbetsförmedlingens hemsida. Självklart skickade jag en ny cv till dom och nu vill de att jag ska komma på intervju i sthlm nästa vecka. Är supernvös men det ska nog gå bra. Låter som ett jobb som passar mig som handen i handsken. Äntligen kan man få nytta av sina designkunskaper igen. Tack och lov är det inte i Stockholm jag ska jobba utan i åby som är en förort till Norrköping kan man säga. Trivs ju bra här i stan med vänner, familj, sambo och lägenhet. Men som sagt först ska jag ju få jobbet med. Så på onsdag 15:15 klipper jag äntligen av mig håret till page. Ett seriöst jobb kräver att jag måste dumpa lolitalooken. Glad nu Karin? Haha! Men ni andra behöver inte oroa er. Garderoben och skohyllan är full av nya paljettklänningar och glittriga högklackade skor som kommer åka på vid nästa tillfälle vi ses. Man kan ta mitt hår men inte min glamour. :) Förövrigt måste jag trycka upp en ny portfolio i veckan med. Vet inte var den gammla är och den måste i alla fall uppdateras.

image297

Blir något liknande Nicole tror jag. Bild nr 3 C-man om du inte hänger med. lol

merinoull

Tack och lov har jag inte några sådana plagg då jag inte tål ull. Stackars får säger jag bara.

image296

Skor

Jag diskade lite i alla fall men så mycket städning blev det inte. Fastnade framför house istället. Ställde upp mina nya skor med. Behöver mer skoförvaring. hehe! Vill ju kunna köpa fler skor. De här på Forever 21 är nice tycker jag.

image294        image295

Städningen?

Jaha! Hur mycket har jag städat idag då? Inte mycket alls. Fastnar alltid vid något. Ska jag slänga reklamen så slutar det med att jag sitter och läser den. Ska jag lägga undan sminket framför spegeln blir det att jag sorterar hela sminklådan och ska jag diska slutar det med att jag tar en sked och sätter mig och äter glass och tittar på lost istället. Jag är så dålig så det är förfärligt. Men jag hittade en bild som fick mig att må lite bättre. :)

image293


Nu ska jag ställa mobilen på en timme och sen ska jag se till att städa som en tok tills det ringer. Får inte fastna i något. Hur nu det ska gå till? Lampan i badrumet är trasig och jag har inga extra lysrör hemma. Bajskorv! Nu städa!

Stan brinner

Igår när vi åkte hem från Kalles pappa så åkte vi förbi värsta branden. Gatuköket på Vagngatan i Skarphagen stod i lågor och tänk om det hade börjat brinna i macken brevid. Vilken smäll i så fall. Som på actionfilm fast på riktigt.

image292

Läckert!



Snyggt!

image291

Är sugen på att göra en väggmålning. Borde nog vänta lite tills jag fått upp lite hyllor och saker så jag vet vart jag ska sätta den. Tycker den här var tuff men jag har ju en stor tafla över soffan så det skulle bara se rörigt ut här. Kanske man skulle kunna ha den någon annan stanns. Nej nu måste jag städa. Blä så tråkigt!

Delias bikinis

De har en del fina bikinis på delias. Jag har en hel hög redan som jag inte invigde i sommras men jag skulle gärna shoppa någora fler. Jag är lite tokig i badkläder nämligen. :)

image287image288
image289image290

Här är mina favoriter. Den svarta och gula gillar jag nog bäst. Men jag skulle nog ta bort de prickiga rosetterna på trosorna. Den röda skulle nog passa min kropp bäst dock.

God morgon!

Vaknar fortfarande tidigt eftersom jag är van att gå upp halv 6 nu. Men jag vill inte gå upp tidigt så jag lägger mig igen och sover bort halva dagen. Inte allt för bra kanske. Igår var vi hemma hos Kalles pappa och fru och åt god mat och tittade på melodifestivalen. Jag åt på tok för mycket godis men gott var det. Jag vart så sugen på godis när jag var på stan med Karin på dagen så det var helt underbart att det fanns berg av godis där. Hittade ett par riktigt fina skor igår på vila men de var så klart förstora i storlek 36. :( Idag ska måste jag stda men jag är inte alls sugen på det.
image286
Den här klänningen från H&M är jag lite sugen på. Synd att den inte finns i andra färger.

Sovmorgon!

Så skönt det var. Vaknade först vid 7 men eftersom jag somnade sent så gick jag och la mig igen. Sov sedan till 11. Åh så nice det var. Saken är den att jag skulle kunnat sova lite till. Haha! Nu måste jag klä på mig för att gå ner och göra stan osäker med Karin. Hej svejs så länge!

Jag vet....

Jag är skitdålig på att att blogga. Har vart så trött sedan jag började jobba så jag orkar knappt trycka på tangenterna. Sedan i måndags har jag hunnit med att vara hemma hos Johanna och fira henns födelsedag. Hon hade bakat gott bröd och egen semeltårta som var supergod. Sugen jag blev nu då. Annars har det mest vart att sova när jag inte jobbat. Har hunnit med att tvätta lite kläder med. Skoj liv man har. Haha! I dag jobbade jag i alla fall sista dagen på det företaget jag var på nu och förhoppningsvis så får jag något skojigare att göra nästa vecka. Har förhandlat lite om lönen eftersom jag tyckte den var skit så jag ska tilll kontoret på måndag så ska de se vad de kan ge mig för tiden jag jobbade. Inte nog med det kom Chefen och hämtade mig på jobbet idag och körde hem mig så jag slapp ta bussen. Han gav mig biobiljetter med så jag och Kalle skulle kunimage285na gå på bio i helgen.. Snällt tycker! Skönt när folk är nöjda med jobbet man gjort. Längtar tills man har massa pengar på kontot och kan shoppa som en tok. Haha! Har sett massa skor
jag vill ha och så har ju monki öppnat här i norrpan med. Underbart!


Nu ska jag krypa ner i soffan och slöa lite. Kram på er. Ska bli lite bättre på att blogga framöver.


Måndag

Jaha, så har man jobbat sin första måndag. Känns konstigt att ha tider att passa men skönt också. Är lite piggare när jag kommer hem än förra veckan. Eller så är det för att jag sov så länge igår. Idag har jag orkat handla mat och gjort 6st matlådor. Har precis ätit med och tittat på 2 avsnitt av CSI NY. Resten av veckan kommer vara fullt upp efter jobbet så det var skönt att få slappa lite framför tv:n.

Önskar jag orkade vara vaken och se melodifestivalen ikväll. Misade ju den i lördags och jag vill garva åt alla muppiga bidrag. Man måste ju hänga med i snacket. Haha! Antagligen kommer jag inte klara av att gå upp om jag är vaken så sent. Borde gå och lägga mig nu faktisk.

Ska ta och se om jag kan fixa en lampa till badrummet. Den har slocknat så det är svart som natten där inne. Sedan ska jag byta sanden i kattlådan och se om jag kan styra upp mina trasiga händer. Någon som har något bra tips till mina förhårnade spruckna fingertoppar. Mina händer är inga vana arbetarhänder. Hjälper inte med handkräm bara. Behöver något ännu mer mjukgörande tror jag.

image284

Låtlistan, Kent - Norrköping

1. Vy Från ett Luftslott
2. Max 500
3. Socker
4. revolt III
5. Palace & Main
6. Stoppa Mig Juni (Lilla ego)
7. Columbus
8. LSD, någon?
9. Romeo återvänder ensam
10. Generation Ex
11. Den döda vinkeln
12. Musik Non Stop
13. Kärleken väntar
14. Ingenting
15. Om du var här
16. Dom andra
17. Ansgar & Evelyne
18. Berlin
19. 747
20. Mannen i den vita hatten


De i fet text är låtar jag sett liv förut. Inte många låtar från nya skivan då Ansgar & Evelyne och Stoppa Mig Juni (Lilla ego) är från tidigare skivor. Några låtar jag skulle vilja se live som jag inte sett är Du är ånga, Utan dina andetag, Slutsats, Dom som försvann, Flen Paris, Nihilisten och Thinner. Skönt att men har hunnit med en del spelningar så man fått se kräm, blåjeans och alla andra "hits" redan. :)



Om du var här/Dom andra från igår.

Kent

Underbart bra igår. Inte den bästa Kent- spelningen jag vart på men kent är ju alltid bra. Bäst i går var stoppa mig juni (lilla ego), Ansgar & Evelyne och min favvolåt Revolt III.

Dagen började tidigt. Gick upp och tvättade vid 10 men var helt slut så jag somnade om. Gunilla ringde dock och väckte mig och såg till att vi kom ner på stan. Där shoppade vi ett par superfina skor till sofia som jag bara måste köpa mig ett par egna med. Jag hade fått 100kr att handla på från HM så jag började med att plocka på mig en svart glittereyeliner. Tänkte att jag skulle passa på att köpa lite hårspray och sånt tråk med för pengarna. Men sen så såg jag den. Klänningen jag velat ha men som vart slut ett bra tag. Fanns en stackare som hängde helt ensam och så var den i min storlek. Trodde jag skulle tuppa av. Gick inte att lämna den där så nu är jag pank som ett as. Igen! Blir matlådor resten av månaden.

Gunilla och jag var även inne och shoppade lite leksaker åt henne och hennes kille. Hon vågade inte riktigt gå dit själv så därför ringde hon som sagt mig så jag kunde följa med och snacka åt henne. Hehe! Räknar med en recension sen. efter 14 så kom ellen och hämtade mig och vi tog med oss mat från spicy hot och åkte till Sofia för att äta och fira henne. Supermysig lägenhet. Jag blir flyttsugen nu. Och sluta klaga på att inte allt är klart Sofia. :) Efter massa trevligt snack, god mat, glasstårta, underbara kakor som sofia bakat och en flaska vin bar det av mot Kent. Förbandet sög och det var rätt dött i publiken. När han väl gick av blev alla glada. Kent var på bra humör och Jocke var lite lagom skojig i mellansnacken. Låtlistan var helt ok men jag skulle gärna haft en låt mellan 747 och MITVH. Bra platser hade vi med. Vi stod på rad 3 framför Sami. Såg rätt bra nästan hela tiden.

Efteråt gick vi till Sofia, Ellen, Johan, Jimmy och jag till Johan för att dricka lite mer och sedan utgång. Det slutade med att vi vart för trötta och inte orkade gå ut. Skönt för ekonomin. det vart korv och makaroner och Bridget Jones's dagbok istället men jag vart för trött och höll på att somna så Kalle kom och hämtade mig. Väl hemma somnade jag på stört. Det var en helt underbart skoj dag/kväll/natt. Idag ska jag inte göra ett skit. Bara vara bakis och sjuk och vila upp mig inför morgondagen. Då hoppas jag att jag ska jobba och att jag får jobba resten av veckan.

image283

 



Tjo

Sitter och äter frukost och kom på att jag inte bloggat på ett tag. Har ju vart så fruktansvärt trött när jag kommit hem från jobbet. Kan trösta mig med att jag inte bara kommer få ut pengar. Kommer även få muskler som en häst. Bra tränig vill jag lova. Har haft träningsvärk sedan jag började.

Igår var kom Kalle och hämtade mig och väl hemma hade han köpt världens finaste/största bukett med rosor och brudslöja. Sedan lagade han pepparstek, potatisgratäng och avakadosallad. Var supergott! Skönt att få känna sig lite ompysslad när man är trött som en gnu hela tiden. Blev i alla fall lite alla hjärtans-dagigt igår. :)

Nu måste jag se till att fixa klart mig. Skönt att det är fredag. Ska sova länge i morgon och vila upp mig inför Kent. Det kommer bli så skoj så jag inte vet var jag heter. Hoppas förkyldningen är bättre då med. den har inte gett sig än och snytskavet är värre än någonsin. Kram på er!


Död och begraven

image282Det är så jag känner mig nu. I morse ringde de från Jönson och Nova och ville att jag skulle komma dit så fort jag som det bara gick. Så jag sjuk som jag är väckte Kalle som fick pallra sig upp för att köra mig dit. Första dagen på nytt jobb och jag var redan förstörd när jag kom dit. Långsökt att jag fick det med. Kalles systers jobbarkompis flickvän jobbar där och de behövde folk så då ringde de mig. Allt jag vet än är att jag ska få jobba veckan ut. 7-4 är tiderna och jag som är morgontröttast i världen. :)

Det roliga med såna dära jobb är att folk kläcker ur sig hela sitt liv på några timmar. Man vet redan hur många barn de vill ha, hur deras ex var och alla antra privata saker man kan tänka sig som inte har med sex att göra. Skön stämning med andra ord.

En sak är då säker. Imorgon ska jag ha mobilen laddad. Fick gå hem idag och det ligger (för er som känner till norköping) förbi citygross och jag bor på söder. 1 timma och 5 minuter tog det. Fan att alla människor cyklar och inte har pakethållare. Haha! Jag trodde ju lätt att jag skulle kunna åka bil med någon hem.

Många tack till Helena som tjatade till sig att jag skulle få jobba lite. Kommer sitta fint i kassan vill jag lova.

Nu ska jag krypa ner och värma mig. Fortfarande kall sedan jag gått så jävla långt. I slipinskor och allt för lite kläder. Man lär sig något varje dag.

?

Ibland undrar jag om jag gör saker för att folk tror/säger/förväntar sig att jag ska göra det eller om det är tvärtom. Är jag en bad girl med flit eller blir jag det av allt runt om kring?


image281

Rödspättor

Det är vad som vankas i matväg nu. Kalle har köpt fiskpinnar på rödspättor. Haha! Spännande värre. Ingen vacker fisk men det kan ju smaka gott i alla fall. För övrigt ser jag fram emot att få sova. Mår inte bättre än även om snoret börjar tjocka till sig lite. Skönt att det inte är som vatten längre.

image280

Till Sofia



Love u baby! :)

Ny färg på bloggen

Vet inte om jag gillar det. Ville få det lite vårigare då solen skiner på mig genom fönstret. Bort med vintermörkret säger jag bara. Bort med snor och hit med bruna ben och glass.

Gurkan

image278
Har precis tittat på ett avsnitt av x-files igen och smällt i mig en hel gurka.
Funkar bra när man är sjuk med även om det inte smakade så mycket.
Annars brukar jag äta gurka när jag är bakis. Lite lagom lätt att börja med
och så är det ju så mycket vatten i. Nu är jag mer sugen på dunken-mat.
Frågan är om man kan få Kalle att gå iväg och handla åt mig.
Synd om mig ju. Ska fjäska lite när han vaknar. har ont i snytskavet. :(


H&M

Nu håller det på att packa ett nytt paket åt mig på H&M. Kommer nog i mitten/slutet av veckan då. Här är lite av vad jag beställde. Minns inte allt. Haha! Klickade som en tok när det var halva reapriset. Alla tröjorna kostade bara 15kr styck och skorna 50. Köpte väska och skärp i samma som skorna med. Har som sagt redan fått 2 paket men i de var det mest underkläder och strumpor. Skorna har jag även i rosa med. Så söta. Tyvärr lite för stora men jag har inte hittad de i storlek 36 än så jag fick ta en 37:a istället. Någon som har de och vill byta?

image277

What ever

Vet inte om jag postat den här förut. Den är i alla fall helt underbar.



30 days of night (2007)

image276
"En liten isolerad stad i Alaska faller i totalt mörker en
månad varje år när solen går
ner under horisonten.
När de sista solstrålarna slocknar attackeras staden
av ett gäng blodtörstiga vampyrer."

Så fruktansvärt dålig film. Den börjar suertråkigt och
jag orkar knappt inte ge filmen en chans. Det slutar
dock med att jag måste se klart den för att se hur det
slutar. Inte för att det var så svårt att gissa men för att
det kändes som om man slösat tid i onödan annars.

1/5
i betyg. Skulle fått en 0:a om det inte vore för att
de fåniga vampirerna i alla fall såg lite läskiga ut.


Skoj helg!

Efter fredagens plåtning somnade jag som en stock. Har sedan sovit hela helgen och är fortfarande inte frisk. Feber och snor i en sarlig röra. Hostan ger sig inte heller. Hur skoj är det att vara sjuk när man inte ens orkar se på film? såg i alla fall lite på melodifestivalen i löördags. Amy var sötast och Christer såg slajmig ut. En film har jag hunnit med att se i alla fall mellan alla timmar av sömn. 30 days of nights. Inte alls bra. För övrigt har jag tittat lite på x-files mellan snytningarna.

Nej nu är jag vart vaken i 2 timmar och är redan helt slut igen. Sov som sagt var hela dagen igår och vaknade nu i natt av att jag var superhungrig. Svårt att äta bara när man knappt kan svälja och inget smakar.

Fula snoppar

Ursäkta mig men snoppar kan verkligen vara riktigt fula. I alla fall på bild. Tur att man vet att det finns fina med. :)


Sjuka modellen

Hur ska det gå? Imorgon är det dax att modella igen och jag känner mig så risig. Ont i halsen och snorig. Tur att det bara är kort man ska ta så man kan snyta sig imellan. Sitter här med broccolisoppa, filt, bommulsklänning och overkneestrumpor. Orken idag har vart obefintlig. Har i alla fall lagat tröjan jag prutade till mig på hm för 30kr.

image275

Har ni några bra tips på hur jag ska bli i toppform till imorgonbitti?

Min katt Frank

Hittade lite kort på Frank. Han har vart med på en del äventyr. Denna kisse har häng med mig på stan och åkt spårvagn och lite allt möjligt. Han älskar när han får följa med. det går att underhålla en katt i stan med.

image274

sexy legs

Jag är heltokig i söta/sexiga strumpor och thigh-high-varianter är helt klart favoriter.
Detta får bli nästa tillskott i lådan hoppas jag.

image273

Trött!

Man kanske skulle ta och försöka sig till att sova lite. Klockan 10 ska jag ut med Johanna på en powerwalk i Vrinneviskogen. Kommer nog inte vara allt för sugen på det när hon ringer och väcker mig. Senare idag hoppas jag på en tur på stan. Har en del affärer kvar att kolla i tills på fredag. Då kommer nämligen Uffe med kortet och plockar ut de jag lagt undan. Ibland är det bra att vara modell.

image270

Fuck

Har precis tittat på några gamla avsnitt av Southpark. Den serien slår aldrig fel Cartman är helt otroligt rolig och det blir ännu roligare när man är övertrött. Klassiskt klipp!



Tråkigt!

Jag har tråkigt. För pigg för att sova och för trött för att hitta på något. Sitter bara här och låter tiden gå. På tv är det bara skit och Arkiv X har jag tittat på så mycket nu så jag måste ta en liten paus. Tacka vet jag ms röj så här på natten. Haha! Vilken loser jag är. Borde starta mitt world of warcraft-konto igen så man spiller tid på att levla istället.

image269

Utmaning

Slå det här om ni kan.

image268

Snyggisar på LF

Skulle gärna beställa dessa om jag hade mer än ludd i min plånbok.
image267

Alvin and the chipmunks (2007)

"Alvin och gänget. Dave har länge kämpat med sin musikkarriär utan någon som helst framgång. Hans gamle vän Ian Hawke som äger ett skivbolag har länge nobbat honom och påpekat att denna bransch är inget för Dave. Med de starka orden bestämde Dave sig för att lägga musiken på hyllan."

Söt söt söt film. Vill ha en jordekorre själv efter det här. Inte för att jag tror att de är lika skönsjungande i verkligheten. Nja jag får nog nöja mig med mina jamande katter. Lite störigt är de att de ska sjunga så dant hela tiden. Låtar som man känner igen och som de piper allt för mycket om. Om det inte vore för all sång så är chipmunkarna supersöta. Earl i my name is Earl är helt om i rollen som Dave. Mysig barnfilm/familjefilm men jag kan inte tänka mig att den är vidare bra dubbad. Se den på engelska om ni ska se den.

image266

3/5
i betyg

Hahaha!


Kompis det går bra nu.

Idag har jag vart nyttig och vart ute i skogen och gått. Johanna ringde och väckte mig strax innan 10. Det var helt ok att vara ute. Men fy så trött jag var efter. Somnade så klart i soffan med båda katterna liggandes på mig. Kalle kom hem från gårdagens Korn och hade vart uppe hela natten. Tydligen hade de ingen stanns att sova så de tog morgontåget hem. Jobbigt värre! Han vaknade precis men ser inte allt för pigg ut.

I går var en lugn och skön dag. Var en sväng på stan och kolla på skor och på kvällen vart det film, daimglass och chips. Nu vart jag hungrig med. Hämtade ut ett paket från H&M igår och alla grejer ska få stanna kvar här. Var mest tråkiga saker som legings och strumpbyxor men 2 tröjor slank med och de var helt klart värda att behålla de med.

Nej nu ska jag ta och titta på x-files igen. Är på säsong 2 nu. Lika bra som det var när jag först såg det. :)

Ja just det ja.. Har fått ett extraknäck idag. Börjar om några veckor och på fredag är det modellande som gäller igen. HURRA! Pengar!

Bee Movie (2007)

image264
"Efter utbildning väntar arbetslivet för biet Barry Benson, ett jobb som

honungstillverkare på Hone
x i New Hive City. Detta är vägen alla bin tar,
men Barry vill något annat, han vill gå sin egen väg."

Söt film men inte lika bra som jag hoppades på. Jag har alltid så stora
förväntningar på animerade filmer. Självklart är den värd att se även o
m det inte är någon ny Hitta Nemo.

3/5
i betyg. Skulle kanske fått en 4:a om det inte vart för att jag inte klarar
av Jerry Seinfelds röst i över en timma. Den är så enforming och störig
så jag ville typ stänga av ljudet efter ett tag.

Humorn på topp

Varför för inte jag köra sten när Tommy kör berg?
image263

Det nya "dagens outfit"

Nu för tiden börjar folk tröttna på dagens outfit. Det nya är alltså att antingen måla av bloggerskor eller sy kjolar som de säljer till dom. Så fram med ett ritprogram eller en symaskin och sätt igång. Häng på trenden för bövelen. Själv tänker jag starta en ny trend. Dagens bajskorv! Nja jag får nog komma på något annat. För er som är intresserade av bajskorvar kan jag rekomendera http://www.ratemypoo.com/


Illustration

Hittade en mapp med massa skit jag ritat för länge sedan. Man kanske skulle ta och sätta igång med ritandet igen. I alla fall för att hotta upp bloggen lite.  Denna är gjord 03 har jag för mig.

image262

Ebay

Satt och surfade rint på ebay igår och hittade en supersöt klänning. Självklart var jag för dum i huvudet för att lägga den i favoriter och nu hittar jag den inte. Minns inte vad jag sökte på och jag har rensat datorn på historik. Hittade dock en annan klänning som inte är så pjokig.

image261

Frågor

Jag har svar på alla frågor. På de jag inte vet är svaret: Jag vet inte.

Fråga på!

Road trip

Idag kom ringde Karin och väckte mig för att följa med på road trip. Det bar av till söderköping för att kolla på tyg till gardiner och det fanns mycket snyggt. Blir så sugen på att göra om här hemma så fort jag blir rik. Hittade även en underbart stor soffa på rum men den var lite hård. Stor som ett as var den i alla fall och skulle passa superbra här hemma.

Förövrigt vart det ingen bra dag i matväg. Har lyckats svulla i mig pizza, chips, daim, cola och semla idag. Såg golden compass när vi kom hem från shoppingen och den var mycket bra. Jag vill med ha själen i form av ett djur.