Tråkig till bra måndag

Segt som vanligt att gå upp tidigt på en måndag och sedan jobba hela dagen. Nu är det dock bara 4 dagar kvar tills det är över på detta ställe. På hemvägen fick jag dock ett mycket sött sms av sambon och väl hemma hade han lagat mat och köpt blommor  till mig. Måndagen blev genast mycket bättre och så fick jag somna en stund så nu känner jag mig lite piggare. Men jag måste ju sova snart igen. Hehe!

Dessa skor från Go Jane är jag lite sugen på att klicka hem. Fick för övrigt sms-avi att mitt hm-paket har kommit men jag kan inte hämta ut det eftersom jag inte har någon legetimation. Klantigt. Får dock mitt pass på lördag så jag kan nog gå dit då hoppas jag.

image406


Min syster blir bloggkändis?


Fiasko och Gustav Vasa-frilla.

Jag vet inte vad jag ska tycka. Visst hade jag hoppats på att det skulle gå bra för Sverige. Att vi skulle komma i topp 10 i alla fall. Mycket förvånad över att vi kom så långt ner på listan för så dåligt var det inte. Men hade hon kommit på topp 3 hade jag nog tyckt det var fiasko med. Jag gillade Ryssland, Ukraina och Turkiet. Roligast under kvällen var helt klart Gustav Vasa-frillan på konståkaren. Jag blir alltid så full i skratt nr jag ser honom.

Nej nu ska jag ta och planera lite inför veckan så jag vet vad jag ska handla på stan med Karin sen.

Behöver:

1.  Ny Mobil (min har träffat marken för många gånger)
2.  Nyttig mat (jag kunde inte knäppa mina svarta byxor häromdagen hur mycket jag än försökte)
3.  Kalender
4.  En väska
5.  Byxor


Sjuklingen!

I torsdags kväll fick jag ont i halsen och började snora. Gick upp på fredagen och åkte till jobbet men klarade bara lite mer än 2 timmar innan pappa fick komm aoch hämta mig. Feber och snor som rann som vatten. Sov bort hela fredagen nästan men gick i alla fall och handlade lite mat och en ny låda till äckelkatten som kissat på min väska. Dax att kastrera aset. Dumma lilla Svinpäls. Hon borde förstå att hon bara får kissa på Kalles saker. ;)

Idag känns det lite bättre men fortfarande lite feber och snorig. Var nere på stan en sväng och åt på donken och letade efter en kalender. Hittade ingen bra så jag ska kolla nästa vecka då de får in nya inför nästa skolår. Måste ju ha en på mitt nya jobb så jag hänger med i allt jag ska göra. Blir till att vara vuxen och planera precis som Ellen. Ska bli skönt med lite struktur.

Kalle och jag var en sväng i krokek och spelade Wii hos hans syster. Man ska inte boxas när man är sjuk för då trillar man nästan ihop. Skoj är det i alla fall.

Nästa vecka blir det till att fixa nya slingor då jag ska modella på fredag. Ska tydligen vara i en bilhall och plåta med bilar så det kan ju bli spännande och pinsamt. Haha!

Mu är det bara 2 veckor kvar tills jag börjar nya jobbet och 1 månad och 1 vecka kvar tills min första lön. Hej och hå vad det ska bli skönt men pengar. Har massa hål att fylla. Nej nu måste jag snyta näsan och slita bort Kalle från pokern så vi kan mysa med chirre och film. Blir den filmen du tipsade om Sofia. Den där med internet och fbi och vad det nu var. Minns ju inte vad den heter. :) Kram på er!

Helgbad

Kolla vad jag gjore i helgen. Tack Sofia för bilden. Mycket som händer nu för tiden så jag har knappt tid att sitta vid datorn. Nu ska jag ner till tvättstugan igen. Tjingeling!

image405

Lång dag

Imorse ringde klockan vid 4. Iväg till jobbet och jobba som en tok till 15.15. Tony kom och hämtade mig för att köra bort mig till min itervju. Hoppas det gick bra. Kändes helt ok även om jag var trött. Mina arbetskamrater fick sig en chock på jobbet eftersom jag bytte om och sminkade mig innan Tony kom. Fick massor med komplimanger. Haha! De har ju aldrig sett mig i normala kläder eller smink förut. Efter intervjun så gick jag hem. En bra promenad från himmelstalund via strömmen. Så fint där nu när det är vår.

Väl hemma så bytte jag skor eftersom jag gått i på tok för osköna (men snygga) skor från itervjun. Ner på stan och åt pizza med Kalle och sedan gick vi runt och drev för att se om det fanns något skoj vi kunde hitta på. Det slutade med att vi gick in i en bingohall och spelade. Jag fnittrade nog under hela bingospelet. Bingouppläsaren lät på tok för rolig och alla gammla tanter som var där såg så roliga ut. Efter det gick vi och köpte pringels med grillsmak. Inte testat dom innan. Helt ok faktiskt. På vägen hem så gick vi in och tittade igenom alla utställningar på konstmuséet och sedan hem för att titta på äntligen hemma och spela lite dataspel.

Nu är det sängen som gäller för mig tror jag. Jag har gått och stått hela dagen så fötterna är helt ömma. Hoppas det går vägen med jobbet jag sökte men imorgon är det tidigt som vanligt som gäller. Kalle fyller år imorgon och jag är helt pank så det ska bli spännande. Inte har jag betalt hyran heller. Ska bli så skönt när man får lön i slutet av maj. Även om det inte är så mycket pengar. Hoppas jag får jobba hela maj. Tjingeling!

Lång dag

Det blir en lång dag idag. Sitter och äter frukost och ska snart ställa mig och blåsa håret. Idag ska jag på arbetsintervju vid halv 4 så jag måste se ok ut. Frågan är bara vad jag ska ha på mig. Oj klockan går fortare än jag trodde. Bäst att skynda lite. Ha en bra dag.

God morgon!

Önskar jag kunde få sova några timmar till. 4 timmar är på tok för lite för att man ska känna sig pigg. Skulle säkert inte vara piggare även om jag sovit 8 timmar. :)

Igår vart det en trevlig dag med Ellen, Sofia, Johan och Räka. Först minigolf och sedan bjöd Johan alla på glass. Efter det vart det hem till Räka för film och donken. Tog dock ett tag innan vi såg klart en hel film men vi lyckades tillslut. Helt ok film men frågan är om inte Chrille tyckte att 2 girls 1 cup var bättre? Haha! JAg kan vara så störd ibland. Nej nu måste jag fixa mackor. Hoppas den här dagen går fort som tusan.

Superhero Movie (2008)

"A send-up of superhero films, from Batman Begins to Fantastic Four."

Se inte den här filmen. Den var så dålig så jag ville spola till slutet flera gånger. Visst är det skoj när man känner igen saker från andra filmer men detta var på tok för B för att vara sant. Blä!

image404

1/5

Landet för längesedan (1988)

"Vi befinner oss i tidräkningens begynnelse, när jorden var ung och dinosaurierna levde här.En värld full av äventyr och fantasi, men också av faror och fientligheter. För den lille dinosaurien Lillefot - en av de sista i sitt slag - är det här en besvärlig tid. Men han söker sig enträget mot den stora dalen långt bortom bergen - ett grönskande paradis dit ondskan inte kan nå. På vägen lurar faror och onda dinosaurier men han möter också riktigt goda och glada vänner som gör honom sällskap på färden."

Den här filmen såg jag med min storasyster Melinda på bio när jag var liten. Igår var det dags igen. Jag tjöt lika mycket som jag gjorde då om inte mer. Sorglig film men katterna tog hand om mig den här gången istället. Den här filmen är underbar och kvacki är min absoluta favvo. Sötare röst får man leta efter. Se den om ni gillar tecknat. En riktig klassiker. Kanske man skulle se de andra med. Har upptäckt att det finns en miljon uppfljare på denna. Det oroar mig men de kanske är bra. Får se om tiden räcker att se dom någon gång.

image403
4/5

King of California (2007)

"Filmen handlar om en instabil far som efter att ha blivit utsläppt från ett mentalsjukhus försöker övertyga sin dotter om att det finns spanskt guld nedgrävt någonstans under förorten."

Mysig men rätt konstig film. Jag gillade den medans Kalle tyckde den var supertråkig. Men han gillar ju mest att titta på komedier som dum dummare eller american pie. Michael Douglas passar i sin roll och ser helt galen ut ibland. Helskön karaktär. :) Tycker absolut denna film är sevärd.

image402

3/5

Ompysslad!

Jag har inte skrivit på ett tag. Det har ju vart valborg och sen har jag haft annat för mig. Igår hade jag mysig hemmakväll för mig själv då Kalle var och spelade poker hos Alex. Nu har han precis åkt för att bowla men jag stannade hemma. Hade så skönt och lugnt igår när han var borta. Film och serier och ships och mys med katterna i soffan. Tänkte ha en repris på det ikväll. Kalle hade spa för mig nyss så jag känner mig nu ren på ställen jag inte visste jag hade. Haha! Det är bra att bli tvättad ibland på ställen man inte når så bra. Nej nu ska jag lägga upp 2 filmer jag sett och sedan ska jag ta och lägga mig i soffan och titta på gossip girl. Kram på er!