hälften avklarat

Så vad gör man när man är sjuk  och inte orkar röra sig allt för många mm. Jo man kollar igenom alla 10 Sandybellfilmerna så klart. Underbar animeserie som jag såg när jag var liten. Lika undehållande och rörande nu. Har redan tjutit några skvättar fast jag lider av total vätskebrist utav allt för mycket snorande och hög feber. Hehe!


Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från i lördags. Måste vara något galet fel påå kameran då jag inte kan förstå varför de flesta korten är suddiga. Haha!

Förfest hos Angelica och Stefan. Vet inte om det syns men godisskålen
var typ den största ever. 3kg har jag för mig det var. Mums!

2 snygga brunetter. Sofia och Angelica med andra ord.

Är det bara kir i det där glaset tro?

Nyinflyttade värdparet!

Blev det några dunungar tro?

Världens bästa rutor!

V är ute! Nu är det tummen upp som gäller. 2 rutor och en böök.

Sofia hade i alla fall hittat V:t på Bomull. Ellen och Gunilla diggar!

Lika så en glad Johanna. Vem är den glada filuren i bakgrunden tro?

Gunilla var med och svängde på dansgolvet. Alltid underbart när du är hemma gumman.


Nej nu ska jag lägga mig i soffan och snora vidare. Blä vad det är trisst att vara sjuk. Det blir i alla fall en lugn helg den här helgen. Orkar ju knappt ta mig mellan soffan och sängen. Snytskaf i hela mitt stackars nylle. Så nu har jag klagat av mig lite och tyckt synd om mig själv så det räcker och blir över. Ha en trevlig fredagskväll. Kram på er!


Jag anar ett visst mönster här...

Satt och kollade lite på trailers på filmer jag längtar sjukt mycket efter att se.  Kommer bli en härlig vår känner jag. Humm! Geekalert möjligen?
































Aj aj!

Min stackars hals. JAg kan inte prata knappt och den är så svullen att jag knappt kan svälja. Snacka om hårdbantning. Jag kände redan igår att det inte kändes som det borde men idag gick det inte mer. Fick stanna hemma från jobbet och jag som har så mycket att göra. Inte bra.

Nu ska jag försöka få i mig lite fil om det går. Kram!

Nu ska jag vara hurtig!

Fy vad stört det är att passen man vill gå på går så sent på kvällen. Skulle önska att de passade bättre ihop med mina arbetstider för när man väl kommer hem så orkar man ju knappt röra sitt ass från soffan/stolen/sängen. Men men. Fin och lida pin och allt det där. Haha! Grattis till lillasyster med som fick tillbaka sitt jobb. Gå dit och knäck alla rekord gumman. :)

Nej nu ska jag äta mig en pirog och kolla klart på greys anatomy. Sedan ska jag röra på fläsket. Tjing tjong! laddar bilder en annan dag när jag har lite mer ork. Kram!

Helgen

God morgon, god morgon. Eller så god är den inte. Jag skulle gärna ligga hemma och sova idag känner jag. Har vart full rulle i helgen. I fredags hade kalle kompisar över till över 6 på morgonen. På lördagen så var jag på stan emd Gunilla och Sofia hela dagen och shoppade och åt.

På kvällen så var jag hos Angelica och Stefan på inflyttningsfest. Åh! Jag vill med flytta. (Hej Angelica. Haha! Jag sa ju att jag skulle säga hej.) sedan en sväng iväg på tjejfest i smedby där Sofia och jag mötte upp Johanna, Gunilla och Ellen. Mot bomullsfabriken där vi dansade natten lång. Kalle och Alex kom dit och sedan fick Ellen och Alex övernatta på vår soffa.

I går så vart det hemkörningspizza och slöa framför tv:n nästan hela dagen. Var en sväng hos Johanna och fikade med tjejerna men annars gick jag inte många meter. Kalle jobbar tidigt den här veckan så jag vaknade när han masade sig upp. tror det var halv 5 eller något. Blä så tidigt. Jag kunde så klart inte somna om utan låg och vred på mig. Jag tror helt klart att jag får ta och försöka följa Kalles dygnsrytm den här veckan så jag får sova ordentligt. Nu ska jag försöka få lite gjort. Bilder från i lördags kommer ikväll om jag hinner/orkar. Hehe!

Kram alla och tack för en supertrevlig helg.

Dagens skratt

Idag kan inte jag och Peter sluta skratta åt att det finns en webbadress där order Wallpappar är med. Haha! Det är fredag eftermiddag känner jag. Hur ska detta sluta. Hahahaha!

Another lifetime

Idag pratade jag med mitt ex för första gången på typ 100år. Han har gått och blivit pappa så ett stort grattis till han och hans tjej. Jag är på riktigt glad för dem och för min exsvärmor som äntligen har fått blivit farmor. Med mig som svärdotter hade hon nog fått vänta eller så hade jag kapitulerat och vart 3 barnsmor vi det här laget. Ibland kan man undra hur det hade vart om mitt ex och jag hållt ihop, men tack och lov. Barn är som sagt inte min grej i livet just nu. Men det är alltid skoj när andra får så länge man slipper själv. Jag har ju precis börjat mitt liv känns det som Drömjobbet, och en lysande framtid. Så först ska jag lägga välrden under mina fötter och sedan kanske familj. Jag är så glad att mina närmaste vänner faktiskt är barnlösa än så länge precis som jag. Fy vad skoj vi har och kommer ha på våra upptåg och resor och även vardagen. Några år till vill ajg ha det så om jag får be så gå inte och bli på smällen nu bara. Haha! Anledningen till att vi hördes var att i morse när jag slog på nyheterna så sitter hans bästa vän där. Han är med i ett projekt som jag har värsta bästa grejerna till. Hoppas de får fart på projektet för det vore askul att följa. Nej nu ska jag jobba och titta på min blivande platta mage. Träna snart igen Sofia? Vi måste ju passa på att vara snygga nu innan våra kroppar blir barnbakarfabriker.

Tack och lov för syskonbarn. Dom kan man gulla med hur mycket man vill utan att binda upp sig och behöva genomlida att trycka ut en person ur underlivet. Det väntar jag gärna med några år. :)

Att äta eller inte äta?

Jag hittar alltid bra ursäkter för att äta något gott. Mest chips är det som får äran att fylla ut min mage. Jag äter när jag är glad, ledsen, arg, flamsig, lycklig, sur. Ja alla humör passar mig för att äta. Det finns även alltid en bra ursäkt till varför jag äter. Typ, idag är det tråkigt väde, idag ska jag fira att jag gjorde något grymt bra på jobbet, idag snöar det, det är en bra film på tv, nu har jag tränat och vart duktig, jag är uttråkad, idag är det torsag. Ja som sagt. Det finns alltid någon bra anledning till att få fira med något gott! Varför leva i en värld där man inte får unna sig bara för att man inte ska. Bättre äta något gott än att sitta och lida med fiberhavregryn och nyttig fisk när man inte gillar det. Man vet ju aldrig vad som väntar imorgon. Bärre leva så lyxigt man kan och gillar man chips så är ju faktiskt det ett ganska billigt sätt att få känna sig lite lyxig.

Titta! Nu hittade jag ännu en bra ursäkt/anledning till att äta onyttigt. Haha!

Nu ska jag kolla på lost och äta en påse lantchips och en amigo chokladkaka. Som sagt! Det finns alltid något att fira. Tjingeling! (inte att förväxla med en viss disneyfigur)

Ps. Karin min såpa är kanske inte allt för underhållande men jag lovar att hålla dig uppdaterad. Kram!

Toppen för kroppen

Stackars min kropp. Fy vad jag har träningsvärk. Igår var det riktigt jobbigt och idag är jag stel som en pinne. Men vill man bli fin får man lida pin som det heter. Konstigt uttryck det där. Vadå pin?

Igår vet jag inte vad som hände. Ibland är välrden så konstig. Skönt är dock att jag skrattar för tillfället åt motgångar. Mitt liv är så komiskt för tillfället så ni skulle bara veta. Jag har min egna såpa där allt kan hända. Ibland undrar jag om det inte skulle vara underhållande om jag tejpade fast en kamera på huvudet och streamade allt på nätet. Det skulle nog bli en succé utan dess like. Tyvärr går saker som händer inte riktigt att förklara i text för det låter inte alls så roligt som det faktiskt är. :)

Gevalia

Nja inte för att jag dricker kaffe men jag ahde i alla fall oväntat besök igår. Sofia kom förbi på kvällskvisten och vi åkte till världens bar och plockade med oss en varsin hamburgertallrik hem. Mums! Sedan låg vi och slöa i soffan och kollade på amerikanska Paradise Hotel och kände oss lite för mätta. Idag ska vi iväg och träna igen och det kan nog behövas. Hehe!

Idag har Peter introducerat Philemon Arthur and the Dung för mig. Hur kan jag missat dessa underbara låtar är för mig en gåta. Detta är så dåligt så det är genialiskt. Lyssna själva!




Och min favvorit än så länge.





Läs det här, de är helt underbart. Haha!

Philemon Arthur and the Dung är en mystisk musikgrupp från någonstans i Skåne, bestående av de två medlemmarna Philemon Arthur och the Dung. Vilka som döljer sig bakom pseudonymerna är förmodligen bara känt av ett fåtal personer på skivbolaget Silence, där gruppen haft skivkontrakt sedan skivdebuten år 1971.

Ett envist rykte gör gällande att det skulle vara antingen Thomas och Mikael Wiehe eller bandet Risken Finns[1], men Philemon Arthur och the Dung själva menar att de inte vill låta det komma ut vilka de är eftersom de bor i en liten by i nordvästra Skåne där alla känner alla.

Musiken är inspelad på rullbandspelare med knastriga mikrofoner och framförs på gitarr, dragspel och vad som finns tillhands i ett hushåll - kastruller, stekpannor, kakburkar, stolar, element m.m. Texterna varierar från rent nonsens, över djupsinniga och humoristiska betraktelser över livet, till socialt medveten satir om samhällsfenomen som uteliggare, miljöförstöring och jakt.

Gruppens egensinniga musik som skiljer sig från hur de flesta tycker att popmusik ska låta gör att man antingen älskar eller hatar dem. Band som bob hund har inspirerats mycket av dem[1]. Det var för övrigt Philemon Arthur and the Dung som upptäckte bob hund genom att vidarebefordra en demokassett de hade fått till Silence.

År 1972 chockades det svenska musiketablissemanget när gruppen tilldelades en Grammis för det självbetitlade albumet från år 1971, och delvis som en följd av detta lades Grammisgalan ned i 15 år.

Bra kväll

Det är bara chips som saknas för oj vad serieavsnitt det kommit ut som jag missat. Greys anatomy, gossipgirl, house, desperate housewives, ugly betty och 24. Inte nog med det har jag missat flera avsnitt av en del. Det blir en lååååång kväll och jag som trodde jag skulle få sova tidigt idag.

Får man synda med en påse chirre och en chokladkaka fast man börjat vara hurtig och tränat och fast det inte är helg Sofia? Njaa! Vi får se hur det blir. Popcorn kanske får duga under veckodagarna. Allt för min lilla maga. Först var det fjärilar och nu gör det ont. Träningsvärk? Mycket sitter ju i magen har man hört. Ta ett glas samarin Sanna.. LOL! Ursäkta men jag är trött och har tråkig humor. Jag roar mig själv gott i alla fall. Nu ska popas corn av poppigaste slag. Vi hörs!

En timma kvar

Sedan är det dags för årets första Semla. Mums vad gott det ska bli.



Jobbdag

Idag är det tisdag och det betyder att det är en jobbdag. Ja nu jobbar ju faktiskt vi måndag-fredag på det här kontoret men Camilla och jag har kommit fram till att det är tisdagar som är de dagarna som inte har något annat än jobb. Alltså man har inget att skylla på med andra ord.

Måndag: Dagen efter helgen. Det är alltså ok att ta det lite lugnt. Mjukstart på veckan skulle an kunna säga.
Tisdag: Dagen då det inte finns något att skylla på. Bara jobb, jobb, jobb.
Onsdag: Även kallad lillördag lite här och där. Därför måste detta anses som en halvhelg.
Torsdag: Denna dagen kallar vi här på jobbet för torsdagsfredag. Detta namn kom till när Camilla utryckte att Torsdag är ju början på helgen så därför jobabr vi inte allt för hårt här.
Fradag: Självklart så är detta dagen man räknar timmarna på att gå hem. Alltså en rätt oeffektiv dag.

Dessa dagar som inte är Tisdagar finns det ju massor att skylla på för att få fika. Allt ifrån att det har percis vart helg till att det snart är helg igen.

Nu ska ni ju ta detta med en nypa salt. Vi jobbar visst hårt alla dagar i veckan, men det är ju alltid bra att ha något att skylla på om det går lite segt.

Sweet shoes

Jag bir tokig på alla dessa skor som finns. Hur i hela friden ska jag få plats med alla skor? Någon som har något bra tips på skoförvaring? Jag har ju redan en hylla full med skor och halva garderoben. :)


Kolla in dessa godbitar. Lite för dyra får min plånbok just nu men drömma kan man ju.

Shity wok

Den här skylten får mig kort och gott att tänka på South Park. Alltid lika skoj när de ringer City wok. Haha!



Mittemot

På andra sidan gatan så bor det en man i sina bästa år som ser ut som en tunnhårig Morgan Alling. Han håller alltid på med sina växter och pysslar och har sig, öppnar fönstret och håller ut dom för att vattnet ska rinna av när han duschar dom osv.

Synd att han inte är snygg för annars kunde du (Ellen) gå dit med en orkidé. Han verkar ju helt klart ha koll på det här med ståndare och pistiller.


En man med gröna fingrar ser dock lite obehagligt ut.

Helgen

Vilken slöhelg jag har haft. Så skönt och behövligt. Igår var vi på 30års-kalas men för övrigt har jag hållt mig hemma och strosat mellan soffan och tvättstugan. Ska faktiskt tvätta en sväng ikväll med. Sedan hoppas jag att jag inte behöver tvätta på ett bra tag. :)

Igår åt jag konstant på partajet. Det fanns en fuffe på bra många meter och vart man än vände sig stod det skålar med snacks och godis. Mums! Fick faktiskt hoppa tårtan för att få plats med alla goda snacks som stod överallt. Det gäller ju att prioritera.

Vi måste träna som små nissar nästa vecka Sofia med tanke på denna onyttiga helg. Men det är det helt klart värt. Ja för er som har missat att jag, JAG har börjat träna på friskis med Sofia så kan jag bara säga. Oh yeah! Ok att vi bara vart där en gång än så länge. Jag har typ aldrig rört på mig i hela mitt liv så detta är en utmaning som heter duga. Måste dock säga att mina fingrar och mitt högerpekfinger är i topptrim. Detta av många långa år framför diverse datorer men tror ni att det hjälpte på friskis eller? Nej där rörde jag alla andra muskler än just de. Jag har ont på ställen jag inte ens viste jag hade.


Träningsform som borde passa mig.

Hur hjärnan funkar

Ibland kan livet vara som den här lilla filmen.



På begäran

Här kommer en bild på klamydia. Dock är den inte tagen på min egen då den ligger på jobbet men så här ser den alltså ut.


killar och klamydia

Sitter här och funderar på hur killar tänker och fungerar samtidigt som jag bollar med klamydia. Klamydia är alltså ett gosedjur som är en avbild av en klamydiabakterie för er som inte visste det. Skitsöt!

Min läromästare

Peter på mitt jobb är lite som att ha tillgång till hjärnkontoret hela dagarna. Idag har jag redan lärt mig vad som händer i kroppen när man får kramp, varför växter växer uppåt och hur man släcker ljus med hjälp av bakpulver. Snart ska vi även lyssna på en dokumentär om något spännande. Vi har snart gått igenom hela p3s dokumentärer så jag blir helt klart bildad om allt möjligt på detta jobb. Som att gå i skolan fast roligare. Peter har ju även jobbat som matte och kemilärare fast han vet nog allt tror jag. Jag kan fråga han om allt möjligt konstigt så kommer han med ett svar. Lyx skulle jag kalla det!

Im back

Kunde tydligen inte hålla mig borta så nu är jag här och skriver igen. Idag fick vi äntligen våra nya skrivbord på jobbet. Höj och sänkbara. Som ATT jag skulle stå! Skulle inte tro det. Latare än latast är mitt andranamn. Fortfarande inga förvaringsmöjligheter dock så mina prylar ligger ännu i en flyttkartong. Men snart hoppas jag på ett par schyssta hyllor (nu snackar vi inte mina) och skåp att stuva in allt i.

Idag har Peter och jag och Camilla haft kontorsstolsrace på jobbet. Chefen är i sthlm idag. Märks det eller? Haha!

Jag har inget att säga.

Fast det händer massor i mitt liv så är denna blogg död. Jag känner att jag inte har tid för den och jag måste tänka när, vad, hur jag skriver. Bajstråkigt! Kanske får lusten tillbaka så bloggen kommer inte läggas ner men det blir absolut en paus. Jag finns på msn, mail, tele och irl för er som kommer sakna ihjäl er. hehe!

Massor med Franktramp och kramar till er alla.

Frank

I går vart det helt klart Frank för hela slanten. Bomulls var riktigt skoj den här gången. Hade superskoj och oplanerade partaj brukar sluta med att de är de roligaste.

Nu ska jag äta en påse chips och kolla på film. Nästa vecka är det dags för att ta tag i träningen och jobbet för full rulle. 2009 nu kommer jag. Yeey!

Tårtatime

Vi har ätit tårta 2 dagar i rad på kontoret och i onsdags så fick vi något annat mumsigt fikabröd som jag tyckte var supergott! Smackade som en sockerkaka med knäck runt typ.

En snubbe som håller på med folie och gör grejer åt oss på kontoret heter Julio, men jag och Peter brukar kalla honom för Folio när han inte hör. Vi tycker det är superfyndigt.

Mot stan och helgen med stormsteg, eller ja med bussen i alla fall. Haha! på måndag kommer möblerna till kontoret. Yeey! Äntligen! Ska ta lite pix sen så ni får se hur det ser ut. :)

En fråga!

Varifrån kommer alla inbyggda megafinnar som fått för sig att angripa mitt lilla stackars nylle? Jag känner mig som en fjortis. I helgen är det jag som går raka vägen till en skönthetssalong och bokar tid för det här går i baske mig inte att stå ut med. Jag hatar vintrar och torr hud och blämmor och skit.

Ge mig soooool NU!

Min katt Frank

Konstiga saker min katt har ätit den senaste tiden.

Morötter
Sallad
Ananas
Vitkål
Svarta oliver

Däremot så dissade han skinkan här om dagen. Har kissen sjörbjugg eller vad är det frågan om?

Slut

Jaha! Då var det slut på ledigheten. Slut på allt firandes och ätandes, träffandes och plockandes. Jag har vart dålig på att uppdatera sista tiden men det blir nog bättre när rutinerna kommer tillbaka. Tack Sofia för all hjälp. Det börjar bli ordning på torpet nu och jag planerar redan i huvudet vad jag vill shoppa för möbler till köket och hur jag ska få ordnig på kaklet. Tror faktiskt inte jag är så sugen på att flytta längre. Hehe! Jo kanske. Om en lägenhet med takterass har vägarna förbi så kanske jag kommer på andra tankar.

Ledigheten har vart underbar även om jag har haft en miljon grejer att göra, lyckats bli en snorunge och haft konstiga feberattacker och synen flackar. Några filmer, bio och trevliga fester har man i alla fall hunnit med bland allt jul/födelsedagar och nyårsfirande.

I morgon börjar allvaret så nu ska jag sprätta en påse och kolla på någon b-film och njuta av sista timmarna som ledig. Kram alla!

Kastrull

Det är så man kan beskriva nyår för mig men skoj var det. Vi åt gott, bubblade och sjöng singstar. Stackars grannar säger jag bara. Det var fler än jag som nog mest fick ut lite ljud här och där. Haha!

Idag ska vi fira Kalles pappa som fyller år. Jag som ville vara hemma och gå på stan och bara njuta. Bäst att göra sin plikt. Inte lika skoj att jag har nada minne av vad jag snackade med Kalles syster om i telefon på nyår. Haha! Hoppas jag var trevlig. LOL!

Ha en bra dag alla. Hoppas ni inte brytit någora nyårslöften än. Här går det segt med dom än så länge men jag har i alla fall inte brytit något än. :)