Sweet day!

Underbara underbara väder. Jag vill inte att helgen redan ska vara slut. I dag har jag badat i havet. Det ni. Nedan ser ni bildbevis. Till och med Kalle var i. Man kunde dock inte bada så länge eftersom kroppen typ domnade bort rätt fort. Inte allt för varmt med andra ord.

Nu har vi vart ute med kissarna en sväng med och de var uppskattat vill jag lova. De träffade sin polare Sören som bor i hyreshuset brevid vårt. Jag tror han kommer där ifrån i alla fall. Nog för att ajg släpper mina katter lösa men jag skulle inte våga lämna de själva lösa mitt ute i  stan. Även om vi har rätt mycket grönt på baksidan så är det ju stora vägar bra nära. Jag bor ju faktiskt rätt så centralt tycker jag.

Nu har jag äntligen osat till bröllopet jag ska på i sommar. J
ag fattar inte varför det tagit sådan tid. Jag antar att det är för att jag hade trott att Kalle skulle ta tag i det. Tydligen tyckte nog han att jag skulle göra det också. Nu är det i alla fall gjort. Måste ringa mamma och gratta på mors dag med även om jag gjorde det redan igår när vi träffades så är det ju idag det är själva dagen. VArför har jag inte gjort det än då? Haft hela dagen på mig ju. Jaja! Här nedan kommer i alla fall lite bilder från dagen. Tydligen glömde vi att vi hade kamera med oss men vi har även vart och grattat Kalles farbror idag och ätit smörgåstårta i mängder. Mums! Hoppas ni med har haft en härlig dag ni med.


Kalle underhöll sig med att kasta macka sittandes.


Konstigt nog så var det romt bland sjöbodarna så vi fick vara ifred.


Hej och hå. Dopp nr 1 av 3.


Det här är faktiskt Kalle. HAn var dock bara i en gång men då var det med hela huvudet också.


Premiär för mina H&M-sandaler blev det idag.


Mina bruna ben ser ut att i alla fall ha fått lite färg.


Kalle är blöt i håret. Ännu ett bevis. hehe!


Och detta är alltså jag i dopp nr 3. Simmade faktsikt några simtag så det var inte bara kärringdopp.


Bäst att kolla så allt sitter där det ska efter det där megadoppet.


Kräftan har lyckats kravla sig upp på land.


Efter bad och kalas så kom vi hem och släppte ut kissebarnen.


Svinpäls hade svansen i givakt mest hela tiden. Hon såg ut som en radiobil typ.


Vadå rosa i nyllet? Nu förstår jag inte vad ni menar?


Frankan


Vi myste på en filt medans katterna tuggade gräs, kläste på träd, jagade humlor och kröp buskar.


Lilltjejen Svinpäls och Storebrorsan Frank. Eller de är ju inte riktiga syskon precis. :)


Svinpäls hälsar på Sören första gången i år.


Frank spanar in sören. Fick dock ingen kort på den tillsammans men de pussades som vanligt.


Coola Sören på väg för att hälsa lite på mig. Han är rätt mysig ibland.





Årets första dopp?

Det är frågan. Ska iväg nu i alla fall så får vi se vad som händer. Kanske kanske så doppar jag mer än tårna i alla fall. :D Bilder kommer under kvällen. Ha en underbar solig dag allihopa.


Kalle tar förra årets sista dopp en sen sommarkväll i augusti 08.

Vad hände?

Varför i hela friden vann inte Jarmo. Jag är besviken! Idag på dagen har jag träffat mamma, syster och systerbarn. Vi var en sväng till Lundby handelsträdgård och där skulle jag lugnt kunna stannat hela helgen för å så mysigt det är med växthus. Varmt och härligt som jag älskar. Här kommer lite bilder.


Pernilla (min syster) köpte en hel drös med blommor till sin trädgård i stockholmo.


Bland annat de här rosa som hon och Mamma tittar på.


Jag och mina syskonbarn Jossan och Julia.


Dessa gillade jag.


Men det fanns så mycket fint. Vill ha en trädgård NU!


Blek och ruffsig men jag hade min nya rosett från H&M i håret i alla fall.


På kassadisken låg en katt och myste. Supergosig var den.


Jag blingade den lite hello kitty. Sött va?

Hello lovers

Grymt sugen på helröda skor just nu. Dumma internet som lockar mig att shoppa fast jag inte ska. Måste hålla mig. MÅSTE!

Måste tänka på semestern och jag är hellre på en härlig strand än hemma med ett en hög skor. Borde rensa lite i skohyllan hemma och se vad det är jag egentligen behöver. Tror inte de här står överst på listan när det gäller behov men oj så fina. Ge hit!

Marknadsafton

Idag är det marknadsafton på stan. De har öppet till kl 9 och emd, johan palm och någon mer är där. Värsta draget i stan med andra ord. Haha! Sedan är det ju vårruset idag med. Själv sitter jag hemma och varken motionerar eller slösar pengar eller är social. Så trött efter den långa jobbdagen i sthlm igår. Inte nog med det fick jag först jobba över idag och sedan när jag var på väg hem så ringde så klart telefonen och det var en annons som skulle göras. Det var bara att vända och gå tillbaka till jobbet.

Nu sitter jag och slökollar på greekavsnitt för det är allt jag typ orkar göra. Synd med tanke på att det för en gång skull händer något här i stan. Men i morgon blir det Ingelsta med Sofia. Då ska jag unna mig lite shopping för mina 650spänn i checkar på h&m. Ni får se imorgon om jag hittar något. :) Nu blir det laga matlåda och göra rent kisselådorna.


En tant/kvinna på bussen hade hela huvudet fullt med svarta klämmor
. Jag tyckte det såg ut som spindlar. Döläskigt ju. Smidigt sätt att få håret att sitta på plats dock. Kanske skulle börja ha så ochse om det hackas på och blir nästa bloggtrend. :D

Snyggt!

Förutom fashion against aids-kampannjen ahr h&m fått in lite andra nyheter. Själv är jag lite kär i dessa brallor. Hoppas de har dem i butik så jag kan testa och så klart använda mina h&m-chekar. :)


Huvudstaden

Idag har jag vart i sthlm hela dagen. Vi åkte kl 7 i morse och jag kom hem nu halva 9. Lång men väldigt givande dag. 2 bra möten och sedan inspektioner av skyltar jag gjort och nya jag ska göra. Kul att se saker live som man designat.

Undrar dock om jag kommer kunna ha någon semester med tanke på så mycket skoj som ligger framöver. hehe! Jo då! Ledig ska jag allt vara. :) Hoppas ni alla haft en bra dag ni med.

Han inte gå något på stan för det var full rulle hela dagen i stockholm så inga pengar spenderades. Åt dock ute 3 gånger men det var ju gratis det med så än så länge inga slantar spenderade även idag. Så än så länge går det bra det här med sparandet. Har ju så klart handlat lite mat på konsum men än så länge har jag sedan lön bara spenderat 106kr. Grymt! Fick även hem ett kort från H&M i brevlådan idag. Det ska vara 20% i helgen på den nyöppningen på Ingelsta. Jag som har h&m-checkar och allt. Sweet!

Ordning och reda

Nu är räkningarna betalda. Så skönt! Nu gäller det bara att inte göra av med några stålar på onödig grejer så som skor och chips. hehe! Jag har i alla fall h&m-chekar som jag kan spendera denna månad så helt utan shopping blir det inte. Eller så kanske man skulle vara smart och byta dom mot pengar? Näää! Lite skoj ska man ju få ha. Det kan ju komma in något som man bara måste ha.


Jag har i alla fall sorterat strumplådan fint och hej och hå vad mycket färglada strumpbyxor jag har. Detta är inte ens hälftern av de. Har en hel drös med svarta och fler enfärgade och så mönstrade så klart. Galet! No more strumpbyxor för mig nu. Jag använder de ju knappt och nu är det ju i stort sätt barbent som gäller när det åker på en klänning.

Duktig pojke, duktig pojke!

Min Sambo kommer och hämtar mig på jobbet idag så jag får åka bil hem. Han ringde och sa det nyss. Så gulligt med tanke på att han inte alls ska åt det här hållet. En extrasväng genom stan bara för att va snäll. Jag har lärt upp han bra. :D

Nej vänta nu? Kan det vara så att denna snällhet kommer sig i att han behöver låna pengar? LOL!

Spara eller slösa

Som sagt så ska dett bli en spara månad. Lönen kom igår och jag har än så länge gjort mig av mid 0 kr. Inte illa! Bara 30 dagar kvar tills nästa lön. Hur i hela friden ska detta gå till? Ikväll ska jag vara duktig nog att betala räkningarna så jag har koll på stålarna som blir över. Har dock en hel hög räkningar denna månad plus att jag moste agera bank och låna ut pengar till Kalle som fortfarande inte fått sina pengar från a-kassan. De får jag ju som sagt tillbaka när han väl får dem.

Hur går det på matlådefronten då undrar ni kanske?
Jo vars det går bra det. Dag nr 2 idag och jag ska banne mig hålla mig till matlådor hela månaden. Ska länsa hela frysen är tanken så jag kan frosta av den.

Inte nog med att jag kommer sparat en massa pengar den här månaden. jag kommer även säkerligen gått ner i vikt då jag inte kommer trycka i mig massa hämtmat som kostar pengar. Sweet!



Smart spargris.

Mer cancernoja

Jag har fått min kallelse till kvinnokliniken. Förhopningsvis får jag nu svar på vad det är för fel på mig. Vi får hoppas på att mina cellförändingar inte är så farliga som jag tror. Jag har ingen vidare lust att operera mig igen. Hallå barn då? När ska jag hinna med att få det innan hela skiten går sönder? Knaskropp som inte funkar som den ska. Någon som har lust att byta?


Yeey!

Kan bara inte sluta vara påp sånt bra humör idag. Vädret, lönen, vädret! Börjar redan planera in parkhäng, picknicks, gå till trädgården, utgång, middag i stegeborg med vänner, sambo och familj. Det kommer bli en bra vecka det här känner jag. Jobbet har vart helt ok lugnt idag. Jag känner mig riktigt lugn och ostressad just nu faktiskt. :)


Djurtestade kläder

Måste säga att det här är precis min humor.
Jag har skrattat aslänge åt den här bilden nu.

Sweet

I dag är det strålande väder och inte nog med det så kommer lönen in på kontot. Hurra! Som jag längtat. Den här månaden ska jag försöka att inte shoppa något och helt klart försöka hålla mig från att äta ute. matlådor is the shit. Har med mig det idag Sofia. :) Kötbullar och makaroner. Hehe!

Nu ska här snålas så jag kan komma iväg till utlandet på semestern. Inte shoppa, inte shoppa, inte shoppa. Phu! Nu borde hjärnan ha fattat läget.



Klar

Nu har jag tvätat sedan halv tolv idag. 12 tvättmaskiner vart det och nu är nog allt i lägenheten rent. Till och med filtarna. Så skönt! Nu ska jag aldrig mer låta tvätthögen växa sig så stor. Humm! Så säger jag ju varje gång. hehe!


Man skulle ha en sån här söt rosa maskin i badrummet så man slapp tvättstugan.
Synd bara att det fins nada plats för en tvättmaskin där.

Grand och loppis

I morse så gick vi tjejer ner till grand hotell och åt frukost. Det var så gott och mysigt och vi åt tills vi storknade. Sedan blev det en tur till Himpanloppisen via strömmen och sedan tillbaka till stan. En riktig heldag och vädret var på vår sida med. Här kommer lite bilder.

Johanna, Gunilla och Sofia innan vi går in för att svulla.


Gunilla hugger in på sin macka


Sofia har dukat upp allt möjligt gott.


Johanna är klar med tallrik nr 1.


Här andas vi lite innan vi går på omgång nr 2.


Efter allt från köttbullar till fullprapade mackor med alla pålägg ni kan tänka er och fil med bär och nötter fick det bara plats frukt i magen.


Och våfflor så klart. :D


Mätt och lite lätt illamånde. En underbar känsla.


Vi sitter utanför och tar igen oss medans vi väntar på Ellen.


Vem är mättast?


Kunde inte låta bli. :)


Bakom oss pågick rekordförsök i att fika.


Guniilla får lite love.


Sedan kom äntligen Ellen och helga gänget var nu på plats redo för en trevlig dag.


Gunilla och Sofia visar hur smidiga de är trots all mat i magen.


Sofia gör ännu fler konster.


Sedan bär det av mot himmelstalunds loppis via en promenad längst strömmen.


Johanna bär omkring på sin cykel(rid?)hjälm.


Jag och Sofia


Sofia borstar håret på vägen.


Tillslut kom vi fram till loppisen.


Johanna och Gunilla letar fynd.


Det blev inga fynd men jag tog kort på en svan på vägen tillbaka.


Gunilla på 5-öresbron


Det är inte bara jag som tar överflödigt med kort.


Sofia skulle visa sin smidighet igen.


Det var dock inte lika lätt att ta sig tillbaka


Gunilla kommer med en hjälpande hand.


Det ser ut att lösa sig det här.


Jo då det gick vägen den här gången.


Och så vidare vi gå.


Mina girls i rododendrodalen


Och så ett egokort på mig själv.


Mot färgagården.


Jag tar igen mig på en bänk medans det blir tämning av blåsor och påfyllning av vatten för de andra tjejerna.


Det var skönt att sitta då vi vart på benen i flera timmar.


Humöret var på topp och benen kändes piggare efter lite vila.


Jag och Gunilla är i alla fall med på noterna när det ska fotograferas.


Jag och mitt V


Yo!


Solen tittar fram över fängelset i Norrköping.


Sofia beskriver Johans ädlare delar. "Den är så HÄR stor" Haha! Nej då så illa får vi hoppas att det inte är.


Och vi går vidare.


Och vidare.


Och såg de sista blommande magnoliorna i ett träd.


Och luktade på andra blommor.


Och Gunilla skutta in i ett blomsterarrangemang


Fast!


Sedan kom vi till stan och Lindex där vi satt en stund medans Gunilla shoppade loss.


Hon hittade mycket fint.


Trötta i fötterna så det var skönt att sitta.


Vila vila vila och så ta en hejdundrandes massa kort.


Jag...


...och min lilla alien.


Vi har förflyttat oss til provrummen för att kolla på när Gunilla testar kläder.


Lite love från Johanna.


Ellen


Gunilla testar för fullt och fick en fullträff på detta linne.


Ellen väntar på Gunilla..


..medans ag posear för Sofia.


Tuffa lampor


Sofia vilar sig lite.


Det är skönt att hänga på Lindex.


Och så ett avslutande kort på Sofia. Hon är inte alls lika lat som man kan tro. Hon har nog fler filder på mig när jagt ligger utslagen fast på hennes kamera. :)

Jag ska faktiskt erkänna att jag sov lite när jag kom hem.
Såååå skönt! I morgon hoppas vi på bra väder får då blir det nya äventyr men då för mig och Kalle sedan har jag tvättid och det är på tiden för nu är det kris i garderoben. Inte mycket kvar att välja på så att säga. Hoppas bara jag slipper träffa på jättespindeln där ner i källaren.


Grillkväll igår

Igår var vi hos i Söderköping och hälsade på Gunilla som är hemma i östergötland för att vara kattvakt. Vi grillade och pratade hela kvällen. Myspys!


Gunilla tänder grillen


Det tog sig bra fast det regnade lite.


En av kissarna.


Johan var grillmaster...


...medans tjejerna stod och kollade på. :)


Vi grillad åpplen med bacon runt som Gunilla svängt ihop. Så gott!


Gunilla gör mysigt och tänder ljus.


Jag lekte naturfotograf och lyckades fonga en snigel på bild. Inte lätt eftersom de är skitsnabba. :D


Sofia hade kameran med. Vi är inte allt för poppis när vi ska plåta allt och alla hela tiden.


Johanna


Kissen igen.


Snyggast dojjor, femtielva storlekar förstora. :)


Johan kollar på Talang 2009 och myser med en av katterna.


Gunilla pratar med Ellen om morgondagen (lördagens planer). Snygg min på mig. hehe!


H&M home

Fick höstkatalogen från H&M home här om dagen. Fanns massor med trevliga grejer i den. Hur ska det här med mitt shoppingstopp denna månad fungera undrar jag. Hehe!


Äntligen fast nej

Så har Nelly fått in mina favvostövlar. Har ett par i svart som jag haft i 10 år nu som jag beställt från fjärran och äntligen finns de i sverige. Men storlekar då? Hallå!  Den som ger mig ett par i storlek 35 eller 36 får använda mig som personlig slav en hel dag. :)

Knee Hi Fringe Boots SEK 1499, Minnetonka - NELLY.COM

Ludd i fickorna

Jag är så pank nu så att det bara finns typ ludd i mina fickor. Inga pengar i alla fall. Slösade mina sista riksdaler på glass, chips och läsk i går. Tur att det snart är lön. Den här månaden ska jag helt klart ha shoppingförbud. Så gott det går i alla fall. Måste spara lite inför semestern för jag vill så gärna ut och resa lite.

Helgen kommer i alla fall bli trevlig för Gunilla kommer hem och vi tjejer ska hitta på något mysigt.
Vad vet jag inte än men det reder sig alltid. det blir skoj vad vi än hittar på. Hoppas dock att det inte blir allt för dyrt för då måste jag tyvärr låna lite stålar tills på måndag. Jag som inte brukar var pank har tyvärr gjort av med på tok för mycket pengar denna månad. Allt från bloggfest och andra partaj till Ikea och frisörbesök. Kanske man skulle ta tag i att rensa ur garderoben i helgen och sälja av lite prylar på tradera. Jag behöver ju faktiskt inte alla mina skor även om de är skoj att ha. hehe!


Satt och funderade på vilka vi är mest lika i Desperate housewives i vårt lilla tjejgäng. Inte till det yttre och man får räkna bort deras lite jobb och så vidare men jag tycker jag lyckades rätt bra.

Ellen (Gabrielle)
Våran lilla överklasstjej som har koll på märken och antagligen har dyrast garderob av oss alla. ;)

Gunilla (Lynette)
Våran familjetjej. I alla fall hon som är närms ett hus fullt med barn. :)

Johanna (Bree)

Den lugna av oss som har koll på läget, lagar god mat och är lite fin i kanten. Hon är som sagt den perfekta hemmafrun. :)

Sofia (Susan)
Tjejen som alltid råkar ut för allt. Allt från att trilla lite då och då, få sina skor snodda 2 gånger på kort tid på frisks till att ha små grodor hoppa ut ur munnen som hon sedan sitter och har ångest över utan att det alls behövs. Våran lilla klantmaja som faktiskt råkar ut för mer saker än hon tror hon ställer till med. ;)

Sanna, alltså jag. (Edie)
Ja ni som sett serien vet ju. Haha! uppmärksamhet is the shit.

Så! Nu har jag hängt ut mina vänner och mig själv.
Så nu är frågan bara när protesterna kommer. hehe! Någon som inte känner igen sig eller någon som tycker att de är mer lik någon annan i serien? Vi har ju faktiskt lite av alla dessa desperata hemmafruar i oss, mer elle mindre. ;)

Kvällsmys

Kalle och jag var knallade iväg halv 9 och ät glass på halvars. Sedan gick vi och köpte en chips och läsk och nu ligger vi i soffan och slöar och kollar på two and a half men och prison break.




Lille Skutt

Jaha! Det här är jag idag. Det är helt klart roligare att blogga än att sitta på jobbet själv. Bajs att man har så mycket att göra bara.

Allt från h&m förutom linnet som är från Monkey och hårbandet som är från Accessorize.

Vad konstigt det blev

Ok! Jag tänkte ta en liten powernap när jag kom hem. Det slutade så klart med att Kalle ringde och frågade vart jag var. Men han ringde ju så klart när de var på väg till krogen. Jag säger att jag somnat och antagligen inte kommer. När jag lagt på luren så vaknar jag till och bestämmer mig för att gå i alla fall.

Slänger på mig smink och försöker fixa en frilla lite snabbt.
Tar taxi ner och ringer till Kalle. Han svarar så klart inte så jag går helt enkelt in på Otten. Jag letar som en tok efter honom och ringer igen. Får då tag på han och han säger att han är på Hugos istället. Men åhhhhhhhhhhh! Jaja! JAg stannade kvar på otten själv för jag ville ju gärna inte behöva betala ett inträde till när klockan redan var så mycket.

Gick till baran och beställde en cola.Ja ni hörde rätt! Sedan tog det inte så lång stund innan jag hittade lite känigendisar och sedan minglades det runt resten av kvällen. Hade faktiskt rätt trevligt även om jag kännde mig lite ensam där ett tag. De var i alla fal jätte fint på otten nu så nu kommer ni inte undan brudar. Vi kan lungt gå dit någon gång. Det är ju faktiskt högre åldersgräns än på Palace på lördagar. ;)

Blev inte så mycket bilder då jag kände mig allt för oparty för att springa omkring och ta kort överallt och på alla.


Bildbevis! Jag var där. hehe!


Kvällens outfit. Tunika och skärp från Matthew Williamson H&M-kollektion,
avklippta H&M-strumpbyxor, väska och skor från Primark.

Osmart

Springer runt på h&m som en yr höna efter jobbet. Skulle plocka på mig lite prylar för mina värdechekar. Jag var i stort behov av hårspray och lite påfyllning i sminklådan. När jag väl plockat ihop en korg och kommer fram till kassan vad tror ni jag inte hittar då? Jo min plånbok så klart. Då har jag inte med mig den utan den ligger hemma. Betalade skiten och gick men la i alla fall undan ett par brallor som jag ska plocka ut imorgon.


Frank fick en radiostyrd hellikopter förra veckan när han fyllde år.


Han tycker att den är rätt läskig men när den inte är igång då dödar han den gärna.
Svinpäls älskar när den flyger. Jag som trodde hon skulle vara rädd för den.

Nu blir det CSI och Felix ost och skinkpaj.




Klackarna i taket

Ikväll ska jag gå till besöka Otten för första gången på år dar. De har renoverat där sedan sist och det ser lovande ut på bild tycker jag.

Det bajsigaste är dock att jag jobbar imorgon. Fick i alla fall lov att flexa lite eftersom jag är ensam om att jobba imorgon. Kan nog behövas en liten sovmorgon skulle jag tro. Är astrött redan nu men det vänder nog ikväll när man är igång lite. :)

Walle och Mario

Våra söta montörer från polen plockade blommor till oss tjejer på jobbet idag. Titta så fint det blev på mitt skrivbord. Luktar så underbart gott. Peter fick inga blommor men han fick en starköl istället. Humle är ju också trevligt. :)


Me lööööv paljetter

H&M har en hel del massa snygga glittriga prylar bland sina nya grejer. Sweet!


Ren som ett anus

Igårkväll när jag skulle sova vart jag tvättad av Svinpäls i nyllet. Lite så där lagom trevligt med tanke på att hon även använder tungan som toapapper.


Snacka om peeling. Kattungor är ju jättevassa.


Nöjda, rena(?) och glada!

Känsliga läsare varnas

Monsterspindeln större än någonsin. Den sitter över första trappen i vårt trapphus. Tur att jag inte såg den innan jag redan gått under den och förbi. Då hade jag nog svimmat.

Jag har ringt hyresvärden och bett dem komma och plocka bort den. De kommer nog tycka att mitt meddelande på telesvaret är rätt fånigt när de hör det i morgon när de är tillbaka på kontoret. Men när de kommer och ser besten så kommer de förstå mig. Jag är asrädd!


Kalle höll upp sin bandyklubba för att man ska se hur BIG den är.

Kalle är som sagt och spelar bandy nu. Jag har stängt alla fönster och låst dörren. Man vet ju att spindlar är experter på att öppna dörrar. Hoppas den inte rår på låset också. Skit också! Nu måste jag gå och låsa extralåset med för att vara på den säkra sidan.


Klicketiklick

Lite sugen på dessa. Speciellt sjöstjärnehårspännet. Cirka en vecka kvar till lön igen. kan knappt vänta. Fast jag borde inte shoppa. Lägga undan lite till semestern borde jag göra. Eller så tar jag en restresa om Kalle inte jobabr och jag får ledigt. :)


Snyggt värre

Idag har jag vart hemma från jobbet. Anledningen är att mina bihålor gör apont och mina ögon svullnat igen. Om det beror på pollen eller inte är dock oklart. Klok ser jag inte ut i alla fall. Förut när jag vaknade hade ena ögat typ varat igen så det knappt gick att öppna det. Nu känns det lite bättre i alla fall efter att ha kylt ner det med ögomasken som jag först la i frysen.


Jag ser ju ut som ett monster.

The Hunt for Gollum

Om ni inte redan sett den så gör det. En film av fans för fans. Helt otroligt bra med tanke på den lilla budget de haft. Filmen utspelar sig innan och parallelt med första sagan om ringen filmen.


Vad var det jag sa?

Jag som inte har bloggat det känner mig lite besviken på mig själv när jag nu idag skulle skryta över att jag tippat rätt vinnare i eurovision. Men det sa jag första gågen jag hörde låten. Kan i alla fall komma till jobbet i morgon och fånle. Det sista jag sa i fredags var. Norge vinner hela skiten. hehe!

Igår vart det lite nyttogöra som att byta däck på Kalles bil och sedan så hade vi en supermysig kväll hos Sofia och Johan. Där vart det eurovision och grillning och snacks i mängder. Jag är fortfarande mätt tror jag. hehe!


Härlig utsikt från Kalles mamma och festmans hus.
De höll på för fullt att rensa trädgården.


Överallt i den vilda gräsmattan växte det förgät mig ej. Så söta!


Sedan var det dags för däckbyte. Ja vad säger man? Respekt!


Hos Sofia och Johan hade de hänt lite sedan sist.
Huse har böjat få lite gul färg och en altan börjar ta form.


Sofia står och grillar och bakom kan man se vart utmätning för poolen.


Mums! På ena grillen det mumsbitar till mig coh Kalle.


Syns att johan vart ute och skruvat altan på solsidan hela dagen.


Räka och Nut nyhemkommna till Sverige med varsin ring. Grattis igen!


Mums! Jag skulle kunna äta det här varje dag.


Kalle beskådar nördpappret. Här ska sättas poäng.


Räka fightar mot jetlagen.


"BARA" 30 länder kvar att rösta. Så spännande....inte!


Nu funderar jag på om jag ska ner på stan en sväng och se om jag kan göra
mig av med dessa. Behöver en hel del prylar att fylla på med i badrumsskåpet.


Matthew Williamson

Jag har i alla fall fått tag på en del godbitar. Dock bara en grej från senaste kollektionen.


Något på bilden tillhör inte godbitarna ur kollektionerna. Gissa vad!

Tidsfördriv

När det äntligtn blir helg så är det så skönt att få slappa i soffan och bara vara. Speciellt när både Kalle och jag vart lite förkylda med. Jag fördriver tiden med Lost, Survivor och Talang medans Kalle fördriver tiden med att ta kort på när våra katter hoppas upp och ner i hyllorna. Måste helt klart skaffa en bättre kamera för detta ändamål. :D


Smidiga Frank


Osmidiga svinpäls. Det gick bättre än vad det ser ut att det ska gå.

Nu blir det Prinson Break och popcorn.

Nu har något gått fel/rätt


Min sambo har skaffat en blogg.
Den som hittar den först vinner ett fint pris.


Yeey!

Jag fick tag på tunikan i alla fall som jag ville ha. Allt annat som jag var sugen att kolla närmare på fanns inte. Slut eller så hade de inte fått in det till butiken. Men jag ska inte klaga för jag fick ju så många godbitar förra gången.

Varför vänder en del ryggen så fort man klagar på något de gjort som man inte gillar. Typ då får det vara. Svart eller vitt! Jag skiter i vilket typ. Fast med tanke på de hårda ord jag ibland får höra så känns det som att det faktiskt snart kvittar mig med. Att folk bara klagar, klankar och trycker ner och sedan kallar det för att bry sig är något jag har svårt att se. Detta gäller flera jag känner. Kanske är jag som tar åt mig för mycket. Nu ska jag bli bättre på att skita i vad folk säger till mig.  Osynliga öronpropparna på. Jag ska i alla fall själv försöka bli bättre på att tänka på det jag själv säger till andra. Vissa saker gör faktiskt riktigt ont utan att det är så menat.


Sorry!

Jag har tappat orken för bloggen nu när jag har så mycket på jobbet. Inte nog med det har jag åkt på en förkyldning och fick stanna hemma idag. Nu är jag dock på jobbet eftersom jag fick ett samtal som gjorde att jag inte hade något val. Hatar att få saker samma dag som de ska vara klara. :(

Jag ska ta tag i bloggen i helgen tänkte jag. Visa lite bilder från veckorna som vart.

En anna sak som jag är sur över just nu förutom att jag inte får var sjuk ifred är: Jag missade ju hela Matthew Williamson-grejen efter som jag sov när det släpptes. Nu finns ju nada kvar. Sitter i jobbet med samma kläder jag typ sov i så det vet i fan om jag törs gå in på hm efter jobbet på vägen hem. Bajskorvars bajskorv säger jag bara.


Jag som var sugen på den här. Skit också!

Dra mig baklänges

Men omg vad H&M har fått in snygga grejer på webbshoppen. Inte nog med det så vinns en hel del snygga grejer som jag spanat in i Matthew Williamson-kollektionen som kommer den 14:e. Hur i hela friden ska det gå med min semesterkassa kan man ju fråga sig. Haha!


Grattis!

Massor med grattis till min älskade Kalleplutt som äntligen börjar komma ifatt mig i ålder. hehe!


Ikväll kommer halva släkten och vi ska mumsa smörgåstårta. Först ska dock här städas lite och spikas upp lite tavlor.

Sanna goes panikinredare

Fy bövelen säger jag bara. I morgon fyller Kalle år och då kommer tjocka släkten. JAg är inte så bra på det här med tidsplanering. Skulle vilja hinna renover halva lägenheten innan men det är ju totalkört. Någon som vet vart man kan få tag på en vit bänkskiva som sågas till i de måtten jag vill ha billigt tills imorgon? Jag sa ju att det är panikinredning som gäller. hehe!


Kan någon skicka hit Martin pronto!!!!

Önskar jag hade mer tid

Eftersom bloggen får lida nästan lika mycket som jag lider av att bara jobba och jobba och sedan allt jag måste hinna när jag väl är hemma så bjuder jag på något skoj. Kalle skickade denna bilden på Frank till mig idag på jobbet för att muntra upp mig. Jag har skrattat länge åt detta. Kolla så läskig han ser ut. Hahhaha!


helgen

Åh jag har knappt sett en dator på hela helgen. Det har vart rätt mycket knas i skallen och kroppen har vart helt slut. Helgen har vart allt från jobb till valborgsfirande och IKEAbesök.

Är det idag man ska deklarera? Vadå panik. Var i hela friden är mina papper? Det är så mycket i skallen så till och med småsaker blir jobbiga och minnet funkar inte som det ska. Nu måste här jobbas. Kan inte den här jobbiga jobbperioden vara klar snart så jag kan få tillbaka mitt liv? Jag är nog inget bra på att hantera stress.