Sur



Skulle ta ett sött kort på Frank när han låg ute och sov i soffan. Men istället vaknade han och gav mig den här sura minen. Sorry!

Bad och kalv

Tjo! Man kan ju inte annat än njuta av det fina vädret som vart. Igår vart det tripp till varamon. Vattnet kunde få vart lite varmare men annars var allt helt underbart. Färg fick vi med vill jag lova. Nu är jag inte vit längre i alla fall. Men vissa ställen kanske fortfarande lyser lite väl rött. :) Idag var Sofia och jag och hälsa de på Johanna och lilla bebisen. Inget namn har han fått än men vi får kalla den kalven så länge. Jag tyckte att Calvin skulle passa bra eftersom vi redan kallar honom kalven. haha! Nej nu ska jag dra mitt strå till stacken och vika lite tvätt. Vi hörs!


Sanden var varm och vättren var kall.


Johanna med sin lilla pojke.

Till Sofia


:)

Kalvat

Idag kom han äntligen ut. Johanna kalvade (som Johan så fint kallar det) i morse. Ringde till Johanna i förmiddags för att kolla läget (hon ville ju vi skulle äta glass i linköping i veckan) och då svarade en trött men glad röst som berättade att allt var klart och hade gått bra. Så jag fick reda på nyheten innan mms:et skickades ut. Oj så söt han är. Man blir att lite sugen på att skaffa barn själv. Känns som babyboomen kommer komma igång nu. Kalle och jag har spenderat dagen med att fly från värmen. Nej då! Vi har i stort sätt vart ute hela dagen men vi har vart en sväng på stan, banken (kalle har slarvat bort sin internetdosa), öb, käkat lunch och tvättat bilen. För mig blev det ingen shopping idag. Kalle däremot köpte äntligen ett par nya skor. Förstår inte hur man kan ha under 100 par skor alltså! Hahaha! Men för att inte verka helt störd i huvudet så ska jag tillägga att jag faktiskt är lika glad för tvättlinan vi köpte på öb idag som kalle verkar vara för sina skor. Nästan i alla fall. Jag anser det vara dagens näst bästa köp. Så! Nu har tant sanna talat. :) Skärpning nu! Både tvättlina och pelargoner på uteplatsen. Bäst jag drar ut stereon och öppnar en cider ögonaböj. Ok! Kanske inte ikväll! Ska ju upp tidigt imorgon. Kalle, jag, Sofia och Johan ska på en dagstripp till varamon och steka. Nu blir det soffläge resten av kvällen. Tjingeling!


Phuu!

Vad varmt det är. Äntligen! Och eftersom det ska vara varmt ett tag till så hoppas jag hinna med att bada lite. Kan ni förstå att jag inte badat än den här sommaren. Det är rekord måste jag säga. Jag brukar vara i plurret redan i maj när första värmen kommer. Måste genast göra upp badplaner för veckan.

Bilder från midsommar

Här kommer lite bilder från midsommar hemma hos Sofia och Johan. En heldag med mycket ätbart och spel i alla former. Både lunch, fika, grillning och en hel massa snacks fick vi i oss.  Men trevilgas var att hela mitt kära tjejgäng med tillhörande sambosar var där. Det är inte så lätt att puzzla ihop så vi kan ses alla på en gång så här vid högtider. Och på tal om bästa vänner. Nu fick jag ett sms från Johanna. Nähe! Hon har inte "kalvat" än. Men glass i linköping lät ju inte helt fel det heller. :)


Softish

I dag har det vart en lugn och skön dag. Det började med att jag, Johanna och Sofia åkte och plockade jordgubbar. Sedan fick vi i oss lunch på donken trots att magarna var fulla med bär. :) Efter det följde jag med Sofia på lite midsommarmatshandling. Galet mycket folk men vi lyckades ta oss igenom både city gross och systemet. Vi var ju inte stressade så allt flöt på lugnt. Lugnt har det även vart hemma. Har rensat lite ogräss med hjälp av katterna. Kalle har grejat med disken och så har vi vart ute och lekt med katterna. Nu blir det snart kvällsmat och film. I morgon är det midsommar och då ska jag inviga min nya klänning tror jag. :)


Johanna hade inga problem att knata runt i jordgubbslandet trots att barnet är beräknat att komma midsommardagen. Men magen var lite i vägen när hon skulle ta av sig regnkläderna. :)



Jordgubbar i baklucka och en omogen jordgubbe till Sanna och Sofia.


Frank leker med kamerasnöret när jag ska ta kort. Svinpälsen sitter bakom och glor.

Lite bilder från helgen

Här kommer ett kort "sammandrag" från helgen. Jag är rätt dålig på att använda kameran. men vem kommer ihåg att ta kort när man har roligt. :) Jag hade som sagt superskoj! Det var bara vädret som kunde vart bättre. Nej nu blir det en film och sedan sova. Ska upp och plocka jordgubbar med brudarna imorgon. Mums!

Men oj!

Tiden har gått så fort idag/kväll. Lägger upp bilder från helgen imorgon. Kan dock bjuda på den här så länge. Humöret på topp trots skitväder. :D


Här står Jessica och jag även under tak eftersom det spöregnade större delen när Volbeat spelade i lördags. Men vi skuttade ut en sväng lite senare i alla fall. Regn är bäst!

Tillbaka

Har haft så otroligt skoj men snacka om att det tog på krafterna. Vädret var ju inte toppen precis så jag har i stort sätt vart blöt och lerig i 3 dagar. Men det var det värt. Idag har vi spenderat dagen med att sova och bara slöa framför tv:n. Har så klart dragit på mig en förkyldning utav att vara nerregnad och kall så mycket. Men som sagt. VÄRT! Slänger upp lite bilder senare. Nu blir det ugnstekt falukorv med grönsaker och mer tv-tittande. :)

Gbg


Nu drar vi till Götelaborg och årets metaltown. Vi hörs!

Frank ♥ ICA



Frank (min katt) har fått dessa hemskickade ifrån ICA. Snacka om att han ska shoppa loss nu. :)

Tjejhäng


Så har man vart hos Johanna och ätit crepes. Ja och så en massa annat gott med för den delen. Glömmer alltid bort att ta kort på efterrätten. Och så lite kakor och chokladkakor och annat mums som vi lyckades proppa i oss. Johannas mage växer och växer och nu är det inte långt kvar tills det är dags. Fick ett superskoj samtal under kvällen med. Kan berätta mer om det en annan gång. Nu måste jag packa för i morgon drar vi till metaltown.

Im a tant

Igår var jag med mamma och shoppade lite blommor. Jag shoppade bland annat min första tantblomma aka pelargon. Hehe! Krukan på bordet fyndade jag från mammas balkong och krukan på barken är från rusta.


Nu återstår det bara att se hur långt tid gräset i krukan får vara ifred. Svinpäls har redan tuggat i sig en del av det innan jag planterade.

Pimp my floor


Kunde inte låta bli. Halva priset på denna badrumsmatta satt som en smäck. Snacka om en riktig Sanna-matta. Nu har jag till och med strass på golvet. :) Sedan att jag antagligen måste dammsuga den varje dag på grund av vita katthår är ju en annan sak. Men just nu känns det värt det i alla fall. ;)

Njuter

Några som njuter mer än mig av att kunna vara ute en dag som denna är katterna.


Frank ligger och spanar från gräsmattan.


Svinpäls brukar göra sitt bästa för att hjälpa till att kapa det oklippta gräset. Mums!

Uteplatsen



Oj vilken skillnad det blev med lite kuddar och filtar. Billigt var det med. Jysk is the shit måste jag säga. :) Harnågra grejer kvar att fixa känner jag. Ett hörnparasoll, ett mindre bord, en solstol, måla bänken som syns i hörnet på översta bilden svart, skaffa 2 sittdynor till den, belysning och lite mer växter. Sen blir det grillpartyn här hela sommaren hoppas jag. :)

Typiskt!



I dag har vi vart och shoppat lite kuddar till uteplatsen. Men självklart så vände vädret och det blev inte alls något vidare. Just nu åskar det och regnar. Men när det blir sol igen så ska jag slänga ut kuddarna så får ni se hur det blev. Bjuder på en bild av några av växterna jag införskaffat till uteplatsen. Sakta men säkert börjar det ta form där ute. Nu är det bara ett parasoll, bänken och lite annat småplock som ska fixas. Sedan kan jag börja med lullullet på riktigt. :D

SkitFrank



Jaha! Idag var dagen då han tog sig över planket på typ 190 cm. Han fick syn på en katt och satte efter som ett skott. Jag han inte ens reagera tills det var försent. Kanske inte ska vara några problem för en katt att komma över den höjden precis men han har inte lyckats förut. Han är ju faktiskt en innekatt och har inte alls den smidighet och de muskler i bakdelen som utekatter har. Trodde jag! Snabbt gick det i alla fall och efter att ha letat runt bland alla närliggande radhus så hittade jag han bara 2 tomter bort stel som en pinne. Han var nog chokad själv att han kom över. När han kom in så slängde han sig på golvet och pustade ut medans Svinpäls luktade och slickade igenom varje cm av honom. Nu har han blivit mutad med tonfisk av matte. :)

Sorry om jag uppdaterar lite sällan nu för tiden. Men ni kommer få en förklaring så småningom. Sedan är det ju även på tok för fint väder för att sitta inne och glo också. :)

Söndagsdate



Nu drar jag och Kalle på bio. Men först blir det lite mat på stan. Hjälp vad den här dagen gick fort.

Oplanerat


Tanken var att bara ta det lugnt och vara hemma igår. Men så vid 22-hugget kom Kalle och Alex på att det var trisst att sitta hemma. Så efter Kalle hämtat Alex och käk från donken så slutade kvällen på Hugos i goda vänners lag. Ja fast Alex gick hem och la sig den partypoopern. Haha!

Äntligen!


Bättre sent än aldrig. En vecka sedan som bilderna togs men nu funkar mitt kära internet som det ska tror jag. Men å andra sidan så har det vart så fint väder så jag har inte saknat det precis. :)

Dumma internet

Inte glad på det. Ja nu funkar det ju igen. Men jag får inte upp några bilder nu då det är segt som attans. Jag tar och grejar med det senare. Tjing!