Snart


Om några timmar kommer Kalle hem. Katterna har redan satt sig vid dörren. Sött värre!

Jag är tillbaka

Har haft en liten bloggtorka på sista tiden. Jag har haft så mycket annat att göra och så har det vart så fint väder. Kameran har jag använt dåligt med men här kommer lite bilder från vad jag gjort sedan sist.


Kalle, Danne och Frank har grillat när Danne och Jessica var här på besök.


Kalle gjorde potatisgratäng till med vitlökspeppar. Han börjar lära sig. :)


Kalle och Alex har matpaus på väg till Västervik.....


....Där vi firade midsommar med en hel drös med folk.


Till och med Rambo var med. Hunden alltså!


Jag och Jessica


Johan tog kort med sin snygga kamera. Att jag har likadan har inget med saken att göra. :D


Jag och Kalle adopterade Putte. Han påminner mig så mycket om Svinpäls. Liten och kaxig. haha!


Jag har även vart hos Sofia och Johan och njutit ute på landet.


Grabbarna fixade med poolen.


Sofia grillade korv.


Och jag jag bara flummade runt som vanligt. :D

Nej nu ska jag se lite missade Houseavsnitt och lyssna igenom Kents nya album. Tjingeling så länge!




Klicka på egen risk!


Vart är mina barn?


Fick min lönespec precis. Det stod att jag vart föräldraledig de 2 dagarna jag var i Barcelona. Jag som inte ens har barn och så många är vi ju inte på kontoret så de kan ha missat en sådan sak. haha!

Finn 1 fel


Aftonbladets 360° bilder. Haha!

Bästa grannen


Inte helt fel att ha sitt jobb på samma gård som hemglass har sina bilar. Idag fick vi glass av en snäll snubbe som jobbade där. Nice!

Ögongodis

Äntligen är första trailern till Nästa narniafilm här. Lite lite Caspian i den bara enligt mig. :)


Lyxride


Kolla vilket fint skräl som låg i diket i morse. Är det en ölkartong tro?


Sedan kom Christer med bussen som han lånatoch hämtade upp mig. Han var inte sen att pose:a när han såg att jag stod med kameran trots hans höga fart som dock inte syns på bilden.

Kanske inte borde ha....


......gjort den där kemiska peelingen.

Skojade bara! Jag har en värmande ansiktsmask i nyllet. Rätt coolt hur varm den blev när man kletade ut det på huden. Finns att köpa på h&m.

Blocketskit


Hittade denna cykel på blocket idag och åkte för att shoppa den efter jobbet. Billigt och bra tänkte jag. Men vilken skitcykel säger jag bara. Den ser ju helt ok ut på bilden. Rostig och dan och sprucken lack. Höll på att ta livet av mig när jag skulle testa den då killen som skulle sälja den inte meddelat att bakbromsen inte fungerade. Frambromsen funkade dock som tur var så jag fick stopp på skrället till cykel. Däremot kan man ju inte ha en cykel med enbart fungerande frambroms eftersom det inte är något vidare att broma med om man behöver stanna snabbt. Då står man på huvudet rätt fort kan jag meddela från erfarenhet av min gamla cykel. Bakbromsen såg inte allt för lätt ut att laga heller då hela skiten var så rostigt. Typiskt! Inget köp denna gång alltså. Blir nog att åka till en riktig cykelaffär i helgen i stället.

Mina nya skor


Idag invigdes mina nya skor från Monki och strumpbyxorna jag köpte i London förra året.

Why?


Vaknade och var snorig och frös. Är det inte typiskt att man åker på att bli lite krasslig så fort det blir fint väder. Känns dock lite bättre nu efter några timmar på jobbet. Skönt det för jag har hört att det ska bli topenväder imorgon.

Igår var jAg och Sofia ute på shoppingäventyr i ingelstaområdet. Vi spenderade bland annat hela 2 timmar på city gross. Det är nog rekord för min del. Men vi kollade då också på allt och då menar jag ALLT! :)

Fynd


Tänkte visa vad jag hittade på Myrorna när jag var där för ett tag sedan. Kolla in kapet för 30 spänn. Det är alltså en kjol om det nu är någon som inte ser det. :)




Löneförhandlat percis!

Hur gick det då undrar ni kanske. Ja du det undrar jag med. Det lät bra i alla fall. Det återstår att se på nästa lönespec om det blev bra eller inte. Väntar med spänning! :D


Obs! Det är ej jag på bilden. Jag har ju för i bövelen inte fått löneförhöjningen än.

Kents nya singel


I väntan på albumsläppet den 30 juni sitter jag och lyssnar på första singelsläppet. Känns sommrigt och kentigt som det ska.

Helt min smak


Jag blir ju som ett barn på julafton när jag ser så här glittriga pjuck. Mums! Det finns att shoppa på Nelly.

Hur kan jag ha missat detta?


En av mina favoritserier har ju börjat igen. Såg precis senaste avsnittet. Lika bra som jag minns det. :)

Mellan halvlekarna


Skruvade ihop min datastol. Så där ja! Nu kanske man skulle börja wow:a igen. Behöver bara en ny mus då min nuvarande är från typ 1900-talet. Men den funkar bättre än min trådlösa som inte har några batterier i alla fall. :)


Katter och kartonger! Att det kan vara så roligt är för mig en gåta. Vänta! Jag går och lägger mig i kartongen och testar om det är så skoj som de försöker visa mig.

Tänk om min sambo visste...


...vad jag gör när han inte är hemma. Jag tror han skulle vara stolt. :D

Sluttjatat?

Ok! Målarna har vart här och det har hänt lite. Än så länge ser det fortfarande ut som om vi flyttade in typ igår här men jag är ju knappt hemma. När jag väl är det så sitter jag hellre och tittar på tv, äter något gott eller gosar med katterna och Kalle. Dock är han iväg och jobbar denna vecka så jag kanske kan ta tag i hemmet lite. Kan visa lite vad som hänt sedan sist i alla fall.


Nya tapeter i datarummet. Fanns ju inget skoj att välja på så det fick bli en randig en. Den ser rätt grå ut på bilden men den ska var mer åt det svarta hållet och sedan är det en likadan vit i resten av rummet. Visar mer när jag möblat lite. Kopplat in min dator äntligen i alla fall. Tog ett tag att hitta dvi-kabeln vill jag lova. Galet jobbigt att leta!


Lagt matta i klädkammaren och ställt in den nya fotöljen. Ska nog flytta lite på spegeln eftersom fotäljen är så stor. Och just det ja. Putsa spegeln kanske! Haha! Vet i spörs hur jag ska få bort den röda färgen från listerna som de som bodde här innan har kladdat ner listen med. Kanske får ta och måla om dom.


Och så bjuder jag på en bild på mig själv i fotöljen så ni kan se hur stor/liten den är.

En tripp ner i landet

Hej hopp! Igår var jag i Ljungsarp. Det var lille Oscar som skulle döpas. Söta lilla Gunilla som är mamma. Så svårt att förstå att minstingen i gänget är så stor. Skoj att träffa henne också för det är ju inte så ofta nu för tiden. Här kommer lite bilder.


In aktion! Sofia och Johan som är faddrar och sedan Johannes och Gunilla. I förgrunden har vi prällen med Oscar.


Ellen sjöng himlen är oskyldigt blå


Jag och Johanna i kyrkan


Min favvopsalm 706. Bra drag i och frasen hej björn och bäver är ju bara för kul.

Överrasknng


Kolla vad Kalle hade shoppat igår åt mig. Stod i hallen när jag kom hem. Vilken sötnos jag har!

Kap


Fyndade den här på bolagret idag. 25% rabatt på valfri vara så jag blev så glad när jag hittade denna. Den ska få stå i klädkammaren så nu hoppas jag bara att den inte tar för stor plats. :)

Jag är "typ" med i dagens tidning

Eller inte jag precis. Men skylten jag gjorde åt Jesper är med. Folkbladet tog kort på honom med skylten bland annat. Den är rosa med hjärtan och har rosa fluff på sig. Sedan har de tyvärr nitat dit ett verktygsskärp i gult på den. Not snyggt! Men han hade helt klart största och fluffigaste skylten i stan. Haha!


Tjejkväll


Igår så var jag med mina girls och såg på sex satc 2. Innan dess var vi på stan och shoppade lite och så var vi och åt innan bion med. En supermysig dag så här mitt i veckan. Hoppas på fler såna tillfällen. I dag ska jag fira Kalles lillebror som tar studenten. JAg försov mig i morse så jag känner mig rätt ouppklädd för tillfället. Men å andra sidan är det rätt grått och kallt ute så det kanske är ok att ha jeans på sig. :D

Nyshoppat


Igår fyndade jag dessa för halva priset på Monki. Me like rea!

I will go Silver Fang on you


Vi har en Akakabuto här på jobbet. Jag blir tokig på såna fasoner.

Isolerad

Ok! Jag har inget interhet hemma ingen. Det är för att målarna är där igen och grejar. Jag vet dock inte vad de gör men de har ju tejpat för alla uttag de små asen. Tur att man har internet på jobbet. haha! Ni får se om de blev fint sen när målarna är klara. Nu ska jag jobba vidare. Tjohej!

Barcelona 2010 dag 2, del 2


Jag och Kalle har precis gått in i Parc Güell.


Ellen var duktig och kämpade sig upp längs backar och trappor med sin brutna fot.


En liten paus längst vägen


Kalle gillar att stoppa saker i hål.


Dit är vi på väg.


Där passade grabbarna på att handla billiga solbrillor


Min fina Kalle kolla utsikten


Sofia på en fin del av ormbänken.


Man liksom fick ligga ner om man skulle komma i kontakt med ryggstödet.


Hela gänget utom Sofia som så klart tar kortet.


Salamanderfontänen på vägen ner.


Och på vägen mot bussen så stannade vi för lite glass. Jag åt en Ben & Jerrys.

Mer bilder kommer en annan gång. Nu ska jag passa på att njuta av det fina vädret i Sverige istället.

Skönt faktiskt!


Kalle kom hem sent och orkade inte med någon utekväll ikväll. Skönt! Orkade faktiskt inte riktigt det heller. Kan vara bra med en lugn helg för en gång skull. Nu blir det hemmadate med film och tacos.

Amerikansk klassiker


Man blir hugrig av att pyssla ute. Idag har ogräset mellan plattorna fått sig en omgång. Väntar på att Kalle ska komma hem. Han har vart borta hela dagen och hämtat och lagat någon båt och lagt i. Undra om det blir lugn hemmakväll eller utgång. Får se hur sliten han ser ut efter den här långa dagen. :D

På jakt


God morgon på er! Strax ska jag iväg och leta efter en billig och snygg konstrottinggrupp till uteplatsen med Sofia. Idag har jag min nya blommiga skjorta på mig som jag köpte i Barcelona. Det är ju sommar för tjyven! :D



Shut up woman get on my horse


Kan inte få den här låten ur skallen: www.shutupwomangetonmyhorse.com

Ska jag?



Är sugen på att hitta något annat att göra i livet. Kanske man borde flytta utomlands eller i alla fall skaffa sig ett nytt jobb. Men vad jobbigt. Jag är ju så bekväm av mig. jag har ju nys flyttat och jag tror jag komemr trivas bra där så fort det blir klart. Jobbet är helt ok. Vissa dagar astråkigt och andra dagar superkul. Känner att jag borde hitta något nytt i mitt liv men vad? En ny hobby kanske hjäler. Tips?

New shoes

Hämtade 2 par skor idag som jag beställt från h&ms barnavdelning. Tog storlek 35 och de passa perfekt. Vet att mina förra vita därifrån var storlek 34 men de var slut på nätet i den storleken. Glad i alla fall att de passade.


Frank ska vara med och nosa så fort man lägger fram något nytt.


De är vanliga vita tygskor och ett par converseaktiga svarta med paljetter. Kanske inte syns så bra men de glittrar så fint. Precis som jag gillar. hehe!

Barcelona 2010 dag 2, del 1


Efter en gof hotellfrukost och lite häng på Ellen och Niklas takterass så gav vi oss iväg för att turista.


Vå står och väntar på turistbussen och roar oss me att testa utbudet av chips i barcelona.


Man fick hörlurar så man kunde få guidad tur på valritt språk. nästan i alla fall.. :D


En av sevärdigheterna vi såg var La Sagrada Familia. Oj vad de bygger och bygger. 7 generationer skulle det ta innn det är klart.


Härligt väder och det var skönt att sitta på taket av bussen.


Vi åkte även förbi La Pedrera. Den där Gaudí gjorde coola gerjer.


Sedan hoppade vi av för lite lunch.


och öl så klart.


Paella


Sedan när vi var mätta och belåtna väntade Parc Güell. Men ajg visar bilder därifrån imorgon fr det tar sån sketans tid att ladda upp så jag blir tokig. :D

Almost free

Just i detta nu sitter jag ute med datorn i knät och kollar på katterna. Ska bli så skönt att få ordning här ute. Lite trevliga möbler vore nice med. Någon som vet någon snygg och billig kostrottinggrupp?


Lilla fröken Svinpäls ligger och tuggar gräs. Hon är inte helt till sig att vara ute och sitta fast på samma gång. Läskigt värre!


Frankan trivs och spanar på allt.


Sedan kom arga svarta katten och ville nosa på Svinpäls. Det var inte poppis. Hon fräste och morra och gillade inte alls läget.


Frank med sin nya blyga polare på staketet tittade förundrat på.

Nej nu blir det nog lite mat. Måste ju visa resten av barcelonakorten och vad jag fick med mig för skor hem idag. Ja just det, jag har ju inte visat shoppingen i barceclona heller. haha! Mycket nu. Jag ligger efter apmycket!

Spännande saker hemma hos mig


Tvättmaskinen är spännande värre tycker Svinpäls. Hon kan sitta och titta på när det snurrar och brummar. På tal om det så ska jag se till att tvätta ikväll när jag komemr ehm från jobbet. Har en hel hög som behöver tvättas. Fy så tråkigt men skönt att man har egen tvättstuga nu ialla fall.

Budgettips


Är sugen på att klicka hem dessa. Eller har du redan gjort det Sofia? För er som inte hänger med så lyckas hon och jag alltid köpa likadana grejer. Men har man bra smak så har man. :D

In the dark


Ligger här i sängen och funderar på alla inköp jag behöver och vill göra. Kalle och jag grillade förrut och försökte planera lite inredning. På söndag har han förhoppningsvis äntligen tid att åka och fixa lite grejer till uteplatsen. Plank och utemöbler är det som står på listan. Småprylar som växter och grejer kan jag ju alltid konka hem själv.

Annars finns det ju lite grejer som behöver fixas. Målarna har bredspacklat väggarna idag så jag hoppas de blir klara med målning och tapetserin innan helgen. Jag kommer visa bilder.

Saker som behöver inhandlas som jag kommer på nu är:

  • Barstol till mitt bilvande sminkbord
  • Heltäckningsmatta av något slag till min walk in closet
  • Sänglampor
  • Nya golv till nedervåning (gärna övervåningen med för den delen
  • dörrmattor
  • en fotölj/stol till walk in closeten (gärna en emmafotölj om jag hittar någon bra)
  • lite sittpallar till vardagsrummet
  • antenn till tv:n
  • hatthylla och skohylla till hallen
Sedan är det en miljon till grejer som behöver inhandlas men man får ju ta lite i taget. Men först får målarna se till att bli klara så man har lite koll på hur man vill ha det. Första prio blir dock att lägga stålar på uteplatsen känns det som. Nu ska jag se på csi och sedan blir det sängen. kram på er!

Barcelona 2010 dag 1, del 2

Här kommer fler bilder från resan.


Först en kvällens outfit på balkongen till vårt hotellrum.


Sedan upp till Nicklas och Ellens takterass där grabbarna spela luftgitarr.


Johanna och Johan berättade att de hunnit med att förlova sig medans vi andra vilade.


Sedan skulle grabbarna se champions league finalen. Men jag fick en ros av kalle eftersom middagen inte vart så romantisk.


Dock var det otroligt gott med flötiga pizzor efter en lång natt/dag med på tok för lite sömn.


Rätt söta cola ligtburkar de hade. Fyndigt värre!


Vi borde redan anat när vi tog den här bilden att Johan skulle gå vilse.


Jag hittade dock min skjuts. :D

Dag 2 kommer senare.

Ni väntar på mig?

Jag vet, jag vet, jag vet! Jag ska blogga. Datorn med korten från barcelona vart på vift i landet och i helgen var det ju så mycket annat skoj som hände och igår var jag utan internet och orkade inte ordna till det på kvällskvisten. Kanske att jag tar tag i det när jag kommer hem men vi får se hur mycket målarna har ställt till det hemma först.

Håll ut så kommer mer bilder framöver. Jag lever och frodas så ni vet i alla fall. ;)