Love is in the air

Åh! Bossen och en arbetskamrat berättade precis på fikat att de är ett par. Hade anat detta ett tag, eller i alla fall att det var på g. Superkul tycker jag att det är. Snacka om att stämmningen är på top nu. Är bossen glad är alla glada. Nice! Hur ska jag utnyttja detta till min fördel då? haha!

Jag är bättre än jag trodde

I dag har vi spelat squash med jobbet. Vi åkte till squashcenter och fick en genomgång i grunderna och så spelade vi typ till och från i ca: en timme. Jag är helt slut. Somnade direkt när jag kom hem från jobbet. Haha! Så otränad så det är helt sjukt. Det var rätt skoj så det blir till att ge sig på ett försök i på egna squashbana som vi har under kontoret kanske redan i morgon.

Hur som så är jag glad över mina egna bedrifter idag. Jag är imponerad över att jag träffade bollen så många gånger med tanke på att det var hål i mitt racket (eller vad det nu var för fel). Ok att Patrik nog var snäll och spelade snälla bollar till mig men hur skoj hade det vart för honom om bollen dog så fort den kom till mig hela tiden. Inget vidare spel då inte. Bara öva upp sig så man kan spela lite matcher sen.

Nej nu stänger jag ner spotyfi och drar på ett avsnitt project runway isället. Vi hörs!


Spice Girls äger som ungdomarna skulle sagt.

Fått av min kära sambo


När Kalle kom hem från Tyskland i måndags hade han med sig dessa till mig. Cerisea nätstrumpbyxor!? Nu gäller det bara att börja träna och sola lite så man slipper se ut som en kassler. Haha!

Klädkammaren

Något jag ser fram emot (lite för mycket enligt min kära sambo) är att inreda min nya klädkammare när vi flyttar. I huvudet har jag redan proppat in allt från sofor, sminkbord, ,klädstänger och skohyllor. Dock tror jag inte att allt detta kommer få plats. hehe! Färgmässigt så lutar det åt vitt, svart och kanske grått, lila eller rosa.

Stolmen från IKEA kommer jag nog införskaffa mig. Det får trängas med min skohylla aka Antonius.

Räknar dagarna

I går var vi och shoppade en diskmaskin utav dom som bor i lägenheten vi snart flyttar in i. Ingen supermaskin men jag hoppas den gör jobbet i alla fall. 500 spänn tror jag i alla fall att det var värt. Den 7 april ska vi på besiktningen och efter det hoppas jag att vi kan börja göra iordning därborta innan vi flyttar in. Vi vill ju måla om lite och greja innan vi drar dit alla möbler.

I dag klav vi upp 20 i 4 så det blir en extremt kort dag. Men jag har sett fram hela veckan till helgen och få sova så det känns ok trots missade timmar. Kalle är på väg mot en klassfest på palace. 10 år sedan högstadiet. Oj oj vad tiden går fort. :D Själv ska jag ligge på min feta röv och bara slappa resten av kvällen och kolla ifatt lite serier. Jag har ju betalat räkningarna idag så jag är helt klart värd att slappa, eller hur? :D

Just det ja. I torsdags så var det ju våffeldagen. Jag kom hem och hade shoppat och vad tror ni jag ser när jag öppnar kylen? Jo Kalle had med shoppat så nu kan vi äta våfflor tills vi flyttar. haha!


banan, glass, chokladsås, grädde, hallonsylt, jordgubbssylt och blåbär. Mums!


Kvällens godaste. :D

Nej nu ska jag nog klä på mig något och passa på att gå och handla när kalle ska åt samma håll. Kram så länge!

Första inköpet till flytten

Nå åker kalle och jag och shoppar en diskmaskin. Det kommer bli sweet vill jag lova.

Inga mer diskberg ever, hoppas jag!

Snyggaste bilden på mig ever

Karin tog den här bilden på mig när vi var på bio i onsdags. När vi såg den utbrast vi båda i kör vem jag var lik. Haha!

Ser ni likheten?



Jag och gubben i Upp!

Off with my head

Oj vilken bra film. Burton är och förbli ett geni i mina ögon. Jag trodde igår dock att jag aldrig mer skulle kunna äta i hela mitt liv. Så mycket hade jag tryckt i mig på fräcka och bion. Galet gott men jag tror aldrig jag lyckats fylla magen så mycket. Det var läsk, chips, paj och popcorn enda upp till huvudet. :D

Biotime

Tjo! Nu ska jag snart iväg äntligen och se Alice i underlandet, 3D. Ska möta upp Karin och Anders för lite fika och häng innan. Ska bli mysigt att umgås och gott med en massa mums att äta. Vi hörs!


Jo då!

Jag vet att jag latat till mig med bloggandet. Skyller på att min sambo vart i Tyskland och haft med sig kameran. Annars har jag ju haft en del saker att blogga om så det är inte problemet. Har vart på 2 födelsedagsfirande för Johanna och 1 spontanparty hos patrik. Vi hade nämligen firamest samma dag som vi skulle fira Johanna (i lördags) så efter det tog jag med Sofia till Patrik som bor i stort sätt granne med henne. Ja så nära är det inte men bor man på landet så är ju inget speciellt nära. 3 km har jag för mig att det är. I går fick Johanna äntligen sin present då Ellen inte kunnat komma i lördags. Vi satt på fräcka i flera timmar och myste.

En sak som är bra med att folk fyller år är att man kan gå ihop flera och på så sätt få tillfälle att göra massa rolia saker själv. Men Sofia ska vi ju till Barcelona i maj och med Johanna ska vi på spa i sommar. Mycket skoj framöver även om det inte är helt lätt att planera in tidpunkter som passar då alla är så upptagna hela tiden. :D Nej nu ska jag jobba vidare. Var här halv 8 idag så jag kände att jag hade tid att skriva en liten rad. Vi hör snart igen. Kram!

Inredningsbloggarna

Alltså jag blir tokig! Sitter här och surfar runt lite bland inredningsbloggar för att få lite insperation till flytten. Tydligen bloggar typ 99% om shabby chick och/eller new england-stil. Vad är det  här för en "Engla"värld vi lever i? Alltså missförstå mig inte nu. Jag har absolut inget imot dessa stilar men vart är bloggarna om vanliga hyreslägenheter och ikeamöbler? För övrigt funderaar jag på om man kan få med sin sambo på att ha vitt och rosa överallt. Det är både bra och dåligt att man inte får bestämma allt själv. :D

Om min sambo skulle föreslå att det skulle se ut så här hemma hos oss så skulle jag bli mycket fundersam.


Världens godaste chips

Det som är bra med att vara gräsänka en helg är att man kan sunka till sig så mycket man vill. Fast bäst är att man kan äta vitlökschips hur mycket man vill utan att sambon behöver klaga på lukten. Det stinker verkligen i hela lägenheten. haha!




Universal Appeal goes sunk

Nyshoppat


Kunde inte hålla mig från att klicka hem dessa. Nu får gärna våren komma för övrigt. :D

@ work

Ingen rolig dag idag. Huvudet sprängfullt med snor ögonen små. Känner mig som en mullvad som precis kommit upp i dagsljuset.

Soffläge

Har fastnat i soffan ikväll. Slökollat på tv sedan jag kom hem från jobbet. Måndagar är allt bra sega. Skönt att det bara är 10 dagar kvar till lön. Lämnade in ledighetsansökan på jobbet idag med. Bra att vara i god tid även om det faktiskt inte är så längt kvar tills vi åker till Barcelona. 22 maj bär det iväg. Sweet!

Nej nu ska jag lägga mig och gosa med katterna i soffan igen. Sorry alla om jag är en tråkmåns idag men i morgon kanske jag är lite roligare. :D

Hästen, Palace och Barcelona

Hej hopp på er! Vilken helg det blev. I går följde jag med Kalle, Danne och Mankan och kollade på Vita Hästen (Norrköpings hockeylag). Innan det var det O'Learys för intagande av öl. Själv höll jag mig till en natchotallrik och cola. Väl på matchen intogs det mer öl för grabbarna och mer cola för min del + korv med bröd. Mums! Det är bra mysigt att äta korv med bröd när man sitter där och fryser. Hästen vann i alla fall och det var ju nice.

Sedan så följde Danne med mig och Kalle hem och sedan kom även Jessica. Det spelades Mariocart och tittades på melodifestivalen och käkades pizza och popcorn och dracks ännu mer öl. Själv blev det kanske 2 för min del men sedan när alla var så upp i gasen fick de för sig att vi skulle gå ut. Palace blev det tillslut men jag var på tok för seg och inte partysugen alls. Dock var det en trevlig kväll men jag tröttnade ganska fort på att hänga på palace. Efteråt satt jag och Kalle på Max och åt och pratade länge. Mysigt men vi var inte hemma fören halv 5.

Idag har det vart soffläge och jag har tittat ifatt en massa serieavsnitt jag inte hunnit se. Sedan hade jag telefonmöte med the girls om Barcelonaresan i maj. Nu är det bokat och klart. Yeey! Ska bli grymt roligt och jag är aspeppad för bad, shopping och uteserveringar. Var int helt lätt att hitta ett tillfälle då det passade alla 8 men tillslut så fick vi ihop det trots jobb, dyra priser och för några platser på flyget. Roligt men rörigt att prata så många på telefon samtidigt men grymt bra att det går att göra så.

Nu väntar jag på att Kalle ska komma ur duschen så det blir en söndagsfilm och lite chirre. Lägger upp lite bilder från igår.


Våra kära gäster


Jack Daniel's i rosa teglas


Poker på datorn tror jag. Grabbarna ringde och röstade på Anna i mellon. Haha!


I väntan på taxin så kan man vila i en snödriva


I kön till Palace


Supergoda jordgubbsdrinkar som var sjukt svåra att dricka. Det blev stopp i sugröret hela tiden och de vart kladdigt överallt.


Jessica on the dancefloor


Obligatoriskt sträcka ut handen och ta kort-kort.


Ett klassiskt toaspegelkort på palace.

Ny hårfärg

Nu har jag ju haft håret så här några veckor men vad tycks? Det är lite svårt kanske att se på denna bild men jag kan ju ta en bättre sen. Det är i alla fall inte platina (genomskinligt) längre.


Im back

Så vad har hänt sedan sist? Ny hårfärg, hittat nytt boende och upplevet både tråkiga och underbart roliga stunder. Igår och idag har jag gjort något av det bästa jag vet. Vart med mina underbara vänner på Kent och Ikea. Perfekta dagar med andra ord. Orkar dock inte skriva så mycket just nu och vad ni missat senaste tiden men det jag bjuder på några bilder från igår. Tack Kent för ännu en grym konsert trots dom andra missen. ;)