Trötter

Så har man vart iväg på kryssning med jobbet. Superskoj men oj så trött jag är nu. Första advent har vart med. Mycket grejer nu. Måste se till att pynta här hemma lite imorgon. Nu ska jag bara ligga i soffan och dega för imorgon ska man till jobbet igen och då blir det full rulle.

Hemma igen!

Har vart på 30årsfest och ätit massa god mat. Dock är jag på tok för att möta upp Sofia och gänget som vart på inflyttningsfest. Så jag får klara mig utan palace denna gång. :D Jag ska nog se på robinson och vila upp mig inför imogon istället. Då blir det full rulle och jag känner att jag vill ha alla piroger i micron när vi ska på kryssning. Sov gott!

Blåst!

Sitter på sängen och blåser håret. Är man lat så är man.


Dagens shopping

Ja det var kanske inga aproliga grejer jag käpte precis. Mer lite skit som jag behövde som jag roffade åt mig mitt i stressen. Det var ite alls någon bra gåpåstandag idag. Julmusik har de börjat spela i affärerna i alla fall. Mys!


Lite klet till mitt face. Hoppas det är bra skit!


Redo för kryssning imorgon. :)


Jag har blivit med leggings. Grattis till mig som förövrigt bara har 1 par innan som jag köpra för typ en månad sedan. JA jag vet att jag är lite efter. Haha!


40 nya galgar inhandlade på klippet. Lite palstigare än de förra jag har men i samma storlek och modell så de är bra. Jag har letat ihjäl mig efter dessa. Man vill ju liksom ha likadana galgar så kläderna hänger i samma höjd typ. Nu är jag i alla fall kexchoklad över att äntligen ha fått tag på dessa. Tömde butiken på alla de hade kvar. Dock skulle de få in fler sa de i kassan. Sweet!

God morgon!


Ja eller nu kanske det inte är morgon längre. Jag vaknade tidigt men kunde så klart inte somna om fast jag är megatrött. Nu måste jag dock ta tag i dagen så jag hinner med allt som ska göras. Först nu ska jag ner på stan en sväng och sedan blir det 30årsfest och jag ska åka redan vid 3. Innan det hoppas jag på att hinna adventspynta lite med men vi får se hur det går med det. Vart kvällen bär vet jag ej än men det märks. Kram så länge!

Ok då!

Jag hatar inte alls mitt jobb. Men ibland är det frustrerande att inte kunna gå när man ska sluta. Annart gillar jag faktiskt mitt jobb och är mycket lyckligt lottat som har ett jobb jag trivs med och trevliga arbetskamrater. På söndag ska vi ju på kryssning och det kommer bli superskoj! Ser fram emot att parta loss med gänget och inte bara stressa på jobbet. :D

Hittade den här fina på nelly nyss. Det är helt klart ett topenår för mig som älskar paljetter. De finns så grymt mycket paljettkläder så man vet knappt vart man ska ta vägen.


:(

Jag hatar redan mitt jobb. Det förstör för så många människor att jag alltid måste sitta över när jag planerar saker. Ingen bio med Kalle en här veckan heller alltså. Åhh jag vill bara lägga mig på golvet och tjuta.

Ge mig sa jag


Snälla tomten! Jag älskar inte bara hårda paket (nu tänkte jag på skor och inte något annat som antagligen ni tänkte på) utan även mjuka. Ge renarna ledigt och klicka hem den här åt mig istället.

Inbjuden till stadshuset


Nu har jag kommit hem från miljödiplomeringen på stadshuset. Vår kontor fick sitt årliga "grönt kontor" diplom och det bjöds på fuffé från östgöta kök och underhållning. Diplomen delades ut av Kommunfullmäktiges ordförande ("Borgmästare"), Li Teske. Har aldrig sett henne förut men hon såg ut att vara en viktig tant. Bandet var fånigt roliga, maten var mums och det var skoj att höra lite om stadshusets historia. Helt klart en lyckad kväll. Jag gillar när det händer något annat än vad det brukar göra en vanlig dag. Även om jag märker att jag är bra blyg ibland. Det trodde ni inte va? :D

No life!

Det har inte riktigt börjat för min del än. Dock har jag haft en sån där dag när saker inte alls går som jag vill på jobbet. Saker blir inte gjorda i tid pga mail man skickat som inte kommit fram som det ska och då måste man panikhitta lösningar då det måste vara klart i tid. Sedan så kom det fram en skyltmanual som jag aldrig sett tidigare som gör att det jag ritat sket sig totalt. De hade på tok för mycket regler för att godkänna allt snygg jag gjort. Haha! Nu måste jag tänka om och jag hatar att försöka förstå mig på skyltmanualer. Vissa är superlätta men andra har regler fr typ allt man kan tänka sig. På millimetern! Hallå liksom!

Efter jobbet ska jag och Peter till stadshuset på miljödiplomering. Ska nog döpa om bloggen till Universal skogsmulle. :D

Shoppingsug!


Nu när lönen har äntligen har trillat in så kliar det i fingrarna. Åh jag vill shoppa!

Tävlar


Jag är med i en tävling som Beautynet.se & Vackerunderbar.se har. Tävlingsregler kan ni se på vacker & underbar-bloggen. Om man vinner får man välja fritt ur Beautynets sortiment och om jag vinner vill jag ha Poze clip N go #60 56 cm långt. Det skulle vara asnice att ha clips och slippa slita så mycket på håret och fatta vad långt. Det är ju en omöjlighet att få så långt med mitt tunna hår så detta vill jag absolut testa. :D

VIP


Kolla vad jag ska få hem. Tack Karin!

Champagnen flödar



Här på jobbet flödar just nu Champagnen. Lyckan är total även om luften också gick ur några av oss. Det är påfrestande att leva i ovisshet. Men nu äntligen! Det är klart! Vi är grymast!

Till vänner och familj. Jag kommer ha no life i några månader framöver. Mycket tid och energi kommer gå åt till jobbet. Men just nu känns det så värt det. Yeey! Funderar på att hjula här på jobbet. Haha!

Efterlängtat


I dag fick jag lön. Åh så skönt! Dock var det inte alls så mycket som jag hoppats på. Får hålla i stålarna så det räcker till alla julklappar som ska inhandlas.

Julklappshandling är nämligen bland det roligaste jag vet. I alla fall om det går som man vill. Inte skoj när fantasin är slut och man fortfarande har några kvar att handla till typ den 23 december. Så vart det förra året och jag ska göra allt för att undvika det. Med andra ord ska jag börja i tid i år. :D

Jimmy Choo! Behålla/skicka tillbaka?


Man lever bara en gång eller? Tänker i alla fall behålla nästan hela skiten. En klänning åker tillbaka dock eftersom den var för stor. Men det blev 2 armband, 1 klänning, 1 skärp, 1 kofta och 5 par skor kvar. Me like!

Att pricka av


Det blev att ändra lite i listan. Den jag gjorde i måndags gällde inte helt längre. Dock har jag än så länge bara prickat av en sak på listan. Det blev tvätten som fick hinnas med idag. Skönt att ha lite gjort med det. Dock har kalle gått och lagt sig så det är nog ingen bra idé att kliva in i sovrummet och vika in tvätten precis. Får ta det imorgon bitti.


Gäller ej längre

I vägen!


Frank gillar att störa Kalle när han sitter vid datorn.

Partytoppar

Kolla vilka fina jag hittade på Go Jane. På tal om kläder så måste jag ner till tvättstugan nu. Fy så tråkigt att tvätta men jag kommer i alla fall få kryssa av den från min to do lista. Mycket av det andra skiter sig ser det ut som.


Money

Jag är pank! Jag är pank! Jag är pank! Jag är pank!!!! Men i morgon är det LÖN.

Frank skrämmer mig

Tog precis den här bilden på Frankan. Kolla in vilka läskiga gröna ögon han fick. Han ser helt sjuk ut. Det hjälper ju inte att han är på världens bushumör och ska fånga kamerasnöret.

Här ligger han i mitt knä och tuggar på snöret.


Lång dag!

I dag vart en lång dag på jobbet. Både komma tidigare och jobba över. Nu har jag i alla fall kommit hem till en underbar kille som lagat (läs värmt) lasange åt mig. För att känna mig lite duktig då jag missade träningen skybndade jag mig att göra rent kattlådan och dammsuga här hemma medans han var ute och sprang. Nu har jag hjälpt Kalle med disken precis. Frivilligt! Känner mig riktigt duktig. Haha! I morgon har jag tvättid så måste jag jobba över då får jag panik. Måste tvätta kläder så jag har något att ha på kryssningen i helgen.

I dag har jag alltså inte kryssat av något från min to do lista men jag har ju gjort andra viktiga saker. Nu kanske man skulle unna sig att slöglo lite på tv innan det blir sovdags. Måste lägga mig tidigt idag eftersom jag har vart så grymt trött idag. Det är aldrig skoj med måndagar men den här måndagen har vart extremt jobbig. Mycket press, stress och panik. Måste lära mig tagga ner lite. :D

No fun!

Vad jobbigt det är när man inte hinner ta hand om sig själv. Inte nog med att man har ångest över det så blir även andra drabbade för att jag inte har någon fritid.

Så vad ska man ge upp? jobb, sambo eller fritid?


Jag har i alla fall inte tid med alla tre som det är nu och kanske på ett bra tag. Hallå väggen! Håll dig borta tack! Den har jag inte heller tid för.

Snyggt nytt


Detta ha det fått in på forever 21. Efter årsskiftet måste det helt klart bli en beställning.

Händer i veckan

Förutom jobbet så är mina planer att hinna med detta under veckan. Var tidigt på jobbet idag så förhoppningsvis hinner jag med något av detta redan idag. :)


Det godaste jag vet!


Idag har hela familjen vart hemma hos mamma och pappa och ätit pitepalt. Kanske inte ser så gott ut men oj vad ögat kan lura. Detta och tacos är mina favoritmaträtter i hela världen. Mycket smör ska man ha till. En del äter med lingon men jag håller mig till bara smör. Mmmm!

Bilder från julfesten

Här kommer lite bilder från julfesten som min sambos jobb hade i helgen. Trevligt när respektive får följa med tycker jag. Sedan är det lite bilder från Harrys med. Allt i en salig blandning.


Jo då, det kommer.

Bilder från helgens festligheter kommer. Det har bara vart fullt upp och jag är så trött hela tiden. Sitter på jobbet nu och ritar som en tok men orkar jag i kväll lägger jag upp lite bilder.

Yeey!

Hämtade ut ett stort paket idag. :D

 

Det paket var fullt med Jimmy Choo.

 

Skorna är helt otroliga men varför ska jag ha så små fötter?

 

Nu är bara frågan vad jag ska behålla av allt det här. Två grej har jag redan valt bort. Den "prickiga" strassklänningen. Det var på tok för stor och satt inte alls bra på mig fast det var en small. XS lär ju inte finnas kvar heller men jag tror inte att jag gillade den i alla fall. De svarta skorna med nitar är också bortvalda. Armbanden var apstora på mina smala handleder men man kanske kan ha dem i alla fall. Skorna med leopardmönster var svåra att gå i då de glappade för mycket så de åker nog tillbaka.Sedan kanske det är onödigt att ha både de blå och svarta i samma modell. Frågan är vilka jag ska behålla bara. Blå skor har jag nog inga så de är nog smartaste valet. De grå mockaskorna är supersköna. Så mjuka så det känns som om man inte har något på fötterna. Alla andra skor var liskom rätt hårda och kommer ge skoskav efter bara några minuter. Men man kan ju härda lite. Är lite osäker på paljettkoftan med. Den var skön men jag vet inte om jag var så förtjust i modellen på mig. Måste testa den en gång till.

 

 

 


Ville bara säga till alla mina läsare


Sov gott!

Nya skor

Åh vad jag städar! Det är inte klok vad jag städar. Och saken är den att jag inte skojar. Kalle har nämligen bjudit hit folk från sitt jobb i helgen. Nu tar jag dock en liten paus. Men bara en liten. Åter till städningen.

Städtanten nr 1.


Just det! Här är en bild på mina nya skor. Glitterballerinas. Vilket kap. Hittade dem på H&Ms Dividedavdelning.

En sajt för mig!


Nu har jag helt klart hittat en hemsida som passar mig. Där betygsätter de matens utseende, konsistens, smak och helhet. Jag som typ lever på micromat. Gå in själva och kolla på fulmat.se

Det här måste ni se!

Helt klart bäst. Klicka här!

Julklapp till katten


Nu har jag hittade den perfekta jullklappen till min katt Frank.
En automatik laserpekare. Den måste jag helt klart få tag på till honom.

Info:
  • Automatically generates exciting laser patterns
  • Also works in manual mode so you can control the laser patterns
  • Set a 15-minute play session for your cat using the automatic timer
  • Adjust the mirror to aim the laser across a variety of surfaces like the floor or wall
  • Requires 4 AA batteries (sold separately)

Mer skor?

Nej jag ska ju absolut inte handla mer skor nu. Handlade visst ett par igår på rean. Ops! Visar sen när jag kommer hem. Hade helt glömt bort det. Men kolla på dessa godbitar som finns på h&m. Så grymt snygga! Men själklart finns de inte i min storlek. Typiskt va?


Önskan!

God morgon! Efter en sen kväll/natt i går och tidigare morgon känns det helt ok konstigt nog. Är nog för att det är så spännande på jobbet just nu. Kom igen nu säger jag. Löneförhöjning nästa. Haha! Nej men om allt går i lås kanske man kan få bättra på kassan lite. Dock kommer jag ha mer eller mindre no life under några veckor. Tur att jag har bloggen då så ni vet att jag lever.

I natt drömde jag om det här. Nämligen när den här polaren sälen eller vad det är nös mig i nyllet.

Hallå i natten!

Kan inte sova. Tänkte bara säga det. Ett glas varm mjölk brukar de ju köra med i amerkanska filmer för att bli trötta. Alvedon har jag med hört hjälper. Humm! Testar nog det där med mjölken tror jag. God natt! *hoppas jag*

Kvällsmys!


Ligger i sängen och tittar på twilight. Känner mig helt mör efter träningen, långa duschen och kvällsmaten, Sov gott alla läsare!

Hjärtklappning!

Oh shit pomfritt! Nu händer det spännande saker på jobbet.  Är helt nervös och uppspelt på samma gång. Hoppas hoppas att inget händer nu bara. Håll alla tummar ni har! Åh jag önskar jag kunde säga något men det kan jag inte. Inte än i alla fall. :D


Grymt snygga leggings


Kolla vad jag hittade på Forever21. Paljettleggings med blommönster. Så snyggt. Lite så där lagom pixligt som jag gillar. Ge hit dessa nu! Åh så snyggt med en oversizetröja till. Kärlek säger jag bara. Ja man kan ju faktiskt bli lite kär i kläder. Eller i alla fall jag.

Bli Svensk

Det här är så underbart skoj. Ni får hålla till godo med det medans jag jobbar som en liten tok.


Gaga i Gossip Girl


Någon mer som sett det senaste avsnittet av Gossip Girl? Där är i alla fall Lady Gaga med och uppträder med sin nya singel bad romance.

Paljettskor


Hur söta är inte dessa då? Som en blandning mellan trollkarlen från oz och nightmare before christmas. Gillar detaljen med husen på undersidan av skorna även om detta är en helt onödig grej.

Bra dag!

I dag mår jag mycket bättre. Har fått massor med stuff gjorda både hemma och på jobbet så jag känner mig riktigt duktig. PÅ jobbet har det ritats en massa skisser och gjorts ändringar och vart ute på stan och mätt och hållt på. Hemma har jag skrubbat kattlådan, badrumsgolvet, skakat mattor och dammsugit, handlat och lagat mat. Kanske helt vanliga every dag grejer men för att inte ha hela kroppen på topp kändes det extra duktigt.

Ser fram emot helgen då det är julfest med Kalles jobb. Tydligen ska vi delas upp i 3 lag och laga maten. Haha! Det kan ju gå helgalet! Är ju inte så haj på det här med matlagande. Sedan på söndag så ska vi äta pitepalt hos mamma och pappa hela familej. Det kommer bli galet mycket ätandes och pratandes. Precis så som jag gillart!

Träning i morgon med. Ska in på FB och kolla om Angelica ska med.


Snygg?

Har gått och kärat ner mig i en kjol på gojane. Vad tycker ni? Borde jag klicka hem den?


Sjuka killar

Nu vet jag inte om alla killar är som Kalle när de är sjuka. Det är i alla fall underhållande att höra hans komentarer efter intag av "medicin".

Kalle tar nässpray (direkt efter)
- Det blev värre.

Kalle dricker ett glas echinagard (direkt efter) - Det hjälpte inte.

Antagligen väntar han på att jag ska trolla fram en mirakelkur som gör han frisk på 1 sekund. Någon som vet någon sådan. Haha!

Bilder från bröllopet

Här kommer lite bilder från i lördags. Snodde lite bilder av syrran från facebook. Hoppas det var ok! :D



Helgfilmer


Vi har börjat kolla på Johan Falk här hemma. Dessa två har vi kollat på i helgen och vi kanske hinner med en till innan det blir sängdags. Måste i alla fall säga att de är helt ok fast jag har svårt för svenska filmer och hälften av skådisarna som är med.

Primark is the shit!


Vet inte om jag visat dessa som härliga skuggor jag fått av Sofia. De är shoppade på primark och kostade alltså inte många kronor men oj så bra de är. När jag kommer dit nästa gång ska jag shoppa loss på alla färger jag hittar.

Bröllopet


Min kamera tog typ världens sämsta bilder igår. Vart skitdåliga i kyrkan så det gick knappt att se vad jag tagit på. Resterande kort är massa kort från festen när vi äter. Jag måste ta och skaffa mig en bra kamera så jag tar lite mer kort. Dock var det ju massa andra människor med bra kameror där så det kanske kommer upp lite trevliga bilder vartefter när jag kan låna lite av dom. :D Här är i alla fall ett kort som mamma tog med sin iphone. Till och med den är bättre än min kamera tror jag. haha!

JImmy choo-shoppingen


Detta är vad jag har klickat hem. Såg att det finns en hel del kvar idag så frågan är om man ska klicka hem något mer när man ändå är igång. Haha!

Jimmy choo och bröllop

Nu är jag hemma efter en underbar dag. Har nog nästan ätit ihjäl mig men åh så gott allt var. Brollopet var supermysigt och det var trevligt att träffa en massa folk man inte sett på länge.

I morse kom jag utan problem in på hm:s hemsida med vilket resulterade i på tok för mycket shopping. Har i alla fall stuff för 10 lax i min shoppingkorg på hm nu så jag måste nog rensa lite. :) Frågan är om man ska låta allt skickas hem för att testas först och sedan skicka tillbaka det man minst vill ha eller om man ska rensa redan nu. JAg kommer ju absolut inte shoppa för så mycket pengar hur mycket jag än gillar skor. Risken är om allt kommer hem hit och jag får testa och allt passar att man inte vill skicka tillbaka något. Åh vilka i-landsproblem. ;)



Jo då

Jag lever allt. Har bara haft fullt upp med annat. Ibland måste man prioritera privatliv och arbetsliv före bloggen.

En kort uppdatering sedan sist:

  • Det brann nyss på andra sidan gatan. Brankåren var här och släckte. Luktar nu brandrök i hela lägenheten.
  • Jag har tränat som en liten tok den här veckan. I alla fall 3 gånger. :) Det var ju ett tag sedan sist men nu är jag igång igen.
  • Jag har precis färgat mitt hår i en grå nyans. Det var meningen att det skulle bli mörkblont. Tur att jag bara tog underhåret.
  • I morgon ska jag på bröllop. Det ska bli nice. Hoppas bara mitt hår ser bättre ut i dagsljus. Tvivlar på det dock.
  • Är glad att inte Reza åkte ur idol idag.
Vi hörs i morgon eller på söndag. Då kommer bilder från bröllopet och mitt gråa hår. Aldrig mer att jag exprementerar hemma. Förlåt Nicke (min frisör)!

Dagens musiktips


Vad sägs som en dunkadunka med praktikanten? :D

Fått och köpt


I går var det Mary Kay hela kvällen. Bilder från partyt kommer framöver. Lite shopping blev det. En bodyscrub och lite annat som kommer senare. Sedan fick jag en pressent av Sofia. Inte nog med att hon redan är världens bästa kompis. Hon skämmer bort en med. ;D

Vackert!


Topshop kan det här med glitter som sagt. Den här pärlbroderade klänningen tycker jag är dösnygg! Den vill jag glida runt i på julafton. Smidigt att en arm är fri så man slipper doppa den vida armen i julgröten. :D

Det är så sjukt bra.

Helt klart bästa reklamen just nu. Haha!


Knarkar

Så fick jag min dagliga dos av hemnet. Jag har knarkat hemnet dagligen i stort sätt i ca 2 år. Letar så klart efter något trevligt ställe att flytta till. Dock är jag på tok för kräsen och på tok för snål. Jag kommer antagligen bo kvar i min lägenhet tills jag blir lika old som sura gubben med den lilla hunden på våning 1 innan jag hittar något.

Var är min funkisvilla mitt i stan fast utan grannar med stor tomt, utan insyn, med pool, takterass, sovloft och superstor walkincloset för under 2 mille? Någon som sett något liknande. Nej det trodde jag inte heller. Haha!


Gårdagens shopping


Dessa två t-shirtklänningar fyndade jag igår. 49 pix styck. Inte illa va?

Äntligen Måndag!

Ja nu kanske ni tror att jag är dum i huvudet som säger så. Men jag gillar faktiskt mer och mer att vara på jobbet. I dag känner jag mig otroligt peppad inför att komma igång med träningen och det spelar ingen roll hur trött jag är. Jag mår konstigt nog toppen. Ur allt ont kommer något gott heter det ju.

Ska tipsa om lite billigt glitter på H&Ms hemsida med. Finns i fler färger. Sweet!


blääää!

näe ska man sluta deppa nu. Jag ahr hört mycket elakheter i mitt liv och fått mycket skit men det är jobbigt när det går så långt att man tar åt sig. Det har hänt mig nu. Blä och fy så sketans illa jag mår just nu. Vill lägga mig i fosterställning och tycka synd om mig själv eller typ skjuta mig i skallen. Men eftersom det inte är tillåtet så är det väl bara att bita i det sura äpplet och gå vidare.

Idag är en riktig kent-dag

Sitter och kollar på kents livespelning på aftonbladet. I dag är en riktig kentdag. Hej hopp, tonårsdepp skulle man kunna säga. :D

It's Love

Sitter här och väntar på att nästa tvätt ska bli klar. Kollar på csi på datorn med hörlurarna på. Helt plötsligt hör jag Kalle sjungandes till Chicagos låt, If you leave me now. Detta var alltså till frankan som han sjöng. De har en speciell kärlek till varandra som jag nog aldrig kommer förstå mig på. Hahaha!


Mysiga vantar


Kolla vilka söta vantar Sofia köpt till mig. Tackar! Jag har invigt dem och de är verkligen supergosiga.

Bilder från mässan


PÅ vägen till Stockholm stannade vi och åt frulle. Jag hittade då äntligen denna chokladkaka. Det var faktiskt inte alls så god som jag önskar. Riktigt besviken. Sommar var helt klart bättre.


Några snubbar helfolierar en bil i detta mönster. Det vart rätt cool men själv hade jag nog valt ett annat mönster. hehe!


Vi hittade ett akvarium som man kunde fiska snaps i.


Jag, Camilla och vår boss på kvällen när vi skulle ut och äta.


Jag åt detta som ser ut som fiskpinnar men är typ rostad majs eller något liknande. Det var i alla fall supergott!


Hela gänget som var iväg.  Som ni ser har jag lärt min chef allt jag kan. Haha!


Avslutar med en bild på Patrik som här visar vart kvällen är på väg. Haha! Ut och dansa med andra ord.



Älskling det är livet som leker

Lyssnade på Kents nya album idag. Först känndes det som om det inte alls var så där bra som det brukar vara. Men av erfarenhet så vet jag ju att man måste lyssna några gånger innan man ska uttala sig. Nu är jag på varv nr 2 och förutom singeln töntarna som man redan lyssnat in sig på är det Taxmannen och Krossa allt som är favoriter än så länge. Utalar mig igen efter några fler varv. :)


Hemma igen

Jag vet att ni är nyfikna men jag orkade blogga igår. Det kommer i kväll istället. Nu sitter jag på jobbet och försöker få lite saker gjorda så man kan andas ut i helgen. Hoppas ni har haft det bra medans jag vart borta. Vi hörs lite senare. Kram!

Mässa

I morgon åkte jag tidigt iväg till Stockholm på Mässa med jobbet. Kommer hem på torsdag så om bloggen är lite död ett tag så är det för att jag är för upptagen. Tar med kameran så ni kan få se lite bilder. Ha det så bra så länge. Kram!

Dagens shopping


Kolla vad Sofia och jag hittade på ICA Maxi. Peljettkuddar för 49 kr/st. Nice! Jag tog en brun och en brons. Den ljusa var tyvärr mer silver än det ser ut på bilden så det var inte så snyggt till.


Sedan tänkte jag köpa lite kläder då det är rätt tomt i garderoben. Har missat mina tvättider de senaste gångerna. Dock kom jag i stället hem med detta från H&M. Hårband & hårspännen i lila och en sovmask. Allt med paletter. :D

Nu måste jag ge mig snart innan jag blir utkastad ur huset. Kalle börjar tröttna på att jag ser ut som en julgran. Haha! Inte nog med det har jag ju nu till och med hittat ännu mer paljettinredning. Sweet!

Vilka minnen!

Den här filmen är ett måste för mig att se. Jag var ju heltokig i spelen när jag var liten.


Paljetter funkar

Allover Sequin Playsuit SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

 

Paljetter funkar nog på allt. I alla fall så börjar jag nästan tro det. KOlla här vad jag hittade för fint på Nelly. Kanske inte riktigt min sitl. Eller jag har nog itne kroppen för det men så grymt snyggt.

Filmtips!

Om ni inte har sett MAry & Max så tycker jag absolut ni ska göra det. Helt underbar film som är baserad på en verklig händelse.


Just nu

Pratar med Ellen i telefon som berättar om ett sjukt roligt samtal hon fick idag från rfsu.

Uppdatering: Tydligen så låter det som det här samtalet inte alls var så skoj och inte alls från rfsu utan något psyko som är efter Ellen. Läskigt värre.

Uhhhh! Han typ har ringt 100 gånger till ellen nu och trackat. Fy vad sjukt. Hoppas att det är någon som skojar för det hon berättar nu låter inte alls skoj.


Partypix

Här kommer lite bilder från Roberts 30årsfest.


Jag, Ellen och välkomstdrink


Förrättstime


Mycket god mat var det ska ni veta.


Räkbakelse


Vackra Ellen


En klassiker! Man blir aldrig äldre i sina poser än fjorton ibloggvärlden.


Födelsedagsbarnet gillar sin ketchup. Tydligen funkar det även till tacos har jag hört rykten om.


Och så en till V-bild.


Och kvällens sminkning. Snyggare brud får ni leta efter. Haha!


En T-björn


Anka, Räka och Nut. Låter som ett bra namn på ett band.


Bröderna Böök


Sofia kör ett partytrick med sitt trasiga armband.


Och här kommer efterrätten. Tydligen missade jag att ta kort på huvudrätten men det kanske inte är så konstigt eftersom jag var helt inne i att äta just då. Det var otroligt gott.


Gottegrisen nummer ett är glad här vill jag lova. Åt nämligen inte bara en efterrätt. :)


Snyggast på festen var Malin. Och då snackar vi inte bara hennes grymma outfit med paljetter.


Fånigast på festen var som vanligt jag och Sofia.


V-tecken funkar alltid.


Vad kollar böökarna på här kan man ju fråga sig.


Sedan blev det bomullsfabriken där vi dansade natten lång.

Kärlek


Jag har gått och kärat ner mig i den här västen från Forever 21. Lite lagom med paljetter. Just nu sitter jag på jobbet och lyssnar på olika sommarpratare på sr:s hemsida. Ritar produktionsfiler av mina designer och pimplar loka. En rätt härlig måndag trots det gråa och trista vädret och brist av sömn från den gångna natten.

Hej alla mina fans

Ja man måste ju få glädjas åt de få man har, eller hur? Måndag idag, igen. Veckorna går så fort just nu. Både på gott och ont. Man vill ju hinna och orka så mycket. Men det är ju sweet att det snart är advent.

Jag är en riktig sucker för juletider. Helt klart bästa tiden på året förutom sommaren när det är varmt och skönt så klar. Blir lite som ett barn när det vankas julafton och pepparkaksätande och tända ljus, slå in paket och hela baletten. Sedan så älskar jag ju allt som glittrar och vad är då härligare för en sådan som mig än juletider. Tänk så mycket man får spöka ut hemmet med glitter och blinkande lampor och liknande. Love it!

Kastrull


Segt idag vill jag lova. Har inte kommit längre än till soffan idag tp. Lägger upp lite bilder från från igår imorgon istället. Sov så gott!