100131

Sista dagen på januari och sista dagen på helgen. Detta betyder att 1 månad är avklarad av mina nyårslöften. Det har gått helt ok bra faktiskt. Nu är sista svullardagen på helgen med. Jag har denna månad gått ner 2 kv bara av att inte äta så mycket onyttigt hela tiden. Nice!

Nu ska jag Nog försöka min på att även hoppa chipsen på helgerna under feb. Det finns ju så mycket annat gott man kan äta har jag upptäckt under mina chipsfria vardagar. Dock gäller inte detta när det är partaj eller liknande. Ska bara inte köpa hem åt mig själv. Det kan bli svårt men testa kan man ju alltid göra.

I går var det en rätt lugn kväll. Vi hamnade på delis ett tag och sedan lite mat och hem och se robinson. Tidig kväll utan utgång med andra ord. Skönt! Vart lagaom helt enkelt. Är rätt sliten idag i alla fall och så är jag värsta snorungen. HAr nog dragit på mig en förkyldning är jag rädd. Eller så är det bara en extra snorig dag. I går var det ju så kallt så man var tvungen att åka taxi så fort man skulle en meter typ.

Nej nu ska jag titta på project runway och käka frulle.

Dagens skor


Jimmy Choo från H&M

Hus eller fest?


Var ju som sagt på visning idag. Synd att det låg så nära vägen. En 3-bent katt bodde i huset och avskräckte oss ordentligt. Man vill ju inte att lilla Frank och Svinpäls ska råka ut för samma öde.

En brunch på lindahls började dagen med och sedan efter visningen vart det lite nyttoshopping. Kattmat och liknande. Sprang omkring och letade efter en spade att ha i bilen för att skotta med. Tydligen är de slut överallt. Inte så konstigt kanske.

Nu blir blir det nog ut och äta något och sedan får vi se vart kvällen bär. Sitter i alla fall med en xide bright i handen.

BERÄTTA FÖR GUDS SKULLE INTE VEM SOM VINNER ROBINSON.
Jag spelar nämligen in det. :D

Underbara dag

Åh så skönt med lördag! I går var det min första svullardag eftersom det var fredag. I dag väntas mycket mer mums. Älskar helger. :D

I veckan som var var jag på 2 visnangar. Dock var inget av det något som jag kommer ta. Ska på en visning på ett hus idag med men det blir det nog inte alls något med. Men skoj att titta i alla fall och man kanske vinner en miljon eller något. Ska köpa en triss på vägen hem om det var något att ha. hehe!

Annars blir det nog en lugn dag/kväll. Kanske bio och robinson och lite småplockandes hemma. Men först blir det som sagt visning och så ska jag se till att köpa kattmat. Svinpäls äter mig ur huset. haha! Nej då men gud vad fort en 10kg påse tar slut.

Nej nu blir det lite frulle magen och en dusch. Kram på er!

Shoppa loss


Mycket snygg paljettklänning hittade jag på Nelly idag. Passa på att köpa den alla paljettgalningar för jag har allt shoppingförbud i 2 månader till. Sen ska paljettshoppingen flöda igen vill jag lova. haha!

Galet mycket


Tjena hej vad det har snöat. Kolla in vad snö det är på mitt balkongbord.

Paljettorgasm


Riktigt sugen på den med tjejen till ett par leggings. Dock gillar jag ju tigrar rätt mycekt. Men no shopping for me. Dumma nyårslöfte. :D

Robinson vs Survivor

I kväll är det tydligen Robinson på tv. Tur att Sofia påminde mig om det. I år har nog ingen riktig favorit. Det är likosm lite olika från gång till gång när jag kollar. Fast när allt kommer omkring så tycker jag nog Survivor är bättre. Även om årets Robinson har vart bra mycket bättre än förra säsongen. Go Palo!  Den 11 feb börjar i alla fall den 20 säsongen av Survivor. Då är det  Heroes vs. Villains som gäller. Skoj då jag känner igen en hel del från föregående säsonger som ska vara med. Dock har jag inte sett alla.

Robinson

Survivor

Grattis!


Så har nu äntligen en liten pojke pluppat ur Gunillas mage. Yeey!

The dress


Som Sofia sa förrut så får man paljettorgasm av denna klänning. Man får tänka bort den överretuscherade tjejen och tänka mina jimmy choo till. Nice! Är så bra när det är paljetter på baksidan av klänningen med. I bland fuskas det och är bara på framsidan.

Storhandlat


Efter jobbet kom snälla Sofia och plockade upp mig med bilen. Det var storhandling som gällde. Har fyllt hela frysen med massa finduspåsar och diverse annat mums. Jag är ju som sagt inte välrdsbäst på att laga mat och så är jag ju lat med. Snabbt ska det gå. Nu när jag inte får äta ute längre så är det matlådor som gäller. 1 april slutar mitt nyårslöfte och jag får äntligen unna mig uteluncher och hämtmat när jag kommer hem från jobbet igen. Men den som spar han har. Hoppas på att ha massa stålar över efter dessa 3 månader. Dagens mat blev i alla fall kryddstarka köttbullar, makaroner och någon grönsaksblandning som jag hitta i frysdisken. Tjohej vad jag sparar pengar. Hade även på pastakryddan jag köpte. Den var god Sofia. :)

Nytt bra ord

I dag skrev Sofia ett mail till mig där hon bland annat visade lite paljettklänningar som hon hittat. För att beskriva hur hon kände när hon såg dom använde hon ordet paljettorgasm. Snacka om bra ord! Det är ju precis så man känner. Och nog låter det fint. Till och med finare än fontänorgasmn. Hehe!

No more studielån

Hurra för mig! Jag har äntligen betalat av mitt studielån. Nu är det en räkning mindre i månaden från och med nu. Sååå skönt!

Jag har sedan i morse suttit i telefonkö till alla möjliga ställen. Csn, skatteverket, Kvinnokliniken, Ellos, Unionen och Lundbergs. Nu är det mesta av mina ärenden lösta. Dock har jag fortfarande bytt efternamn ofrivilligt. Hoppas de löser det snabbt så jag får tillbaka mitt vanliga efternamn. Den här månaden känns det som om allt som kan gå fel har gjort det. Fått räkningar som är fel, fått mitt efternam bytt fast jag inte velat, och fått kallelse på saker jag redan vart på.

Nej nu måste jag få i mig lite lunch.

/En nu för tiden helt vanlig Karlsson.

Mega-LOL!

Svinpäls må vara charmig men speciellt vacker är hon nog inte. I alla fall inte på kort. Tog några precis när hon låg i mitt knä.


Hon älskar att slicka på allt. Speciellt mina händer. Tugga är också mysigt tydligen.


Så här butter ser hon ut när jag inte klappar henne. Helt otroligt vad högt hon spinner. Jag har haft många katter men den här kissen spinner så högt så man undrar om det är på riktigt.


Sedan skulle hon upp och slicka på kameran. Då lyckades jag ta den här bilden. HAhahaha!

1 dag kvar

I morgon trillar lönen in. HURRA! Den är efterlängtad vill jag lova. Januari måste nog vara den snålaste månaden på året.

I natt var det ännu en natt med oregelbunden sömn. Vaknar hela tiden och det är inte likt mig. Om det är något jag skulle vilja påstå att jag är bra på så är det att sova. Men nu är jag tydligen inte bra på det heller.

I dag kommer det vara en rätt slö dag. Har lite jobb med mig hem som ska göras. Har även tvättid och så ska jag försöka börja röja lite i oredan här hemma.


Partyshoes


Go Jane har dessa fina pajettskor. Är dom dsgt galen i både skor och paljetter.

In my dreams

God morgon på er! I natt har jag sovit och vaknat flera gånger om. Så har det vart hela veckan. Får liksom inte sova en hel natt utan att jag måste vakna. Störigt men skönt nu när det är helg. Då vet man i alla fall att man kan ligga kvar i sängen och sova och vakna precis hur länge som man vill. Som jag gjort idag till nu. Såååå skönt!

Nattens konstiga drömmar har vart allt ifrån lägenheten, sex och att jag samlade på hello kitty-handdukar. Det var så störigt med handdukarna eftersom de var små som små tvättlappar och berättade en historia. Typ som serierutor. Dock så saknade jag en del så jag fick liksom aldrig veta hur serien slutade. Nej idag ska jag se till att komma ut lite i det fina vädret. Har ett paket att hämta ut på hemköp. Nej jag har inte shoppat sedan mitt nyårslöfte. Jag har bara inte hämtat ut det än. :D


Feeling good

Inte nog med att jag är överglad över att jag kanske hittat en perfekt lägenhet. Jag fick höra av Sofia vart man kan hitta mina favvochips här i stan. På Ica i hageby centrum. Åh så jag letat efter dessa. Det är på riktigt världens godaste chips.


I morgon är det jag som går till HC och shoppar upp hela lagret.

Flyttplaner, inspiration

Var precis och smög runt det som jag tror är lägenheten som jag fick nyss om idag. Det var tomt och mörkt därinne så jag såg inte så mycket. Dock stod en uråldrig spis utanför och jag såg en del bygglampor inne i lägenheten även om de var släckta. Detta betyder alltså att det är renovering på g. Sweet! Garagetaket är superstort så jag hoppas kunna fjäska till mig en stor del av det om inte halva. Då får jag uteplats/takterass som är större än mitt nuvarande vardagsrum. Sweet!

Hittade lite ispertation på nätet. Big plans in my skalle.


Om man inte kan ha gräs kan man ju ha trädäck och lådor med växter. Kanske någon fakegräsmatta av något slag.


Det här såg enkelt och snyggt ut.


Ja så här stor kommer det ju inte bli men snyggt att dela upp lite med plattor och trä.


Taket är en bra idé så man slipper insyn från grannarna runt om. Detta kan man ju ha och sedan något segeltyg att dra för när det regnar.


Man kan ju så klart ha stora träd fast man inte har gräsmatta.


Tror ni jag kan fjäska till mig att få ha en liten bubbelpool?


Mycket lådor med växter kommer det få bli.

Håll tummarna

Nu gäller det att hålla tummarna. Har fått nys på en 3:a som ska bli ledig som har dörr ut till ett stort garagetak. Där skulle jag då tillsammans med hyresvärden få planera en uteplats. Än så länge vet jag ej storlek eller hyra på kalaset men man kan ju hoppas att det är perfekt. Och det fore ju nice om man kunde få till en riktigt stor uteplats med. Kan man ha gräsmatta på ett tak är ju frågan? Hoppas hoppas bara att det är något att ha och att jag i så fall får det. Dock är ju det värsta med uteplats mitt i stan att alla kan kolla ner på en. haha! Men man får la ha lite parasoll och grejer.


Typ så här kanske det kan se ut efter jag satt igång. :D

Skönhetstips från Svinpäls


Slicka lite här, slicka lite där och avsluta med att slicka lite till.

Vad har Uni på sig?



Ni kanske undrar vad i hela friden jag har på mig om dagarna. Här kommer en som det så fint heter "dagens outfit". T-shirt H&M, Ljuslila jeans H&Ms barnavdelning, Kofta från Vero Moda. Mer spännande än så var det inte.

Shoppingförbud


Och bara därför kom dessa in på Nelly igen. Dumma nyårslöfte. Tiden går riktigt sakta just nu måste jag säga. Det är ju aslångt kvar till 1 april.

Sugen!

Jag fick plötsligt ett sådant sug efter att köpa mig en häst. Åh vad jag saknar stalltiden när jag var yngre. Fast med tanke på hur mycket jobb det är och hur slö jag är så är det nog ingen vidare bra idé. Allergin är nog inte heller någon bra förutsättning. Får nog lägga ner hästägarplanerna.


Gummi


Dessa glittriga gummistövlar skulle man helt klart behöva när det börjar bli blaskigt ute sen. Finns på Forever 21.

Ny design och indisk mat

I dag har jag träffat mina girls för att umgås och äta. Det blev Indra i stan och jag åt en mustig, stark currygryta. Mums! Sedan delade vi på lite efterätter med. Så mysigt att bara sitta och äta gott och prata i timmar. Så klart hade jag inte med kameran och hade glömt Ellens julklapp hemma som hon skulle få. Lite sent kanske med det är inte så offta vi ses alla på en gång. Dock hade även Johanna och Sofia glömt sina klappar så det var ju skönt att slippa vara yr i huvudet själv. Vi fick i alla fall härliga inramade kollage av Ellen. Ska ta kort och visa någon gång. Sedan hade Sofia shoppat matlådor åt mig. Så nu ska jag absolut klara av mitt nyårslöfte att inte äta uteluncher på 3 månader. Inslag av rosa hade lådorna med. Det gillas.

Ska fota och visa någon dag när jag orkat ladda kameran. Nu ska jag däremot göra mig redo för sängen. Var så trött på jobbet idag så det vill jag inte vara imorgon. Sedan ska det tränas step 1 i morgon på friskis med. Får inte missa att ta med träningskläderna.

Vi hörs i morgon!

Ja just det ja! Ny header på bloggen med som jag slängde ihop lite snabbt. Bättre eller? Ska helt klart försöka mig på någon gång att lägga tid på den och göra en snygg men jag har ju inga normala bilder på mig själv. haha!

Guldkjolen


Kolla vad som finns på rea på H&Ms hemsida. Inte shoppa, inte shoppa INTE shoppa (nyårslöfte). Nu har ju jag i alla fall klarat 18 dagar av 3 månader. Inte illa. :D

The Simpsons intro (Estonian version)


Haha! Så skön reklam!

Spökstad



Jag är född i en spökstad
där alla vet att jorden är platt
Jag växte upp i en spökstad
där torget blir ett slagfält varje natt

En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

Jag har sålt min själ till ett bolag
som aldrig kunnat skilja rätt från fel
Jag blev kär i en spökstad
du, du, du gör mej hel

En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör

som sångerna vi hör
som sångerna vi hör
som sångerna vi hör

En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör

som sångerna vi hör
som sångerna vi hör
som sångerna vi hör

Roligare blir det inte


En riktig slödag idag. Har inte gjort många knop alls. Klätt av och monterat ner granen, vart och handlat (något ätbart tills ikväll), diskat och lagat mat. Måste säga att de här pytterna jag fick av Sofia är riktiga höjdare. Lätt och gott. Precis vad jag orkar med en lat dag som denna. Man kanske skulle ta och hiva upp granen i förrådet. Åhhhh vad jobbigt. Haha! Vad lat jag är. I morgon ska jag se till att få lite mer gjort. Idag är jag på tok för seg.

Ätbart?


Så här kan det gå om man inte stänger kylen efter sig.

Lördag

Vad ska man göra med denna dag tro? En sak som är säker är att det är dax att städa bort julen. Ja städa över huvudtaget vore nog bra. Shoppingsugen jag är då. Ikea någon? Haha! Nej då! Ska försöka hålla mig.


Granen har vart mycket poppis vill jag lova. Ett under att den fortfarande står kvar. :D

Sorry för äckligt inlägg

Jag sa ju det! Jag ska inte laga mat. Hej och hå bukras. Här är det bajssoppa av den blaskigare sorten. Herregud! Lukten är imponerande. Kan inte Kalle skynda sig på. Jag kommer behöva springa på toa hela kvällen känns det som.

Nödshopping

Nog för att jag har shoppingföbud, men ibland måste man. Som när t.ex. ducshslangen går sönder. Då måste man köpa en ny. Tråkiga pengar men oj så skönt att slippa ha fjuttstråle och vatten i hela badrummet efter en läckande slang.

Sedan så säger jag bara en sak. Jag är värdelös på matlagning. Hej och hå knaprigaste lasangen i stan. Haha! Fast den var ok i mitten även om den var rätt torr. Tur att jag kunde äta den med tzatziki. Stackars Kalle vet jag dock inte hur det smakade för. Han åt upp i alla fall och det var ju snällt.

Nu mys i soffan med kissarna och lets dance. Kalle inviger nya slangen. Han blir nog kvar i duschen några timmar skulle jag tro. Han tog med en bok i alla fall.

Bevis


Bevis på att jag inte hör hemma i köket. Brandalarmet fick slitas ner efter en rykande ugn fått den att gå igång. Det är tur att det finns snabbnudlar hemma för det här med lasagne är nog inte riktigt något jag ska ge mig på. Undra om den kommer var ätbar efter detta. haha!

Sommartider

Åh vad jag längtar till sommaren. När man är lite lagom brun och man kan sitta på uteserveringar till sent på kvällarna.

Jag och lillsyrran på munken in the park.

Ångest!

Eller så har jag inte det. Jag är i alla fall grymt förvirrad just nu. Ibland undrar jag hur korkad jag kan bli. Värt det eller inte är frågan. Hoppas få svar på det framöver. Mycket i huvudet nu. Jag vet att jag är lite kryptisk i mina inlägg med det är lite privata stuff på g som jag inte vill att alla ska veta. Dock är det skönt att skriva av sig och vissa av er vet ju vad jag pratar om i alla fall.

Lovar skriva lite roligare inlägg framöver. :D

Torsdagsfredag

Idag så är det dagen innan helg. Imorgon är alltså sista jobbdagen och fredag känns ju som helg. Då är det ju fredagsmys och hela köret. Den här veckan har gått rätt fort som tur är för jag mår inte precis toppen. Men det är bara härda. Snart mår man nog bra igen. Tränigsvärken gör ju sitt med. hehe!

2 st mål har jag i alla fall som jag ska klara.

1. Jag ska inte äta chips den här helgen. Men självklart kommer jag ju smaska på något annat gott. Ät så besviken på olw som förstörde min förra fredag så jag kan lika gärna äta något annat mums.

2. Nästa vecka blir det kickstart. Inga utsvävningar på goda saker där inte men helgen (alltså nästa helg) ska jag unna mig något riktigt smackelibangmums.


Det kan bara bli bättre

I dag är en riktig skitdag. En sådan dag när man önskar att man inte behövde stiga upp ur sängen alls. Men men! Det var bara att ta sig i kragen och släpa sig till jobbet i alla fall. Fy vad jag önskar man kunde dra fram tiden lite. Gå i ide till våren typ. Man kanske skulle ta och fly utomlands? Någon som vill hänga på?


Jag gick, jag såg, jag sket i det!



Blev avsläppt i stan idag efter jobbet. Skönt att slippa gå hela vägen hem i den här kylan. Men ingen shopping blev det. Så stolt över mig själv. Gick bara förbi affärerna och småtitta lite. Däremot så såg jag dessa snyggisar övan på lindex hemsida. Åh vad jag längtar till våren. Då får jag ju börja shoppa igen. snart 2 veckor av 3 månader avklarade. Hur ska det gå?

Mums!


Tack för maten Sofia. Det var smarrigt vill jag lova. Den här gillade jag. Korv och kykling i samma påse liksom. Me like!

Rape me, my friend!

Ursäkta rubriken. Tagen från en Nirvana låt om ni inte hängde med där. Nu till sak. I natt vaknade av att jag trodde jag blivit våldtagen i öronen. Anledningen var öronpropparna jag tryckt in på grund av en snarkande Kalle. Aj så ont det gjorde. De hade töjt ut mina stackars öronhål till bristningsgränsen. Ajajaj! Måste skaffa mig lite mindre proppar tror jag.

Bra dag!

Åh jag känner mig så lättad. Både i själen och i kroppen. För det första har jag vart och tränat. Sedan har Kalle hittat en lovande lägenhet. Hoppas, hoppas, hoppas! Inte nog med det så har Sofia skämt bort mig ordentligt genom att fylla min frys med ny spännande mat. Tackar! Ser fram emot att testa. Har inte smakat någon av dessa rätter förut.


Very happy Uni just nu!

Dagens förtäring


Så har man ätit lite billig söndagsmat. Här lyxas det inte i onödan. Eller rättare sagt. Jag vill inte gå ut i onödan. Åh vad jag längtar till våren och sommare och värmen. Man borde helt enkelt se till att ta sig en resa snart så man får lite sol innan det.

Nu är i alla fall måndagens matlåda fixad med. Ingen utelunch på 3 månader är ju ett av mina nyårslöften. Åh vad stålar jag kommer spara. :D

Älskade maskiner


Åh vad jag hatar att diska. Nu är det dax att ta tag i berget. Jag har spenderat dagen med att slöa och sova i omgångar så nu måste jag få något vettigt gjot. En sak är då säker. I mitt nästa hem SKA det finnas diskmaskin.

Julklappsbyte

I går hade vi tjejer julklappsbyte då Gunilla var hemma en sväng i östergötland. Det var mys med fika och prat hemma hos Sofila.


Vi åt kakor och pepparkaksglass


Och om ca 10 dagar ploppar Gunillas bebis ut.

Ledsen

Att det kan göra så fruktansvärt ont.

Vad är sant?


God morgon på er.
Vaknade helt av mig själv idag. Tror jag i alla fall. Jag vet inte om jag drömt eller om det var så att jag höde Kalle ringa till någon i morse och säga att han försovit sig. Nu när jag klev upp så var han inte hemma i alla fall så han kom iväg till jobbet. Frågan är bara vilken tid han åkte och om han försov sig eller inte. Jag vet ju som sagt inte om jag drömt eller inte. :D

Olw förstörde kvällen

Och så fick jag min första dåliga påse chips ever. Det smakar nada om chipsen jag köpt. Jag trodde först jag tappat smaken men efter att knaprat en liten bit på flera av chipsen i påsen så märkte jag att så inte var fallt. Hittade nämligen några få som hade smak. Resten smakar mindre än lättsaltade gör. Det var det fredagsmyset det. Jag ska ringa och klaga.

/Arg chipsoman

Fredagsmys


Nu släcker jag lamporna och myser ner mig i soffan.

Årets första


Fredagsfika på jobbet idag. Då vankades det årets första semla och stans största negerboll. Jag mår fortfarande illa för jag tryckte i mig allt det där. Känns inte som jag kommer behöva äta igen på evigheter. Gott var det i alla fall.

Johan Palm är död

Han klarade inte av ensamheten som blev till följd av ledigheten under jul/nyår. Det misstänks att han dog av vätskebrist. Ja nu pratar jag så klart om vår lilla minipalm (Johan) som vi hade här på jobbet. Nu är han i alla fall borta och hans kruka står tom. Det får nog bli en kaktus eller sukulent i den nästa gång.

R.I.P

Vardagspaljetter


Tänkte tipsa om dessa 2 skönheter från Forever 21. Lite lagom med glitter för att kunna användas även till varadags.

Nöjd med mig själv



Nu har jag vart duktig. Efter att tillslut inte kunnat hålla handen från chipspåsen igår (det var ju faktiskt helg) så blev det smalmat till lunch. Ja eller det blev en påse naturdiet med chokladsmak. Helt ok gott men man håller sig inte mätt så länge. Ska se till att äta en lagad god brakmiddag när jag kommer hem istället. Men först måste jag ta tag i diskberget antar jag.

Måste julen ut?


Jag vet en som kommer bli sååå ledsen när granen försvinner. Stackars lilla Frank. Vad ska han då roa sig med? Det blir väl att spöa upp Svilnpäls och äta upp de få levande krukväxter vi har kan jag tänka. Nej nu ner till tvätten igen. Och idag tvättar jag bara min egen tvätt Sofia. hehe!

Regler?


Eftersom vi hade sådoan (o)tur att stan var stängd igår närSofia och jag skulle ta en tur blev det mat istället. Ja jag åt ute men reglerna är nu sådana att jag får så klart äta ute när jag har sällskap. Fika och sådant. Däremot inga uteluncher och inga beställningar när jag väl är hemma där det finns en spis och allt. Men kolla in tzatzikin och brödet jag beställde. Hej hopp vad de tog i med tzatzikin. En skitstor tallrik. Fanns inte möjlighet att äta upp allt det heller. Haha!

Första prövningen

I dag ska jag på stan med Sofia. Hur tror ni jag kommer klara mitt nyårslöfte med att inte shoppa eller äta ute på 3 månader? Det kommer bli en svår dag.

Tog tag i det


Ok att det är mitt i natten. Nu har jag i alla fall börjat men 30-dagarschallenge och det var en bra mjukstart måste jag säga. Dock ville wiit inte hänga med riktigt i mina rörelser. Kanske behöver fixa någon inställning eller något. Nu in i duschen och sedan nanna kudden.

Man tar vad man har


Seg måndag är det idag. När jag kom hem från jobbet var jag stelfrusen efter att ha vart duktig och gått hela vägen hem. Jag la mig och gosade med kissarna under täcket för att tina. Efter en massa tankar, funderingar och gos slockande jag. Vaknade halv tio och var vrålhungrig. Då är ju dessvärre affären stängd och enligt mina nyårslöften är pizzerian strängt förbjuden så väl som chipspåsen som ligger här hemma. Den ska jag smaska på i helgen. :D

Så eftersom det var näst intill tomt i kylen fick det bli ett ihop plock av det jag hittade hemma. Det vill säga pasta, marinerade vitlöksklyfter och några skivor kolmårdsost. Var faktiskt rätt gott. Fast jag var ju som sagt vrålhungrig. I morgon är det jag som storhandlar.

Härliga måndag

Åh vad jag älskar måndagar. Eller kanske inte. Efter lite ledigehet är måndagströttheten värre än den brukar. Skulle bra gärna legat kvar i sängen i morse. Kunde inte somna igår heller. Hur jag än la mig så vart det inte bekvämt. Men nu är det ju i alla fall ledigt på onsdag så det är bara att härda ut två dagar med att gå upp tidigt. Funderar på om jag ska vara ledig torsdag-fredag men jag antar att det är för mycket som måste göras här på jobbet. Kanske lika bra att spara på semesterdagarna så man kan ta ut dem när det är dags för någon resa framöver.


Sugen


Ska ju inte shoppa eftersom jag ska spara mina pengar. Anledningen 1 är för att få komma iväg på massa resor framöver. Någon som ska hänga på? Dessa två bikinisar ska jag helt klart klicka hem när det väl är dags och mitt shoppingförbud är över. Om 3 månader vill säga. Phuu vad långt tid det är kvar.

Lol!


Det här är ju bara så fel.

I'm not bitter, but i've seen better days

Facebook måste vara världens mest överskattade sida. Vissa människor där har ingen hyffs.

Men i veckan är det jag som lever vidare. Då ska saker äntligen bli till min fördel. Ny vecka, nytt år och nytt liv. Yeey!

Frukost


Och nu så fick jag i mig dagens första mål mat. För chips och choklad kan nog inte räknas som mat va? :D

Typiskt!

Dag 3 och jag har ännu inte brutit något av mina nyårslöften. Det är dock svårt när jag råkar surfa på sådana hära trevliga saker. Ja jag sa råkar. Haha! Denna glitterklänning kommer från topshop.


Det går upp och ner

I går var en bra dag men idag känns det inte alls lika skoj längre. Kanske är söndagsångesten som tränger sig på. Jag tyckte i alla fall chokladen igår var helt ok.

Vad ska man göra av denna dag då? Kanske sova lite till. Sova är det bästa jag vet. Nästan i alla fall. ;)

Marabous nya chokladkaka

Det finns glädje även i svåra stunder. Som stöttande vänner, chips, choklad och ett avsnitt av robinson. Detta under täcket nedkrupen i soffan med 2 spinnande små katter liggandes tätt intill. Life is good just nu. Ska även testa den nya marabous chokladkaka som jag fått hemskickad. Finns ännu inte i butik. Återkommer med hur den smakar. Alltid skoj med något nytt. Hoppas jag i alla fall. :D

Ute eller inne?


Kanske att man skulle ta sig i kragen och gå ut. Fast å andra sidan så är det rätt mysigt att vara ensam hemma så man kanske ska passa på. Behöver nog vila upp mig i alla fall. Är rätt så trött när jag känner efter. Men till affären och skaffa mig lite snacks ska jag nog göra i alla fall. Den där köttsoppan som Frank och jag delade på höll inte hungern borta allt för länge.

Story of my life


Det sketans 1000-bitas puzzel jag la i mellandagarna saknade några bitar. Story of my life! Det saknas alltid några bitar. Det blir liksom aldrig färdigt och bra hur jag än gör.

Blä!

Nu har jag gjort allt jag kan tror jag. Sorgligt men ibland måste man hjälpa saker på traven för att det ska bli verklighet. Det är vidrigt att behöva ta tag i vissa saker själv men det är ju för att det ska bli bra tillslut. Men som sagt. Mycket svett och tårar går åt när man måste göra saker som är jobbiga.

Draft: Jan. 2, 2010


Nu har ju jag shoppingförbud på ett tag framöver. Men kolla dessa snygga glitterskor från Forever 21. Finns även i svart. Man blir ju helt galen. Eller är det kanske bara jag som blir det som vanligt. hehe!

God morgon!

Ja det blev en hejdundrande sovmorgon. VArt en sen natt då jag låg och spelade det söta och lätta spelet my sims kingdom på wii i natt. Lättare spel får man leta efter men det är faktikst skönt att bara larva runt i en söt värld ibland. :D



Så vad ska man göra av denna dag då? JAg ska nog unna mig att inte göra ett skit. Det är ju helg med så lite chips ska jag nog köpa och mysa med. :D

Årskrönika 09

Här kommer en liten del av det som hänt under året.

Årets....


Resor: Det blev 2 turer till London och en till Mallis. Bild 1, Sofia och jag på hotellrummet innan en utekväll i London i mars. Bild 2, Joseph och Malin i kön till London eye i Juli. Bild 3, jag ligger och sover på terassen efter en lång dag i solen på Mallis.

Party: Det har vart massor mer roliga partyn detta år. Allt från inflyttningsfester, 30-årsfester, bröllop och bloggpartyn. Här är en bild på mig och sofia på Charlotte aka Glitzys bloggparty i Linköping.

Grattis: Johan och Sofias förlovning.

 

Godaste: Marabous sommarchoklad.

 

Sötaste: Mina två kära kissbarn, Frank och lillasyster Svinpäls.

 

Glädje: Mina underbara vänner som finns där i vått och torrt. Vilka minnen, vad mycket shopping, alla goda middagar och alla härliga skratt och alla pratstunder och vilka partyn vi haft i år.

 

Död: Tack och lov var detta ett år då jag inte förlorade någon nära utan bara den stora äckliga spindeln som bodde flera år i vårt trapphus. Fast det mest tragiska var nog MJ:s död. Vi skulle ju se honom i London och allt. Mycket tråkigt att det hände. Jag tror han hade mer att ge världen av sin talang.

 

Flopp: Träningen helt klart. Det gick dock bättre på vårterminen så jag hoppas helt klart den kommande terminen ska bli bättre. Under hösten har jag vart sjuk, haft för mycket på jobbet och jag vet inte allt. Nada ork helt enkelt.

 

Shopping: Det har handlats en hel del paljettplagg detta år. Även dessa kuddar från primark som nog är mitt bästa kap i år.

 

Musikupplevelse: Det blev inte mycket konserter detta år men hives lyckades vi se i alla fall. En helt sjuk galen kväll då jag och Sofia blev 14 igen för ett kort ögonblick. Underbart!

 

Jobb: Fick fast jobb och vi flyttade även in i nya lokaler. Ett jobb jag både älskar och hatar. Men mest älskar jag det nog. :D

 

Nya vän: Patrik som börjat på mitt jobb i augusti. Fy vad det är trisst när han inte är där. Hoppas du har skoj i Panama. kram!

Äckligaste: När Alex spydde på mig och Sofia på Bomulls. Haha!

 

Klantigaste: Alla fåglar som envisas med att flyga in i våra fönster i trapphuset.

 

Jobbigaste: Att jag mått så dåligt detta år. Vart mycket sjuk, gått i väggen och cellförändringar och drabbats av något så konstigt som ögonmigrän.

 

Kallaste: Doppet i bråviken i maj.

 

Härligaste: Första drinken/maten på Kalles och min första semesterresa ihop. Jag önskar den stunden kunnat vart för evigt.

 

Snyggaste: Jag så klart. Ja eftersom ingen törs säga det så gör jag det. :D

 

Gott nytt år på er!


Mina löften


Yeey! Dag 1 på detta år har gått ochjag har inte brytit något av mina nyårslöften. Starkt jobbat! Tankarna snurrar runt en hel del annat. Det här året ska bli bra. Jag ska kasta bort allt som tynger mig och inte ger mig glädje. Varför ska man vantrivas i onödan? Jag har inget jag måste bevisa eller något jag lovat. Detta år ska jag helt klart låta mig själv stå som nr 1. Det kommer bli ett toppanår det är jag säker på. Trots saker just nu som är jobbiga och saker jag inte mår bra av så vet jag att det snart är över. Är så glad att jag har min familj, vänner och mina underbart söta katter.

Här är saker som ska göras detta år.

  1. Flytta
  2. Resa så mycket jag bara kan
  3. Sluta ta åt mig av elakheter, hej jag väger, säger och gör som jag vill. Så det så! :D
  4. Inhandla en systemkamera. Har ju vart sugen på en bra länge.
  5. Skriva en bok. Ok jag kanske inte är så bra på att skriva men gud vilken grym fantasi jag har. Haha!

Nyårspartybilder

Här kommer lite bilder från igår. Dumma kameran tog nästan bara suddiga bilder så här kommer de som går att visa. Sedan är jag som vanligt apdålig på att komma ihåg att ta kort så det blev inga kort på när vi var ute och skåla och kollade på fyrverkerierna. Jaja! Man kan ju inte ta kort hela tiden. Man måste ju leva lite med. :D