Vad jag köpte på stan idag

Inte ett skit! JAg gick och gick och provade och provade men hittade inget jag ville ha. Fy så tråkigt det var. :( Någon som kan ge mig lite tips på roliga kläder. Jag är så trött på allt jag ser. Det ser ju lika dant ut i alla affärer. Blä!

God morgon!

Skönt det var att sova ut idag. Vart lagom sent i går med även om jag var helt slut när jag kom hem. Det var så mysigt hos pernilla och uffe och det fanns så mycket gott att äta. Mycket lyckat och så var det skoj att träffa folk och släktingar man inte sett på flera år. Den här gången tog jag med kameran men självklart hade jag inte laddat batteriet så den dog efter några kort. Jag ska lägga upp lite bilder sen när jag får min röv ur vagnen.

Nu ska jag ringa och kolla vad Karin pysslar med. Tjingeling på er!

Nu bär det av till huvudstaden

Förra helgen firades et att min syster fyllde år. Den här så helgen är det partaj för att hon och hennes man har vart gifta i 20 år. Helt otroligt alltså! 20 ÅR! Ok att hon gifte sig när hon var 19 men i alla fall. Fy vad tiden går fort. Ha en bra dag och lycka till med flytten Karin och Anders. Det ska bli spännande att se hur ni har det sen. Kram!

Dom som inte har några kompisar

Det är så Kalle kallar de strumpor som han fick över när han tvättat. Lol!



Minns ni den här serien?

Shoppingsug!

Efter gårdagens shopping känner jag att det drar lite i shoppingtarmen. Frågan är bara om jag orkar ta en sväng på stan idag igen. Borde gå hem och sova.

När jag såg den här serien så tänkte jag på dig Sofia. (hon fick virus på sin dator på jobbet)


For me and my cat

Eller rättare sagt min sambo Kalle och MIN katt Frank. De är nämligen oskiljbara.



Gårdagens shopping!


Tänkte i alla fall visa vad jag hittade på monki och h&m.
Har lite mycket nu så jag skriver kanske mer sen men
först ska jag avnjuta en frulle här på jobbet. Kram!



Blond och smart!

Jag är grymast på iq-test! Måste haft mycket tur för jag chansade massor på ordfrågorna men bilderna var lätt.

Tasta själva här.


Why?

varför ska jag vara så knäpp att jag somnar framför tv:n när jag kommer hem? Då är det inte det lättaste att sova på kvällen sen när man redan sovit en sväng på soffan. Jag blir tokig på mig själv.

Det var i alla fall otroligt gott med mums-mums igår. Kale hade också köpt massa center,  kex-choklad och turkisk peppar. Man kanske skulle behöva börja träna lite så man inte går upp allt för mycket i vikt. Tur at det är höst nu så man kan gömma sig under massa kläder. Fy vad hungrig jag blev nu.

Forever 21

Nu börjar det bli dax att se om man ska beställa något tycker jag. Jag har förälskat mig i den här klänningen.
Ska kolla igenom vad de mer ha för godbitar.


Mums-mums!

Min kära sambo ringde och sa att han köpt 24 paket mums-mums till mig. Kan ni förstå hur mycket det är. 96st. Jag kommer rulla fram. Sedan hade han ju så klart även köpt center och massa annat av mitt favvogodis. Han är sötas i världen. Love!



Dagens Design

Så idag har jag fått göra klart lite smått och gått som ska vara klart till öppningen på måndag på det nya företaget i stockholm. Inga glamorösa grejer jag gjort nu precis utan nu var det daxs för lite interiörskyltning.

Så pigg som jag var igår, så trött är jag idag. Jag är helt slut. Kunde inte somna igår eftersom jag var helt uppstressad inför allt som ska vara klart idag. nu är jag som en zombie och kan knappt hålla öggonen öppna. Inte bra alls! Idag som det måste göras hundra saker innan jag kan gå hem. Men jag fick ju sova 2-3 timmar inatt i alla fall. *ler*

Något bra tips på vad jag kan äta till lunch idag?


Lite post-its på saker jag ska göra.

Ännu en tidig dag

Var på jobbet 7 i morse men idag hoppas jag på att jag kan gå hem senast 5 i alla fall. Somnade tidigt igår för en gång skull så jag känner mig utvilad och det är ju bra. Så idag ska jag designa en skylt till en galleria och en massa saker till ett nytt företag som ska öppna i stockholm. Skoj men krävande. Hoppas att telefonen håller sig lugn idag. Sedan hoppas jag på att mina visitkort kommer så jag kan skicka iväg ala utskick som skulle vart iväg i fredags.

Nej nu ska jag få iväg lite mail innan frulle. Hoppas ni får en bra dag!

Just min tur!

Så nu är det 3:e gången som mina visitkort är feltryckta. Jag blir tokig. Har massor med kunder som väntar på ett utskick där det ska vara med i sin lilla ficka. Ser inte alls bra ut utan visitkorten så det är bara till att vänta till imorgon. Idag skulle man i alla fall kuna säga att jag börjat jobba på riktig. De här nästan 3 månaderna som jag vart här har mest vart förberedande. Su nu har jag alltså fått känna på hur det kan gå när typ 1 miljon mailar och ringer på samma dag. Huu! Jag ahr fått 32 mail idag med saker de vill jag ska göra och 8 samtal. Hur i hela friden ska jag hinna med att designa något till alla dom tro? Jag skulle behöva lära mig dricka kaffe tror jag.. lol!

Snorungen!

Sofia jag tror allt du har smittat mig. :) Efter en fullbokad helg är det nu dags för en fullbokad vecka. Kalle ska jobba över och jag var här redan vid 7 imorse som vanligt. Alltså jag börjar 8 om ni undrade. Jag är så duktig så jag blir nästan rädd för mig själv. Ni skulle bara veta hur morgontrött jag är. I går så gick jag och la mig klockan 2 på natten efter att ha fastnat framför 2 filmer. Jag vaknade rätt sent på söndagen så det kanske inte var så konstigt att jag var uppe sent men fy så trött ajg är. Det är inte bra att vända på dygnet så där. Ajabaja!  Nej nu ska jag jobba och snyta mig. Tjingeling!

Underbara helg!

I går var det som sagt fullt upp på jobbet. Åkte till kontoret redan vid 7 och stannade till över 5 och under den tiden han jag inte ens släppa en fis så stressigt var det. Självklart så kommer det en miljon mail igår när det vart lugnt hela veckan. Precis den dag när vi hade projektledarmöte och jag skulle få iväg 600 mappar med informationsbrev och visitkort. Visitkorten hade de tryckt för några av så de räckte inte så klart och sen var det massa andra saker som inte gick allt för smidigt under dagen.

När jag väl slutat så kom Sofia och mötte mig och sedan bar det av på marknaden i stan. Där strosade vi på ett bra tag och träffade Karin och Anders en sväng. Sedan fick jag följa med och titta på Sofia och Johans tomt. Vadå Avis! Jag vill också ha en tomt och vätna på mitt egna hus och planera var bilen ska stå och hur vart gången till dörren ska vara. Sedan ska vi inte tala om hur skoj det skulle vara med inredningen av huset och hur glad Frank skulle bli att få vara utekatt på riktigt. Nu gäller det att jobba skiten ur sig och se till att få fast jobb så man också kan bygga en framtid. Mys, mys! Som tur är komemr jag få leva lite genom Karin som ska flytta ihop med anders. De ha fått tag på en stor drömägenhet med högt till tak, balkong och bra läge. Jag komemr följa hela Karins inredningfas med stora ögon. För er som inte vet det så har hon en otroligt tuff och egen stil. Hon kan förvandla vilken skruttig ikeamöbel som hellst till ett konstverk och hittar inredningsdetaljer i det mesta hon ser. Hon är grym! Där Karin har du något du skulle sattsa på om du skulle tröttna på smink. *ler*

Hej hopp på er och kom ihåg att ringa om ni hittar chips på marknaden. Jag såg inga igår och blev så besviken. Kram!

Fullt upp!

Idag jobbas det hårt här på jobbet. Jag håller för närvarande på med att skriva ut 600 brev jag skrivit. Dessa ska jag sedan stoppa i kuvert och skicka iväg. Fy så tråkigt! Grattis till Pernilla som fyller år idag. Ser lite snålt ut i kassan för att ge henne något skoj i morgon. Hoppas mamma kan lägga ut.  Jag måste ju ha pengar till chips på marknade med. *ler*

Vuxenpoäng!

Idag har jag fått mina visitkort! Trevligt, trevligt!

Jag, Johanna och en miljon fjortisar

Vi var alltså och kolla läget på rix fm-festivalen igår. Vi såg nog nästan hela skiten. Idol-Ola, Linda Bengtzing, Lisa Miskovsky, Brolle, Alcazar och så Nordman. Säga vad man vill om dessa artister men när Nordman avsluta med vandraren så vart jag själv som 14 igen. På den tiden gick skivan varm som Johanna sa. Sedan bar det av nerför drottninggatan för att titta på fyrverkerierna.


Rix FM-festival

Frågan är om jag orkar gå dit eller inte. Om vädret ser trevligt ut kan det ju vara skoj att se något annat för en gång skull. Händer ju så sällan något i den här hålan. Det var något jag tänkte skriva förut men jag minns inte vad. Så typiskt mig. Igår fick ajg en svettig Kram av Ludde som kom springande runt strömmen. Har inte sett han på evigheter. Han är så blond och snäll, Ellen det kanske vore något för dig. Jag slår in han till din födelsedag. Haha! Nej nu slutar jag snart. Sorry för alla filminlägg idag. Jag slänger in ett par skor så ni inte tror jag tappat hoppet.


Wall-E (2008)

Så fruktansvärt söt han är. Jag såg den här filmen med min Sambo och han höll på at dö så tråkig tyckte han att den var. Han gillar annars animerade och teckande filmer men inte den här. Själv tycker jag den var bra men bara för att Wall-E är så söt. Sedan tycker jag kanske att filmen var rätt tunn i sig men sötare robot får man leta efter.

"Efter åratal av ohejdad konsumtion är Jorden täckt av skräp. För att göras beboelig igen flyr människorna Jorden och placerar ut miljontals små robotar för att städa upp. Efter hundratals år finns bara roboten WALL-E kvar; allt han vet om människor har han lärt sig av våra kvarlämningar. Han känner sig ensam, men en dag möter han roboten EVE, och ett stort äventyr kan ta sin början.."




Nims Island (2008)

Jag dras som en magnet till barnfilmer. Den här var en rätt söt film men den kunde vart bra mycket bättre. Judy Foster gör en rätt skoj roll som skygg författarinna.

"Nim är en flicka bor på en liten isolerad tropisk ö tillsammans med sin pappa som är vetenskapsman. Hon tillbringar tiden med sina böcker och sina låtsaskompisar. En dag saknas pappan efter en båtfärd och hon söker hjälp hos en okänd kvinna."




The Hottie And The Nottie (2008)

Haha! Vilken sjuk film det här är. Rätt skoj men otroligt fånig. Det är alltid skoj att se filmer när tjejer gör sig så fula som möjligt. HAde dock vart roligare om Paris hade den fula rollen. Haha! Tror det är första filmern jag ser med Paris där hon spelar en snäll tjej.

"Nate flyttar till Los Angeles för att hitta Cristabel, kvinnan han varit förälskad i sedan de båda var barn. Det visar sig att det största hindret för att fånga kärleken är hennes bästa vän, den betydligt mindre attraktiva June. Problemen ökar när Nate inser att han börjar få känslor för June. "




Black Beauty (1971 och 1994)

Här är alltså filmen jag slösat 2 kvällar med att se 2 olika versioner av. Ingan av dem är den jag minns men jag känner ju igen storyn så det borde finnas någon mer version där ute. Har dock inte hittat någon än. Den från 71 är riktig värdelös men den från 94 är inte mycket bättre den. I den från 94 får man följa berättelsen ur hästens synvinkel istället vilket gör den inte bara konstig utan rent av bedrövlig ibland. Annars är den i alla fall bättre än den andra.

"Miljontals läsare världen över älskar Anna Sewells berättelse om hästen Black Beauty. Nu får vi följa den svarta hingstens spännande och dramatiska äventyr på film. Från det att han föds och som föl tas hand om pojken Joe, tills att de återförenas långt senare. Black Beauty hinner uppleva många ägare, en del vänliga och andra ytterst otrevliga. Han får både uppträda som cirkushäst och tvingas medverka som stridshäst på slagfältet - innan han fritt får galoppera på de stora gröna ängarna."

1994                                                                     1971

                                   



The Notebook (2004)

En av de bättre filmerna jag sett. Jag är inte så mycket för romantiskt tjafts (tro det eller ej med tanke på filmerna jag ser) men den här är helt underbar. Det är en vacker berättelse och vackert filmad. Den här filmen ses bäst med filt, snacks och massa näsdukar. Gråtvarning vill jag lova.

"Filmen följer ett ungt par som möts som tonåringar och återförenas efter andra världskriget. Deras historia berättas för en kvinna på ett ålderdomshem av en gammal man som besöker henne regelbundet för att läsa historien ur en anteckningsbok."




The Sisterhood Of The Traveling Pants (2005)

Mysig och bra film. Jag har inte läst boken/böckerna men det behövs absolut inte för att uppskatta denna film. Skoj med att det är så många seriekändisar med. Kul också att se ugly betty i en annan roll. Det var ett bra tag sedan jag såg den här men har nu upptäckt att det kommer en 2:a snart så jag tänkte jag skulle passa på att rekomendera den.

"För första gången sedan de lärde känna varandra ska kompisgänget spendera sommaren på olika håll. För att hålla kontakten skickar de runt det som sammanhåller dem förutom vänskapen: ett par magiska jeans som passar alla i gänget. Med jeansen följer också berättelserna om de äventyr som vännerna upplevt."




Horton Hears a Who (2008)

Ännu en film jag sett i sommras. Helt ok men itne så bra som jag hade hoppats på. Dock måste man bara älska de små figurerna som bor på dammkornet.

"Filmen handlar om den nyfikne elefanten Horton som en dag hör ett rop på hjälp från ett litet dammkorn. Dammkornet är i själva verket en hel liten värld och Horton måste nu göra allt för att rädda den."




Wanted (2008)

Jag ser så mycket film men glömmer alltid att blogga om dom. Att ajg gör det är mest för min egen skull så jag vet vilka jag sett och vilka som var bra. Saken är den att jag säkert ser en film om dagen så det borde drälla med filmer jag sett på bloggen. Här är i alla fall en som jag såg för ett tag sedan. En bra film tycker jag men eftersom det var ett tag sedan jag såg den så vet ajg inte riktigt vad jag ska skriva. Sevärd rulle tycker jag i alla fall.

"Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra. "




Att slösa sin tid

Ja man kan inte annat än säga att det är det jag gjort de sneaste 2 kvällarna. Som liten vet jag att jag såg en film jag tyckte var helt underbar. Black Beauty! Sök själva men på egen risk då det kan komma upp både det ena och det andra. *skrattar* Denna film handlar om en hästs hårda liv och den var riktigt sorglig minns jag. Nu har jag i alla fall lyckats hitta filmen. Trodde jag i alla fall. Har nu sett 2 olika versioner av filmen men ingen är den jag minns. Båda var förövrigt skitdåliga. Jag är så besviken. Tänk att det finns så mycket skitfilmer därute och skräpar. Bhuää!

Nej nu ska jag försöka få lite gjort här på jobbet innan frukosten. Var bara 4 timmars sömn i natt. Skärpning måste det bli på den biten. *gäsp*

Drillbit Taylor (2008)

Ännu en medelmåtta till film fast denna var riktigt skoj. Kanske beror på min humor när jag är trött eller så är det bara det att jag älskar nördar. Skulle nog nästan ge den en 4:a men eftersom jag gav streetkings en 3:a så är nog den här filmen inte värd mer.

"Det hela tar sin början när den orolige och knubbige Ryan, den magre nörden Wade och deras polare Emmit börjar high school. Genast blir de måltavla för sista års-eleven Filkins trakasserier. Det som skulle bli de tre kompisarnas bästa tid i plugget, utvecklar sig snart till ett rent helvete."




Igår!

Lite bilder från igår när jag och 2 av mina systrar med barn var hemma hos mamma och pappa.


Min syster Melinda som bor med sin man och 3 barn i england. Hon är svår att få med på bild ibland. :)


Snart fikatime hos mamma och pappa. Tårtan har ännu inte kommit ut på bordet.


Ett av mina syskonbarn Oscar


Edvin och Amalia


Amalia


Annika, Amalia, Alva och Oscar


Melindas converse med dubbla snören. Konstig modell men rätt coola.


Annika och en glad Amalia. Lyckades visst få henne glad på ett kort i alla fall.


Pappa i sin röda volvo. Alva halsar saft i baksätet.


Melinda, Annika, Oscar, Wilhelm, Mamma och Edvin. Ledsna kusinerna var nu när de inte ska träffas på ett tag. Melinda med barn åkte nämligen hem till England igen. *snyft*


Men då kan man muntra upp sig med att testa mammas glasögon från 70-talet. Hahaha!



Street Kings (2008)

Filmen jag och Sofia kollade på i lördags. Helt ok men kanske inte världens bästa film att se om man inte är 100% koncentrerad. Blir lätt att man tappar bort sig i handlingen när man ska äta chips och dipp,  göra drinkar och prata under tiden man ser filmen. :) Nu vet jag därför inte om jag ger denna film ett rättvist betyg men jag tyckte den var så där lagom bra. Denna får medelbetyg som alla mina andra senaste filmer jag sett. När ska jag få se en 5poängare tro?

"En polis mördas och hans kollega, Tom Ludlow ger sig ut på en intensiv jakt för att finna mördarna. Han stöttas av sin mentor och chef Wander, men när bevisen pekar mot Ludlow själv tvingas han ensam lösa mordet för att rentvå sitt namn."




Modelljobb igen!

Idag har jag modellat ännu en gång och ska tydligen få göra det om någon vecka igen. Skoj att de går så bra tycker jag. Var rätt skönt att vara ledig från mitt vanliga jobb iidag eftersom jag får sovmorgon när jag modellar. Så är det när de måste åka hit från stockholm. JAg är så glad att jag slipper åka dit. Då skulle allt vara så besvärligt så jag tror inte alls att jag skulle gå med på det även om det ger bra pengar. Ja jag vet att jag är lat!

Idag var jag hemma hos Mamma och Pappa för att fika och säga hej då till min syster Melinda och hennes barn som skulle åka tillbaka till England. Tog en massa kort på allt och inget men mest på Amalia (melindas nykaste tillskott) som vägrade garva på mina kort. Hon skrattade så klart så fort jag inte tog kort. Hon gillar att reta mig redan den sötnosen. Jag har inte lagt över korten på datorn än och jag orkar inte nu men jag kan ju lägga upp lite bilder från veckan/helgen. Sedan måste jag sova för imorgon blir det tidigt igen. :(


Läskig bild på Frank


Så här fin var utsikten från köket en kväll. Minns inte vilken!


Sofia har blandat till drinkar åt oss i lördag, och titta! Hon är inte i profil. :)


Detta är jag för er som inte vet det redan.


Svinpäls tvättar Franks armhåla istället för min för en gång skull. Han ser mer nöjd ut än vad jag brukar göra.

Nej nu måste jag nog sova eller sätta på en film. Ögonen känns tunga och måndags(tisdags)ångesten kommer krypandes. Måste sova, måste sova, måste sova. Over and out!

Full!

I magen i alla fall vill jag lova. Jag och Sofia har precis smällt i oss varsin kebabtallrik. Vu har köpt massa snacks och ska va hemma och mysa hos mig i soffan. Ja alltså, inte med varandra. *ler* Frågan är vilken film vi ska se.

Har någon ett filmtips?


You Don't Mess with the Zohan (2008)

Såg den här igår och den var faktiskt riktigt rolig. Jag tycker det är bättre när filmer är mycket överdrivna än lite. Annars har jag lite svårt för Adam Sandler men här tycket jag att han var skoj. Visst störde jag mig på han lite under början men ju mer filmen gick ju mer kom han i i sin roll. Han blev bättre på att bryta ju längre in i filmen man kom dessutom. Sevärd film om man har fånig humor som jag.

Handling:
Zohan är en Mossad-agent som fejkar sin egen död för att kunna genomföra sin omöjliga dröm - att bli frisör i New York. Zohan tar New York-kvinnorna med storm, eftersom han inte bara erbjuder dem en snygg klippning… Några terrorister tror att Zohan jobbar ”under cover” och försöker att tvinga in honom i deras nätverk. Men hans gamla agenttakter sitter i, så de bör tänka om innan de börjar jiddra med Zohan!

Skådespelare:
 Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Rob Schneider, Lainie Kazan, Ido Mosseri




Äckliga bloggar

Hur mycket jag än försöker så kan jag inte låta bli att följa en del bloggar. Förstå hur mycket annat jag kunde göra istället för att sitta här och läsa och skriva. Men jag känner ju mig själv. Hade jag inte gjort det så skulle jag nog ödslat min tid på spindelharpan istället. Sån är jag!


Spindelharpan regerar förövrigt fett mycket!

Heja Apelsin!

Jag akn inte mycket om tennis men just nu sitter jag och biter på naglarna. Skoj var att Camilla trodde att den ena svensken hette apelsin. :D

Rolig syn!

Om ni någon gång har sett en tant springa i uppförsbacke med sin rollator så vet ni hur skoj det ser ut. Hehe!


Bland det bästa jag vet!


Det är när IKEA-katalogen kommer. Men de senare åren har jag blivit besviken. Tycker det är för mycket samma hela tiden. Jag är sugen på en tripp dit när lönen trillar in.


Hej hopp hallå!

Idag är jag på underbart humör. Känns så bra när man vaknar glad även om jag hellre hade legat kvar i sängen. Hoppas ni med har sovit gott. Puss på er mina små pussgurkor!


Liten men tuff!

Om Kalle och jag skulle skaffa barn så skulle den helt klart få ha på sig en sån här. Men här blir det inga barn gjoda.


Shoppingsugen!

Titta vad jag ritade när jag pratade i telefon med Sofia. JAg funderar på att gå och tröstshoppa något billigt efter jobbet. Får se om jag orkar. :)

Askungen 3,Det Magiska Trollspöet

Denna söta lilla film såg jag igår. Jag vill också leva i en sagovärld. Kärlek i disneyfilmer gör mig varm i kroppen. :)

"Tänk om glasskon inte passat Askungens fot? Tänk om prinsen blivit kär… i någon annan? Det är precis vad som händer när den elaka styvmodern får tag i den goda gudmoderns magiska trollspö, vrider tillbaka tiden och ändrar historiens gång!"




Testa din hjärna

Höger eller vänster hjärnhalva? Snurrar tjejen clockwise eller anti-clockwise? Ifall det är clockwise så använder du dig mest av höger hjärnhalva och vice versa. De flesta ser bruden snurra anti-clockwise men om man ger sig an på att hon ska byta håll så går det. Läs mer:  Australia Herald Sun.



Jag är använder tydligen höger hjärnhalva enligt detta test.

Skoj reklam


Ibland....

Vill man inte och ibland måste man ialla fall. Blä så jobbigt allt är just nu.

Wow!

Alltså inte spelet nu utan dessa godbitar från miu miu. Synd att de inte är i min prisklass bara.



Det angår dig inte


Bengt Sändh & Finn Zetterholm - Det angår dig inte

To do or not to do

Ibland så smygritar jag lite snabbt på jobbet. Denna slänges ihop precis medans chefen var på toa. Jag är grymast!



ÖoB-shopping

Så vad gör man när det är klatt. Jo man gåt till ÖoB och shoppar loss en filt på 29 pix. Är den inte ett modeunder?


Det här kanske är de fulaste fåren som avbildats någonsin.

Sommarkyla

23-24 grader my ass! Jag fryser som nakenkatt i sibirien. Hur sätter man på elementen på det här bygget tro?


MSN-nörd

Jag sitter inte alls mycket på msn men vi använder det på jobbet vilket är smidigt. Funderar på att skaffa mig en sån här sötnos. En I-Buddy! Inte nog med att han hojtar glatt när någon är online, du kan också ställa in särskilda utrop för särskilda personer. Men det slutar inte där! i-Buddy känner också av smileys! Om någon skickar dig ett rodnande ansikte blir även i-Buddy lilla skalle röd och om någon skickar ett hjärta till dig blir han helt till sig och vickar på kroppen, lyser med huvudet och viftar med vingarna. Och har vi berättat att han har ett rött litet hjärta som lyser i hans bröst om någon du tycker om är online?

SATC-boxens överman

Den här boxen vill jag hellre sätta klorna i. Kom hit snart kära lön så jag kan tokshoppa, gräshoppa. (som kalle och alex skulle sagt)


Kolla in mig!

Jag har fått något ryck den här veckan med att måla naglarna. Inte vet jag varför men något ska man ju hitta på när man kollar på tv. Den här färgen hittade jag hemma. Något jag fått för asmånga år senda. Tror det är första gången jag använder den. Ingen färg för tånaglarna va Sofia?


Grattis Peking!

Underbart att de vinner när jag väl ser en match. Men det var bara för att den var på tv men i alla fall. HURRA!


BFF

Till min stackars Karin:


Hancock (2008)

Skoj skildring/vinkel på en superhjätes liv. Tyvärr känns det som man sett hela filmen om man sett reklamen. Förutsägbar film med andra ord men sevärd i alla fall. Men det (som du sa Sofia) känns som om pengarna tog slut för fort. Helt plötsligt är filmen slut. Kanske beror det på att man är bortskämd med att det alltid fortsätter när man tror att filmen är slut i andra superhjältefilmer.

"Handling: Hancock - en luggsliten och utbränd superhjälte som inte haft några stora framgångar på länge kraschlandar i Brooklyn. För att komma på fötter och återfå sin status som superhjälte anlitar han en PR-agent och ingår en relation med hans förföriska fru. Tillsammans skapar de inget annat än kaos i stan."




Kung Fu Panda (2008)

Helt ok film! Jack Black gör som vanlig en bra tolkning när han använder sin röst. Dock saknar jag en animerad film i klass med Hitta Nemo och Shrek.

"Handling: Po är en slö Panda som tillbringar dagarna med att lata sig och göra ingenting. Hans behagliga liv tar dock raskt slut när hans hem, Fredens Dal, måste räddas från en ondsint inkräktare, snöleoparden Tai Lung. Po tvingas lära sig slåss och bli en Kung Fu Master. "




The X Files, I Want to Believe (2008)

Nu har jag vart dålig på att skriva om vilka filmer jag sett och vad jag tycker om dom. En av de senare filmerna jag sett är nya Arkiv X. JAg har vart ett fan sedan serien började på tv och har följt alla avsnitt slaviskt. Därför tar det emot att säga det här men filmen är skit. Om ni vill se något bra ska ni se serien istället. Speciellt de första 3 säsongerna.




Läs den här

Haha! Tisdagshumorn är på topp.

En rödhårig, en brunett och en blondin var alla gravida och satt i gynekologens väntrum. Den rödhåriga sa:
- Jag kommer att få en pojke.
- Hur vet du det? frågade brunetten.
- För att jag satt på min man då vi gjorde det.
- Jaha, då kommer jag att få en flicka för jag låg under.
Då började blondinen gråta och de andra undrade vad som var fel.
- Jag kommer att få valpar! grät hon...

Vidskepelse är svaga själars religion.

Själv är jag inte det minsta skrockfull men jag vet många som är.

 Nå, lägger ni nycklarna på bordet och spottar när du ser en svart katt gå över vägen?



Att inte lägga nycklar på bordet har av radioprogrammet Folkminnen visats härröra från bruket på vissa hotell, där damer som erbjuder sexuella tjänster visar detta med att de har egen rumsnyckel, som de lägger på bordet bredvid sig.
- wikipedia

Nu är det kokta fläsket stekt.

Jag ska skälla på er för att ni inte kom ihåg min namsdag. Fy på er! Nej då det är lugna puckar. Jag är värdelös på att komma ihåg när folk har namsdag själv. Jag kan knappt min egen. Däremot kom jag ihåg din i år Karin eftersom du vart så sur över att jag inte kom ihåg den förra året. *ler* Nu ska du få igen. Jag ska tvångskittla dig i armhålan och sjunga kentlåtar i ditt öra. Mohahaha!

Uppsjungning

Hur pinsamt är det när man tror att man är själv på jobbet men inte är det. En fundering så här på morgonkvisten bara.


God morgon mina gullefjun!

Idag ska känner jag mig på bättre humör. Tror det beror på att jag gick och la mig i tid för en gång skull. Visst att Svinpäls (min katt) envisades med att väcka mig med att slicka mig i nyllet, tugga på filten och försöka få ta på mina nippels. Förstår inte varför hon är så galen i dom? Jag blir tokig av att jag inte kan sova toppless för att hon ska snutta. Blä! Man vaknar till av att det känns som om någon gnider sandpapper på dom och låter som en moped. Då puttar man bort henne men hon är genast där igen och ska slicka. Då drar man upp täcket och då gör hon allt för att hitta en öppning där hon kan krypa in och fortsätta. Och filten då, vad är det som är så mysigt med den? Jo hon ska så klart tugga på fransarna när hon blir gosig. Hon tuggar tills de går av och så äter hon upp dom samtidigt som hon spinner som en tok. Lyckas hon inte få av fransen hon tuggar på tar hon en annan och så känner man den där slemmiga fransen ligga mot huden. Så ska man sova med min katt svinpäls skulle jag nog rekomendera sovsäck. :)

När jag var på H&M sist delade dom ut såna här fina ob-burkar vid kassan. Ser helt ok ut att ha på skrivbordet på jobbet istället för att smussla med de vanliga fula.


Shoppingpanik

Ibland kliar det i fingrarna för saker som inte är så mycket Sanna alls. Vadan detta tro?



Ett filmtips

Om ni inte har sett den här filmen så gör det. Den ska avnjutas med filt, godis och/eller snacks och passar bra när man är så där mensigt tjutig.


Dagens


Tjejer och krig

Det brukar ju sägas att om kvinnor bestämde här i världen så skulle det inte finnas några krig. Det skulle i så fall bara vara de slags krig som utbryter i vissa butiker under reor och limited edition-kollektioner.

Då skulle man ha en sån här:



Sjukaste träningsvideon ever!


Mockingbird

Den förföljer mig överallt. Störigaste fågeln ever. Kalle du vet vilken jag menar och hur den låter.



Onlinebutik ONLY

Kolla in vad som finns där ute på nätet. Nice! 

Jag vill "typ"dö!

Jag har ont i nacken,ryggen,magen, är godissugen och pank. Jag borde städa, hänga in tvätten och fixa lite inför imorgon. Istället slösurfar jag, halvkollar på os som är skittrisst just nu och släpper fisar som inte är av denna värld. Har precis ätit en big tasty +meny och magen står rätt ut, jag som ska modella om 1 vecka och kan inte knäppa byxorna jag ska ha på mig då. Förut såg jag X-files filmen. Den var kass! Nu ska jag se en annan film. Den är säkert också kass. Har jag sagt att jag ska ha mens eller?


OS

Sitter och tittar på OS-invigningen. Kineser är otroliga. Vilket spektakel, Vilken Show! I love it!!!



080808

Åtta, anses som ett lyckonummer av kineser och japaner eftersom det (八 pinyin bā) låter som ordet "välgång" (發 pinyin fā). Exempelvis planeras OS 2008 i Kina invigas 8/8-08 kl 20.08 lokal tid. Jag har med hört att det betyder rikedom och att många kineser tänker gifta sig idag.

Själv ska jag till syrran och fira alla som fyllt år. Om jag kommer ihåg ska jag släppa en fis 080808 08:08. Förhoppningsvis så bidrar det till att jag kommer tjäna pengar lika lätt som det är att släppa en brakare. Hahaha!

Hur tänkte de här?


...

Jag försov mig i morse. :)

Hallå brudar!

Nästa månad bara måste jag beställa något från GoJane. Kolla om det är något ni vill ha så beställer vi tillsammans. Nu menar jag alltså er, Karin, Sofia, Ellen och Johanna. :) Kolla in skorna. *ler*





Dagens yeey!

Var precis på kundmöte. Gick så bra så jag inte fattade ett smack när jag kom ut därifrån. Min arbetsamrat vet för övrigt hur man snackar. Haha! Vi är grymma!




Favorit i repris!

Jag blir alltid så härligt dryg när jag hör den här.


Kom ikväll...

..och var snäll, i min kantarell. SVAMP!

Jag är så otroligt sugen på mackor med kantarellstuvning. Någon som vet hur det ser ut i svampskogen och vill någon ut och plocka?


Fail

Superbanta!



Mamma Mia

I går vart det en heldag med tjejerna. Träffade upp dom på stan direkt efter jobbet. Vädret var inte det bästa så Sofia och jag var tvungen att köpa kläder för att vi frös. Jag köpte 5-pack strumpor och Sofia köpte tights. Sedan drog vi runt och kollade lite i affärer innan det var dags för en matbit på fräcka fröken. Därefter var det storhandling av chips, popcorn och godis inför bion. Mysig film som gav många skratt. Faktiskt bättre än jag trodde. Tack för en mysig dag/kväll tjejer och tack för skjutsen hem Johan.

Lite bilder från kvällen. Min mobilkamer tar kassa bilder så det är inte många som jag kan lägga upp. Får börja ta med mig kamerna i väskan så jag kan ta lite bättre kort framöver.


Ellen och Sofia hjälper Johanna att leta efter en klänning till ett bröllop.


En glad Johanna och en Sofia som jag inte vet vad hon gör.


Sofia! (ej profil)


Johanna med filt inne på fräcka fröken.


Jag har med filt men den är i knät. Förövrigt skyller jag på mobilmkameran.
Så där ser väll inte jag ut?


Strumpligan!
Alla frös vi om fötterna på bion. Tur att jag inhandlat fotvärmare men vi såg inte kloka ut.


Ok då!

Jag ska fylla i de här sakerna eftersom Karin tagga mig i sin blogg. Själv taggar jag ingen, men gör det själva om ni vill.

Några filmer du rekommenderar: LOTR, Harry Potter-filmerna, Crash, Silver fang, äh jag kan hålla på så här i evigheter. Kan inte säga bara några för jag har sett det mesta.

5 band/artister du gillar:
Kent, Coldplay, Belle & Sebastian, REM, Smashing pumpkins

En lite udda maträtt du rekommenderar:
Pitepalt

Favoritfärg:
Svart (även om det inte är en färg) annars rosa eller lila

Några manliga skådisar/artister/modeller du tycker har en skön utstrålning:
Henke Larsson, Orlando Blom, Johnny Depp
 

Några kvinnliga skådisar/artister/modeller du tycker har en skön utstrålning: 
Jessica Alba, Gisele Bündchen, Christina Aguilera, äh jag vet inte. VAd svårt.

2 tv-program du rekommenderar: Räknas serier?
I så fall Lost och Gossip Girl eller jag vet inte. Följer en hel del bra saker på tv. :)

En bok du rekommenderar:
Läser ju aldrig. Senaste boken jag läste var sista Harry Potter på engelska när den precis kom ut så ni kan ju se att det var ett tag sedan. Men den är bra så läs den.

3 parfymer du gillar:
Babydoll, Be Delicious, och en som inte heter något som de hade på H&M för några år sedan som var lila och luktade sura godisnappar. Saknar den varje dag. :)

Hur ser din morgonrutin ut i badrummet:
Gå upp, klä på mig och borsta tänderna och springa till spårvagnen. Nja men nästan. Jag brukar hinna med att tvätta mig lite med och kanske klappa kissarna.

Vad dricker du helst:
Cola

Tatueringar, hiss eller diss?:
Hiss för det mesta. Vissa kan vara riktiga diss med.

Favoritljud?:
Prasslet av favvochipspåsen

Något annat du vill tipsa om eller berätta:
Kolla vad det ska bli för väder innan ni springer iväg på mornarna. Sandaler i spöregn är inte skoj.

Glammiga skor!

Här är ett av de paren jag köpte i Turkiet. Jag blir så glad när jag ser dom. De är som godis, tropikerna och julgranar på en gång.


Känner du igen mattan Karin? Har ju äntligen fått ut den på balkongen och skaffat mig en babuvägg med. :)


Frankan fastnade på bild med. Tänk att han redan vart min i 2 år.


Svinpäls kan aldrig vara still när man ska ta kort. Hon har snart bott här i 1 år. Tiden rullar på.


Grattis...

...på namsdagen Karin, och grattis på mig och Kalle som idag firar 3 år. Hipp Hipp HURRA!



Lejongropen

Lägger upp lite bilder från igår. Kent var bra som alltid och vi stod bra till. Inte alls trångt och jag såg skitbra.


Sofia sitter och väntar på pizzorna


Smaskens!


Snack, snacks och öl






Lite bilder från parkhänget


Äntligen inne! Krunegård har redan börjat spela. (sällan jag gör V-tecknet)


En vampyr som suger och spyr


Och här har vi gullegubbarna Kent


Generation Ex


Jocke ser ut att ha en futuristisk krage


Alla röjer men Johan ser ut att klura på något.


Och till sist blir det som lovat en dagens Outfit.
Svart linne
Svarta byxor
Vit luvtröja
Glitterhårband
Ihopvikbar trendig grå fleecefilt med mönster (spring och köp)



LOL!


Solförmörkelse

I dag har man chans att se solen försvinna lite. Kolla in här.



Kent igen!

I kväll är det dags att se Kent live igen. Hoppas på att vädret kommer vara lika fint som igår. Då var Kalle och jag och badade efter att ha hälsat på en sväng i krokek. Ingen Turkietvärme i vattnet men helt ok när man vart i ett tag.

Otroligt hur blek jag ser ut på det där kortet. Skyller på kass mobilkamera. Kalle är rätt svart däremot. Haha!