Alanya

Ok! Här kommer "ett par" bilder från resan. Jag har mest bilder från stranden och jag ska inte lägga ut allt för avslöjande bilder på mina vänner innan de säger att det är ok. Lite får ni stå ut med att ni är på bild. Annars har jag en hel drös med bikinibilder på er. Jaja! Ni får nöja er med att se på min otränade kropp istället.


Jag och Kalle precis uppstigna ur en pool å¨vattenlandet i Alanya.


Alla vapendragarna tar ölpaus på stranden.


Jag, när vi är på båtresa. Superskoj dag men man tröttnade på turkisk musik efter några timmar.


Kalle i hotellpoolen på sin nyinhandlade luftmadrass.


Utflyktstime upp till borgen.


En dag på stranden. Jag ska bada.


Jag har badat!


Jag igen! Kan inte sluta garva åt den här bilden.
Snubben bakom mig har skönaste stilen och är det inte så att han nästan har större tuttar än mig? Haha!


På väg hem. Här ser man i alla fall hur blek jag var innan. Tyvärr har jag börjat flaga som en tok.
Eller jag är nöjd eftersom jag har dille på att dra flagor.

Kalle brände fötterna första dagen eftersom han smörjt in allt utom dom. Jag har mutat han med både det ena och det andra för att få dra hans flagor där. Han är totalt omöjlig och jag tjatar som en tok varje dag. Det kliar i hela kroppen när jag ser hur stora flagorna är. Förövrigt vet jag redan att jag är störd i huvudet. Men min storasyster älskar att klämma finnar på folk. Det är bra mycket värre tycker jag. Blä!

Grattis bloggen

Idag firar jag 1 år i blogguniversumet.



Hemma igen!

Det har vart helt otroligt underbart allt. Ska skriva lite om resan när jag får tid senare.. Nu ska jag ut i solen igen. Kram!

Ny frisyr

I dag bär det av till frisan för att fixa frillan. Sedan hem till Malin som fyller år och sedan hem och städa och packa. Självklart vart det inte mycket gjort igår då jag fastnade framför datorn. En mp3-spelare och högtalare borde man skaffa innan man åker men frågan är hur jag ska hinna det. Har bara sovit 5 timmar i natt så jag antar att det blir till att vara uppe hela natten i natt eftersom vi ska åka imorgon. :) Oh jag måste ju hinna växla pengar med. Dumma jobb som tar så mycket tid. :)

Dagens tråkigaste inlägg.

JAg är sjukt trött och orkar inte jobba idag. Jag vill typ kräkas på mitt tangentbord. Bajskorv vad långt det känns till fredag. Hej och tvätta/städa och packa. Sova får man göra den 26:e.

Testa det här.

Hittade ett roligt test på nätet. Måste inhandla fler röda underkläder framöver. Haha!


Your Lucky Underwear Is Red
You're confident and bold, and your lucky red underwear will only make you more sure of yourself.
You have a great zest for life, and you tend to take on impossible goals - and succeed.

When it comes to love, it's hard for you to take the time to open up. You're too busy conquering the world.
So if you're looking for a little more romance, put on your red underpants. And see where their passion takes you!

Igår

Sofia kom och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi till Lagnö. Där har Gunillas föräldrar sitt ladställe och hon och Johannes var där. Vi fick god äta gott och njuta av att vara i mysig natur och gosa med deras ragdolls (katter alltså). Korten är tagna på deras brygga.


Sofia


Johanna & Gunilla

Nu är det bara....

3 dagar kvar. Sedan så bär det av mot utlandet och värmen. Åh så skönt det ska bli. Fattar bara inte hur jag ska hinna med allt som jag ska göra innan jag åker. Det är frissan, Malin fyller år, jobb, städa, gosa massor med katterna och packa. Det kanske inte låter som så mycket men jag är så trött när jag kommer hem så allt går i snigelfart. I morse försov jag mig med så jag måste stanna här lite extra. :(

Besviken

Igår såg jag Arn. Den var ju inte alls bra. Visst brukar filmerna aldrig leva upp till förväntningarna när man läst böckerna men det här var värre än jag trodde.


Packning

I går var jag hemma hos mamma och pappa och lånade resväskor. Kunde inte hålla mig när jag kom hem utan började packa. Eller i alla fall kolla vad jag ville ha med mig. På grund av Ellen har jag nu packat ner massor med skor. Det kommer helt klart bli många av de som inte får följa med. Jag har till och med Klackskor med Sofia. Haha! Annars är det än så länge bara strandplagg i väskan. Varför släpar man alltid med sig en massa skit man inte kommer ha på sig i alla fall? Jo, bara för att man kan.


Kompis

Kolla vad jag träffade imorse när jag väntade på spårvagnen. Supergosig kisse! Tycker jag har sett många katter lösa i stan på sista tiden. Fattar inte att deras hussar och mattar vågar. Mina får vara lösa när jag är med men inte annars.




Kisse som inte är helt olik min egen lilla (stara) Frank.


Min Frank!


Svinpäls som nu även kallas för Ylle med världens minsta nylle.

Det läskigaste jag gjort

För i går så var vi med jobbet på syllestorpett. Det är ett ställe man får göra massa olika aktiviteter på som att till exempel köra felstyrda bilar osv. Jag som inte har körkort  fick köra massor med konstoiga saker. Allt gick ju på tid med och vi var uppdelade i lag. Helt otreoligt så kom jag inte sist någon gång fast vi fick köra typ rally och grejer. Jag körde bland annat de här grjerna vad det nu heter.




Vi fick även prova på backstapling ( så där när man ska stapla drickabackar och klättra på dom och komma så högt upp som möjligt) och många andra lekar. Men det värsta var nog när vi skulle klätra upp på en brandstege. Det var 40 meter upp i luften och så gick det på tid med. Jag har nog aldrig vart räddare och tröttar som jag var när jag var längst upp. Träningsvärk i benen idag vill jag lova. Hittade bild och vide på deras hemsida så ni kan se. Även om det var mycket läskigare än vad ni kan tänka er när man ser på bilderna. Jag ska tillägga att jag är höjdrädd. :)



Videon: http://www.syllerstorpett.com/video/19sep/stegbilen.wmv





Nödlösning

Har visst inte städat så mycket som jag ville. Har däremot försökt döda en spindel med hårspray på balkongen nyligen. :)
Imorgon ska vi leka på jobbet.

To do!

  • Diska
  • Göra rent kattlådorna
  • Tvätta
  • Gå till pappersinsamlingen med alla tidningar
  • Tömma papperskoren under skrivbordet
  • Gå upp med prylar till förådet

Censur

Om ni bara visste vad Kalle har lagt som bakgrundsbild på sin dator. Det jag gör på den bilden är barnförbjudet vill jag lova. Haha!


Ensam

Kalle är iväg på jobb i någonstanns som jag inte minns vart. Han kommer få bo på lyxigt hotell och äta god frulle. Jag vill också.  Ok, jag kanske inte skulle vilja vara i hans sits och jobba till sent på kvällen och sedan många timmar nästa dag med. Det kommer bli lite ensamt hemma men jag har så mycket att göra i alla fall.

Hoppas jag hinner njuta lite av min ensamhet. Det är i såna hära lägen man ska svulla chips och godis och titta på tjutfilmer. Synd att jag bantar då. Haha! Syndade så klart redan på 3 fikat här på jobbet. Kakor är för gott helt enkelt.


Bikiniångest

Ok! 8 dagar kvar att bli strandsnygg på. Hur i hela friden ska det gå till? Någon som har några idéer om hur man ska lyckas komma iform på 1 vecka? Måste få saker att sitta på plats innan jag åker men det är nog lite sent nu. Haha! Bajs att jag alltid gör så här. I kväll blir det till att göra 10 000 situps för att träna bort chipsmagen som jag jobbat fram under några års tid.


Lite bilder

Här kommer 2 bilder från helgen. Ett på mig när jag leker med kinderleksaker och ett på våran utsikt innan vi ska grilla.


Här gäller det att få bollen i hålet.


Man anar vatten i bakgrunden. :)

9 dagar kvar

Du sa det Sofia. Oh vad skönt det ska bli.




Friday, May 2, 2064

Det är då jag kommer dö. Testa själva på http://deathclock.com/



Hej hå i gardinen den blå

Ok! Jag är kanske inte världsbäst på att komma på rubriker. Är i alla fall på jobbet igen. Var några timmar i fredags med. Jag är fortfarande lite hostig och snorig men bra mycket bättre. Helgen blev till att ta det lugnt och bara slappa. Sett massor med filmer och ätit onyttigt. I lördags var vi hundvakt åt Kalles mamma och satt ute på altanen och gjorde inte ett skit. Superskönt att komma ut från stan lite. Senare åkte vi till Kalles mammas nya hus (hon håller på att flytta) och grillade. Det är ett supermysigt hus med en underbar utsikt över vattnet. Vi satt där och bara njöt och tog det lugnt.

Igår vart det en dag som också var lugn förutom de jobb jag tog igen efter veckans frånvaro. Kalle och jag skulle gå på bio på kvällen och mysa men tror ni inte att han säger att han mår dåligt. Mycket riktigt så hade han hög feber så nu ligger han hemma och är sjuk.

Nej nu är det jobbtime igen. Ska lägga upp lite bilder från i helgen tagna med nya kameran med. Har bara inte fört över de till datorn än. :)

Rapport från sjuksängen

Ja visst var jag sjuk alltid. Jag fick hög feber och frossa när jag kom hem. Sedan har jag liggat klubbad i soffan eller sängen och bara vart uppe 2 gånger. Ena gången till vårdcentralen i tisdags kväll. Den andra gången var apoteket i ondsags. Nu är jag nyvaken och har i alla fall lyckats sätta mig vid datorn. Knaprar penicillin och föröker få i mig lite vatten. Ute är det underbart väder men jag tål varken ljus eller värme just nu. Typiskt! Nej nu ska jag se om jag kan få i mig något att äta. Kram på er!