Nyhandlat


Det blev billiga gardiner och nya hyllor till sovrummet inhandlat när jag var på IKEA. Gardinerna måste dock sys upp och strykas. Hyllorna var en nödlösning eftersom malmbyråerna inte fick plats när jag möblerade om. Måste ju ha något att ha tv:n på som ej är inhandlad än. Imorgon kanske. :) Det kanske ser trångt ut men det är det inte. Jag har till och med planer på att ha en liten fotölj, stol eller pall av något slag i hörnet som jag kan slänga överkastet och kuddarna på när jag bäddar av. Men en sak i taget. Först tv! :)

Sista varvet!

Så har Kalle och jag äntligen målat sista varvet i hallen. Blir asbra! Eller bättre i alla fall. Fint som snus! I morgon åker nya grejerna från ikea upp och då äntligen kanske det ser ok ut i hallen. Sedan hoppas vi på finväder imorgon eftersom vi är husvakt. Då ska det badas pool vill jag lova.


Vad tror ni om mina målarjeans då? Kan det bli mode med färgfläckar tro?

Första lagret


Första lagret färg i hallen är nu målat. Den fula smårandiga tapeten som kanske inte syns på bilden ska bort. Ja så ful kanske den inte var men den var full med kritmärken och borrhål. Ny hatthylla är inhandlad med som ska upp senare. Senare projekt är att lägga nytt golv och byta dörrarna och listerna. Vitt, vitt, vitt ska det bli.

Nu ska det ätas spagetti och kötfärsås. Återkommer med efterbilder senare i helgen. :)

Nyshoppat!


Ja just det. Skulle ju visa min senaste klädshopping. Här kommer den. Allt från gina föruton hårbandet som är från H&M. Nice med lite fräsha grejer att ha på jobbet framöver. Har kanske fixat jobb åt en kompis hos oss med så det ska bli riktigt skoj ifall det blir så. Vi har haft så roligt ihop när när vi jobbade ihop en gång för länge sedan. Kan behövas någon i min ålder där med. Ok att de andra inte är lastgamla men det är alltid skoj att ha någon som hänger med i snacket. Eller förstår min sjuka humor kanske jag ska säga. haha!

Titta!


Fick denna underbara bukett och en chokladask förra veckan (av en oväntad person) för att jag råkat ut för ett missanpassat psykfall som gav sig på mig. Tack tack! Nu börjar de slå ut ordentligt och är vackrare än jag kan få kameran att visa. Chokladen är uppäten för länge sedan. ;) Så skönt att veta att så många bryr sig om mig.

Oväntat besök


Idag hade denna lilla kisse hoppat ner på våran uteplats. Hon låg och sov under taket och vem vet hur länge hon vart där. Har träffat på denna kisse förut och den är riktigt skygg. Hon försökte sig på att smita när jag kom ut men kom inte över planket. Antagligen finns det något bra att hoppa upp på utifrån så hon kom in men ut var svårare. Jag mutade henne med lite mat och sedan fick jag faktiskt lyfta upp henne på planket. Där satt hon ett tag och tvättade sig och sedan skuttade hon ner på andra sidan planket. Får inte glömma att sätta något bra att hoppa upp på om vi åker bort ifall att flre kissar skulle besöka uteplatsen och inte komma ut. Gör ju allt för att inte mina egna katter ska skutta ut men att andra skulle skutta in och inte komma ut har jag inte tänkt på. Den här kissen var ju så liten så hon kunde inte göra såna mästerhopp som frank kan. Han kan ju faktiskt hoppa över planket genom att använda sig av utemöblerna. Svinpäls däremot kan inte hoppa så högt och antagligen inte den här kissen heller eftersom den försökte när jag kom ut. Stackars lilla rädda katt. Men nu gillar hon nog mig i alla fall efter den goda maten. Älskar bilden jag tog. Ser värkligen ut som om hon är en riktig retsticka eftersom Frank satt och tittade på henne genom fönstret.

Who killes the cat?

Frank har dött. Nej då men han väntar och väntar på Kalle i hallen. Stackarn! Han kommer ju inte hem förens imorgon. Snygg sovstil har han i alla fall. Petade på han lite och han var helt väck. Haha!


Frank väntar på husse.

Nyshoppat!

Cyklade en sväng till ÖoB för att inhandla skruv och borrar. Hittade en perfekt matta på köpet till uteplatsen.


Snygg va?


Mums med hallonläsk.


Men vad står det?

Ni får vänta!!!!

En sak man inte ska göra på semestern är att kolla sin jobbmail. Ibland är det bra jobbigt att vara needad. ;)


Munorgasm


Hujeda mig vad gott det här var. Tack för maten Sofia eller Elin och Nicke kanske jag ska säga. Vitlöksmarinerade champinjonerna var så det bara small till i käften av njutning. Nu ska jag gå på tigermelonen. Den ser så cool ut!

Lite fattigare

Idag har det som sagt spenderats både tid och pengar på IKEA, Biltema och Ikanohuset. Min vapendragare Sofia var med och efter en stund kom nästa favvotjej (Ellen) och mötte upp oss. JAg har spenderat kvällen med att skruva och ha mig men är ej klar än. Visar bilder när det är klart. Vart i och för sig lite klädshopping med som jag kan visa upp. Först kommer dock lite bilder från dagen.


Sofia på väg in på Biltema för att äntligen få tag på sina stora zinkkrukor.


Testar "IKEAS" badkar.


Ja ibland spårar det ur kan man ju lugnt säga. Haha!


Ellen i sin snygga klänning från Monki. Jag minus en arm.


Lunchbuffé på Ikanohuset där vi åt tills vi storknade. Vi snackade Lady Gaga som vi kanske ska se i Budapest i höst. Annars blir det i Malmö. Men det vore ju bra roligt att komma iväg på en utlandstripp när man ändå är igång.


Tokrea på H&M????


Och dagen avslutades med glass på parkeringen i solen.

Nej nu ska jag skruva vidare. Lägger upp lite bilder på klädshoppingen senare. Imorgon ska det borras med min nya borrmaskin med. Det blir spännande. Universal Appeal goes Byggare Bob ftw.

Välfärdskilon

Semestern kanske visar så mycket solbränna än så länge. Det kommer nog inte bli så mycket mer sol den här veckan heller.  Vågen däremot har fått lite mer att bita i men vad gör det. Livskvalité vittnar det ju bara om. Fast jag går nog ner till under 50 efter semestern igen när jag slutar svulla så dant. :) Man vill ju inte att det ska sluta med att man har en röv som hen hel världsdel precis. Det passar i alla fall inte till min taniga benstomme. Sorry Sean Banan men så ligger det till. :D

I morgon bär det av till IKEA med Sofia. Hurra! Jag är tokig i att gå på IKEA och liknande. Kalle hatar allt man kan handla i förutom pizzerior så han är glad att han slipper följa med. Jag ska inhandla lite gardiner och småprylar till hemmet. Förhoppningsvis hittar jag en bra hatthylla med. BArstol till mitt sminkbord osv. Ja ni får la se vad jag hittade när jag vart där. Sov gott alla små trollungar. Kram!




Skaka rumpa


On the dancefloor i fredags.

Tjohej!

Åh vad jag har slöat. Man går liksom ner i ett annat tempo när man har semester. Dator gick inte ens igång igår. Pysslade med annat och myste i soffan framför tv:n. Vi hade i alla fall skitkul i fredags fram till sent på natten. Jag är för övrigt grymt bra på poker. Haha! Eller de andra kanske var dåliga.

Nej nu ska jag ta och svänga ihop något att äta och se på någon dålig film. Det är ju skitväder så det är lika bra att hålla sig inne. Lägger kanske upp lite bilder här. Jessica jag tror det är din kamera som är kvar här va? Vi ses väl snart igen hoppas jag. :D Kram!

Mätt


Nu har vi fyllt magarna. Snart kommer fler folk och fyller lägenheten.

Stackar de som inga vänner har.

Själv inväntar jag ett gäng som aldrig är bang på att ses lite spontant. Telefonkedjan startade strax efter 6 och nu kommer de strax. Bäst jag skyndar mig att byta om. Har vart och handlat och panikstädat lite snabbt. Shoppade mattor till sovrumet på rusta och en dynbox också. Billigt och bra. Me like!


Vita kattor kräver vita ryamattor. I alla fall när de fäller. :)

Drömmer mig bort

Så härligt det är att vara ledig. Inget planerat, inga måsten. Kalle är hemma och det är så mysigt att ligga länge i sängen och gosa hela lilla familjen. Det vill säga jag, Kalle och katterna. *ler* Nu funderar jag dock på  om jag ska ta mig iväg mot stan för att inhandla en borrmaskin så jag kan få upp mitt sminkbord. Lönen har ju kommit och det är min första lön sedan löneförhöjningen. Niceigt värre! Fast innan jag tar tag i dagen ska jag titta på lite bilder och drömma mig bort till thailand. Det kommer bli så sjukt roligt.


Bild från när Kalle och jag var på Mallis

Jag får psykbryt

Det kliar och kliar och kliar.. Irriterande små myggor. Jag ska bussa Svinpäls på dom. God natt! :)

Sur min

Har precis sett klart snabba cash. Ingen höjdare alls tycker jag. Kalle har ju läst boken så han var besviken på ett annat sätt än mig. de har ju tydlitgen hoppat över en hel del. Själv tycker jag den var hattig och rörig. Kanske just för att jag inte läst boken. Men vi åt gott och hade det mysigt trots filmbesvikelsen.


Frank blir sur när han inte får ligga på tangentbordet när man spelar. Tycker det syns rätt bra på den här bilden. *skrattar*

1 meter katt


Ca: 1 meter blir frank när han sträcker ut sig. Snacka om att ta mycket plats i sängen.

Vad hände?

Vart i hela friden tog solen vägen? Fast kanske lika bra att det inte är strålande väder idag. Har en del innegöra att ta tag i. Städa och tvätta och så. Men först ska jag nog surfa lite gardininsperation till sovrummet. *ler*


Dessa vita från H&M kanske skulle passa.

Mysdag

Idag har jag vart en riktig mysdag. Förs sov jag länge så jag var utvilad. Sedan åkte jag med Sofia till ingelsta och kollade in lite affärrer. Shoppade inget! Duktiga jag. :) Sedan följde jag med henne hem. Man blir verkligen bortskämd när man umgås med Sofia. Speciellt magen. *ler*


Det var 28,4 grader i vattnet. Sweet!


Sofia fixade smarriga drinkar.


Ok att jag håller in magen men jag ser ju ganska smal ut här. Dock väldigt blek. Bra tagen vinkel Sofia. Haha!


Mer drinkar. Mys!


Jag kröp ner i dynboxen  och skrämde skiten ur Sofia. Nästan i alla fall.


Sedan kom Johan hem och visade hur man gör när man badar.


Kvällen avslutatdes med grillning. Tack för en härlig dag.


Smidig

Ibland är jag inte den smidigaste på jorden precis. Vissa saker skrämmer mig och jag har svårt att veta hur jag ska bete mig i sådana situationer. Huvudet i sanden blir det oftast då. Klantigt! Hoppas jag blir bättre och lär mig av mina misstag. Inte ens jag är perfekt. :)


Frank försöker alltid gömma sig under taggbusken när han vet att det är dags att gå in. . Sådan matte sådan katt. Hehe!

Semester

Bloggtorka eller rättare sagt har lusten att blogga försvunnit. Det finns så mycket annat som är roligare att göra när man är ledig. Och det som inte är roligt är nog behövligt. I går möblerade jag om i sovrummet och det blev mycket bättre. Sedan kom Kalle hem oväntat. Han skulle jobbat borta i veckan men så blev det inte. Yeey! Annars har det inte hänt allt för mycket på sista diden. Njutit av att kunna vara uppe sent och tagit långa sovmorgonar. Hängt med Johanna lite, shoppat på rean och gosat med kattern. Ja just det ja. Jag har ju fått svinkopper eller något med men det reder sig. Självklart ska man vara sjuk när man är ledig. Men det kunde ju vart värre. Här kommer lite bilder från sist vi var ute. Har ju inte lagt upp de förut.


Vi hade först trevligt besök.


Som var snälla och hjälpte oss med att sätta upp planket.


Danne grillmaster fixade krubbet.


Och så tittade det på fotboll.


Jag fick hål i stjärten. haha!


Jessica hade klänning.


Sedan hängde vi på grand.














Och vi dansade....


...så svätten lackade.

Snart dags för lite party igen känner jag. Det var kul!







Här är jag

Jag tänkte bara säga att jag lever. Har vart lite sjuk bara. Fast vem orkar blogga i den här värmen undrar jag.

Kanske skulle ha ett sommaruppehåll med bloggen eller ska jag visa bilderna från helgen?

Fullspäckad

Så var man på g ut till krokek för att fira lite. Ikväll ska vi ha Danne och Jessica över på lite fotboll och grillning. Sedan får vi se vart kvällen slutar. Planket ska i alla fall äntligen upp har kalle lovat. Han shoppade skärmar igår som ska monteras på staketet. Sedan blir det lite pimp my uteplats.

Här kommer lite bilder från förra lärdagens kvällsdopp.


På väg mot vattnet


Plask plask!


Sedan lite torkning.


Denne är nog inte lika road av att vara med på kort som oss brudar.


Nej nu måste jag rusa. Tjong!

Gänghäng


Igår var vi i Söderköping och spelade minigolv och åt tapas. Jag kom näst sist i minigolfen så det är tur att jag inte är så dålig förlorare. :) När vi var och åt kom en liten igelkott och slicka mig på tårna under bordet. Tack och lov bet den mig inte i alla fall. Dagen till ära (eftersom vi skulle äta tapas) hade jag min favvoskjorta på mig som jag köpte när vi var i Barcelona.

Årets sommarlåt

Det här ska helt klart bli min sommarplåga den här sommaren. :)


Jag är galen


Tänk att jag klättrat upp i den där hela vägen. Snacka om mjölksyra i benen. Det kan du knappt tro va Sofia med tanke på hur skraj jag var när vi skulle olja er carport. Haha!

Bäst än så länge


Tror nog det här är min favvolåt på Kents nya skiva. ge den några gånger så växer den. Mycket personligt i denna måste jag säga.

Jag föddes i en snöstorm
Jag antar det var kallt
Det finns inga vittnen från den dagen


Och jag växte upp snabbt
från min barndom var det allt
Jag föddes redan slagen


Det fanns ingenstans att springa
man vågade inte gå
Man tog betäckning, höll sig gömd


Det finns ingenting här som kan få dig att förstå
Låt det förflutna vara glömt


Jag ljög med luften det är ett inbyggt fel
Man kan inte sätta eder som inte finns på spel


Jag ser en framtid där
Jag kunde bli något stort
Så blås en kyss och fyll min kvot
Då tänker du högt
och skriker tyst
Och håller andan genom monologen
som skrevs för din inre röst
Du lät exakt som Ismael
Minns du Ismael
Jag är din Ismael


Du sa ”Jag längtar tillbaks till 1997″
Jag sa ”Vill du ge upp är det är ditt val”


Jag föddes på ett sjukhus
dit folk mest kom för att dö
Vem bryr sig om ditt 90-tal?


Det tog 25 år av missförstånd
Det tog 25 år att ens komma så här långt


Jag ser en framtid där
Jag kunde bli något stort
Så blås en kyss och fyll min kvot
Då tänker du tyst och skriker högt
Memorerar hela jälva monologen
som skrevs för din inre röst
Du lät exakt som Ismael
Minns du Ismael
Jag är din Ismael


Kom hem!


Saknar min Kalle

Planer

Ojoj! I helgen händer det massor med grejer. Fotboll, besök, grillning, munken in the park, bada, utgång, plankuppsättning osv. Vad skoj det ska bli. Nu är bara frågan vilka tider som gäller övriga aktiviteter än munken in the park. Jag vill ju gärna se Veronica Maggio, Magnus Carlsson, Dundertåget, Oskar Linnros och Timo Räisänen. Moneybrother kan jag vara utan. Har sett han live och det var inte mycket att hänga i granen. Mest irriterande är att han tror han är bättre än vad han är och det förstör liksom lite. Är bara Pelle i The Hives som kan spela på dryghet på ett bra sätt tror jag.


Jag och syrran förra året på munken in the park. Malin, ska du dit?

Sketans bajsiga apkukdag!

Ursäkta rubriken men idag har vart en riktig skitdag. Cyklade därför till HC efter jobbet för lite tröstshopping och inköp av mina favvochips som bara finns där i hela stan. Först gick jag runt i affärrerna. Hittade inte ett skit och gjorde jag det så var det så klart slut i min storlek. Så besviken gick jag till ica för att inhandla mina underbara älskade chips. Tror ni inte de var slut eller? Jo! Jag hade lust att hänga mig men cyklade hem istället.


Jag lackar!!!

Helgen i bilder

Här kommer lite bilder från helgen. Vissa av oss har fått mer sol än andra i nyllet ser det visst ut som. Haha! Lördagen blev det grand och på söndag lite bad och grillning. Dock fick vi inte igång den sketans enkångsgrillen så vi åkte och käkade pizza på vesuvio istället. :)




Resa


Så var 3 veckor i vinter bokat till Thailand. Sweet!

Utematch


Vi sitter ute och myser....


.....och ser lite på fotboll med glömde jag säga.

Inne med dr House

Underbart att vara ledig. Bara 2 veckor kvar tills semestern med.  Känner ingen panik att jag behöver vara ute för att det är fint väder. Sjönt att vara själv och bara dega och se på serier. Funderar på att dra igång mitt wow-konto på semestern. Nej nu ska jag gå och lägga mig en sväng och sova lite middag. Life is good!

My friend

Idag har jag hängt med en av mina trognaste vänner. Har kännt mig lite deppig inför sommaren då jag känner mig lite övergiven. Men då är det tur att en av mina underbara vänner vet hur man peppar upp mig. Hon är så bra och generös. Hon ger mig mat när jag är hungrig, kör runt mig dit jag vill och idag har hon även inhandlat lite grejer på hm:s rea till mig. naaaww! Sött va? Det värsta är att man inte kan umgås för mycket med henne då det lätt leder till ångest. Ibland kan vi bli riktigt osams. Oftast dagen efter man vart ute och svirat brukar vi inte vara så vidare bra vänner. Men dagar som den här är hon verkligen toppen. Visst att man måste slita rätt bra för att kunna umgås med henne men det är det helt klart värt. Om ni undrar så heter min vän Visa.



Tvålen som gör dig lycklig

Det här står på baksidan av tvålen vi har på jobbet. Jag har klippt ihop 2 bilder om ni tycker det ser lite konstigt ut men budskapet är helt otroligt.


Kan inte sluta garva åt det här. Berika min själ, skänka mig lycka, varje dag i mitt liv. Hahaha! Vem i hela friden skrev detta undrar jag. Hur hög var den på en skala?