Kompis det går bra nu....

Med andra ord så finns det inte mycket tid över till annat än att jobba. Massa nya grejer på gång på jobbet vilket gör att jag är helt slut när jag väl kommer hem. Nui får ha lite överseende med att bloggen är en aning trisst ett tag men det lugnar ner sig till helgen antar jag.


Vid det här laget.

Ni borde känna mig vid det här laget. Bilder kommer men jag har ju så mycket att stå i så jag hinenr inte ens lägga över dom på datorn. Dock han jag surfa på ett snyggt linne på rasten. H&M som vanligt. Är nog sweet till mitt överblonderade hår och lite sol på kinder och axlar i sommar.

Fullproppad helg

Sorry att bloggen legad död hela helgen men det har vart full rulle. Bilder från helgen kommer senare. Har en del att stå i först. Ser fram emot en vecka av jobb och sömn. hehe!

Nu blir det Hives

Vi drar nu. Bilder kommer ikväll eller imorgon. Nu ska vi parta så vi stupar. *skoja bara* HA en bra kväll!


Barbaskön

Alla dessa facebookquiz.

Tydligen är jag mest lik Barbaskön av barbafamiljen säger facebook.
Jaha! Det beror väl på vem man frågar säger jag.



Idag börjar partyhelgen

I kväll blir det hives för hela slanten och sedan får vi se vart kvällen bär. Dock försov jag mig i morse så jag måste försöka få gå lite tidigare så jag kan åka hem och byta om. Vi ska nämligen ses ett gäng och äta tacos och förparta lite innan.



För er som missar Hives ikväll eller inte har möjlighet att åka till Norrköping så gör de 2 spelningar till.

27 March 2009 - Karlstad, Sweden Nöjesfabriken
28 March 2009 - Umeå Umeå Open


Smackelibang

Så fanns det massa nya fräscha laxar på kontot. Hurra för lönedagen! Nästan så jag känner att jag måste skriva en dikt, sjunga en sång eller äta en tårta för att fira denna välsignade dag.

Sweet!

Kolla vad jag fick i min inbox. Gud vad skoj! Så kul när det händer något skoj mitt i allt skit som hänt de senaste dagarna. Imorgon är det hives med som är starten på en superskoj partyhelg med så nu kan inget sänka mitt humör. Inte ens cancernoja. :D


Undrar!

En tjej (inga namn nämnda) har köpt en fin klänning och visar upp på sin blogg. Min första tänke är: Oh vilken snygg, men jag skulle nog korta den lite. Sedan ställer tjejen/bloggerskan frågan längre ner i sitt inlägg om hon ska korta den lite. Jag slänger iväg en kommentar om att jag tycker att hon ska det. Hon har supersnygga bruna ben som självklart borde visas upp lite mer. Klänningen är fin som den är men själv skulle jag ju kortat den.

Sedan läser jag alla andras kommentarer. Där har "typ alla andra" skrivit att hon INTE ska korta den.

Frågan är nu. Är det jag som har dålig smak eller är detta jantelagen som smyger sig in i de andra tjejernas kommentarer?


Ärlighet varar längst eller?

Nja

Idag är det inte min dag. Kommer gå hem och dra täcket över huvudet sen känner jag. Tur att det händer så mycket roliga grejer i helgen så jag har något att se fram emot. Sorry att jag itne svarat på era kommentarer men det har vart full rulle så jag har ju knappt tid att blogga. Ska ta tag i det så fort jag får tillfälle.

Klickade hem den här idag för att trösta mig lite. hehe!

Cellförändringar och krig

Jaha! Så var alltså inte allt som det skulle. Är det bara fel på mig eller vad är det frågan om?  Tur att man blir kallad på cellprovtagning men skit att det skulle va så här. Jaja! Nu ska man inte gå och tro det värsta men jag blir ju lite sur då jag redan fått operera bort en cysta stor som en grapefrukt på ena äggstocken för några år sedan.

Förövrigt så jobbar Kalle kväll den här veckan vilket innebär att vi inte har samma dygnsrytm. Det är alltid lite spännande att se vad man vaknar upp till eller kommer hem till. Idag kom jag hem till vad som ser ut att vara en nattlig kamp i köket.


Det ser ut som om Kalle vann kriget mot varmamackorjärnet.
Handtaget har i alla fall fått stryk och ligger och ser ledset ut efter att ha slitits loss från sin kropp.

Min vecka

Förutom att jag så klart jobbar mån-fre så ska jag göra lite annat skoj. I alla fall från och med torsdag. Hoppas på att jag slipper jobba allt för mycket övertid då det kommer vara rätt mycket på g i alla fall. Åh vad jag längtar till Torsdag!

Mina designer finns över hela Sverige

Jag har fått en del frågor om vad jag jobbar med. Jag jobbar som grafisk designer på ett skyltföretag. Jag designar allt från logotyper till diodskyltar på 10meter. När ni går på stan och går in i olika affärer så kanske det är jag som bestämt hur skylten som sitter ovan ska se ut. Vilket material den är i, hur den ska lysa, om det ska vara neonrör eller dioder, om det ska skifta färg eller vara en belyst skylt i rostfritt eller smide.

Det är mest sånt jag sysslar med får som sagt äran att göra allt från illustrationer, logotyper, profilmanualer och bestäma utseende på köpcentrum. Ja det kan till och med bli dekor till superdyra bilar. Visst är det ett skyltföretag jag jobbar på men vi får mycket förfrågningar om annat konstigt av kunder som kan vara allt från att skapa lysande konstverk till att designa sora vepor för att klä in varohus och arenor med.

Så här kan det se ut i början av ett projekt.
Man börjar med att göra lite skisser på hur man tänkt att det ska se ut. (Tyvärr får jag ju inte visa saker som inte är klara då allt är så hemligt hemligt men det är bara den här skissen jag har hemma på datorn. Har jobbat med det idag nämligen.) Sedan kommer själva jobbet. Man gör en detaljerad ritning med mått, skär/fräsfiler och mäter ut diod/neon-längder.


Lite skärmdumpar på dagens jobb.

Här får det inte diffa en mickrometer då allt sedan ska iväg för tillverkning. Många skyltar ser lika ut men saken är att de oftast inte är lika stora. Här massproduceras det sällan något då fasader/butiker ser olika ut hela tiden. för varje ny skylt måste alltså nya mätningar och ritningar göras och ofta får man göra om designen för att det ska funka med det elektriska. Det är inte lika lätt som att sätta en glödlampa i en lampsockel det här med skyltar precis.


Jag har lärt henne allt jag kan (precis som Baloo skulle sagt)


Kolla in Karin som blivit Sanna-smittad. Sweet!

För er som undrar.

Hur gick det med den chipsfria veckan? Har Sanna ätit nyttigt lunch? Blev det någon micromat? 

Ajajaj! Det gick åt pipsvängen med det där. Måste i alla fall vara nöjd med att jag inte åt chips mån-fre. Igår kunde jag dock inte hålla mig så det blev chips och dipp plus massa godis. Jag har ätit idag med så så var det med det.

Hur gick det för övrigt då i min så kallad nyttiga vecka? Jag som skulle vara så duktig och laga matlådor och hålla mig borta från fikat på jobbet. Gick bättre än det brukar men här kommer snestegen.

Måndag:
micromat till lunch.
Tisdag: pomme till maten på kvällen.
Onsdag: Mc Donalds till lunch och massa kakor på fikarasten på jobbet.
Torsdag: Bara normal och lagad mat vad jag minns. Yeey!
Fredag: Fika på jobbet och pomme till maten på kvällen. Massa fet sås. och då menar jag massa....

Ja och sen kom ju helgen med massa snacks och godis. Det gick ju inte så bra att bara hålla mig till husmanskost, hemlagade matlådor och nyttiga smoothies. Dock har jag vart nyttigare än jag brukar vara och har ju faktiskt lagat en hel del mat denna vecka och inte bara käkat micromat och flottig hämtmat. Kanske är tur det då jag inte har tränat på hela veckan förutom i måndags. Men jag har ju vart sjuk mitt i allt så jag har ju något bra att skylla på. :)


Kolla på Frank det aset.
Det syns hur mycket han tycker om Kalle på den här bilden. Han liksom ler medans han ligger och spinner. Jag har aldrig sett en katt kolla på en människa med sådan kärlek i ögonen som Frank ser på Kalle. Dumma skitkatt! Det är ju faktiskt min katt och det är faktiskt jag som både betalt för kräket, ger mat och gör rent kattlådorna.

Bitter? Vadå? jag?

The working girl

Så har man vart på jobbet och slitit som ett djur. Nu hoppas jag bara att allt är klart och att jag inte b ehöver åka tillbaka senare ikväll för att göra fler ändringar. Här kommer en dagens outfit som inte alls var så lyckad då de har börjat trilla ner snöblandat regn. BLÄ!

Nästa vecka händer massor med roliga saker men kommer också vara början på en av flera veckor med massa ritjobb. Det är roligt men det är aldrig skoj att behöva stressa när man ska rita. Jag vill ju så gärna vara petnoga med allt med.

H&M-barn som det oftast brukar bli. Allt utom stövlarna som är mina älskade minnetonkas som jag haft i över 10 år. Snacka om investering.

Kul fast trisst

Min boss ringde ikväll och sa att jag måste jobba imorgon. Blä! Jag hade ju sett fram emot att vara hemma och slöa hela helgen men å andra sidan så är det en rolig grej som gör att jag måste jobba. Jag ska designa om ett köpcentrum. Har ritat lite förslag på hur det ska se ut men skyltar, fasad och logotyp och ny profil åt de och de är supernöjda. Så nu ska jag alltså in i morgon för att göra detaljerade ritningar på allt eftersom de ska besluta om bygglov osv redan på måndag.

Så hur har kvällen vart för örigt då?


  • städat sovrummet, bytt påslakan och dammsugit. (bara dammtorka kvar)
  • diskat en hel drös med disk. (helt torr om händerna nu då de dumma diskhandskarna läcker)
  • sett på robinson. (lite besviken faktiskt men det brukar ju ta några avsnitt innan man kommer in i det)
  • Kollat på 5 avsnitt av 2 1/2 men. (underbar serie)
För att ha planer på att inte göra ett skit i dag är jag riktigt stolt över mig själv. Dock hade jag trott att jag skulle ha imorgon med att vårstäda på men det ser ut som om jag får skuta lite på det. Antar att det blir en lång dag på jobbet imorgon.

Tur på stan

Kalle och jag tog oss i kragen och gick ut en sväng. Utan planer för vart vi skulle ta vägen så hamnade vi först på netto och köpte godis. Sedan gick vi in till stan och kollade på en ny mobil till Kalle. Hans har gått sönder och bara sprakar så fort man ringer. En fika på papa grappa och lite strosande runt knäppingsborg tills kalle hade bestämt sig för att köpa en mobil. Tillbaka till stan där han tillslut valde en som han nu sitter surt och pillar på. Ja han har typ redan ångrat sig för att han inte tog den andra han tittade på. Nu ska jag fixa lite inför ikväll. Kalle ville gå ut men jag röstar för en trevlig hemmakväll istället.


Inga kort tagna när vi var på stan men här är ett väl hemma i alla fall. Jag hade en fjäril i håret som kalle fick syn på när vi var och handlade och då började han garva. Vad är det där sa han? Sånt där kraffs som tanter har i håret. haha! Snäll pojkvän jag har va? *asgarvar*


Där är fjärilen som han garvade åt. Vadå? Jag tycker den är jättesöt ju. :D

Lördag

Åh vad länge jag sov och så skönt det var. Inga planer i helgen känns otroligt skönt också eftersom jag tror jag behöver vila upp mig inför kommande vecka och bli frisk och kry igen.

Nu är bara frågan vad jag ska ta mig till med all tid? Städa? Näääee det är ju fint väder. Just nu har jag 2 kissar som går fram och tillbaka framför skärmen så jag kanske skulle ta och gå ut med dom istället. Återkommer senare när jag fått häcken ur datastolen och gjort något av denna dag. Kram på er!

Äntligen helg!


Sånt här gör mig så glad

Nitha har också gett mig en utmärkelse. Tack så jätte mycket! Sånt gör mig så glad. Ni måste kolla in hennes blogg. En skön blandning av vardag, citat och kattporr. :D Mycket underhållande blogg med andra ord.


Sjöko!

Sitter och kollar igenom lite kort från för. Den här kan jag inte sluta garva åt. Jag har kanske världens bästa ( läs sämsta) humor. *asgarvar*


Vilken hållning. Tror jag försöker lägga en kabel eller vad är det frågan om? Vilkt put jag fått till på röven. Helt amazing! Detta måste helt klart överföras till dansgolvet nästa gång jag är ute.

Nu är det dags att lägga katterna på magen och sova lite. Kram på er!

ANTM

När man är sjuk så är det mysigt att bara gosa ner sig och kolla på tv. Nu har jag avverkat senaste avsnittet av Americas next top model och ska nu ta mig an senaste Lost. Till det har jag hakat på trenden att ta ett kort på min smoothies som idag är en medicinsmoothie. Innehåller bland annat en massa tranbärsjuice som ska vara bra mot urinvägsinfektioner. MUMS!


När jag var ett H&M Barn

Rubriken ska sjungas i Pumba och Timon-anda.


Ok! Tror det eller ej men här kommer en dagens outfit. Jag har sett att man ska ha det på sin blogg så jag tänker ju inte vara sämre än alla andra. hehe! Som ni ser består min outfit av bara saker från hm. Till och med mina underkläder är från H&M. Mys(sjuk)kläder!

Brukar försöka se lite hottare ut på jobbet även om jag ofta försover mig. Men när man är sjuk kan har man ju något bra att skylla på när man ser sliten ut och struttar omkring på jobbet som en annan peter pan i gröna strumpbyxor.

Och nej! Katten kommer inte från H&M men hon var i samma prisklass.

Stranden var för sandig

Sitter och läser en artikel om turisternas värsta klagomål. Haha! Helt otroligt vad det finns för galningar på denna planet.

"En barnfamilj var nöjda med stranden men havet i sig var sämre.
– Ingen sa åt oss att det skulle finnas fiskar i havet. Barnen blev skrämda."


*asgarvar*

"Några resenärer som flög hem till England från Jamaica klagade på flygtiden.
– Det tog nio timmar för oss att flyga hem men för amerikanerna tog det bara tre."


*ligger och vrider mig på golvet i magskärtor orsakat av skrattanfall*


Läs hela artikeln på Expressen.

Tack!

Söta Therése har gett mig en utmärkelse. Tack så mycket!



Själv vill jag ge denna vidare till:

Karin Underbar vän med stort sminkintresse. Även tjejen bakom Nailmail.

Malin Tack för att du fick mig att ta mig i kragen och se på Twilight. :)

Angelica
Tjejen som är som hämtad ur serien gossipgirl med alla sina klassiska outfits. Beundrar hennes stil även fast den inte är vidare likt min egen. Eller vadå egen? Jag har ju ingen stil. Haha!

Mandy Superskön donna som tränar så mycket som jag önskar jag hade tid/ork/lust till. Ok! Jag är lat helt enkelt. :)

Snygg mjölk

När man var liten fick man ofta frågan om man drack röd, grön eller blå mjölk. När man svarat sa då denne som frågat att "jasså minsann, jag dricker i alla fall vit mjölk." Nu kan vi även lägga till svart mjölk på listan.


Detta gör Arla för att visa sitt stöd till världsnaturfondens upprop Earth Hour för att minska växthuseffekten.

Ajajajaaaaj!

Igår fick jag typ akut urinvägsinfektion. Inte allt för skoj att kissa blod och aj vad ont det gjör. Fick åka in till jourcentralen och få mig lite penicillin. Tyvärr så måste jag jobba hur sjuk jag än är för jag har så mycket som måste göras. Sattsar på en lugn helg istället med mycket vila. Tack och lov har jag inte så mycket feber men aj vad ont jag har i magen och kissa vill man helst inte göra hur nödig man än är. Stackars, stackars mig. :(

Saint Patrick's Day

Idag måste man med andra ord akta sig för elaka små leprikaner. Tur att jag har så många skor.  Se filmen Leprechaun så förstår ni. Såg den för massa år sedan och minns inte alls att Jennifer Aniston var med i den. Haha! Måste se den igen (om jag törs).


kissebarnen

Har spenderat tiden sedan ajg bloggade sist med att leka med mina små busfrön.



H&M Musical

Hämtade ut ett paket på vegen hem från jobbet. Dock var itne grejerna alls så mycket att hänga ijulgranen så hälften åker typ tillbaka.

Har kollat på high school musical 3 undertiden jag åt och provade kläderna. Helt otroligt vad många låtar jag kände igen från friskis och svettis. Spediellt det passet vi kör på torsdagarna. Haha! För övrigt var filmen inget vidare. Tycker de förra har vart bättre även om jag inte gillar de så mycket heller.


Design för kissen

Saker som absolut skulle få stå i mitt hem är dessa. Kattlådan är bra mycket snyggare än de 2 fula jag har idag och kattmöbeln skulle svinpäls älska.


Sorry

Jag vet att mitt bloggande har var lite dött de senaste dagarna. Full rulle på jobbet med andra ord. Här hinner man knappt fisa. Sedan är jag så trött när jag väl är hemma så jag fastnar framför tv:n. Men ha tålamod så dycker det nog upp lite fler ilägg framöver.

Måndag

Jag vet att jag vart lite dålig på att blogga i helgen men så är det. Man måste ju få ta sig tid att göra lite annat med.Typ jobba. haha! Hittade ett par skor som jag gärna skulle vilja ha men aja baja! Nu ska det inte shoppas innan det blir löning.


Hovleverantören Sanna

Här sitter jag och designar och ritar lite skisser till Daniel Westling. Känner mig nästan lite väl viktig här. Haha! Ser till att vara extra noga i alla fall. Blir nog kvar på jobbet ett tag med andra ord. Hej så länge!

Oplanerad utgång

Efter melodifestivalen så gick Kalle och jag hem till syrran som hade infyttningsfest. Eller det var nog snarare hennes sambo som hade eftersom han nyligen flyttat in till henne. Mycket trevligt och skoj att träffa de som med ska på MJ i sommar.

Vi hamnade på Hugos först och senare på palace och så tillbaka till hugos igen. Skoj med lite oplanerad utgång men oj så trött i fötterna jag blev. Vi gick både dit och hem. Mina fötter hade först inte tänkt gå någonstanns då jag hade tagit på mig helt fel skor för dessa promenader. AJ!

Nej nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet. Oh vad jag inte är sugen på det just nu. Hoppas ni får en bra dag.

Vad hände?

Hur i hela friden gick det här till? Hur kunde denna låt vinna? Hur fulla var svenska folket i tv-sofforna igår kan man undra?


Bara därför vinner säkert Malena hela skiten för att jag säger så här. Man kan ju hoppas i alla fall.

Spännande



Vem vinner?
Vem förlorar?
Vem har bytt outfit?
Vem sjunger falskt?
Vem har ätit vad?
Vem blir ihop med vem?
Vem bryr sig?
Jag!

Det här med skoförvaring

Är det någon som vet några bra skohyllor som rymmer mycket skor. Då menar jag MYCKET skor. Min hylla i hallen får jag knappt plats me några i och det är flera hyllplan. 6 st hyllplan och så massa lådor proppade med skor. Sedan är det ju fullt på golvet och i garderoben med.


Inte ett skit

Det är så min dag sett ut än så länge. JAg bara strosar runt i pyjamas och myser med katterna, äter chips och tittar på serier. Nyss såg jag senaste avsnittet av Ugly Betty.

Tydligen finns hon som docka.

Sovmorgon

Tjoho! Nyvaken här! Så skönt att få sova ut så länge. Kändes som om jag hade lite sömn att ta igen. Idag blir det en lugn dag och jag har inga planer på att göra ett skit. Ska typ plocka lite hemma och bara ta det riktigt lugnt. Eller vi får se.

Kalle kom och la sig vid 6 i morse så han sover fortfarande. Hans bror ligger här i soffan men stackan får nog vara med på att jag tänker tända upp här snart.

Segskalle

Kom på att jag har ju tvättid. Han bara med en omgång då jag totalt hade tankarna på annat håll och inte kom ihåg att jag höll på att tvätta. Nu är det fortfarande lite fuktig bara för det. Så blir det när man fastnar framför lets dance.

Kalles bror Fredrik är här och de har laddat för en lång natt med tv-spelande. Själv ska jag bege mig till sängen och försöka se klart filmen (24 redemption)jag somnat till 2 kvällar i rad. Självklart åker en påse chips och en dip med mig in till sängen. Nästa vecka ska jag minsann klara av att ha en chipsfri vecka. Men fredag räknas ju som helg eller?



Puss, kram och god natt på er om jag somnar till filmen. Vi hörs!

In the ass

Svinpäls den lilla tjejen har roat sig med att försöka tvätta Frank i stjärten sedan jag kom hem. Han uppskattede inte detta allt för mycket. Hittade en bild på när hon var liten. Kanske var det här hon fick fascination för stjärtslickeri.


Årets första dopp!

Ok att det här är en bild på förra årets dopp men kan ni förstå att det var den 8:e (Uppdatering: sorry 10:e) maj och man kunde bada och sola som om det vore mitt i sommaren. Det är ju faktiskt under 2 månader kvart tills dess. Sweet!


Sanna/sälen med bollen i Räkas parantesers plaskdamm

Bästa skorna

Efter att ha dansat runt i de här i lördags så ångrar jag att jag inte köpte de svarta med. De satt så bra och jag hade fick inte ont i fötterna alls. Det får bli ett par svarta när jag kommer till London nästa gång. Nu har jag ju shoppingförbud. HAHAHAHAA!


Nytt liv - andra dagen

Ok hör på det här då. Jag har med matlåda idag till jobbet. Det måste ju helt klart spara mig miljoner. Eller matlåda och matlåda. Jag hittade ingen i morse och fick helt enkelt trycka ner min pastasallad jag gjorde i får i en fryspåse. Men så går det när man är van att maten man äter kommer färdig i kartong.

Note to self:
Köp matlådor. (så fick man shoppa i alla fall. hehe!)

Det börjar bra.

Kolla bara in vad jag gjort idag. Lagat mat! Eller i alla fall en pastasallad som ska avnjutas till Americas next top model. Ingen micromat alltså. Yeey för mig! Frågan är ju bara hur länge det håller i sig. Snart kommer det nog ligga högvis med pizzakartonger och felix pag kartonger i köket igen. hehe!


Träningen gick segt idag.
Det kändes som när man har den där drömmen om att man springer så fort man kan (typ är jagad eller liknande) men kommer ingen stanns. Jag tyckte jag tog i som en dåre men mina skutt var typ 2cm över marken. Hjärnan ville men kroppen kopplade inte.

Äta eller shoppa?

Funderar på lite vad som är tråkigast. Om man ska välja bort något för att spara pengar vad skulle man ta bort då?  Alltså nu menar jag ju inte att amn inte skulle äta alls utan äta billigt och inte äta ute. Skippa godis, snacks, kebab,, hamburgare och läsk.

Shoppa är ju typ lika onödigt som att äta ute bara för att man är lat och det är gott. Ok man har kvar plaggen man köper lite längre än vad maten ligger i magen. Dock gillar jag att äta massa mumsiga saker och eftersom jag är värdelös på att laga mat (och lat) så blir det gärna snabbmat och liknande.

Ska man försöka sig på att ha ett uppehåll av något av dessa eller kanske rent av båda till påsk kansk. Funderar på om jag skulle klara det. Jag är expert på att hitta på ursäkter på varför jag ska unna mig både amt och kläder som jag inte behöver.

Tänk vad pengar jag skulle spara om jag gjorde storkok hemma och skippade stan och nätshopping ett tag. Ska jag? Är ni med?


Astrostar

Här är helt klart en lampa som tilltalar mig. Älskar när det glittrar och en egen stjärnhimmel vore ju sweet att ha i sovrummet.


Helt otroligt!

Fatta att min underbara syster satt från tidigt på morgonen till lunch och klickade som en tok på sin lilla dator för att få tag på biljetter. Och fatta att hon lyckades. YEEY! Det kommer bli en otrolig upplevelse. Även fast jag inte är världens mest hänginva fan så är en sak som kommer vara så grymt otroligt att ha vart med om så det är helt otroligt. Sedan hoppas jag självklart på att få höra alla härliga hits från the old days. Michael Jackson är ju trotts allt kungen av pop. :)

Idag har för övrigt vart en riktigt ansträngande dag på jobbet. Vi har haft utbildning i programet kontakt. Det såg helt ok lätt ut men mycket att ta in när man inte har pillat något i det förut. Kommer absolut hjälpa mig hålla reda på alla kunder även om jag mest sitter och ritar hela dagarna. No more post-it-lappar. Eller jo kanske några. Jag har ju rosa fina. hehe!

Idag fick jag även ett tråkigt besked på hemvägen. En nära släktig till min sambo har gått bort och det känns inte alls skoj. Det var någon som jag vet betydde oerhört mycket för Kalle så det känns extra jobbigt. Hoppas han är ok fast han åkte till jobbet efter han vart och sagt farväl. Önskar man kunde komma på massa bra saker att säga och göra så det skulle kunna kännas lite lättare men sånt är svårt. No words liksom!

Så efter att fått de tråkiga beskedet och dagens slit på jobbet kände jag mig inte alls peppad att gå och träna. Sofia och jag gick till världens bar och åt flottiga hamburgare istället och bara pratade. Underbart! Tack gumman.

YEEY! Jag ska på Michael Jackson.

Den 30 juli fick syrran tag på biljetter till. Såå coolt det kommer bli.




Film i sängen

Nej nu ska jag allt krypa ner och kolla på Twilight. Man har ju hört att den ska vara så bra så jag har höga förväntningar. Hoppas på att inte bli missnöjd.

Imorgon håller jag tummarna på att vi får tag på MJ-biljetter. Jag har ju utbildning på jobbet men som tur är ser det ut som om min söta syster och hennes vänner har läget under kontroll. Hoppas, hoppas, hoppas på att allt ska bli klart imorgon.


Shopaholic

Ok! Kanske inte vidare smart att shoppa innan man såg Confessions of a shopaholic men vi hade ju lite tid över efter jag mött upp Sofia på Gina. Blev dessa inköp.





På bion fick vi ansiktsmasker på vägen in. Kunde de inte gett något mer shoppigt? Typ dessa klänningar. Haha!



Nej nu ska jag kolla på Kyle och sedan blir det sängen. Imorgon har jag utbildning på jobbet och så ska jag försöka få tid till att ringa på MJ-biljetter om det finns en möjlighet till det. Måste kolla om syrran fått någon kod till försläppet.

Hemma från bion.

Filmen var riktigt rolig och mycket läckra/fula kläder och skor i den. Som godis för ögonen. Själv har jag inte läst boken så jag kan visste inte handligen även om den var rätt förutsägbar.


Det är absolut inte en ny påse från gina jag håller i. Visar inehållet sen.

Förhandsvisning på Confessions of a shopaholic


Nu ska ajg göra iordning mig för förhandsvisningen. Håll tummarna för att jag slipper springa på toa mitt i allt.

London dag 3 & 4

Km på att jag missat att lägga upp de sista bilderna från London. Sista dagen blev det resten av oxford street och soho. Mot kvällen blev det sajtseeing med grabbarna och sedan mat och häng på en pub. Dag 4 åkte vi hem tidingt på morgonen.


Sofia redo för nya tag på oxford street.


En lite vilsen Johan i vårvädret.


Vid Kings Cross.


Subway. Muntra gökar minsann. :)


Carnaby street


Området vi sökte jobb på. Nej vars!


Big Ben


Landon eye och Dalí-elefanten. Nästa gång ska jag banne mig in och kolla på målningarna med. Han är grym.


Turisterna


Eye och Ben på samma bild.


Johan och Sofia.


Vidare mot nya sevärdigheter.


Trafalgar square.


Liten tjej, stort lejon.


Mot nästa sevärdighet. HAha! Snygg frilla.


Tower Bridge. Lite mörkt så det blev inga bra kort.


Lite mörk utsikt.


Efter dessa turer var det gott med mat vill jag lova.


Och så lite öl.


Hemresa.


Kalle med sin mjölk.


Illa!

Efter en härlig kväll och morgon av toaspringande (Läs mitt förra inlägg) så har jag nu äntligen kommit upp ur sängen. Har än en gång försökt pilla i mig lite mat och jag hoppas att det stannar kvar i magen den här gången. Innan gick det ju bara rätt igenon. Coolast var nog när pastasalladen kom ut som jag åt efter träningen. Den såg i stort sätt ätbar ut fast den gått igenom hela kroppen. Lite väl finhackad men färgglad fortfarande. Gröna blad och röda tomatbitar. Haha! Läste den här kommentaren min kära sambo skrivit som kom hem efter jag somnat (han jobbar kväll, blä så tråkigt).

Postat av: K
Fyfan, jag höll på att spy tre gånger av doften i lägenheten när jag kom hem.. Jag och Frankank stod på balkongen i 20 minuter och vädrade. Det hjälpte inte, det luktar fortfarande - jag tror det har satt sig i tapeterna. :(

Ni kan förstå att jag valde att INTE gå till jobbet idag kanske. Dessutom så vågade jag inte gå längre än 10 meter från toaletten i morse då det fortfarande inte var som det skulle. Känns lite bättre nu faktiskt.  Hoppas bara jag får halla kvar maten. Börjar bli riktigt mosig av att inte ha någon näring eller vätska i kroppen.

Snacka om bukras

Idag på träningen kände jag mig  illamående och lite yr så där. Tänkte mest att det var för att det var ett tag sedan vi tränade och att jag inte återhämtat mig sedan helgen. På strechingen kände jag riktiga hugg i magen och typ bet ihop bäst det gick.

Väl hemma så kändes det lite bättre efter att jag släppt antagligen världens äckligaste fjärt. Tur att inte kalle var hemma. Det lukta så illa så till och med katterna gick och rynkade på nosarna.Satte mig sedan vid datorn och kollade på Heroes och åt lite. Sen tänkte jag släppa en till fis men halvvägs hejdade jag mig för det kändes inte som det borde. Sprang som en dåre in på toa och hujeda mig säger jag bara. KASPRUT! Det ville liksom aldig sluta. Helt sjukt!

Det här var ju helt klart tvunget att spanas in så jag kika ner lite i toan och såg chipsbitar som jag tryckt i mig innan träningen. Inte konstigt om jag hade ont i magen om det gick rätt igenom så där utan att lösas upp. Ska nog hålla mig från knäckebröd nu för det lär ju riva rätt bra i tarmarna om det ska rätt igenom.

Ursäkta detta ilägg för er som är lite känsliga. Kanske borde varnat er först. hehe!

Nu ska jag vara duktig

Iväg och träna. Step1-passet på friskis blir det idag med Sofia, Angelica? och kanske Sofias syrror. Vi är i alla fall de där fnittriga, högljudda och jobbig tjejerna som står längst fram och stör. Skoj har vi i alla fall. Vi ses!

Förhandsvisning

Kolla vad jag ska på imorgon med Sofia. Sweet!


Confessions of a Shopaholic alltså, De har inte skrivit uut hela namnet men ni kanske redan fattade vilken film det är. :) Nej nu blir det till att stoppa något i magen och kolla på Desperate Housewives. Ha det så bra så länge.

Hokusai och Van Gogh

Mycket snygga dekorer till laptops har de på Bluebox. Dessa här vore väl något för dig Karin. :)



Forever



Skulle vilja göra en beställning från Forever 21. Den här finns helt klart med på önskelistan.

Måndag

Måndag igen. Uhhh! Jag skulle gärna behövt vara ledig en dag till känner jag. Har nog inte återhämtat mig riktigt ännu från i lördags. Idag är det full rulle på jobbet och ikväll är det dags att träna igen. De har inte blivit någon träning sedan veckan innan londonresan så det är nog på god tid att man får röra lite på sig. Dock känner min kropp att den nog gärna skulle slöa i soffan ikväll istället.

Hoppas ni får en bra vecka.

Andra chansen

Så det vart lite partaj med brudarna. Vo kollade på andra chansen så klart och sedan ut för att se hur partynatten var en kväll som denna. Man får passa på när det väl händer något i den här staden (Norrköping).


Sofias underbara zebraklänning i paljetter.


Söta Karin


Johanna och en trött Ellen som tävlat med sin häst hela dagen och haft med sig Johanna.
Glad att ni orkade komma sötnosar.


Sofia gjorde paraplydrinkar åt oss. Frank har lekt med det där orangea paraplyet halva dagen idag.


Paljetter i överflöd. Är det schlager så är det. Underbara tjejer och massa V:n.


Sofia, jag och Karin på Bomulls.


Höär delas det systerligt.


Karin visar sina moves på dansgolvet.

Nej nu måste jag nog krypa ner i sängen. Jobb och träning i morgon och jag känner mig fortfarande helt väck sedan igår. Skoj hade jag i alla fall och jag hoppas vi kan göra om det snart igen. Kram och god natt på er!



Tjo!

Jag är helt slut efter igår. Vaknade först tidigt och upptäckte att jag sovit med kläderna på.Måste vart riktigt trött när jag kom hem. Sedan så dagen varvats med sovandes, chipsätandes och kattlekandes.

Lägger snart upp lite bilder från kvällen igår.


Måste är ett ord jag inte gillar.

Nyss tryckt i mig plättar. Så här ska de ätas enligt Kalle. Kolla in sockerhögen. Hilfe! Sjävl hoppade jag sockret men öste på med sylt så det räckte.



Nu till mina MÅSTEN. Jag Måste börja röja lite här och börja göra i ordning mig. Tjejerna kommer ju runt 6. Bädda sängen borde jag i alla fall göra. Diska med. För övrigt är Borde ett av mina hatord med. Kom igen nu Sanna. Flytta häcken från datastolen. NU!

Kategorier

Tänkte vara duktig och katorisera mina inlägg. Började lägga in gamla inlägg men jag gav upp. Fy ås jobbigt. Får börja från och med nu istället.

Mer Londongshopping


Klänning från Primark


Armband från Primark


Hårband från Primark och Dorothy Perkins


Skor jag köpte i någon affär i Notting Hill.


Sandaler från Primark


Söta trosor även de från Primark


Väska - Primark


Blommiga strumpbyxor inhandlades i någon butik i Notting Hill.
Man kan ju inte komma ihåg vad allt heter. :D


Det lilla S:et i någon rosa affär med massa hello kitty-prylar. Det stora är det som
jag alltid har på mig. Lite av my lucky charm. Hoppas jag trivs bra med det lilla också.

Skor shoppade i London

Här kommer bilder på 3 par av de skor jag handlade under Londontrippen.




De 2 första är från Primark och de lila minns jag inte varifrån de är.
Någon mindre oberoende butik som hade allt möjligt skräp typ.


Tidsfördriv

Här kommer en utmaning.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
(humm! Detta kan nog inte gälla nr 1.)

1. Vad heter du?:
Sanna

2. Ett ord på fyra bokstäver:
Skor

3. Flicknamn:
Sofia

4. Pojknamn:
Sebastian

5. Yrke:
Sotare

6. Färg:
Svart

7. Klädesplagg:
Sockiplast

8. Mat:
Smörgåstårta

9. Sak i badrummet:
Spegel

10. Plats/stad:
Stockholm

11. En orsak att vara sen:
Skoskav

12. Något man skriker:
Skynda

13. Film:
Sagan om ringen

14. Något man dricker:
Sprit

15. Band:
Spice girls

16. Djur:
Skrattmås

17. Gatunamn:
S:t olofsgatan

18. Bil:
Saab

19. Sång:
Sounds of silence

20. Aktivitet med mer än en deltagare:
Samlag

Och jag utmanar.... Karin Malin Tess

London dag 2 - Utgång

Så efter mycket om och men så hittade vi ett ställe som var öppet. Det var ju söndag så det var tydligen inte så många ställen som tänkte ha öppet allt för sent. HALLÅ! Vi var ju i London. Jag hade absolut räknat med att detta var en stad där man kunde dansa dygnet runt. Kan ju dock hända att de människor vi frågade om bra uteställen hade noll koll men trevligt hade vi i alla fall.


Vi hamnade på Zoo Bar


Trångt ställe som hade garderoben på det mest ologiska stället.
På andra sidan lokalen från ingången. Man fick trycka sig igenom hela dansgolvet.


Vems är V:t?


Vi pratade med massor av folk från världens alla hörn under kvällen. Var var alla Engelsmän?
Roligast var nog den blonda turken men belgiskt ursprung som hette Kevin, bodde i england, ville ha med oss
på efterfest i chinatown och pluggade något helat annat språk som jag inte minns var det var nu.


En vakt som till och med shakeade loss lite på dansgolvet.


Sofia var hans favvorit under kvällen men tyvärr lyckades jag inte pricka in de kort speciellt bra. LOL!


DJ:n som spelade Ace of Bace för att vi var svenskar. Av all svensk musik liksom. Haha!


Åh andra sidan hade han ju inte värdldens bästa smak då han även spelade ketchup song.


Han skrev även oanständiga lappar som han kastade i uringnigen.


och han gillade inte Basshunder som alla andra engelsmän.


Men vi gillade han i alla fall.

London dag 3 kommer senare.





London dag 2 - Var är ni det är partytime


Sofia och jag parta till det lite i badrummet i väntan på grabbarna som
inte kommit hem från fotbollen. Tydligen var det lite för mycket pubar i vägen.


Eftersom vi hade så ont i fötterna blev det fotbad i badkaret.


Ohhh så skönt det var.


Vi är helt normala och på första drinken.. Jag lovar!


Eftersom grabbarna hade tappat bort sig själva, varandra, tiden och hjärnorna
så fick Sofia och jag ha en romantisk midda för 2 med varandra.


Vi åt på ett Indiskt ställe. Gott men väldigt starkt.


Typ hundrafemteelfte gången vi försökte få grabbarna att ta sig tillbaka till hotellet.


Kalle och Johan hade vart här men sedan inte kommit vidare långt därifrån.


Men vi had elika skoj för det.


Typ så här skoj!


Och så här skoj! Haha!


Tillslut fick vi i alla fall hem en av våra grabbar som vi gick och mötte på Kings Cross.
Han hade fickorna fulla med bacardi.


In i en taxi för att uppleva Londons nattliv.


Blåbärsbacardi


Den gick laget runt som en slags fredspipa.


Mina V var så klart med. Humm! Avslöjad på mina röda läppar eller? Bacardi igen!

Lägger upp fler bilder sen.. Måste starta om datorn. Tjing så länge!




Fredag, fredag, fredag...

HURRA! Skönt med fredag. Känner mig dock helt slut och längrat efter att få sova länge i morgon. Min kära sambo är på sitt värsta tråkhumör och sitter och glor på sin dataskärm och spelar poker. Ok jag kan förstå att han kanske inte är så sugen på att kolla på lets dance men i alla fall. BORING!

Jag har i alla fall nyss smällt i mig taco så det räcker och blir över för ett bra tag. Sofia och jag var och handlade förut till imogon. Lite tilltugg måste man ju ha. Snacks, dipp, pastasallad, godis, ost och kex, och vitlöksbröd i en salig samling typ. Sedan blev det lite nudlar. Hoppas mina pengar kommer tillbaka snart för nu har jag 200 pix kvar den här månaden bara. Dumma bankomat!



Bilden har absolut ingenting alls överhuvudtaget never ever med texten att göra. Så ni vet!

Apelsinpomme

Ok! Nyss sa jag till Peter att det luktar pomme frites här. Jag går bort mot köket och tycker att ååhh så gott det vore med pomme. Sedan märker ajg att det inte är alls det som luktar utan någon som skalat en apelsin.

HALLÅ!
Hur funkar min näsa egentligen? Måste gjort någon koppling mellan dessa luker från flottet och fantalukten på donken.



Nu ska jag äta lunch. Jag är hungrig som en gås.

90-talskrisen

God morgon på er. Eller god förmiddag kanske man ska säga vid den här tiden. Sitter på jobbet och är sååå glad för att det är fredag. Är så trött så jag storknar. Katterna lät mig inte sova i natt utan skille kliva på mig och väcka mig för att bli klappade hela tiden. Sött men lite störigt nu när man är så trött.

I kväll blir det myskväll med Kalle. Fick ett sött sms förut där han bokade in mig för fim och tacos och det är precis vad jag behöver känner jag. Nu ska jag först jobba häcken av mig medans Peter och jag lyssnar på en dokumentär om 90-talskrisen.

London dag 2 - Oxford Street

Här kommer lite biler från dag 2.


Redo för ännu mera shopping. Är vi inte söta när vi sitter
och trycker ihop oss i soffan på norgonen. Haha!


Alla dessa långa rulltrappor. Vi gav upp att gå i trapporna i alla fall.


När vi kom fram hade Primark inte öppnat än men det var redan kö.


Dagens första inhandling. Sofia hittade en grymt snygg
paljettklänning med zebra-ränder för bara 10 pund.


Jag testadfe paljettbasker i samma affär.
Sedan blev vi utskällda för att vi tog kort i affären. :)
Sedan spenderade vi några timmar på Primark men tog inga kort där.


Skyltning i fönster på Selfrigde & Co


Dags för lite näring.


Sofias smoothie var det nog lite mer näring i än min cola.


Pomme till paninin? Galet!


Sedan blev det bland annat New look där de har massor med skor.


Och självklart provade vi en hel del.


Mer skor. Tror det är på Dorothy Perkins men kan också vara på Office.
För inte är det topshop i alla fall. JAg känner inte igen skorna i alla fall.


På Selfrigde var de helt klart förberädda på den kommande påsken.
Kolla in jättechokladkaninerna liksom.


Efter en miljon affärer under hela denna långa dag så blev det dags att åka tillbaka till hotellet.
Fötterna pallade inte inne på Topshop så vi fick ge upp. Måste gått några mil den dagen. :)


Sofia utanför hotellet med sin Primarkpåse som gav upp och sprack när vi som tur
nästan var framme. Så går det när man shoppar för mycket. Vi fick plocka grejer på gatan. haha!


Sofias inköp. Spana in paljettklänningen som ligger vikt vid kudden.


Mina inköp. Spana in USA-sockarna jag ÄNTLIGEN har hittat. Jag gråter mig till sömns för att
jag var störd och bara köpte ett par när jag väl hittade dom igen. Kan det inte bli inne
 igen för skönare strumpor finns inte. Jag ska slå ett slag för USA-sockan så det så.


Kolla bara så underbart sköna. Vilken nostalgi!

Nej nu ska jag kolla på lost och ANTM och sedan sova. Mer bilder får ni se imogon för det tar aplångt tid att ladda upp. Störigt som bara den. Partybilder och mer shopping i och från London utlovas i bloggen fram över. Don't miss!


Michael Jacksons presskonferens live NU

Kolla in http://www.michaeljackson.com/



Han kör sina sista 10 spelningar i London med start den 8 juli (?) Vore nice om man fick tag på en biljett. http://www.michaeljacksonlive.com/

Halénspaketet

Bikinin var för liten i överdelen och för stor i underdelen. Paljett(kjolen) var för lång. Haha! Nej vars men den var längre än min blåa men det är nog lika bra det. Bikinin åker tillbaka i alla fall. Den såg inte alls så bra ut som på bilden heller. :(


Nya H&M-klick

Kunde inte låta bli. Blev det här bland annat. Vart ju inte så mycket kläder shoppat i London. Mest smycken, skor och hårband. :)

Bye bye Stina-Lee

Nu åker hon bort från min bloglovin-lista. Det är helt enkelt för mycket text och för mycket bilder för att jag ska orka bry mig.

Ohh vad trött jag är idag med. Jag tror den här London-trippen tog musten ur mig totalt. Somnade i soffan igår och sedan kunde jag inte sova på kvällen så jag känner mig helt lost. Det gick bra på sjukan igår och jag fick göra lite prover, kissa i burk och så snodde de 3 dl blod. Det borde man ju kunna märka på vågen så mycket blod som det tog. Haha!

London dag 1 - Notting Hill

Sofia och jag åkte iväg till Notting Hill medans grabbarna kollade på fotboll.


Vi sprang in på Kings Cross för att få lite Harry Potter kultur på vägen.


Dock orkade vi inte leta efter plattform 9 3/4. Var ligger den?


Framme i Notting Hill


Det var så där lagom varkt/kallt och träden hade börjat blomma.


Underbara affärer så långt ögat kunde se.


Rosa dörrar...


...och rosa fasader. Inte illa va Ellen?


En väska (påse) som fick oss att tänka på dig Ellen. :D


Underbart härlit färglatt. Känns kanske igen från filmen?


Någon som sett filmen flugan?


ahhhh, jag skulle ju köpt den där halsduken. Kände mig som Alexander Bard ju.


Självklart sprang vi även in på The travel bookshop för att få lite filmkultur.


Spanade på sexiga underkläder på agent provocateur gjorde vi med.


Mysigt med öppen spis i en affär. Dock vart det lite väl varmt.


Hyde Park fick ett kort besök av oss på väg till Bayswater.


Sofia gör ett vårskutt


Bleka som Engelsmän eller?


Rosa affär med massa bling och hello kitty grejer. Här shoppade jag loss ett blingat S.


Skor kollades det mycket på den här resan. Hoppas du stod ut Sofia. :)
Tror det var här inne jag shoppade ett par tygskor.


En sväng genom ett köpcenter innan vi åkte tillbaka till hotellet.


Härlig takkupol med dioder i köpcentret.


När vi kom ut hade det blivit mörkt och det var dags att möta upp grabbarna.


Som hade roat sig med det här under dagen.


Ser stort ut och platserna såg ju helt ok ut. Jag vet ju inget om vare
 sig platser eller fotboll så jag kanske ska hålla tyst. Haha!


Kan i alla fall lista ut vilket det ena laget som spelade var enligt den här bilden.


Italiensk mat avslutade denna långa dag. Pasta har nog aldrig smakat så gott.


Trötta men nöjda med dagen. Här bär det sedan
av till hotellet för att inviga lite nya bokstäver.


Fler bilder kommer imorgon, måste ju vidat vad jag köpt men att ladda upp bilder tar ju typ 100 år och jag känner att sängen lockar lite. Kansk ska kolla på ugly betty först bara och äta lite chips. *leeeer* Sov gott!

London dag 1 - Att resa

Vi åkte tidigt på lördagsmorgonen så vi fick hela dagen i London.
Tidig morgon på väg in till flygplatsen (skavsta)


Sofia hade gjort frukost till oss. Tack så mycket!


Sofia och Johan på flygplatsen.


Kalle försökte ta igen lite sömn på planet.


På väg från bussen från fygplatsen till tunnelbanan. Inte riktigt lätt att hitta när man är trött.


Äntligen på väg mot hotellet.


Sofia och ett V


2 trötta men helt normala människor. Syns inte det på Kalle? Haha!


Sofia


Johan


och jag på tunnelbanab. Man tar så mycket halvspännande kort när man reser. Haha!


Letar efter hotellet som låg inte allt för långt bort från Kings Cross


Lite poliser/hästar korsade vår väg och Kalle som gillar hästnyllen tog kort.


Äntligen framme


Incheckade och klara för äventyr.


Eller mat rättare sagt. Donken låg bra till så vi var tråkiga och gick dit.
Grabbarna skulle ju skynda iväg på fotboll och jag och Sofia skulle shoppa.



Mot sjukan

Neeej! Snart ska jag till sjukan och ta prover. Fy så tråkigt! Sprutor är inget skoj heller så det är en sak jag INTE ser fram emot. Undra vad det mer ska göra för tester på mig den här gången. Jag känner mig som en försökskanin ju. :(

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Michaela

Fyra tv program jag brukar se:
Lost, Desperate housewives, Gossip Girl, Heroes. (följer massa fler serier men det måste ju räknas som tv-program eller?)

Fyra saker jag gjorde i går:

Flög, åt chips, krama katterna och såg på Green Street Hooligans.

Fyra saker jag längtar till:
Sommar, löning (pank efter London-resan), hem och sova (trött efter resan) och att resa någonstanns igen.

Fyra saker som står på min önskelista: En systemkamera, takvåning med terass, en långhårig kisse, semester.

Fyra saker jag avskyr:
Spindlar, getingar, insekter över huvud taget och döden.

Fyra saker jag tycker om att göra: Shoppa, parta/umgås med mina vänner, gosa med min pojkvän och katterna, träffas och umgås/äta med min familj

Fyra saker jag åt i går:
Chilinachochips, tzatziki, ostmacka, ost och skinkpaj.

Fyra personer jag skickar den här listan vidare till:
Karin Sandra Andréa Mandy

Hemma igen

Åh! Så trött jag är. 3 dagar i London och många mils shopping. Kom hem i eftermiddags men Kalle och jag somnade på soffan efter vi ätit lite och nu är jag nyvaken. Tänkte bara berätta att vi haft superskoj och man önskar att man hade haft ännu mer tid och pengar för oj vad saker det finns som man skulle vilja shoppa. Bilder kommer imorgon på resan och fynden.

Just nu är jag för trött och vet knappt vad jag skriver. Ska öppna en påse chips och bara slöa lite. Imorgon är det jobb igen så jag måste vila hjärnan lite efter alla intryck.

Tack för att ni läser fast jag inte uppdaterat er så väl under dessa dagar. Kram!


Ok! Jag bjuder på en bild så länge.

Självklart drog vi med förstagångsbesökaren Kalle på lite sevärdigheter. London eye och Big Ben bland annat.

Hej hopp fran London

Allt ar bra men vi har grymt ont i fotterna. vi har shoppat 2 dagar i streck. Vart i Notting hill och idag drog vi hela oxford street. Hoppas allt ar bra hemma och att mina kissar mar bra. 4 skor shoppade an sa lange. 2000kr har dragits fran mitt konto utan att jag fick nagra pengar. Bankomaten ville inte ge mig nagra pengar men drog dem tydligen i alla fall. Vilket skit! Hoppas jag kan fa tillbaka dom pa nagot satt. nagon som har koll pa hur man ska ga till vaga?

Kram pa er! Sofia halsar (bacardi) hahaha!